2014 Kasım Anneleri

Çok hoş görünüyor zey bende hep beyaz begeniyodum ama konu bebek olunca biraz zor olur dedi herkesler ama ben cok begendim bende alabilirim burdan:)

Çok hoş görünüyor zey bende hep beyaz begeniyodum ama konu bebek olunca biraz zor olur dedi herkesler ama ben cok begendim bende alabilirim burdan:)

ya ben aslında pembe istiyodum ama odaya hiç uymıycak rengarenk olucak oda yoksa..
mecbur beyaz almam lazım...

Canım gÜle güle giy inşallah bende baktım bu aralar ama doğum kışa geleceği için uzun Yada kalın bişeyler baktım bir aya falan gelir dediler o yüzden erteledim

Kızlar bio-oil kullanan var mı çatlak önleyici? suana kadar kullandığımyağın kokusu sonradan sevmemeye başladım.bio-oil nasıldır?

Kızlar bio-oil kullanan var mı çatlak önleyici? suana kadar kullandığımyağın kokusu sonradan sevmemeye başladım.bio-oil nasıldır?
Ben badem yağı kullanıyorum ara ara oda ama doğum yapan bi yakınım biooil kullandı karnında çatlaklar hep vardı

[Q
Peysmeyker .!.:
Ben badem yağı kullanıyorum ara ara oda ama doğum yapan bi yakınım biooil kullandı karnında çatlaklar hep vardı

Badem yagi tuylenme yapmadi mi cnm?ben lierac kullanıyorum ve Johnson baby bebe yaginida düş sonrası kullaniyorum .şuana kadar çatlağım olmadı bakalım hayırlısı :)

slm kızlar. yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var. bebek ağrı yapıyor ara ara. bir de göbeğimin üst kısmında hareketlenme var. siz de nasıl durumlar. kontrolüm de 2 eylülde daha zaman var, doktorum izne çıkıyor ne yapmalıyım sizce

hareketlen me dwrken canım?

normal şeyler bunlar..
ağrılarda hareketlerde..bebek artık göbeğe çıktı...
ohoo daha ne hareketler göreceksin sakin ol keyfini çıkar

Arkadaslar aldiginiz gecelik pijama vs bedenlerini kac beden buyugunu aldiniz dogum sonrasindada cok dar olmamasi gerekio diye dusunuyorum sizler kendi bedeninizden nekadar buyuk aldiniz

Günaydın bayanlar allaha şükür inanan insanlarız ben hamile kaldıgimdan beri kötü şeyler düşünüyorum hep en olumsuzu şeytan sürekli vesvese veriyor hep düşünceli halde oluyorum başına gelen var mi ve hangi duaları etmem lazım çocuğumun da böyle düşünceli olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…