2014 Kasım Anneleri

Canim hur a kaslari gevsetip dogumun baslamasina yardimci oluyo hurma yeme bu donemde allah korusun erken doguma sebep oluyo benjm doktorda banayeme dedi herkes son hafta baslio hurmyaa dogu kolaylastirdgii ici ee birde sekeride yukseltir

canım valla ben yiyorum..
çünkü yemediğim geceler beni uyutmuyolar kesinlikle..
ama yiyince hemen uyuyolar bende rahat uyuyorum..
bana faydası olduğunu düşünüyorum şu anda..
inşallah öyle bir durum olmaz..

Ben çok beğendim. Güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah. Bende bu tarz bişeyler bakıyorum. Çok dantelli olsun istemiyorum, bu tarz olursa sonradan da kullanılır. Canım nerden aldın? Fiyatıda çok uygunmuş.

ayy çok güzel güle güle kullan canım inşallah oğluşun olcak mavi alman güzel olmuş bence
Pembişi de vardı zeycim çokta severim pembeyi ama mavi aldım oğluştan dolayı fiyatı iyimi sence? Bana uygun geldi yeri de güzel yumuşacık
buarada smileyler gelmiş oley oley oley demek istiyorum

Canım profiline baktımda ankaradanmışsın sende nerden aldın acaba geceliklerini falan merak ettim ben daha almadım da uygun geldi seninkilerin fiyatı?

Amin inşallah canım sağolasın. Manolya markası mağazanın ismi de encici başka yerlerde şubesi varmı bilmiyorum canım çok ta kaliteli fiyatına göre bende sevmedim o dantelli klasikleri üzerimde de çok iyi durdu s beden aldım

Canım profiline baktımda ankaradanmışsın sende nerden aldın acaba geceliklerini falan merak ettim ben daha almadım da uygun geldi seninkilerin fiyatı?
cnm ben ankarayı oylesıne yazdım ben karadenızdeyım, ramazan bayramında ıccamasırı satan bır magaza ındırıme gırmıstı, 100 lıra uzerı olan takımlar 85, 100 lıra altı olanlar 45 lıraydı, aqua markasının ıkı gecelıgı 99 lıraydı onları 45'erden, artış marka sabahlık gecelıkte 149 lıraydı onuda 85 ten aldım. :)

donem donem boyle magazalarda kampanyalar yakanabılır gezdıkce gozgezdırmek lazım

ben ten magazasında falan bakmıstım, bı sabahlık gecelık %50 ındırımle 170 lıraya falan gelıyordu. cok pahalı ya

Gecelik ve pijama alırken bedeni Nasil aldınız ??

Pijama ve gecelik alirken

Pembişi de vardı zeycim çokta severim pembeyi ama mavi aldım oğluştan dolayı fiyatı iyimi sence? Bana uygun geldi yeri de güzel yumuşacık
buarada smileyler gelmiş oley oley oley demek istiyorum

çoklu alıntılama da gelmiş
çok uygun almışsın bence canımmm güle güle giy...

Gecelik ve pijama alırken bedeni Nasil aldınız ??

Pijama ve gecelik alirken

canım ben normalde medium giyiyodum ama lohusa takımlarımı large aldım hem rahat olsun hemde kilo alırsam diye daha çok almadım henüz..

kızlar bugün kontrolden geldim 26+5 olduk kilosu tam 1 kg doktor biraz fazla bile dedi ama sorun değil dedi sizin bebişleriniz ne kadar oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…