2014 Kasım Anneleri

bende adnı yazamyacaım seyden huylanıyrm sevmıyrm, hap da emzırcez falan ya. pek ıyı gelmıyor bana
bütün korunma yöntemlerini sevmiyorum valla ama mecbur kullanıcaz.. spiral bazı kişiler de kanama da artışa neden olabiliyor bide kontrollere gitmek gerekiyor yerinde mi hala diye belirli bi zaman sonra (ne kdr tam bilmiyorum) değiştirilmesi gerekiyor.. iki arkadaşım taktırdı bi sorun yaşamadılar.. teyzem ikinci gebeliğini spiralle yaşadı kontrole gitmediği için yerinden kaymış..

Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma

Doğum sonrasında krnma yön olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..

Canım ben evlenince de korunma yöntemi olarak hiç böyle şeyleri düşünmemiştim hiç.. Prezervatifle korunacağız zannedersem... Çünkü ilaç kullanmak istemiyorum, spiral de de sıkıntılar olabiliyormuş bir de vücudumda yabancı bir madde istemiyorum ya ne bilim...

aynen.spral de kesin yöntem sayılmaz kayma gbi durum gerçekleşrse eğer.süt korumaz,hap emzireceğmz içn uygun değil.
çk özel bi durumsa eğer geri çekme,vajina yıkama yada condm kullanmk geriye kalan son yöntemler

Amin cnm insallah dr da cok yukeek degil diyo birde dinlenince hemen dusuyo oda iyiymis insallah kimseyiolumsuzluklar yasatmasin rabbim havalarda pzt den itibaren 6derece serinlicekmis insallah biraz rahatlariz

şu havada daha güzel bir haber veremezdin canım şu an evin içi 30 derece ve % 65 nem var, günde 2-3 kez duş alıp 5-6 kez üzerimi değiştiriyorum, giyecek kıyafet bulmakta zorlanıyorum, eşiminkilere sardım bu arao da kıyafet sıkıntısı yaşamaya başladı haliyle, haftada 1 kez çamaşır makinesi çalışıyor ama galiba ikiye çıkarmam gerekecek

Eklentiler

• DSC_0624~2.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 84
  • 915455_1426413664300084_1672075482_a.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 08082014121022.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_99126799580548.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 62
Sinirlerim bozuk
Kızımın ismi Esila olacaktı eşim hocalara faln sormuş uygun değil demişler vazgeçtik mecburen. Bana eski isimler sunuyo farklı olsun istyorm kabul etmyo kaynanam ince ince ayar veriyo admı koyrsn çk mutlu olrm diye annemn adı olack dedi yanına ism koy dedi blyrm ki benm koyduğm ism kullanlmayck bile. Dün akşam çok feci kavga ettk bana bi sinirle pişmanm evlendğmede çocuğa da dedi

Aovv :/
cnm benmm kyamam sna.öncelkle bu konunun stresni kolay olmasada üstünden atmaya çalış bebeğni düşün etkilenmesin.
hmen hmen hepmzn basına geleblck bi durum bu.eşin söyledklernde ciddi olmadgnı düşünyrm bi anlık çıkmştr ağzndan km bilr hangi psikolojyle sarf etti o sözü,sn yine de ılımlı davranmya çalş mesele büyümesn.bnmde inşallah oğlum olack dha öğrendğm ilk gün aklımdan geçti eşim mutlaka babasnn iismini koymak isteyeck diiye.eşim bna babamn ismni koyalm demeden ben ondan önce ilki babann ismine yakın bir isim olsun sonraki ek ismi bnm istedğm olsn dedm.bylece hiç kavga konusu olmadan konu halloldu .yani diretsem blyrm kırıcı olacaktk bırbırmze karşı.
bu arada k.babamın adı ABDURRAHMAN.bzm koyaccağmz isim ABDULLAH TALHA.gerçi benm adım abdullah değl dyp arasıra göndermelerde laf sokmalarda bulunuyo k.baba ama bn umursamyrm.snde ortalık durulana kdar sessiz kal cnm sonra sakince açç konuyu tekrar

ay cnm kıyamam uzulme sakınn... daha zaman var, dusunursunuz bakarsınız... uzulme lutfen

ay cnm kıyamam uzulme sakınn... daha zaman var, dusunursunuz bakarsınız... uzulme lutfen.. saglıkla bebıslerımız dogsunda

ee canım bu konu aşılmıştı eşinle karar vermiştiniz..
tamam esila olmasın ama kv denin ismide olmasın yani..
eşin birkaç güne pişöan olur merak etme..

anladım cnm.ilk hamilelik olunca bi de 3.ayda rahatsızlanınca 2 ay da yatınca ister istemez pimpirik davranıyorum galiba.inş sağlıkla kucağımıza aldığımız görürüz.

Bana annelik yapsaydı da koysaydm. İte kaka evlilik yaşyrm bu hamile diyen yok ne sıkıntılar yaşyorm hepimz öyle. Kimin hakkı isim. Annem babam koyack deyp çıktı. Her şeyi içime atmktn hasta oldm resmn

Bana annelik yapsaydı da koysaydm. İte kaka evlilik yaşyrm bu hamile diyen yok ne sıkıntılar yaşyorm hepimz öyle. Kimin hakkı isim. Annem babam koyack deyp çıktı. Her şeyi içime atmktn hasta oldm resmn

Kızlar tekrardan günaydın sabah kalktım eşimi gönderince hopp geri yattım :)
Dün kontrole gittiğimi söylemiştim son adet tarihini bilmediğim için ben doktor ilk ultrasonda birde tahminden 3 Kasım gibi demişti doğumu şimdi dün bebek iki hafta önce ultrason 23 ekimi gösteriyor dünden beri kafam karışık Yani ben şimdi 28 değilde 30 haftalık mı hamileyim

anladım cnm.ilk hamilelik olunca bi de 3.ayda rahatsızlanınca 2 ay da yatınca ister istemez pimpirik davranıyorum galiba.inş sağlıkla kucağımıza aldığımız görürüz.

Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma

Doğum sonrasında krnma yön olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..

Ayy sprali kayıp da hamile kalan çok duydum

Mesajların altında çoklu alıntılama yazıyo canım ona tıklıyosun alıntı yapmak istediğim mesajlarda..
Bende de başladı mide bulantıları...

Diğer ismi de senin annenin ismi olsun o zaman..
Bence eşin sakinleştiğinde güzelce konuş..o bizim ikimizin bebeği annenin ismiyle seslenmek veya yeri geldiğinde azarlamak hoş olmaz de..

annem babam isim koyacak diyenlere çok kızıyorum, böyle bir hakkı anne babanın elinden nasıl alırlar ya.. öyle deli oluyorum ki anlatamam...

bnmkiler karışmıyor ama zamanında ölen kardeşinin adını cocuguna koymak ısteyen kv mı kp engellemıs. onunda ıcınde uhde kalmıs, oda soyleyınce bnmkısıne evlenmeden onceden berıdır o ısmı soyluyor. baba olarak onunda hakkı tabı. bıde sevdıgım bı ısım dıyor (İbrahim)

kv. esıme kız ne ıstıyorsa o ısmı koysun zorlama kızı falan dıyormus. bende sen ıstıyorsan olsun dıyorm. Bebişimin adına da alıştım doğrusu. İkinci isminide ben koyacağım. Tuğrul olacak.

ben çok sorun etmedim ama diretenler yok mu!!! yahu bırakın anne neler cekerek meydana getırıyor o cocugu, koysun adını nolur yanı... işteee... toplumsal sacma sapan gelenekler ve gelenekcı zıhnıyetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…