2014 Kasım Anneleri

Bayıldım hepsine carputi, maşallah çok güzeller. Yakışıklı oğlun hepsini sağlıkla kullansın inşallah Şu en baştaki papyonlu çıt çıtlı badiden bende arıyorum, ama bulamıyorum.
amin inşallah hepimizinkiler sağlıcakla giyer..yaa o ikisini arkadaşım aldı papyonlu badiyi pazardan almış fındıkzade cuma pazarı istanbulda

Bu arada aldıklarınıza bayıldım, herkes güle güle saglikla gıydirsin.. cicileriniz harika bayanlar. 41 kere maşallah

Ayyyy güle güle kullanın canım gaye baby mi aldınız benim oğlumunda vardı bunun mavisi bayılırım bu takıma helede şapkasınaEki Görüntüle 1216867

Annem gaye babyin bu takımını almış bize. Kardeşim resmini göstermişti ama kutuda olunca bu kadar güzel olduğu belli olmuyodu. Iyiki almış, şimdi çok beğendim. Bebiş yeni doğunca hemen oluyo mu canım bu takım? Senin oğlan kaç günlük burda? Bu arada maşallah oğluşuna çok yakışmış

çilek seviyor mu nutellayı benim pekmez çok seviyor azıcık tattırıyorum dün pişmaniye gördü ilk defa saldırdı resmen minnacık yedirdim

öyle tabii sağlıkla gelisnler dünyayada belkide hiç yaşamıcaz böyle sorunlar Allah'ın izni ile.

amin canım inşallah yaşamayız sorun..

çok teşekkür ederim canım,sağol gece zor uyudum valla burun tıkanmasından artık yavaş yavaş sende başla alışverişe,hem eylülün 15inden sonra geç olmaz mı yoksa ben mi çok pimpirikliyim :) ben valla artık herşeyim bitsin istiyorum bir an önce...

güle güle kullan canım

teşekkür ederim canım

Sende çok iyi almışsın canım,güle güle giy inşallah sende..şimdinin popüler markası sebamed biliyorum ama ben gerek görmedim biraz eskileri düşünmek lazım canım,benim eşimin bebekliğinde johnsons bile yokmuş belki de alma imkanları yoktu o zamanlar,şimdiki bebekler şanslı yine...tercih meselesi tabii,

evet bendim canım,sende memnun kalmışsın hatta alanlardan memnun olmayan bir kişi bile duymadım,teredüt etmeden bende alıcam,önce küçük boyunu alırım memnun kalırsam büyük boyundan alırım...teşekkür ederim canım

Kızlar bio-oil kullanan var mı çatlak önleyici? suana kadar kullandığımyağın kokusu sonradan sevmemeye başladım.bio-oil nasıldır?

ben varım canım ama ben 3 çeşit kullandım ,bio oil,bebe yağı,bide bepantol un kremini kullandım , hepsinden kullanmama rapmen çatlaklarım başladı,sanırım biraz da genetik, badem yağı demiş bir kaç kişi ama kakao ya çok iyi geliyormuş aklında olsun..

Arkadaslar aldiginiz gecelik pijama vs bedenlerini kac beden buyugunu aldiniz dogum sonrasindada cok dar olmamasi gerekio diye dusunuyorum sizler kendi bedeninizden nekadar buyuk aldiniz

Canım ben denedim üstümde xl aldım valla,feril feril çok iyi oldu...genelde bir beden büyük alıyosun..aldıklarımı paylaşıcam yakında fotoda

günaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(

Allah kavuştursun canım

Beğenmene çok sevindim canım teşekkür ederim gaye baby diğer hastene çıkışlarına vöre birazzz büyük burda tam 1 ay 1 günlük oğluşum ama o halde paçaları baya büyük farkedersen biz biraz geç kullandık ama uzun süre sullandok çok kaliteliymiş halada yeni gibi duruyo

Hepsi çook güzel gaye baby nin hastane çıkışını almissin bende beşli takimini aldim aynisi yumuşacık gule gule giydir canım

Kızlar bende terlik arayışına girdim siteden mi alıyorsunuz napıcaksınız

Bayıldım, ne kadar süslü bi takım. Eminim bi prensese bu takım çok yakışır[/QUOTE]

Ayyy tteşekkür ederiz teyzesi

Kızlar hepinize merhaba!

Eskilerden çok kişi göremedim, nerede bunlar yahu? Hep yeni arkadaşlar var onlara da selam olsun.

Canlarım uzun zamandır yazamıyordum. Tatilden döndüm ve artık alışverişe başlama zamanı geldi.
Az çok araştırma yaptım ama sizlere de sormak istiyorum. Bana bir ihtiyaç listesi lazım. Bebek ve kendim için nelerden kaç tane almam lazım? Aranızda alışveriş yapanlar var, bir akıl verin bana.

Şimdiye kadar kızım için bir adet 5'li takım
3 adet ayaklı pijama
1 yelek aldım.
O da denk geldiği için.
Bir de doğum fotoğrafçımızı bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…