bütün korunma yöntemlerini sevmiyorum valla ama mecbur kullanıcaz.. spiral bazı kişiler de kanama da artışa neden olabiliyor bide kontrollere gitmek gerekiyor yerinde mi hala diye belirli bi zaman sonra (ne kdr tam bilmiyorum) değiştirilmesi gerekiyor.. iki arkadaşım taktırdı bi sorun yaşamadılar.. teyzem ikinci gebeliğini spiralle yaşadı kontrole gitmediği için yerinden kaymış..bende adnı yazamyacaım seyden huylanıyrm sevmıyrm, hap da emzırcez falan ya. pek ıyı gelmıyor bana
Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma
Doğum sonrasında krnma yön olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..
bütün korunma yöntemlerini sevmiyorum valla ama mecbur kullanıcaz.. spiral bazı kişiler de kanama da artışa neden olabiliyor bide kontrollere gitmek gerekiyor yerinde mi hala diye belirli bi zaman sonra (ne kdr tam bilmiyorum) değiştirilmesi gerekiyor.. iki arkadaşım taktırdı bi sorun yaşamadılar.. teyzem ikinci gebeliğini spiralle yaşadı kontrole gitmediği için yerinden kaymış..
Amin cnm insallah dr da cok yukeek degil diyo birde dinlenince hemen dusuyo oda iyiymis insallah kimseyiolumsuzluklar yasatmasin rabbim havalarda pzt den itibaren 6derece serinlicekmis insallah biraz rahatlariz
Günaydın canımSlm arkadasim. Yaptigin lohusa terlik ve taci bir daha ekler misin. Sayfayi goremedim de.
Günaydın canımEki Görüntüle 1217619 Eki Görüntüle 1217619 Eki Görüntüle 1217619 Eki Görüntüle 1217622 Eki Görüntüle 1217622 Eki Görüntüle 1217619Slm arkadasim. Yaptigin lohusa terlik ve taci bir daha ekler misin. Sayfayi goremedim de.
Sinirlerim bozuk
Kızımın ismi Esila olacaktı eşim hocalara faln sormuş uygun değil demişler vazgeçtik mecburen. Bana eski isimler sunuyo farklı olsun istyorm kabul etmyo kaynanam ince ince ayar veriyo admı koyrsn çk mutlu olrm diye annemn adı olack dedi yanına ism koy dedi blyrm ki benm koyduğm ism kullanlmayck bile. Dün akşam çok feci kavga ettk bana bi sinirle pişmanm evlendğmede çocuğa da dedi
ay cnm kıyamam uzulme sakınn... daha zaman var, dusunursunuz bakarsınız... uzulme lutfenSinirlerim bozuk
Kızımın ismi Esila olacaktı eşim hocalara faln sormuş uygun değil demişler vazgeçtik mecburen. Bana eski isimler sunuyo farklı olsun istyorm kabul etmyo kaynanam ince ince ayar veriyo admı koyrsn çk mutlu olrm diye annemn adı olack dedi yanına ism koy dedi blyrm ki benm koyduğm ism kullanlmayck bile. Dün akşam çok feci kavga ettk bana bi sinirle pişmanm evlendğmede çocuğa da dedi
ay cnm kıyamam uzulme sakınn... daha zaman var, dusunursunuz bakarsınız... uzulme lutfen.. saglıkla bebıslerımız dogsundaSinirlerim bozuk
Sinirlerim bozuk
Valla aşağı çekme mi bilmiyorum ama sabah işe yürüyerek geliyorum ben 15-20 dk sürüyo bazen işte karnım kasılıyor hissediyorum adım attıkça acıyo her zaman olmuyor ama yürümek de istiyorum... Sadece ilk ayağa kalktığımda artık karnımın daha ağır olduğunu hissediyorum o da normaldir canım bebek büyüyor benim zaten o bölgemde ara ara artan azalan bir ağrı oluyor bacaklarımı kaldırıp indirdikçe.. Artk herşeyi normal karşılıyorum napim alıştım gün sayıyorum
Aovv :/
cnm benmm kyamam sna.öncelkle bu konunun stresni kolay olmasada üstünden atmaya çalış bebeğni düşün etkilenmesin.
