doğum sonrası da kullanıcaksın 200 ml al bence.. ben iki tane 200 aldım biri az kaldı.. tabi popoma sürmeyi unuttuğum için çatladı şimdi oralara bol sürüyorum..peki 3 ay kaldı ya, kaç mg alayım?? bella b 3 ayda bitti
benim popişim de var isyan yıllardır ilk defa kilo aldığım için çatladı azcık..kızlar kremler konuşulmuş yırtığı olanlar varmı
bende henüz birşey yok..
krem olarakta sadece bebe yağı kullanıyorum
Canım ben ilk 100 ml almıştım bana da yaklaşık 3 ay gitti ama bir tek karnıma sürüyordum hatta bu aralar savsakladım iyice yanibi sürüyorum bi sürmüyorum benimki de bitmek üzere... Doğumdan spnra da kullanacağımızı bilmiyordum bak arkadaş yazmış doğumdan sonra da kullanacaksak 200 ml yeterli olur canım..peki 3 ay kaldı ya, kaç mg alayım?? bella b 3 ayda bitti
Senin doğum ne zaman ki canım ? Benim ekim sonu ve yüksek ihtimal sezeryan olacak biraz daha erken olacak yani havalar tam soğumamış sonbahar oluyor birde hastane odalarını çok ısıtıyorlar. Ben zaten lizöz ördürücem şallarım da var üşürsem yeter.Canım gÜle güle giy inşallah bende baktım bu aralar ama doğum kışa geleceği için uzun Yada kalın bişeyler baktım bir aya falan gelir dediler o yüzden erteledim
Kullanmadım ama ben "bella b" diye çok yoğun arı sütlü bi krem kullanıyorum 10 kilo aldım şimdiye kadar tek çatlağım yokKızlar bio-oil kullanan var mı çatlak önleyici? suana kadar kullandığımyağın kokusu sonradan sevmemeye başladım.bio-oil nasıldır?
Benim doğum Kasım'da canım inşallah ama ben zaten normalde de üşüyen biriyim o yüzden takımımı kalın olsun istiyorum lizöz falan da var ama annemin yaptığı yine de kalın alıcam gittiğim mağazadaki satıcılar da acele etme bir iki ay sonra al dedilerSenin doğum ne zaman ki canım ? Benim ekim sonu ve yüksek ihtimal sezeryan olacak biraz daha erken olacak yani havalar tam soğumamış sonbahar oluyor birde hastane odalarını çok ısıtıyorlar. Ben zaten lizöz ördürücem şallarım da var üşürsem yeter.
Evet canım dahil teşekkür ederimÇok güzelmiş canım güzel günlerde giyersin inş.
Ben terlik ile tacı kendim yapmayı düşünüyorum canım internetten baktım videolara kolay sen de yap hep el emeği olmuş olur hem hatıra diye saklarsınGünaydın herkese, terlik tac geceliklere bakmaya başlamışsınız. Ne kadar güzel gözüküyor hepsi. Ben nasıl bişi istediğimi bilmiyom henüz.
Normalde üşüyorsan doğru yapmışsın banada kışlıklar bir aya gelir dedilerBenim doğum Kasım'da canım inşallah ama ben zaten normalde de üşüyen biriyim o yüzden takımımı kalın olsun istiyorum lizöz falan da var ama annemin yaptığı yine de kalın alıcam gittiğim mağazadaki satıcılar da acele etme bir iki ay sonra al dediler
Canım ben ilk 100 ml almıştım bana da yaklaşık 3 ay gitti ama bir tek karnıma sürüyordum hatta bu aralar savsakladım iyice yanibi sürüyorum bi sürmüyorum benimki de bitmek üzere... Doğumdan spnra da kullanacağımızı bilmiyordum bak arkadaş yazmış doğumdan sonra da kullanacaksak 200 ml yeterli olur canım..
