Saolasın canım çok teşekkür ederim ben bu şapkayı hiç çıkarmazdım oğluştan erkek olsa yine alcaktım senin paşanda güzel günlerde kullansın inşallahevet canım gaye baby in ürünğü..
anamm bebek üzerinde görmek daha güzelmişşş..
kız çok şeker olmuşş yaa aldığıma bir kez daha sevindimm..
yerim yerim ben bunuu yaaa nasıl tatlıı maşallahh
Benim oğlum olacak Allah nasip ederse ama biz de hala kesinleştirmiş değiliz... Umut Arda ya da Umut Aras arasında kaldık... Kızım olsaydı Zeynep Eyşan koymayı düşünüyordummerhabalar
kizi olacak bayanlar acaba kiziniza isim buldunuzmu ???
Evetttt bizim defne olcak inşallahmerhabalar
Benim oğlum olacak Allah nasip ederse ama biz de hala kesinleştirmiş değiliz... Umut Arda ya da Umut Aras arasında kaldık... Kızım olsaydı Zeynep Eyşan koymayı düşünüyordum
Bnm bildigim tek dua, nas ile felak, bu konularda.B
Ben ölü filan görmüyorum gün içinde kaynanam şöyle der annem babam bana kötü şeyler söyler diye kuruyorum senaryolar oluyor aklımda ve dusundugumden pişman oluyor ve utanıyorum
Evetttt bizim defne olcak inşallah
Saolasın canım çok teşekkür ederim ben bu şapkayı hiç çıkarmazdım oğluştan erkek olsa yine alcaktım senin paşanda güzel günlerde kullansın inşallah
Teşekkür ederim canım... Hepimizin yavrusu hayırla sağlıkla gelsin... Şimdilik yoğunlukla Umut Aras diye sesleniyoruz kuzucuğumuza bakalımHayirli olsun canim
Umut aras cok hosuma gitti Saglikla gelir insallah
çok güzeller canım güle güle kullanben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
ay maşallah çok tatlı ayak ayak üstüne atmış bide yesinler senin tipiniAyyyy güle güle kullanın canım gaye baby mi aldınız benim oğlumunda vardı bunun mavisi bayılırım bu takıma helede şapkasınaEki Görüntüle 1216867
ben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
Galiba canım bende en son bir hafta önce 1200gr olduğu öğrendim 1 hafta sonra tekmeler kesildi şimdi dalgalanma dönemindeyizAllah hepimizin bebeğine sağlık versin inş.
Çoknsaol teyzesi benim oğlan rahatına düşkün hep ayak ayak üstüne atRak büyüdü valla şimdi koca sıpa oldu 17 aylııııııkay maşallah çok tatlı ayak ayak üstüne atmış bide yesinler senin tipini
Allah hayırlı ömürler nasip etsin..Çoknsaol teyzesi benim oğlan rahatına düşkün hep ayak ayak üstüne atRak büyüdü valla şimdi koca sıpa oldu 17 aylıııııık
Birgen benim kizim olacakmis dr yanilmis listede erkek diye kayitliyim degistirirsen seviniirim
aslında çok iyi gidiyordum 6. aydan sonra felaket iştahım açıldı sürekli ekmeğe nutella sürmek istiyorumkaç kilo aldın canım bu iştahla..
benimde acayip iştahım açık son zamanlarda..
toplamda 6 kilo aldım..
aaa canım yaa kaçıncı haftada değişti?
Bayıldım hepsine carputi, maşallah çok güzeller. Yakışıklı oğlun hepsini sağlıkla kullansın inşallahben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?