2014 Kasım Anneleri

benim de ayaklarım çok yanıyor gece vantilatörü tutup uyuyorum

neden elde yıkadınız canım? sürekli öyle mi yapacaksınız, ben makinede baby ayarında sorunsuz yıkar ütülerim diye düşünüyorum

Bizde baby ayarı yok canım ilk sefer aldıklarımızun eli yüzü kaymasın diye elde yıkadık zaten minicik şeyler..öyle parça falan da kalmadı..zaten sadece toz üzerindekiler şimdi..sabunlu suya sokup çok çok az çitileyip duruladık mis gibi kokuyolar şimdi...sonraki kullanmalar da 15 dklık ayarda yıkıcam..

Aynı duurmdayım çok hareketliler maşallah..uyutmuyolar..bende doktorumu değiştirdim bana kalkmış diyoki artık boy kilo ölçümü yapılmaz..lan esas şimdi yapacaksın ikiz bunlar birbirinin yemeğini çalma durumu varmı onu takip edeceksin..başını bacağını ölçüyo iyi diyo yolluyo..2 dk bile sürmüyo..mzel bi muayenehaneye gidiyorum şimdi..

Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma :)

Doğum sonrasında krnma yön olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..

Doğum sonrasında krnma yön. olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..

canım senin de mi plasentan aşağıda ??

Evet canım rahim ağzının yanında o yüzden çok hareket edemiyorum 5-10 dk yürümek yada ayakta kalmak bana saatlerce sancı olarak geri dönüyor malesef o yüzden işten sonra evde sürekli yatarak dinleniyorum
seninde mi aşağıdaydı?

Evet canım biliyorum 38den önce olmasında korkum o Allah hepimize gününde hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
magnezyum dün başladım hemen rahatlattı gece umarım bu şekilde devam ederim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sağol canım teşekkürler

Benimde muhtemel doğum tarihi iki kasim seninle aramızda 1 gün var banafa ekimin 20 leri gibi geliyo dogumum nedense genellikle içime doğan şeyler doğru çıkar

Doğum sonrasında krnma yön. olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..

spral adet düzenini etkleyeblr.annemde bayadr kullanyo neredeyse 2 haftaya 3 haftaya bi adeti oluyo.normali 28 gün olması gerekyoken düzensz kanama yapablyo.bünyeden bünyeye değşeblr durum tabi ama kullanımı zor belirli bi kullanm süresi varms spralin,değiştrp duruyormssun

spral adet düzenini etkleyeblr.annemde bayadr kullanyo neredeyse 2 haftaya 3 haftaya bi adeti oluyo.normali 28 gün olması gerekyoken düzensz kanama yapablyo.bünyeden bünyeye değşeblr durum tabi ama kullanımı zor belirli bi kullanm süresi varms spralin,değiştrp duruyormssun

bu arada bızım evlılık ve dogum tarıhlerımız cok yakın senınle

bnm annem senelerce kullanmıs sıkıntısız. aslında bende korkuyrmda, gorus almak ıstedım cok

bnm annem senelerce kullanmıs sıkıntısız. aslında bende korkuyrmda, gorus almak ıstedım cok

Kızlar toplu alıntılamayı öğrenemedim hala dün cvp veren herkese teşekkür ederim.

İsyanım valla tatil de bitti kuzum yaa.
Sen de kardeşini göndermişsin hayırlı tezkereler kuzum. Allah kavuşturmayı da nasip etsin. Benim de erkek kardeşim var anlayabiliyorum seni.

Kızlar,
Gece artık hiç uyuyamıyorum. Yan yattığımda benim kız sağdan soldan güm diye indiriyor yataktan sıçrıyorum. Bir de mide bulantılarım başladı. Netten baktım normalmiş. Sabah anca uyuyabildim, daha yeni kalktım düşünün.

dedğm gbi spralde bünyeden bünyeye farklılık göstereblr.
çock gelşmi ve eğtmi bölümü mezunuym bilgim var bu konularda ama teoriğe değil pratiğe bkacak olursan terübesizm ilk'leriimi yasıyorm

Amin cnm insallah dr da cok yukeek degil diyo birde dinlenince hemen dusuyo oda iyiymis insallah kimseyiolumsuzluklar yasatmasin rabbim havalarda pzt den itibaren 6derece serinlicekmis insallah biraz rahatlariz

dedğm gbi spralde bünyeden bünyeye farklılık göstereblr.
çock gelşmi ve eğtmi bölümü mezunuym bilgim var bu konularda ama teoriğe değil pratiğe bkacak olursan terübesizm ilk'leriimi yasıyorm

Amin cnm insallah dr da cok yukeek degil diyo birde dinlenince hemen dusuyo oda iyiymis insallah kimseyiolumsuzluklar yasatmasin rabbim havalarda pzt den itibaren 6derece serinlicekmis insallah biraz rahatlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…