- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
bende yarın şeker yükleme yaptıracağım sonuçlar hemen çıkıyor muBanada 75lik yapilmisti 1.saat 203 2.saat 160 cikmsti 15 gundur dietteydim evdeki sonuclarim olcumlerim cok iyi yarin 100luk yuklenck ac tok farketmz dedi bu defa ne cikck bilmyrm diyetime uydm yani zor gelmdi
kızlar bugün kontrolden geldim 26+5 olduk kilosu tam 1 kg doktor biraz fazla bile dedi ama sorun değil dedi sizin bebişleriniz ne kadar oldu?
Buldummmm ben tavsiye ediyorum süper bi krem canım o ben oğlumda kullandım pişik çatlak ve yara kremi diye yazıyo üstünde ben hem oğluşun poposunda kullandım hem çatlayıp kanayan göğüslerimde çok.iyi geliyopişik kremi olarak sudocrem almayı düşünen var mı ? ben ondan almayı düşünüyorum da ???
Ayyyy sudocrem i soran arkadaş kimdi alıntı yaptım sanıyodum ama olmamış ben tavsiye ediyorum süper bi krem canım o ben oğlumda kullandım pişik çatlak ve yara kremi diye yazıyo üstünde ben hem oğluşun poposunda kullandım hem çatlayıp kanayan göğüslerimde çok.iyi geliyo
Evet evet ta kendisi halada vardır evimde kullanırımbu kremmiii???
:) anladm canım bnde ankarayı görünce heycanlandmcnm ben ankarayı oylesıne yazdım ben karadenızdeyım, ramazan bayramında ıccamasırı satan bır magaza ındırıme gırmıstı, 100 lıra uzerı olan takımlar 85, 100 lıra altı olanlar 45 lıraydı, aqua markasının ıkı gecelıgı 99 lıraydı onları 45'erden, artış marka sabahlık gecelıkte 149 lıraydı onuda 85 ten aldım. :)
donem donem boyle magazalarda kampanyalar yakanabılır gezdıkce gozgezdırmek lazım
ben ten magazasında falan bakmıstım, bı sabahlık gecelık %50 ındırımle 170 lıraya falan gelıyordu. cok pahalı ya
bence iyi canım kilosu sonuçta üç değerin ortalamasıyla kiloyu çıkarıyolar elini biraz oynatsa değişir..
benimkiler biraz gerideydi geçen hafta..
bakalım ctsi randevu var kaç çıkıcaklar
Teşekkür ederim canımgule gule kullan cok tatlıymıs :)
Canım bende 25+5 te gittiğimde 1043 gerdi.boyunda 35 cm doktor önden gidiyo demişti kilo değişebiliyor sorun etme yanikızlar bugün kontrolden geldim 26+5 olduk kilosu tam 1 kg doktor biraz fazla bile dedi ama sorun değil dedi sizin bebişleriniz ne kadar oldu?
Çok güzelmiş canım güzel günlerde giyersin inş.Eki Görüntüle 1216546
İyi akşamlar kızlar bugün bu takımı aldım hastane için 80 tl dediler nakit 70 e aldım üçlü birde gecelik alırım bunun geceliğide vardı ama rengi pembeydi almadım nasıl sizce?
Canim hayirli olsun bende baktimda hafta sonu sabahlikda dahil miEki Görüntüle 1216546
İyi akşamlar kızlar bugün bu takımı aldım hastane için 80 tl dediler nakit 70 e aldım üçlü birde gecelik alırım bunun geceliğide vardı ama rengi pembeydi almadım nasıl sizce?
Canım beni alıntılayarak cevaplarsan çok sevinirim ben ayın sonuna döneceğim tatildenCanm ben yarn gidecm sorarm yazarm neyseki isyerinde uyuyabiliyrum karsmiylar zaten cumaya cikiyrum
Canım e bebekte Yada hepsi buradaya baksana cibinliksiz var bir sürükızlar sizce bu park yatak nasıl??
Crystal Baby yatağıyla birlikte 239 tl..
bir tek park yatağımız eksik kaldı..
2 tane alcağımız için pahalı bakamıyorum..
cibinliğini de takmıycam..
cibinliksiz beyaz park yatak hiç bulamadım hep stokta yok diyor...
Canım e bebekte Yada hepsi buradaya baksana cibinliksiz var bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?