Aşmışız sanmışım canm bayramda kadın soktu aklına ismini bizmki de pek hayırlı evlat. Örf adetmişee canım bu konu aşılmıştı eşinle karar vermiştiniz..
tamam esila olmasın ama kv denin ismide olmasın yani..
eşin birkaç güne pişöan olur merak etme..
Aşmışız sanmışım canm bayramda kadın soktu aklına ismini bizmki de pek hayırlı evlat. Örf adetmişee canım bu konu aşılmıştı eşinle karar vermiştiniz..
tamam esila olmasın ama kv denin ismide olmasın yani..
eşin birkaç güne pişöan olur merak etme..
Ayy sprali kayıp da hamile kalan çok duydum
Mesajların altında çoklu alıntılama yazıyo canım ona tıklıyosun alıntı yapmak istediğim mesajlarda..
Bende de başladı mide bulantıları...
Diğer ismi de senin annenin ismi olsun o zaman..
Bence eşin sakinleştiğinde güzelce konuş..o bizim ikimizin bebeği annenin ismiyle seslenmek veya yeri geldiğinde azarlamak hoş olmaz de..
günaydınlarrrrrrr
ben de onu düşünüyorum valla çok küçük bırakıcaz kuzuları, bi 6 aylık olsalardı bari, bizde de ev kredisi var ücretsiz izin mümkün değil, ama elbet bulunur bir kolaylık, kısmetleriyle gelecekler inşallah, o yüzden de doğum öncesi çalışabileceğimiz kadar çalışalım ki sonrasına aktarabilelim
sağ ol canım sana da hayırlı sabahlar..
benzer şeyler oluyor canım, yürüyünce, duşta, iş yparken, bir yere topluyor kendisini ve çok zorlaştırıyor hareket etmeyi, dinlenince geçiyor, çok yorulursam aşağıya vuruyor, kendini ifade etme şekilleri geliştiriyor o da , ama için rahat etsin danış doktoruna
günaydınnn
herkese günaydınlarrrrhepimiz için hayırlı sağlıklı bereketli bir yeni gün olsun inşallah
Ayy sprali kayıp da hamile kalan çok duydum
Mesajların altında çoklu alıntılama yazıyo canım ona tıklıyosun alıntı yapmak istediğim mesajlarda..
Bende de başladı mide bulantıları...
Diğer ismi de senin annenin ismi olsun o zaman..
Bence eşin sakinleştiğinde güzelce konuş..o bizim ikimizin bebeği annenin ismiyle seslenmek veya yeri geldiğinde azarlamak hoş olmaz de..
Bana annelik yapsaydı da koysaydm. İte kaka evlilik yaşyrm bu hamile diyen yok ne sıkıntılar yaşyorm hepimz öyle. Kimin hakkı isim. Annem babam koyack deyp çıktı. Her şeyi içime atmktn hasta oldm resmn
Bana annelik yapsaydı da koysaydm. İte kaka evlilik yaşyrm bu hamile diyen yok ne sıkıntılar yaşyorm hepimz öyle. Kimin hakkı isim. Annem babam koyack deyp çıktı. Her şeyi içime atmktn hasta oldm resmn
hyrrr!
saknn içine atma :/ öz annene istedğni söyleyebldğn gbi eşinin annesine tabki söyleyemezsn ama içinede atma yani yıpranan sn oluyosun eline geçen bsi yk.sna nasl davrandğını bugne kdar ne gbisıkıntlr atlattğnı bilemem ama o ne yaparsa yapsın eşinin gözüne batmaz snucta annesi. erkeklere 'annen bunu yaptı,bna bunları soyledi,vs vs ' dediğn anda resmn kendi ölüm fermanını yazmıs kadr olursun.
