benim de ayaklarım çok yanıyor gece vantilatörü tutup uyuyorumgünaydın kızlaaarrrr
kızlar zaten doğumun miyadı 38-42. haftalar arasıdır bilginiz olsun
yani 38. hafta erken doğum olmuyor ya da 41-42. haftalar geç doğum olmuyor..
magnezyum da rahimi rahatlatıyomuş cnaım ben düşük tehlikemden beri kullanıyorum..
ay o nefes daralmalarını sen bana sor
bir de ayaklarımın altından ateş çıkıyor kocam vantilatörü açtırmayınca ayaklarımı dayıyorum anlıyo ne çektiğimi
neden elde yıkadınız canım? sürekli öyle mi yapacaksınız, ben makinede baby ayarında sorunsuz yıkar ütülerim diye düşünüyorum
Miniskolar iyi allaha sukur. Ama ben iki dr ye gidiyordm. Biri prof. Biri op dr. Sali gittigimizde 25+2 ydik. Bize ikisi de 800 gr dedi. Nasil bole denk geldi ayni kilo anlsmadim. Daha oncede kilolarini olcerken yanilmisti. Iki gun sonra profa ayrintiliya gidince orda anladik. Zaten suphrlenmistik. Artik tek tek olcumleri zor birbirlerine karisio kollari bacaklari dedi. Napacaz bilmiom. Bol bol dinlenme istio benimkiler ben yattikca oynuolar. Sicaklardan cok etkileniom. Azcik serinlik olsa rahatlayacagimm.
canım senin de mi plasentan aşağıda ??
günaydın kızlaaarrrr
kızlar zaten doğumun miyadı 38-42. haftalar arasıdır bilginiz olsun
yani 38. hafta erken doğum olmuyor ya da 41-42. haftalar geç doğum olmuyor..
magnezyum da rahimi rahatlatıyomuş cnaım ben düşük tehlikemden beri kullanıyorum..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ben spiralden huylanırım taktıramamKızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma
Doğum sonrasında krnma yön. olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..
Benimde muhtemel doğum tarihi iki kasim seninle aramızda 1 gün var banafa ekimin 20 leri gibi geliyo dogumum nedense genellikle içime doğan şeyler doğru çıkarKızlar doğum zamanınız ile ilgili içinizden geçen bir his var mı ? Mesela burda benim 1 Kasım görünüyor,doktorda 31 Ekim görünüyor SAT'a göre,ama ben nedense bu tarihleri bile bulmicak diye düşünüyorum hep sanki ekimin ortasında bebeğimi kucağıma alıcakmışım gibi geliyo hep,sizde de öyle düşünceler var mı ???
Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma :)
Doğum sonrasında krnma yön. olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..
Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma :)
ben spiralden huylanırım taktıramam
ben spiralden huylanırım taktıramam
bu arada bızım evlılık ve dogum tarıhlerımız cok yakın senınlespral adet düzenini etkleyeblr.annemde bayadr kullanyo neredeyse 2 haftaya 3 haftaya bi adeti oluyo.normali 28 gün olması gerekyoken düzensz kanama yapablyo.bünyeden bünyeye değşeblr durum tabi ama kullanımı zor belirli bi kullanm süresi varms spralin,değiştrp duruyormssun
bu arada bızım evlılık ve dogum tarıhlerımız cok yakın senınlespral adet düzenini etkleyeblr.annemde bayadr kullanyo neredeyse 2 haftaya 3 haftaya bi adeti oluyo.normali 28 gün olması gerekyoken düzensz kanama yapablyo.bünyeden bünyeye değşeblr durum tabi ama kullanımı zor belirli bi kullanm süresi varms spralin,değiştrp duruyormssun
bu arada bızım evlılık ve dogum tarıhlerımız cok yakın senınle
bnm annem senelerce kullanmıs sıkıntısız. aslında bende korkuyrmda, gorus almak ıstedım cok
Valla gün sayıyoruz beraberce eşimle zaten çok da özledim oğlumu yüzünü çok göresim koklayasım var...
Sen sürekli takipte ol canım erken doğumdan ziyade Allah göstermesin bebeğin memeden kaymasına da neden olabiliyormuş o yüzden sakıncalı ama senin bir tık üstünde yani 13 de normal sayılır şimdilik... Sen bir de çok aşırı sıcak yerdesin onun etkisi de çoktur... İnşallah havalar biraz daha serinlesin daha da rahat edersin inşallah o tansiyon problemi de kalmaz.. Rabbim korusun hepimizi olumsuz şeylerden...
bu arada bızım evlılık ve dogum tarıhlerımız cok yakın senınle
bnm annem senelerce kullanmıs sıkıntısız. aslında bende korkuyrmda, gorus almak ıstedım cok
Valla gün sayıyoruz beraberce eşimle zaten çok da özledim oğlumu yüzünü çok göresim koklayasım var...
Sen sürekli takipte ol canım erken doğumdan ziyade Allah göstermesin bebeğin memeden kaymasına da neden olabiliyormuş o yüzden sakıncalı ama senin bir tık üstünde yani 13 de normal sayılır şimdilik... Sen bir de çok aşırı sıcak yerdesin onun etkisi de çoktur... İnşallah havalar biraz daha serinlesin daha da rahat edersin inşallah o tansiyon problemi de kalmaz.. Rabbim korusun hepimizi olumsuz şeylerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?