da hiçbiyer büyümesin nolurNe çok bahsettik çatlaklardan sabah sabah
emzirme sütyeni hamile kilodu vs alan var mı hastane için ne marka alsak kızlar bi akıl verin yada nasıl birşey alınmalı bir de erken mi almak için daha büyür mü memikler
benim oğlumdan kalma iki küçük çatlağım var canım basen bölgemde ama şuanlık hiç olmadı bebe ysğıyla bebe sütünü karışımlı olarak sürüyorum benkızlar kremler konuşulmuş yırtığı olanlar varmı
bende henüz birşey yok..
krem olarakta sadece bebe yağı kullanıyorum
Erdem ve deborah hemen not ediyorum. Mağazada minimizer diye bi marka gördüm çok tipsiz geldi begenmedim almadım ama deborah veya erdem yoktu netten mi alsam iyi diyorsuncnm ben sadece bı tane styn aldım oda erdem marka 13 lira, cok rahat ve yumusak. kullanıma gore daha alırım dıye planlıyorum. cok para vermek ıstemedım.
atlet olarak deborah markayı sıddetle tavssıye ederım cok begendım. 20-25 cıvarı nette satılıyor ama ben magazadan gorerek aldım.
tecrubelı annelerı okudugumda atletlerın daha kullanıslı oldugu soylenıyor.
hamıle altcamasırlarını sevmıyrm. onuda sahınler dıye bı markanın 4 lıradan 3 tane aldım. daha da almam. ben normal kullanıyorum hala :)
evet ya kadın bana minimizer atlet gosterdı, dedım bunun baska modellerı yok mu? yok dedı, ben deborah aldım o cok farklıydı dedım. satın almadım. ıkıncı bı atlet daha almayı planlıyordum boylelıkle vazgectım. ama deborahın bı tane daha atletını alıcam netten, cok guzel duruyor ben large aldım tam oldu. normal bedenım 80-B, 90 B styen oldu. Large atlette tam oldu.Erdem ve deborah hemen not ediyorum. Mağazada minimizer diye bi marka gördüm çok tipsiz geldi begenmedim almadım ama deborah veya erdem yoktu netten mi alsam iyi diyorsunbende xl altlar aldım onları giyiyorum hamile kilodu bende sevmiyorum gereksiz mi ki
Benim memikler acıcık büyüdü zaten minnaktı 75 e sığıyodu Desteklida hiçbiyer büyümesin nolur
zaten en kaliteli iç çamaşırı markası erdem bence..Erdem ve deborah hemen not ediyorum. Mağazada minimizer diye bi marka gördüm çok tipsiz geldi begenmedim almadım ama deborah veya erdem yoktu netten mi alsam iyi diyorsunbende xl altlar aldım onları giyiyorum hamile kilodu bende sevmiyorum gereksiz mi ki
Bende bakıcam o markaya inşallah bulurumevet ya kadın bana minimizer atlet gosterdı, dedım bunun baska modellerı yok mu? yok dedı, ben deborah aldım o cok farklıydı dedım. satın almadım. ıkıncı bı atlet daha almayı planlıyordum boylelıkle vazgectım. ama deborahın bı tane daha atletını alıcam netten, cok guzel duruyor ben large aldım tam oldu. normal bedenım 80-B, 90 B styen oldu. Large atlette tam oldu.
günaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(
Güzel anne adayları güzel arkadaşlarımmmm nasılsınızzz???
Biz oğluşumla dün kontroldeydik... 1150 gram olmuş tosuncuğum... 36,5 cm olmuş... Yine sadece 1 kilo almışım.. Yani toplamda bugüne kadar 4 kilo almış oldum... Çok mu az alıyorum dedim bebek önden bile gidiyor hiçbir sıkıntı yok dedi çok iyi gidiyorsun dedi... Kabızlık sorunum da şimdilik halloldu tekrarlamazsa... Kızlar bir de radyoloji uzmanı başta dedi ki "görünce suyu az gibi geldi ama ölçüm yapınca normal çıkıyor dedi doktoruma söyledim belli sınırlarımz var onun altına düşmedikçe bişi olmaz her şey yolunda sıkma canını dedi.. Suyumu çoğaltmak için ne yapabilirim??? Biraz tedirgin oldum açıkçası... Bir de bebeğim yine dönmüş hiç yerinde durmuyor bu seferde ters duruyor başı yukarda makat gelişi.. Bizden haberler böyle... LUL2 bana ilacı sormuştun canım o ilacın yerine Calzin-D diye bir ilaç verdi yazdığımı görürsün inşallah...
