Allah razı olsun canım cümlemizin evladına inşallahAllah hayırlı ömürler nasip etsin..
amin inşallah hepimizinkiler sağlıcakla giyer..yaa o ikisini arkadaşım aldı papyonlu badiyi pazardan almış fındıkzade cuma pazarı istanbuldaBayıldım hepsine carputi, maşallah çok güzeller. Yakışıklı oğlun hepsini sağlıkla kullansın inşallahŞu en baştaki papyonlu çıt çıtlı badiden bende arıyorum, ama bulamıyorum.
bu arada o tulumu civilden aldık konyada şubesi varsa bak ordançok şekerler canım özellikle en baştaki tuluma bayıldımm..güle güle giysin paşamızz
Ayyyy güle güle kullanın canım gaye baby mi aldınız benim oğlumunda vardı bunun mavisi bayılırım bu takıma helede şapkasınaEki Görüntüle 1216867
çilek seviyor mu nutellayı benim pekmez çok seviyor azıcık tattırıyorumaslında çok iyi gidiyordum 6. aydan sonra felaket iştahım açıldı sürekli ekmeğe nutella sürmek istiyorum8 kilo aldım hamile kaldığımda 47 kiloydum 6. ayın başında 49 kiloydum bi cozuttum şimdi 54 kiloyum
çok begendım aldıklarını markaları nedır?ben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
Günaydın güzel anneler
Kizima hastane çıkışı olarak bide bu süslü takimi almak istiyorum.sizce Nasil sizin fikirlerinizi almak istedim ?
öyle tabii sağlıkla gelisnler dünyayada belkide hiç yaşamıcaz böyle sorunlar Allah'ın izni ile.
Çok geçmiş olsun canım ya.. Grip yazın hiç çekilmiyor gerçekten.. Bende daha kendimee ghiç birşey almadım bebişime ufak tefek şeyler almıştım. Sıcaklada şuan çıkamıyorum. eylülun 15inden sonra alıcam ben. Havalar serinler belki. Rahat gezerimm.. Ee şimdi zorlanıyorsan sen tamamla canım herşeyini de kurtul gitsin. sonra çantanı hazırla ve doğumunu bekle canım :)
güle güle kullan canım
cnm bende aldım baya bı ındırımle 3 gecelık bı sabahlık 175 lıra tuttu bnmkıler :) aqua ve artış diye bir marka, baya kaliteliler,
acıkcası jhonson urunlerı bana pek ıyı gıbı gelmıyor, yılların markası, o marka ıle buyuyen cok cocuk var. ama nedense tercıh edemıyorum elım gıtmıyor hıc. sımdının populer markası sebamed :) ben kokusunu sevmıyorum. sadece pısık kremını begendım cok guzel kokuyor :)
Ayyyy sudocrem i soran arkadaş kimdi alıntı yaptım sanıyodum ama olmamış ben tavsiye ediyorum süper bi krem canım o ben oğlumda kullandım pişik çatlak ve yara kremi diye yazıyo üstünde ben hem oğluşun poposunda kullandım hem çatlayıp kanayan göğüslerimde çok.iyi geliyo
Buldummmm ben tavsiye ediyorum süper bi krem canım o ben oğlumda kullandım pişik çatlak ve yara kremi diye yazıyo üstünde ben hem oğluşun poposunda kullandım hem çatlayıp kanayan göğüslerimde çok.iyi geliyo
Kızlar bio-oil kullanan var mı çatlak önleyici? suana kadar kullandığımyağın kokusu sonradan sevmemeye başladım.bio-oil nasıldır?
Arkadaslar aldiginiz gecelik pijama vs bedenlerini kac beden buyugunu aldiniz dogum sonrasindada cok dar olmamasi gerekio diye dusunuyorum sizler kendi bedeninizden nekadar buyuk aldiniz
günaydınn güzellikler..
kardeşimi az önce yolladım askere ve işe geldim..
şu an çok karmaşımk duygular içerisindeyimmm :'(
ilk fotodaki tulum civil.. gerisini havuzlu handan aldım..çok begendım aldıklarını markaları nedır?
Beğenmene çok sevindim canım teşekkür ederim gaye baby diğer hastene çıkışlarına vöre birazzz büyük burda tam 1 ay 1 günlük oğluşum ama o halde paçaları baya büyük farkedersen biz biraz geç kullandık ama uzun süre sullandok çok kaliteliymiş halada yeni gibi duruyo
Annem gaye babyin bu takımını almış bize. Kardeşim resmini göstermişti ama kutuda olunca bu kadar güzel olduğu belli olmuyodu. Iyiki almış, şimdi çok beğendim. Bebiş yeni doğunca hemen oluyo mu canım bu takım? Senin oğlan kaç günlük burda? Bu arada maşallahoğluşuna çok yakışmış
Hepsi çook güzel gaye baby nin hastane çıkışını almissin bende beşli takimini aldim aynisi yumuşacık gule gule giydir canımEki Görüntüle 1216857 Eki Görüntüle 1216849 Eki Görüntüle 1216850 Eki Görüntüle 1216851 Eki Görüntüle 1216852 Eki Görüntüle 1216853 Eki Görüntüle 1216854 Eki Görüntüle 1216855 Eki Görüntüle 1216856
kızlar hastane çıkışımızı sonunda aldık bakalım beğenecekmisniz..
anneane ile gittik duramadık başka şeylerde aldık ..
Bizimde prensesimizin adı defne olacak Allah ın izniyleEvetttt bizim defne olcak inşallah
aslında çok iyi gidiyordum 6. aydan sonra felaket iştahım açıldı sürekli ekmeğe nutella sürmek istiyorum8 kilo aldım hamile kaldığımda 47 kiloydum 6. ayın başında 49 kiloydum bi cozuttum şimdi 54 kiloyum
Çok güzeller canım güzel.günlerde kullansın paşan ayy ben daha doğru dürüst bişey almadım kızıma ya geç mi kaldım kiben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
ben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?