2014 Kasım Anneleri

Banada 75lik yapilmisti 1.saat 203 2.saat 160 cikmsti 15 gundur dietteydim evdeki sonuclarim olcumlerim cok iyi yarin 100luk yuklenck ac tok farketmz dedi bu defa ne cikck bilmyrm diyetime uydm yani zor gelmdi
bende yarın şeker yükleme yaptıracağım sonuçlar hemen çıkıyor mu

kızlar bugün kontrolden geldim 26+5 olduk kilosu tam 1 kg doktor biraz fazla bile dedi ama sorun değil dedi sizin bebişleriniz ne kadar oldu?

bence iyi canım kilosu sonuçta üç değerin ortalamasıyla kiloyu çıkarıyolar elini biraz oynatsa değişir..
benimkiler biraz gerideydi geçen hafta..
bakalım ctsi randevu var kaç çıkıcaklar

Ayyyy sudocrem i soran arkadaş kimdi alıntı yaptım sanıyodum ama olmamış ben tavsiye ediyorum süper bi krem canım o ben oğlumda kullandım pişik çatlak ve yara kremi diye yazıyo üstünde ben hem oğluşun poposunda kullandım hem çatlayıp kanayan göğüslerimde çok.iyi geliyo

pişik kremi olarak sudocrem almayı düşünen var mı ? ben ondan almayı düşünüyorum da ???
Buldummmm ben tavsiye ediyorum süper bi krem canım o ben oğlumda kullandım pişik çatlak ve yara kremi diye yazıyo üstünde ben hem oğluşun poposunda kullandım hem çatlayıp kanayan göğüslerimde çok.iyi geliyo

bu kremmiii???

Eklentiler

• lSUD-14007_1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
:) anladm canım bnde ankarayı görünce heycanlandm bu kadar ucuz değil çünkü

Ya ben nedennguncellemeleringoremiyorum son sayfalarinbile zorla buluyorum offff

kızlar sizce bu park yatak nasıl??
Crystal Baby yatağıyla birlikte 239 tl..
bir tek park yatağımız eksik kaldı..
2 tane alcağımız için pahalı bakamıyorum..
cibinliğini de takmıycam..
cibinliksiz beyaz park yatak hiç bulamadım hep stokta yok diyor...

Eklentiler

• Adsız.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 62
Canım e bebekte Yada hepsi buradaya baksana cibinliksiz var bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…