- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Çok tatlı canım güle güle kullanınKayinvalidem aldi
Çok tatlı canım güle güle kullanın[/QU
tsk ediyrum canm cok guzel bise ustelik konyadan alms 50tlye:)
Kayinvalidem aldi
demirin düşük demir bağlama kapasiteden yüksek çıkmış.. belki ilacını günde bir içiyorsan ikiye çıkarır veya değiştirir.. hemogram sonucunun iyi çıkması önemli değil önemli olan demir, demir bağlama kapasiten dünde demiştim..Tahlil sonuçlarından anlayanlar
Biyokimya
UIBC : Y 403 (155-355)
FE : D 41 ( 60-180)
TDBK : Y 444 ( 225-425)
hemogram
Hgb: 13.2 (12-16) yorum yapsalar sonuçlara saat 4 de bakcaktı doktor
Hmmm ben hiç ilaç kullanmıyodum canım o zaman başlıcazdemirin düşük demir bağlama kapasiteden yüksek çıkmış.. belki ilacını günde bir içiyorsan ikiye çıkarır veya değiştirir.. hemogram sonucunun iyi çıkması önemli değil önemli olan demir, demir bağlama kapasiten dünde demiştim..
aynen başlıcaksın gebelikte kan ihtiyacı normalden fazla artar.. zaten bayanlar genel olarak anemik.. bende kullanıyorum hergün bitane içiyorum..Hmmm ben hiç ilaç kullanmıyodum canım o zaman başlıcaz
Neyse kullanalım minnaklarımız büyüsün iyi olsun yeterkiaynen başlıcaksın gebelikte kan ihtiyacı normalden fazla artar.. zaten bayanlar genel olarak anemik.. bende kullanıyorum hergün bitane içiyorum..
hepsi çok güzel isyancım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin..Eki Görüntüle 1216857 Eki Görüntüle 1216849 Eki Görüntüle 1216850 Eki Görüntüle 1216851 Eki Görüntüle 1216852 Eki Görüntüle 1216853 Eki Görüntüle 1216854 Eki Görüntüle 1216855 Eki Görüntüle 1216856
kızlar hastane çıkışımızı sonunda aldık bakalım beğenecekmisniz..
anneane ile gittik duramadık başka şeylerde aldık ..
ayy canım yaa atla gel banaben de kahvaltı tepsimi karşıma koydum, tek başıma hiççç içimden gelmiyor, çayım soğumak üzere, daha lokma koymadım ağzıma, bana da gönder azıcık iştah
üzerlerinde yazan kilolara baktım canım, bir de arkadaşımla konuştuk onun söylediği premium care ile başlamak en uygunu dedi, daha inceymiş, ama belli bir kilodan sonra aktif bebek uygun dedi, ortalama 6 aya denk gelirmiş o da
evet bunlar çok güzelmiş, şimdiye kadar almamam iyi olmuş, bundan alıcam, teşekkürler
sarkmak mıhiççç büyümediler ki sarksınlar, zaten ben evde hiç takmam, sadece dışarı çıkarken takarım, o yüzden de hep yeni kalıyorlar, daha büyüyeceklerini de sanmıyorum
aaa canım buna bayıldım ama hastane değil de mevlid için daha uygun gibi geldi, nereden aldığını paylaşırsan ben de almak isityorum, çok güzelll
olur benim iştah yeter herkeseayy canım yaa atla gel banaben de kahvaltı tepsimi karşıma koydum, tek başıma hiççç içimden gelmiyor, çayım soğumak üzere, daha lokma koymadım ağzıma, bana da gönder azıcık iştah
üzerlerinde yazan kilolara baktım canım, bir de arkadaşımla konuştuk onun söylediği premium care ile başlamak en uygunu dedi, daha inceymiş, ama belli bir kilodan sonra aktif bebek uygun dedi, ortalama 6 aya denk gelirmiş o da
evet bunlar çok güzelmiş, şimdiye kadar almamam iyi olmuş, bundan alıcam, teşekkürler
sarkmak mıhiççç büyümediler ki sarksınlar, zaten ben evde hiç takmam, sadece dışarı çıkarken takarım, o yüzden de hep yeni kalıyorlar, daha büyüyeceklerini de sanmıyorum
aaa canım buna bayıldım ama hastane değil de mevlid için daha uygun gibi geldi, nereden aldığını paylaşırsan ben de almak isityorum, çok güzelll
Eki Görüntüle 1216857 Eki Görüntüle 1216849 Eki Görüntüle 1216850 Eki Görüntüle 1216851 Eki Görüntüle 1216852 Eki Görüntüle 1216853 Eki Görüntüle 1216854 Eki Görüntüle 1216855 Eki Görüntüle 1216856
olur benim iştah yeter herkese
Günaydın güzel anneler
Kizima hastane çıkışı olarak bide bu süslü takimi almak istiyorum.sizce Nasil sizin fikirlerinizi almak istedim ?
Ayyyy güle güle kullanın canım gaye baby mi aldınız benim oğlumunda vardı bunun mavisi bayılırım bu takıma helede şapkasınaEki Görüntüle 1216857 Eki Görüntüle 1216849 Eki Görüntüle 1216850 Eki Görüntüle 1216851 Eki Görüntüle 1216852 Eki Görüntüle 1216853 Eki Görüntüle 1216854 Eki Görüntüle 1216855 Eki Görüntüle 1216856
Ayyyy güle güle kullanın canım gaye baby mi aldınız benim oğlumunda vardı bunun mavisi bayılırım bu takıma helede şapkasınaEki Görüntüle 1216867
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?