Ben ölü filan görmüyorum gün içinde kaynanam şöyle der annem babam bana kötü şeyler söyler diye kuruyorum senaryolar oluyor aklımda ve dusundugumden pişman oluyor ve utanıyorumBende de var, rúyamda hep ölmüş kişileri görüyordum. Kötú dúsúnme demesekte ben korkmaktan korkuyordum.. mesela rüya görmekten korkuyordum.. tek tuvalete gidemiyorum, eşim uyanıyor, zaten tuvalet yakın.. mutfaga su almaya eşim gidiyor. Tabi sadece geceleri.. kafamda kurdugumdan belki de, rüyama ölmüs tanıdıklar girmesini istemiyorum cünkü korkuyorum,rüyadan bebekte etkilenirmis.
3 ihlas 1fatiha ölmúşlerime okuyorum.
Felak ve Nas surelerini okuyorum. Nazara,göze,kötú varlıklardan korunmak için.
3tane de Ayetel Kürsi.
Yatagıma geçtigimde okuyorum,farkettim ki artık daha kolay uyuyoyorum.. normalde gece 1den önce uyuyamam. Kabusta görmüyorum sükür. Her uykuya dalacagında bence birer tane felak ,nas,ayetel kursi oku..
Bu gulucuge deli oldum arkadaslar.
Ya knusmanin sonuna sadece ikinokta ve parantez koynca bu çikiyo. Çok dalga geçer gibi bi gulme, ayrica silemiyorum. :)
memenin boyutuyla sütün hiç ilgisi yok merak etme.. sadece meme ucu içeri çökükse bebiş kavramakta sorun yaşıyorBenim memikler acıcık büyüdü zaten minnaktı 75 e sığıyodu Desteklişimdide 85 e sığıyo yine destekli fazla büyümedi yani sütün az veya çok olması büyüklükle alakalı değildir inşalah diye dua ediyorum
normalde bnm favorım magıc form ve mıss claıre'dir. ama bu donemde o kadar para vermek ıstemıyorumzaten en kaliteli iç çamaşırı markası erdem bence..
bez konusuda guzel :) kac tane hangı boy alcaz ben hıc bılmıyorumhayırlı tezkereler canım, allah kavuştursun
gözün aydın canım, ne güzel sadece 4 kg ile bugünlere gelmek
çamaşırlardan bahsetmişsiniz , ben alt çamaşır aldım hem de 4 tane ama o kadar rahatsız edici ki hiççç kullanmadım, bu sıcaklarda 10 kat giyinmiş hissi veriyor, normal çamaşırlarımın en minik olanlarını kullanıyorum, yok gibiler, bir tane emzirme sütyeni alıcam, 2-3 tane de atlet, evdeyken zaten atletle idare ederim, sütyen de lazım olursa alırım daha, bebişin eksikleri halloldu gibi, şimdi sıra annede ve bu ay bunlara zaman ayırmak lazım. ben bebek bezi olarak ultra prima premium care 1 numara aldım, bir de 3 numara, kilolara bakınca 2 numara gereksiz geldi, bir de 6 aydan sonra aktif bebek daha iyiymiş.
herkese günaydınlarrrrr, hayırlı, sağlıklı, bereketli dolu dolu bir gün olsun inşallah
bu atlerler güzelmiş sütyensiz mi giyiliyor eğer öyleyse daha rahat olur bunlardan almaknormalde bnm favorım magıc form ve mıss claıre'dir. ama bu donemde o kadar para vermek ıstemıyorum
evet cnm ust kısmı super toparlıyor :) ztn tecrubelı annelerde atlet tavsıye edıyr konuları hep okudumdabu atlerler güzelmiş sütyensiz mi giyiliyor eğer öyleyse daha rahat olur bunlardan almak
bu atlerler güzelmiş sütyensiz mi giyiliyor eğer öyleyse daha rahat olur bunlardan almak
Canım sütyen takmayınca göğüsler sarkmaz mıbende atlet alıcam canım..emzirma atleti daha kullanışlı oluyormuş..
arkadaşım doğum yaptı sütyeni sadece dışarı çıkarkan kullanıyorum evde çok rahatsız ediyor yukarı toplanıyor dedi..atlet al daha iyi oluyor dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?