hmen hmen hepmzn basına geleblck bi durum bu.eşin söyledklernde ciddi olmadgnı düşünyrm bi anlık çıkmştr ağzndan km bilr hangi psikolojyle sarf etti o sözü,sn yine de ılımlı davranmya çalş mesele büyümesn.bnmde inşallah oğlum olack dha öğrendğm ilk gün aklımdan geçti eşim mutlaka babasnn iismini koymak isteyeck diiye.eşim bna babamn ismni koyalm demeden ben ondan önce ilki babann ismine yakın bir isim olsun sonraki ek ismi bnm istedğm olsn dedm.bylece hiç kavga konusu olmadan konu halloldu .yani diretsem blyrm kırıcı olacaktk bırbırmze karşı.
bu arada k.babamın adı ABDURRAHMAN.bzm koyaccağmz isim ABDULLAH TALHA.gerçi benm adım abdullah değl dyp arasıra göndermelerde laf sokmalarda bulunuyo k.baba ama bn umursamyrm.snde ortalık durulana kdar sessiz kal cnm sonra sakince açç konuyu tekrar
Aovv :/
cnm benmm kyamam sna.öncelkle bu konunun stresni kolay olmasada üstünden atmaya çalış bebeğni düşün etkilenmesin.
hmen hmen hepmzn basına geleblck bi durum bu.eşin söyledklernde ciddi olmadgnı düşünyrm bi anlık çıkmştr ağzndan km bilr hangi psikolojyle sarf etti o sözü,sn yine de ılımlı davranmya çalş mesele büyümesn.bnmde inşallah oğlum olack dha öğrendğm ilk gün aklımdan geçti eşim mutlaka babasnn iismini koymak isteyeck diiye.eşim bna babamn ismni koyalm demeden ben ondan önce ilki babann ismine yakın bir isim olsun sonraki ek ismi bnm istedğm olsn dedm.bylece hiç kavga konusu olmadan konu halloldu .yani diretsem blyrm kırıcı olacaktk bırbırmze karşı.
bu arada k.babamın adı ABDURRAHMAN.bzm koyaccağmz isim ABDULLAH TALHA.gerçi benm adım abdullah değl dyp arasıra göndermelerde laf sokmalarda bulunuyo k.baba ama bn umursamyrm.snde ortalık durulana kdar sessiz kal cnm sonra sakince açç konuyu tekrar
ay cnm kıyamam uzulme sakınn... daha zaman var, dusunursunuz bakarsınız... uzulme lutfen.. saglıkla bebıslerımız dogsunda[/QUO
Öyle tabi canm sağlıklı olsnda gözmde yok hiçbrşy
Valla aşağı çekme mi bilmiyorum ama sabah işe yürüyerek geliyorum ben 15-20 dk sürüyo bazen işte karnım kasılıyor hissediyorum adım attıkça acıyo her zaman olmuyor ama yürümek de istiyorum... Sadece ilk ayağa kalktığımda artık karnımın daha ağır olduğunu hissediyorum o da normaldir canım bebek büyüyor benim zaten o bölgemde ara ara artan azalan bir ağrı oluyor bacaklarımı kaldırıp indirdikçe.. Artk herşeyi normal karşılıyorum napim alıştım gün sayıyorum
Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma
Doğum sonrasında krnma yön olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..
Kızlar toplu alıntılamayı öğrenemedim hala dün cvp veren herkese teşekkür ederim.
İsyanım valla tatil de bitti kuzum y
aa.
Sen de kardeşini göndermişsin hayırlı tezkereler kuzum. Allah kavuşturmayı da nasip etsin. Benim de erkek kardeşim var anlayabiliyorum seni.
Kızlar,
Gece artık hiç uyuyamıyorum. Yan yattığımda benim kız sağdan soldan güm diye indiriyor yataktan sıçrıyorum. Bir de mide bulantılarım başladı. Netten baktım normalmiş. Sabah anca uyuyabildim, daha yeni kalktım düşünün.
Bana annelik yapsaydı da koysaydm. İte kaka evlilik yaşyrm bu hamile diyen yok ne sıkıntılar yaşyorm hepimz öyle. Kimin hakkı isim. Annem babam koyack deyp çıktı. Her şeyi içime atmktn hasta oldm resmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?