Günaydın bayanlar allaha şükür inanan insanlarız ben hamile kaldıgimdan beri kötü şeyler düşünüyorum hep en olumsuzu şeytan sürekli vesvese veriyor hep düşünceli halde oluyorum başına gelen var mi ve hangi duaları etmem lazım çocuğumun da böyle düşünceli olmasını istemiyorum
Kuzum bende cibindirikli aldım ama istersen takmıyosun..şimdi tekrar baktım en baştan..
cibinliksiz beyaz park yatak bulamadım...
Rabbim güle güle gidip ,güle güle gelmek nasıp eylesin, hayırlı teskerelergünaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(
Canım Allah kavuştursun kardeşlerimize şimdidennn... Ben de şimdi konuştum 1 gibi teslim olucam dedi yüreğimiz pır pır ya.. Rabbim dönüşlerini de nasip etsin sağlıklagünaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(
Canım Allah kavuştursun kardeşlerimize şimdidennn... Ben de şimdi konuştum 1 gibi teslim olucam dedi yüreğimiz pır pır ya.. Rabbim dönüşlerini de nasip etsin sağlıkla
Aminn canım inşallah... Bana boyu kısa mı acaba gibi geldi ama fl uzunluğu nerdeyse bir hafta önde onu da anlamadım herşeyi incelememek lazım.. =)canımm sizide Allah sağ salim kavuştursun inşşş..
bizimkide bugün inş öğlen teslim olacak..
burdura gitti..
oğluşunada maşallah kilosu falan gayet güzel canım..
radyolog banada suyun biraz az gibi dedi ama kendi doktorum sınırın üstünde korkma kafana takma sadece bol su iç dedi..
bende takmamaya çalışıyorum canım
anladım canım..ben bella b almayı düşünüyordum.bugün watsonsda bunu indirimli görünce bi sormak istedim.
o zaman bella b ya da lierac alacağım
Ben hemen hemen her gün yasin, ayetel kursi ve amener rasuli okumaya çalışıyorum.. inşirah suresi de çok anlamlı ve rahatlatıcı.. kötü şeyler düşünme Allah'ın dediği olur hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun..Günaydın bayanlar allaha şükür inanan insanlarız ben hamile kaldıgimdan beri kötü şeyler düşünüyorum hep en olumsuzu şeytan sürekli vesvese veriyor hep düşünceli halde oluyorum başına gelen var mi ve hangi duaları etmem lazım çocuğumun da böyle düşünceli olmasını istemiyorum
Gecelik ve pijama alırken bedeni Nasil aldınız ??
Pijama ve gecelik alirken
bende yarın şeker yükleme yaptıracağım sonuçlar hemen çıkıyor mu
öyle baskın bi kokusu yok valla sen yazınca düşündüm kokusunu hatırlamıyorum bile..ben bella b kullandım 3 aydan ıtıbaren, cok begendım hemde organık yalnız bnm derdım kokusu ıle, aslında kokulu urunlerı sevenler ıcın guzel ama benım artık mıdem bulanıyor kokusundankutu bıtmek uzere lıarec mı alsam dıye dusunuyorum
lierac kullanan arkadaşlar bu krem kokuyor mu???
Canım ben lierac kullanıyorumm... Yani tabi ki kokusu var ve gerçekten laboratuar gibi bildiğin ilaç gibi kokuyor ama ben çok memnunum iyice yedirince ne elinde ne teninde ne kıyafetinde bir kalıntı yağ hissi bırakmıyor... Kapattığın an üstünü koku felan gidiyorben bella b kullandım 3 aydan ıtıbaren, cok begendım hemde organık yalnız bnm derdım kokusu ıle, aslında kokulu urunlerı sevenler ıcın guzel ama benım artık mıdem bulanıyor kokusundankutu bıtmek uzere lıarec mı alsam dıye dusunuyorum
lierac kullanan arkadaşlar bu krem kokuyor mu???
canımm sizide Allah sağ salim kavuştursun inşşş..
bizimkide bugün inş öğlen teslim olacak..
burdura gitti..
oğluşunada maşallah kilosu falan gayet güzel canım..
radyolog banada suyun biraz az gibi dedi ama kendi doktorum sınırın üstünde korkma kafana takma sadece bol su iç dedi..
bende takmamaya çalışıyorum canım
peki 3 ay kaldı ya, kaç mg alayım?? bella b 3 ayda bittiCanım ben lierac kullanıyorumm... Yani tabi ki kokusu var ve gerçekten laboratuar gibi bildiğin ilaç gibi kokuyor ama ben çok memnunum iyice yedirince ne elinde ne teninde ne kıyafetinde bir kalıntı yağ hissi bırakmıyor... Kapattığın an üstünü koku felan gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?