ben bebedor un tırnak makasını aldım için de hem bundan var hem minik tırnak makası ve törpü.. bunlarla nasıl kesiliyor bende anlamadım klasik olanını kullanırımKızlar ya dün gittim chicco nun tarak fırça takımını aldım ama tırnak makası bundan vardı bana değişik geldi.. Bununla tırnak kesilebiliyor mu nasıl kesiliyor.. Bildiğin makas yani.. Yoksa normal gidip bildiğimiz tarzda bir bebe tırnak makası mı almalıyım?
bu arada ben n11 sitesinden almıştım en uygun fiyat ordaydı..peki 3 ay kaldı ya, kaç mg alayım?? bella b 3 ayda bitti
Uzun süredir kullanınca öyle oluyor ya bana da ağır geliyor Kokusu Ama ben başlarda mustelayla bepantol kullandım onlardanda memnun kaldım. Son zamanlarda yoğun diye belle ya geçtim belkide sen uzun zamandır kullandığındandır canım yabende bella b kullandım, karnımda hıcbırsey yok bnmkı bıtmek uzere, kokusunu sevmıyorum onun ya
Di mi ya bana da tuhaf geldi... Yine chicco nun var tırnak bakım seti diye onun içinde de hepsi var ama o yoktu burdaki mağaza da...ben bebedor un tırnak makasını aldım için de hem bundan var hem minik tırnak makası ve törpü.. bunlarla nasıl kesiliyor bende anlamadım klasik olanını kullanırım
yoo yenı olusmus catlak kırmızı olur sonra beyazlarmıs, sımdı bnm bacaklardakıler beyaz oldugu ıcın acaaba eskıden kalmamı onu bılemedım.kırmızı renkli çatlaklar iyi mi oluyor şimdi sonra geçer mi.. valla söylemesi ayıp popişimi çok severdim şimdi aramız çok bozuk :KK63:
Canım canım bunla nasıl kesilecek ki chicco nun içinde tırnak makası bu makastan olan seti vardı ondan alsaydın keşke Yada bebedorun var onla değiştirKızlar ya dün gittim chicco nun tarak fırça takımını aldım ama tırnak makası bundan vardı bana değişik geldi.. Bununla tırnak kesilebiliyor mu nasıl kesiliyor.. Bildiğin makas yani.. Yoksa normal gidip bildiğimiz tarzda bir bebe tırnak makası mı almalıyım?
benimkiler şuan kırmızı renkli tabi bikinin altında kalan yer olduğu için beyazın üzerinde kırmızı kırmızı görünmesi beni sinir ediyor.. beyazlasın bari az görünür o zamanyoo yenı olusmus catlak kırmızı olur sonra beyazlarmıs, sımdı bnm bacaklardakıler beyaz oldugu ıcın acaaba eskıden kalmamı onu bılemedım.
senın ne renk??
kaybolur onlar dıye dusunuyorm. bır ara ben tıroıt rahatsızlıgımı bılmıyordum 79 kıloya kadar cıkmıstım, o zaman catlak olusmustu bende kılo alımından, tedavı artı dıyet yaparak 15 kılo vermıstım. catlaklar gorunmez olmustu. :) sımdı bacaklarımda beyaz beyaz varlar, yenı mı eskı mı anlamadım, eskıden bu kadar cok yoktu sankı
Daha almadım zaten canım ben de o set için girdim mağazaya baktım ondan yoktu bir tek bu vardı bunu da almadım.. Artık olmazsa internetten alırım...Canım canım bunla nasıl kesilecek ki chicco nun içinde tırnak makası bu makastan olan seti vardı ondan alsaydın keşke Yada bebedorun var onla değiştir
Beyaz ise eskidir tatlım senin dediğin gibi önce kırmızı olur sonra beyaza döner. Benimde bacaklarımdaki çatlarlar önceden kalma yağ krem vs kullanmadım bekarken vücuduma hızlı kilo alıp vermekten oldu benim deyoo yenı olusmus catlak kırmızı olur sonra beyazlarmıs, sımdı bnm bacaklardakıler beyaz oldugu ıcın acaaba eskıden kalmamı onu bılemedım.
senın ne renk??
kaybolur onlar dıye dusunuyorm. bır ara ben tıroıt rahatsızlıgımı bılmıyordum 79 kıloya kadar cıkmıstım, o zaman catlak olusmustu bende kılo alımından, tedavı artı dıyet yaparak 15 kılo vermıstım. catlaklar gorunmez olmustu. :) sımdı bacaklarımda beyaz beyaz varlar, yenı mı eskı mı anlamadım, eskıden bu kadar cok yoktu sankı
benimkiler şuan kırmızı renkli tabi bikinin altında kalan yer olduğu için beyazın üzerinde kırmızı kırmızı görünmesi beni sinir ediyor.. beyazlasın bari az görünür o zaman
Beyaz ise eskidir tatlım senin dediğin gibi önce kırmızı olur sonra beyaza döner. Benimde bacaklarımdaki çatlarlar önceden kalma yağ krem vs kullanmadım bekarken vücuduma hızlı kilo alıp vermekten oldu benim de
karnım davul gibi gerildi popoma ne oluyosa o çatladı.. ayy inşallah karnımız çatlamaz valla benim estetik kaygılarım tavan yaptı istemiyorum ya başka çatlakozaman nette yazan dogru, once kırmızı catlıyorlar, b eyazlayınca kaybolur gozukmez. dogumdan sonra bırsey kalmaz dıye dusunuyorum. zaten o bolgeler karın kadar gerılmıyor. karın catlakları cok fena
inş olmaz.
Ben korkudan her yerime sürüyorum :) kolları bile çatlayan var çünkü. Hiç sorma onlar ne sinsidir gizlenirler tabiben zayıfladıgımda kaybolmuslardı, saklanıyorlarmıs sınsı sınsı o zaman
karnımız catlamasında, bundan sonra bacaklarıma falanda surecem, sende sur
karnım davul gibi gerildi popoma ne oluyosa o çatladı.. ayy inşallah karnımız çatlamaz valla benim estetik kaygılarım tavan yaptı istemiyorum ya başka çatlak
yok yoook mısır gibi patlamak falan valla kendime bi lierac havuzu yapar içinde geçiririm kalan günlerikarnımıza daha cok bakım yapıyoruz ya ondan olmuyordur. ya da ılerleyen aylarda mısır gıbı patlıcaz catır catır
catlaga hayır
:)yok yoook mısır gibi patlamak falan valla kendime bi lierac havuzu yapar içinde geçiririm kalan günleri
karnım davul gibi gerildi popoma ne oluyosa o çatladı.. ayy inşallah karnımız çatlamaz valla benim estetik kaygılarım tavan yaptı istemiyorum ya başka çatlakbenimde öyle bacaklarımın üst tarafı gittikçe daha beter çatlıyo göğüslerimde çatlıyo. zayıflayınca gizlenicekse güzel bişey bu
Ne çok bahsettik çatlaklardan sabah sabah
emzirme sütyeni hamile kilodu vs alan var mı hastane için ne marka alsak kızlar bi akıl verin yada nasıl birşey alınmalı bir de erken mi almak için daha büyür mü memikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?