Mevlüt seti olarak geçiyor sanırım bu canım değil mi görmüştüm nette benimde hoşuma gitmişti 40 ında Mevlüt'ünde almayı düşünüyordumGünaydın güzel anneler
Kizima hastane çıkışı olarak bide bu süslü takimi almak istiyorum.sizce Nasil sizin fikirlerinizi almak istedim ?
kahvaltı yapmaya korkuyorumbi başlayınca duramıyorum
bez konusuda guzel :) kac tane hangı boy alcaz ben hıc bılmıyorum
bu atlerler güzelmiş sütyensiz mi giyiliyor eğer öyleyse daha rahat olur bunlardan almak
Canım sütyen takmayınca göğüsler sarkmaz mı
Günaydın güzel anneler
Kizima hastane çıkışı olarak bide bu süslü takimi almak istiyorum.sizce Nasil sizin fikirlerinizi almak istedim ?
Mutlu bebeklerGünaydın güzel anneler
Ben gece yatarken bile takıyorum hiç çıkarmam sütyen ve benim göğüslerim şimdiden kocaman oldu o yüzden takmadan duramam ben sankiayy canım yaa atla gel banaben de kahvaltı tepsimi karşıma koydum, tek başıma hiççç içimden gelmiyor, çayım soğumak üzere, daha lokma koymadım ağzıma, bana da gönder azıcık iştah
üzerlerinde yazan kilolara baktım canım, bir de arkadaşımla konuştuk onun söylediği premium care ile başlamak en uygunu dedi, daha inceymiş, ama belli bir kilodan sonra aktif bebek uygun dedi, ortalama 6 aya denk gelirmiş o da
evet bunlar çok güzelmiş, şimdiye kadar almamam iyi olmuş, bundan alıcam, teşekkürler
sarkmak mıhiççç büyümediler ki sarksınlar, zaten ben evde hiç takmam, sadece dışarı çıkarken takarım, o yüzden de hep yeni kalıyorlar, daha büyüyeceklerini de sanmıyorum
aaa canım buna bayıldım ama hastane değil de mevlid için daha uygun gibi geldi, nereden aldığını paylaşırsan ben de almak isityorum, çok güzelll
çok cici bir takım güle güle kullanınGünaydın güzel anneler
resim görünmüyor duygu..arkadaşlar, ev tipi ana kucağı bu nasıl sizce? evin her yerini dolaştırırım, mevlitte de içine oturur, misafirliğe giderken de kullanırız diye düşünüyorum, sizler aldınız mı ev tipi ana kucağı?
şirin bişey güzelmiş.. ben oto koltuğu gibi bişey alıcam arabada da kullanmam lazım..arkadaşlar, ev tipi ana kucağı bu nasıl sizce? evin her yerini dolaştırırım, mevlitte de içine oturur, misafirliğe giderken de kullanırız diye düşünüyorum, sizler aldınız mı ev tipi ana kucağı?
http://www.n11.com/prego-papilia-4015-ana-kucagi-P26234052
Travel sistem arabadaki ana kucağını kullanmayı düşünüyorum canım ben ayrıyeten almıcam böyle bişey yakınımın bebişin 3 aylık her yere onla gidiyor evde de onun içine koyuyormuş bebek çok seviyor onuarkadaşlar, ev tipi ana kucağı bu nasıl sizce? evin her yerini dolaştırırım, mevlitte de içine oturur, misafirliğe giderken de kullanırız diye düşünüyorum, sizler aldınız mı ev tipi ana kucağı?
http://www.n11.com/prego-papilia-4015-ana-kucagi-P26234052
Canım sütyen takmayınca göğüsler sarkmaz mı
Mutlu bebeklerbende dilek hanımdan aldım el işçiliği çok güzel tavsiye ederim bende oğluma bunu aldım dilek hanımdan
Eki Görüntüle 1216809 hhatta dün kargosu geldi çok güzel[/
QUOTE]
Ewt cnm bende dun sen ekleyincce oglusunun mewlut setini bende instagramdan ekledim yapan bayani:) nasil kumasi flan iyi mi? Bide bu tulum icin 0-3 ayli dedi ama benim gozume buyuk geldi
bide yolda uyursa çocuk alıp direkt eve çıkarabildiğin için iyi uyandırmadan taşıyabiliyorsun eveTravel sistem arabadaki ana kucağını kullanmayı düşünüyorum canım ben ayrıyeten almıcam böyle bişey yakınımın bebişin 3 aylık her yere onla gidiyor evde de onun içine koyuyormuş bebek çok seviyor onu
Evet canım bence daha çok kullanışlı oluyor bu taşıma sistemibide yolda uyursa çocuk alıp direkt eve çıkarabildiğin için iyi uyandırmadan taşıyabiliyorsun eve
şirin bişey güzelmiş.. ben oto koltuğu gibi bişey alıcam arabada da kullanmam lazım..
Travel sistem arabadaki ana kucağını kullanmayı düşünüyorum canım ben ayrıyeten almıcam böyle bişey yakınımın bebişin 3 aylık her yere onla gidiyor evde de onun içine koyuyormuş bebek çok seviyor onu
Güle güle kullan canım o zaman önemli olan herkesin nasıl rahat edeceğitravel sistem araba aldık arkadaşlar, onun oto koltuğunu taşıma olarak kullanıcaz, bunu sadece ev içleri için, ben oto koltuğunu sürekli arabada bırakırız, hastaneye götürürken falan çıkarırız, onun dışında evde de sürekli olarak böyle birşey kullanırız diye düşündüm, hem bu bana daha sempatik geldi sanki
evim küçük benim fazladan hiç bişey alamamtravel sistem araba aldık arkadaşlar, onun oto koltuğunu taşıma olarak kullanıcaz, bunu sadece ev içleri için, ben oto koltuğunu sürekli arabada bırakırız, hastaneye götürürken falan çıkarırız, onun dışında evde de sürekli olarak böyle birşey kullanırız diye düşündüm, hem bu bana daha sempatik geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?