İsyannnnn benim zaten hafiften en başlarda bile belimin iki yan tarafında sanırım kızlıktan kalan minik çatlaklarım vardı onlar duruyor şimdilik baya bi ihmal de ettim kremi bakalım neler olacak :)
ben gebeliğin başından beri hergün iki tane yiyorum hurma içeriği çok güzel.. rahim kasılmalarına çok yemek neden oluyor zaten herşeyin fazlası zararCanim hur a kaslari gevsetip dogumun baslamasina yardimci oluyo hurma yeme bu donemde allah korusun erken doguma sebep oluyo benjm doktorda banayeme dedi herkes son hafta baslio hurmyaa dogu kolaylastirdgii ici ee birde sekeride yukseltir
benim popişim de var isyan yıllardır ilk defa kilo aldığım için çatladı azcık..
Güzel haberlerle gel inşallah geceleri bende on kere uyanıyorum hem sıcaktan hem de sürekli bi taraflarım ağrıyorGunaydn kizlar 11de dr gidecm bakalim ne dicek geceleri hicccc uyuyamyrm metbeldede ayni sikinti var soracm unutmazsam.isyan benim 3 tane kucuk catlagim var gobusumde dahada catlarm ama karnm cokk sert tas gibi zaten hayatm boyunca bu kiloya gelmemistm normal diye dusunuyrm catlagi.ayrica etim sert yumusak esnek degil catlarim yani
çok güzel güle güle kullan..Eki Görüntüle 1216546
İyi akşamlar kızlar bugün bu takımı aldım hastane için 80 tl dediler nakit 70 e aldım üçlü birde gecelik alırım bunun geceliğide vardı ama rengi pembeydi almadım nasıl sizce?
kızlar kremler konuşulmuş yırtığı olanlar varmı
bende henüz birşey yok..
krem olarakta sadece bebe yağı kullanıyorum
doğum sonrası da kullanıcaksın 200 ml al bence.. ben iki tane 200 aldım biri az kaldı.. tabi popoma sürmeyi unuttuğum için çatladı şimdi oralara bol sürüyorum..
benim popişim de var isyan yıllardır ilk defa kilo aldığım için çatladı azcık..
Canım ben ilk 100 ml almıştım bana da yaklaşık 3 ay gitti ama bir tek karnıma sürüyordum hatta bu aralar savsakladım iyice yanibi sürüyorum bi sürmüyorum benimki de bitmek üzere... Doğumdan spnra da kullanacağımızı bilmiyordum bak arkadaş yazmış doğumdan sonra da kullanacaksak 200 ml yeterli olur canım..
İsyannnnn benim zaten hafiften en başlarda bile belimin iki yan tarafında sanırım kızlıktan kalan minik çatlaklarım vardı onlar duruyor şimdilik baya bi ihmal de ettim kremi bakalım neler olacak :)
Kullanmadım ama ben "bella b" diye çok yoğun arı sütlü bi krem kullanıyorum 10 kilo aldım şimdiye kadar tek çatlağım yok
kırmızı renkli çatlaklar iyi mi oluyor şimdi sonra geçer mi.. valla söylemesi ayıp popişimi çok severdim şimdi aramız çok bozuk :KK63:cnm benım karnımda bırsey yok ama bacaklarımın ıc kısmında beyaz catlaklar var, eskıden ben kılo aldıgımda catlamıstı, kılo aldıkca onlar mı gorunmeye basladı anlamadım ama karnım harıc surmuyorum bı yere krem
pekı catlaklar kırmızı mı beyaz mı? ben kırmızı catlar sonra beyazlar dıye bılıyorum, bnm bacagımın ıc kısmında beyaz catlaklar var, kılo aldıgım ıcın eskıden olusan catlaklar mı gorunmeye basladı acaba
200 ml alayım o zaman cok tesekkurler
super o zaman 200 ml alayım ozaman cok tesekkurler
bende bella b kullandım, karnımda hıcbırsey yok bnmkı bıtmek uzere, kokusunu sevmıyorum onun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?