Çok saol canım beğenmene çok sevindim evet yapıp satıyorum aslında uğraşsan belki yaparsın denedin mi hiç yapmayı
pişik kremi olarak sudocrem almayı düşünen var mı ? ben ondan almayı düşünüyorum da ???
pişik kremi olarak sudocrem almayı düşünen var mı ? ben ondan almayı düşünüyorum da ???
canım pişik kremi olarak en iyisi sebamedin miş..ben normal ürünleri chicco alıcam ama bir de ayrıca sebamed pişik kremi alıcam..
tikita çok ıyı almıssın gecelıklerını falan, gule gule kullan
dalının toz detarjanını ıyı oldugunu duydum ama yumastıcı kullanılmasına gerek olmadıgını soylemıstı tecrubelı anneler,
pısık kremıde arkadasım bana bepantol cok ıyı dedı ama ben sebamed aldım, dedıgın markayı hıc bılmıyorum. bırde mustelanın ıyıymıs ama oda baya pahalı.
pişik için eczanelerde bir karışım hazırlanıyormuş çevremdekiler çocuk pişik olduğunda kremle filan uğraşma eczanede o losyonu yaptır hemen geçiyor diyorlarcanım valla ben johnson's baby nin yenidoğan şampuanını aldım hem vücut için hem şampuan,losyon ve bebek yağını aldım benim dediğim pişik kremi yurtdışında da çok kullanılıyor özellikle abd de eczanelerde satılıyor,eşimin yeğeni tavsiye etti...bende merak ettim sizlerden almayı düşünen var mı diye...
pişik için eczanelerde bir karışım hazırlanıyormuş çevremdekiler çocuk pişik olduğunda kremle filan uğraşma eczanede o losyonu yaptır hemen geçiyor diyorlar
kavun ve karpuz kesinlikle yasaktı bana üzüm 3 günde 1 yedim küçük bir salkım kayısıda öyle 3 günde 1 tane yedim süt içemiyorum bol bol yoğurt yedim pirinç, makarna, patates sebze serbest bol salata ye hurmadan her gün 1 tane yedim limonda çok şeker var aklıma geldikce yazarımŞeker dieti yapan arkadaşlar,
Benim dietisyenden bir halt olmaz. :)
Yasaklanan meyve ve sebzelerinizi söyler misiniz bana?
Ben aklıma geldikçe sordum cvp aldım, pekmez, incir, hurma, pirinç, patates... yediklerimden bunları artık yemeyeceğim ama o kadar çok tatlı şey var ki, ne biliyim işte kavun, karpuz, üzüm vs.
birde demiri düşük olan arkadaşlara, et yanında portakal suyu içmek gibi, protein ve c vitaminin beraber tüketmeyi önerdi dietisyen, yani demir bağlama kapasitesi artıyormuş, mesela pekmeze limon sıkıp içilebilir bir kaşık dedi.
öyle tabii sağlıkla gelisnler dünyayada belkide hiç yaşamıcaz böyle sorunlar Allah'ın izni ile.tabii canım bu da bir seçenek valla ... deneye deneye görücez artık belki birinden biri iyi gelmicek şnsımızı denicez artık sanırım
açlık normal ama yüklemeden sonra ki yüksek sınır 145 benimde 50 gr yüklemeden sonra 140 çıktı cuma günü 75 gr daha yaptırcam.ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?
ilk önce 50 lik yüklendi 152 çıkınca 3 hafta diyet verdiler bana 3 hafta sonra gittim 100 lük yüklediler açlık 78, 1. saat 122, 2. saat 74 ve 3. saat 64 çıktı benim böyle oldu canımben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?
canım aynen valla bunaldım sıcaktan bir de üstüne şu nezle olayı tuzu biberi burnum hep tıkalı ya da akıo(((
aldıklarımı organize edip foto çekip yüklicem canım en kısa zamanda hem burda hem diğer topikte paylaşırım inşallah...bir de acilen eksik listesini çıkarmam lazım çünkü artık ağırlaşmaya başladım göbeğim çok büyüdü benim acayip yani abartmıyorum ya ikiz zannediyorlar ya da doğumum çok yakın zannediyorlar....artık bir an önce herşeyimi tamamlayıp dinlenme moduna geçmek istiyorum .... sen nasılsın???
ben de bugün 50 gr yükleme yaptırdım. açlık 82,48 1 saat sonraki 162,32 çıktı. daha doktoruma göstermedim. 100 gr lık yükleme yapılması şartmı acaba?neye göre diyete başlatıyorlar yada 100 gr yükleme yaptırıyorlar? bir süre diyet yaptıktan sonra nasıl ölçüyorlar düşüp düşmediğini? tekrar 50 gr yada 100 gr şeker yüklemesimi yapıyorlar? sizde nasıl yaptılar?
güle güle kullan canımkızlar nasılsınız bakalım,bugün de hava çok sıcaaakk...dünde öyleydi ve ben nezle oldum sıcakta hiç ama hiç çekilmio
loğusa gecelik sabahlık ve pijama takımımı aldım,bulunduğunuz yerde relax mode mağazası varsa ve almadıysanız şiddetle tavsiye ederim hemde şuan %50 indirim var.ben 2 gecelik bir pijama ve bir sabahlık aldım 170 tl tuttu hepsi..bugün de ucuz bir çift terlik aldım 6.90 tl ye hastane içinama çok da güzel
onun dışında bebeğimin şampuan losyonun aldım bebek yağını daha öncden almıştım,birde dalinn yumuşutacısını aldım..
aldıklarımı hep paylaşmak istiyorum paylaşıcam inşallah en kısa zamanda
cok tesekkur ederım. bana dıetısyen hurma yeme dedı, ben hergun yedıgım ıcın sormustum onukavun ve karpuz kesinlikle yasaktı bana üzüm 3 günde 1 yedim küçük bir salkım kayısıda öyle 3 günde 1 tane yedim süt içemiyorum bol bol yoğurt yedim pirinç, makarna, patates sebze serbest bol salata ye hurmadan her gün 1 tane yedim limonda çok şeker var aklıma geldikce yazarım
bilmiyorum ki canım fiyatı uygun görünce aldık annemle bir tane bebek için olmazsa kendim için kullanırım...loğusa takımlarımı paylaşırım,sizde fikir edinmiş olursunuz...benim dediğim marka eczanede satılıyor canım...ya bepanthol alıcam ya da sudocrem sanırım,sebamed ürünlerini çok düşünsemde almadım nedense...annem beni hep johnsons la büyütmüş ondandır belki ama olurda bebeğimde alerjik reaksiyon gösterirse sebamed alırız,ama ben yine de şansımı denicem
cok tesekkur ederım. bana dıetısyen hurma yeme dedı, ben hergun yedıgım ıcın sormustum onu
Canim hur a kaslari gevsetip dogumun baslamasina yardimci oluyo hurma yeme bu donemde allah korusun erken doguma sebep oluyo benjm doktorda banayeme dedi herkes son hafta baslio hurmyaa dogu kolaylastirdgii ici ee birde sekeride yukseltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?