insanları değştremzsin dünyaya hangi zihniyetle gözü açtıysa yine o zihniyetle girer toprağa.kendni sıkma,kaynanan ile gecmste kalan yasanmıslıkllarınızı aklına getrp üzme kendni.dha doğumuna var Allahn izniyle düşünülür bi olur yolu mutlaka.eşini yumusatmaya çalış fln :/
senin bu kv cidden çok fena zeynepim yaa..Aşmışız sanmışım canm bayramda kadın soktu aklına ismini bizmki de pek hayırlı evlat. Örf adetmiş
İnşallah düzelir düşüncelr ne bileym 2yılı biteck benm evlilğmn hala aynı bilmyrm bide pişmanm deynce mahvolyrm
aa şu mavi fiyonklu da çok güzelmiş yaa
ayyy en korktuğum şey bu sprali eğer sezeryan olduysan 4 ay takamıyolar canım ben korktum taktırmaktan iğne vuralım dedi ebe 4 dozluk oda çoğu bünyede aşırı kanama yapıyomuş eşim sen bırak bunları ben dikkat ederim dedi 6 ay adet görmedim sütüm korudu ve bebeğim 11 aylıkken hamile kaldım bu sefer gözümü kapatım korksamda koydurcam sezeryan olcağım için 5 ay sonra taktırurım artık gerçi oda kesin çözüm değil offf bilmiyorum ya....Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma
Doğum sonrasında krnma yön. olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..
tatlım kusura bakma oğluşumun karnını doyurup uyutuyodum geç yazıyorum 4 lü takım 70 tl bunlar terlik, anne tacı , bebek bandajı , baba broşucanım nekadar fiyatları bunların..ben kaçırmıştım fırsat bulunca sorayım
ayyy en korktuğum şey bu sprali eğer sezeryan olduysan 4 ay takamıyolar canım ben korktum taktırmaktan iğne vuralım dedi ebe 4 dozluk oda çoğu bünyede aşırı kanama yapıyomuş eşim sen bırak bunları ben dikkat ederim dedi 6 ay adet görmedim sütüm korudu ve bebeğim 11 aylıkken hamile kaldım bu sefer gözümü kapatım korksamda koydurcam sezeryan olcağım için 5 ay sonra taktırurım artık gerçi oda kesin çözüm değil offf bilmiyorum ya....Kızlar ya belki çok erken ama bi konu geldi aklıma
Doğum sonrasında krnma yön. olarak ne düşünüyorsunuz? ben spral taktırsam diyorum. daha önce kullanan var mı? ya da düşünen..
tatlım kusura bakma oğluşumun karnını doyurup uyutuyodum geç yazıyorum 4 lü takım 70 tl bunlar terlik, anne tacı , bebek bandajı , baba broşucanım nekadar fiyatları bunların..ben kaçırmıştım fırsat bulunca sorayım
sen ne yapmayı dusunuyorsun bıde senın ıkız
ayyy en korktuğum şey bu sprali eğer sezeryan olduysan 4 ay takamıyolar canım ben korktum taktırmaktan iğne vuralım dedi ebe 4 dozluk oda çoğu bünyede aşırı kanama yapıyomuş eşim sen bırak bunları ben dikkat ederim dedi 6 ay adet görmedim sütüm korudu ve bebeğim 11 aylıkken hamile kaldım bu sefer gözümü kapatım korksamda koydurcam sezeryan olcağım için 5 ay sonra taktırurım artık gerçi oda kesin çözüm değil offf bilmiyorum ya....
tatlım kusura bakma oğluşumun karnını doyurup uyutuyodum geç yazıyorum 4 lü takım 70 tl bunlar terlik, anne tacı , bebek bandajı , baba broşu
çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca.. eğer bak sadece aranızda ki sorunu bu isim olayı yaratıyorsa bence bırak annesinin ismi olsun.. dinimiz de bile isim koyma hakkı anne babaya verilmiş ama napacaksın işte bazı büyükler çocuktan beter evliliğini yıpratma derim.. iki isim koyarsınız biri de senin bulduğun bi isim olur.. o lafları eşin öfkesine yenik düşüp söylemiş kesin.. üstüne gitme biraz soğusun olay tekrar bi konuşun sakince..Sinirlerim bozuk
Kızımın ismi Esila olacaktı eşim hocalara faln sormuş uygun değil demişler vazgeçtik mecburen. Bana eski isimler sunuyo farklı olsun istyorm kabul etmyo kaynanam ince ince ayar veriyo admı koyrsn çk mutlu olrm diye annemn adı olack dedi yanına ism koy dedi blyrm ki benm koyduğm ism kullanlmayck bile. Dün akşam çok feci kavga ettk bana bi sinirle pişmanm evlendğmede çocuğa da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?