2014 Kasım Anneleri

Bende de var, rúyamda hep ölmüş kişileri görüyordum. Kötú dúsúnme demesekte ben korkmaktan korkuyordum.. mesela rüya görmekten korkuyordum.. tek tuvalete gidemiyorum, eşim uyanıyor, zaten tuvalet yakın.. mutfaga su almaya eşim gidiyor. Tabi sadece geceleri.. kafamda kurdugumdan belki de, rüyama ölmüs tanıdıklar girmesini istemiyorum cünkü korkuyorum,rüyadan bebekte etkilenirmis.
3 ihlas 1fatiha ölmúşlerime okuyorum.
Felak ve Nas surelerini okuyorum. Nazara,göze,kötú varlıklardan korunmak için.
3tane de Ayetel Kürsi.
Yatagıma geçtigimde okuyorum,farkettim ki artık daha kolay uyuyoyorum.. normalde gece 1den önce uyuyamam. Kabusta görmüyorum sükür. Her uykuya dalacagında bence birer tane felak ,nas,ayetel kursi oku..

Bu gulucuge deli oldum arkadaslar.
Ya knusmanin sonuna sadece ikinokta ve parantez koynca bu çikiyo. Çok dalga geçer gibi bi gulme, ayrica silemiyorum. :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın Annişler.. :)
Tesekkurler sana da günaydın @Rosbebek88:)

Bu yeni kk kafayi yemis. Ne sacma smile bu ya.. sadece masum gulucuk koymuştum

Hayır yapmadı canım şu ana kadar benimde çatlağım yok hemde ara ara kullanmama rağmen.ibrahim Saraçoğlu hamilelere önermişti diğerleri kimyasal içerdiği için önermemişti

günaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(

Güzel anne adayları güzel arkadaşlarımmmm nasılsınızzz???
Biz oğluşumla dün kontroldeydik... 1150 gram olmuş tosuncuğum... 36,5 cm olmuş... Yine sadece 1 kilo almışım.. Yani toplamda bugüne kadar 4 kilo almış oldum... Çok mu az alıyorum dedim bebek önden bile gidiyor hiçbir sıkıntı yok dedi çok iyi gidiyorsun dedi... Kabızlık sorunum da şimdilik halloldu tekrarlamazsa... Kızlar bir de radyoloji uzmanı başta dedi ki "görünce suyu az gibi geldi ama ölçüm yapınca normal çıkıyor dedi doktoruma söyledim belli sınırlarımz var onun altına düşmedikçe bişi olmaz her şey yolunda sıkma canını dedi.. Suyumu çoğaltmak için ne yapabilirim??? Biraz tedirgin oldum açıkçası... Bir de bebeğim yine dönmüş hiç yerinde durmuyor bu seferde ters duruyor başı yukarda makat gelişi.. Bizden haberler böyle... LUL2 bana ilacı sormuştun canım o ilacın yerine Calzin-D diye bir ilaç verdi yazdığımı görürsün inşallah...

günaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(
Canım Allah kavuştursun kardeşlerimize şimdidennn... Ben de şimdi konuştum 1 gibi teslim olucam dedi yüreğimiz pır pır ya.. Rabbim dönüşlerini de nasip etsin sağlıkla

Canım Allah kavuştursun kardeşlerimize şimdidennn... Ben de şimdi konuştum 1 gibi teslim olucam dedi yüreğimiz pır pır ya.. Rabbim dönüşlerini de nasip etsin sağlıkla

canımm sizide Allah sağ salim kavuştursun inşşş..
bizimkide bugün inş öğlen teslim olacak..
burdura gitti..
oğluşunada maşallah kilosu falan gayet güzel canım..
radyolog banada suyun biraz az gibi dedi ama kendi doktorum sınırın üstünde korkma kafana takma sadece bol su iç dedi..
bende takmamaya çalışıyorum canım

Aminn canım inşallah... Bana boyu kısa mı acaba gibi geldi ama fl uzunluğu nerdeyse bir hafta önde onu da anlamadım herşeyi incelememek lazım.. =)

anladım canım..ben bella b almayı düşünüyordum.bugün watsonsda bunu indirimli görünce bi sormak istedim.

o zaman bella b ya da lierac alacağım

ben bella b kullandım 3 aydan ıtıbaren, cok begendım hemde organık yalnız bnm derdım kokusu ıle, aslında kokulu urunlerı sevenler ıcın guzel ama benım artık mıdem bulanıyor kokusundan kutu bıtmek uzere lıarec mı alsam dıye dusunuyorum

lierac kullanan arkadaşlar bu krem kokuyor mu???

Ben hemen hemen her gün yasin, ayetel kursi ve amener rasuli okumaya çalışıyorum.. inşirah suresi de çok anlamlı ve rahatlatıcı.. kötü şeyler düşünme Allah'ın dediği olur hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..

Gecelik ve pijama alırken bedeni Nasil aldınız ??

Pijama ve gecelik alirken

bnm boyum uzun, normalde medium falan alırım gecelıklerde, large ve xlarge da boydan dolayı kaldırıyorum.

zaten bedenı kalmamıstı ındırımlı aldıgım ıcın, bırı xl, dıgerıde 44 beden, denedıgımde 5 aylıktım, sanırım doguma rahat ve ıyı olacak, ben buyuk alınması taraftarıyım acıkcası

öyle baskın bi kokusu yok valla sen yazınca düşündüm kokusunu hatırlamıyorum bile..

Canım ben lierac kullanıyorumm... Yani tabi ki kokusu var ve gerçekten laboratuar gibi bildiğin ilaç gibi kokuyor ama ben çok memnunum iyice yedirince ne elinde ne teninde ne kıyafetinde bir kalıntı yağ hissi bırakmıyor... Kapattığın an üstünü koku felan gidiyor

cnm hayırlı teskereler

peki 3 ay kaldı ya, kaç mg alayım?? bella b 3 ayda bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…