2014 Kasım Anneleri

Saolasın canım çok teşekkür ederim ben bu şapkayı hiç çıkarmazdım oğluştan erkek olsa yine alcaktım senin paşanda güzel günlerde kullansın inşallah

B

Ben ölü filan görmüyorum gün içinde kaynanam şöyle der annem babam bana kötü şeyler söyler diye kuruyorum senaryolar oluyor aklımda ve dusundugumden pişman oluyor ve utanıyorum
Bnm bildigim tek dua, nas ile felak, bu konularda.

Galiba canım bende en son bir hafta önce 1200gr olduğu öğrendim 1 hafta sonra tekmeler kesildi şimdi dalgalanma dönemindeyiz Allah hepimizin bebeğine sağlık versin inş.

Birgen benim kizim olacakmis dr yanilmis listede erkek diye kayitliyim degistirirsen seviniirim

kaç kilo aldın canım bu iştahla..
benimde acayip iştahım açık son zamanlarda..
toplamda 6 kilo aldım..
aslında çok iyi gidiyordum 6. aydan sonra felaket iştahım açıldı sürekli ekmeğe nutella sürmek istiyorum 8 kilo aldım hamile kaldığımda 47 kiloydum 6. ayın başında 49 kiloydum bi cozuttum şimdi 54 kiloyum

ben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
Bayıldım hepsine carputi, maşallah çok güzeller. Yakışıklı oğlun hepsini sağlıkla kullansın inşallah Şu en baştaki papyonlu çıt çıtlı badiden bende arıyorum, ama bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…