dietinde nelere dikkat ediyorsun??Banada 75lik yapilmisti 1.saat 203 2.saat 160 cikmsti 15 gundur dietteydim evdeki sonuclarim olcumlerim cok iyi yarin 100luk yuklenck ac tok farketmz dedi bu defa ne cikck bilmyrm diyetime uydm yani zor gelmdi
Canim hur a kaslari gevsetip dogumun baslamasina yardimci oluyo hurma yeme bu donemde allah korusun erken doguma sebep oluyo benjm doktorda banayeme dedi herkes son hafta baslio hurmyaa dogu kolaylastirdgii ici ee birde sekeride yukseltir
Eki Görüntüle 1216546
İyi akşamlar kızlar bugün bu takımı aldım hastane için 80 tl dediler nakit 70 e aldım üçlü birde gecelik alırım bunun geceliğide vardı ama rengi pembeydi almadım nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1216546
İyi akşamlar kızlar bugün bu takımı aldım hastane için 80 tl dediler nakit 70 e aldım üçlü birde gecelik alırım bunun geceliğide vardı ama rengi pembeydi almadım nasıl sizce?
Bebeğin kaç hafta önde gidiyorEvet canım diyetteyimm
Pembişi de vardı zeycimayy çok güzel güle güle kullan canım inşallah oğluşun olcak mavi alman güzel olmuş bence
Tabi canım özeldende msj atarımUgrasmak degil elimde biraey durmaz benim okadar beceriksizim :):) cnim bana fiyat vrrirmisin oykumyurdakul@hotmail.com dan birdolu yrre baktim enazindan burdan arkadasim kazansin :)
Canım profiline baktımda ankaradanmışsın sende nerden aldın acaba geceliklerini falan merak ettim ben daha almadım da uygun geldi seninkilerin fiyatı?cnm bende aldım baya bı ındırımle 3 gecelık bı sabahlık 175 lıra tuttu bnmkıler :) aqua ve artış diye bir marka, baya kaliteliler,
acıkcası jhonson urunlerı bana pek ıyı gıbı gelmıyor, yılların markası, o marka ıle buyuyen cok cocuk var. ama nedense tercıh edemıyorum elım gıtmıyor hıc. sımdının populer markası sebamed :) ben kokusunu sevmıyorum. sadece pısık kremını begendım cok guzel kokuyor :)
Eki Görüntüle 1216546
Amin inşallah canım sağolasın. Manolya markası mağazanın ismi de encici başka yerlerde şubesi varmı bilmiyorum canım çok ta kaliteli fiyatına göre bende sevmedim o dantelli klasikleri üzerimde de çok iyi durdu s beden aldım
Ben çok beğendim. Güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah. Bende bu tarz bişeyler bakıyorum. Çok dantelli olsun istemiyorum, bu tarz olursa sonradan da kullanılır. Canım nerden aldın? Fiyatıda çok uygunmuş.
Ugrasmak degil elimde biraey durmaz benim okadar beceriksizim :):) cnim bana fiyat vrrirmisin oykumyurdakul@hotmail.com dan birdolu yrre baktim enazindan burdan arkadasim kazansin :)
cnm ben ankarayı oylesıne yazdım ben karadenızdeyım, ramazan bayramında ıccamasırı satan bır magaza ındırıme gırmıstı, 100 lıra uzerı olan takımlar 85, 100 lıra altı olanlar 45 lıraydı, aqua markasının ıkı gecelıgı 99 lıraydı onları 45'erden, artış marka sabahlık gecelıkte 149 lıraydı onuda 85 ten aldım. :)Canım profiline baktımda ankaradanmışsın sende nerden aldın acaba geceliklerini falan merak ettim ben daha almadım da uygun geldi seninkilerin fiyatı?
Teşekkür ederim canımgüzel ben beğendim güle güle giy.
gule gule kullan cok tatlıymıs :)Eki Görüntüle 1216546
Canım bu adrese gönderdim fiyat bilgisini felanUgrasmak degil elimde biraey durmaz benim okadar beceriksizim :):) cnim bana fiyat vrrirmisin oykumyurdakul@hotmail.com dan birdolu yrre baktim enazindan burdan arkadasim kazansin :)
_fiona0443 .!.:Amin inşallah canım sağolasın. Manolya markası mağazanın ismi de encici başka yerlerde şubesi varmı bilmiyorum canım çok ta kaliteli fiyatına göre bende sevmedim o dantelli klasikleri üzerimde de çok iyi durdu s beden aldım
Pembişi de vardı zeycimçokta severim pembeyi ama mavi aldım oğluştan dolayı fiyatı iyimi sence? Bana uygun geldi yeri de güzel yumuşacık
buarada smileyler gelmiş oley oley oley demek istiyorum
Gecelik ve pijama alırken bedeni Nasil aldınız ??
Pijama ve gecelik alirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?