2014 Kasım Anneleri

Slm tugba bende bu siteden hic alışveriş yapmadim da nasil mesela urunler kac gunde geliyor bide bazi cok uygun şeylere bile kargo ücretsiz diyor dogru dimi
bu dünyaca ünlü en güvenilir sitelerden. ben youtub da video izlemeyi severim çok fazla alışveriş yapıp anlatana rastladım sadece biraz anlayana kadar nette vakit geçirmek gerekiyor sayfa ingilizce ama çeviri yapınca sayfayı anlıyorsun. senin dediğin gibi ürünlerin işaretli olanları ücretsiz gönderiyor. neredeyse üştebirini ödüyorsun. bu biberon türkiyede 34 tl ama orada 16 tlye falan geliyor düşünebiliyormusun ve çok orjinal bebek ürünleri var. ama ümrük kurallarını iyi incelemek gerekiyor tek seferde limitleri var mesela tek alımda 75 doları geçmemelisin falan filan ama çok harika

Slm tugba bende bu siteden hic alışveriş yapmadim da nasil mesela urunler kac gunde geliyor bide bazi cok uygun şeylere bile kargo ücretsiz diyor dogru dimi
bu dünyaca ünlü en güvenilir sitelerden. ben youtub da video izlemeyi severim çok fazla alışveriş yapıp anlatana rastladım sadece biraz anlayana kadar nette vakit geçirmek gerekiyor sayfa ingilizce ama çeviri yapınca sayfayı anlıyorsun. senin dediğin gibi ürünlerin işaretli olanları ücretsiz gönderiyor. neredeyse üştebirini ödüyorsun. bu biberon türkiyede 34 tl ama orada 16 tlye falan geliyor düşünebiliyormusun ve çok orjinal bebek ürünleri var. ama ümrük kurallarını iyi incelemek gerekiyor tek seferde limitleri var mesela tek alımda 75 doları geçmemelisin falan filan ama çok harika

Canım mesela bu biberon ne kadar tl olarak pek bişey anlamadım açıkcası
bu dünyaca ünlü ben youtub da video izlemeyi severim çok fazla alışveriş yapıp anlatana rastladım sadece biraz anlayana kadar nette vakit geçirmek gerekiyor sayfa ingilizce ama çeviri yapınca sayfayı anlıyorsun. senin dediğin gibi ürünlerin işaretli olanları ücretsiz gönderiyor. neredeyse üştebirini ödüyorsun. bu biberon türkiyede 34 tl ama orada 16 tlye falan geliyor düşünebiliyormusun ve çok orjinal bebek ürünleri var. ama ümrük kurallarını iyi incelemek gerekiyor tek seferde limitleri var mesela tek alımda 75 doları geçmemelisin falan filan ama çok harika
Canım mesela bu biberon ne kadar tl olarak pek bişey anlamadım açıkcası

Sen hangi kremi kullaniodun canim.. Bebe yagi kullaniodum ben...lierac alicam simdi
canım benim üzülme bende çatladım bu genelde kaçınılmaz bişey çoğu insanda olabiliyor zayıflayınca görüntüsü hafifliyormuş hollywood starları bile çatlamış hamieleliklerinde

isyancım boşuna lierac falan alma bence. yağlar en iyisi ama benim ilk hamileliğimde 40. haftaya kadar çatlamadım. hatta haftada 1 falan krem sürüyodum. doktorum da ne sürersen sür çoğu genetik. çatlıycaksan yağın içinde bile olsan çatlarsın. sen tedbirini al en aza indirmeye çalış ama kremlerin hiçbiri mucize değil demişti.kızım 41. haftada doğdu. ve son 1 haftada göbeğimin altı çatladı. sen yine bişeyler sür ama bence çok paralar verme.

Haklısın canım,bende kokusu sürdükten sonra sinirime gitmeyen bişey bulmaya çalışıyorum.yağ almıştım bir gün sonra falan atletlerimi kötü kokuttugunu farkettim,birde yikansa da çıkmadi o koku

Bepanthol çatlak losyonu canım ama benim karnımın yanları falan doldu artık öne doğru büyüyo...
Losyondan da memnunum şahsen..

bende olmadı bepanthol alayım bari..
lierac çok pahalı yaa..

canım benim üzülme bende çatladım bu genelde kaçınılmaz bişey çoğu insanda olabiliyor zayıflayınca görüntüsü hafifliyormuş hollywood starları bile çatlamış hamieleliklerinde

ayy canım hiç yoktu daha 2 gün önce bakmıştım..
akşam bir baktım har,ta gibiyimm..
bacaklarım ve özellikle kalçalarımda var..

tmm canım almayım o zaman..
zaten baya pahalı bir krem işe yaramazsa üzülürdüm yani..
daha ucuz yollu bepanthol falan alayım..
akşamları onu sabahları bebek yağı süreyim bari..

Kızlar, 2.doz asıma gidiyorum, 24 +6.haftadayim.. siz de bir ay araylami oldunuz aşı.. geçen ay bu zamanlar vurulmustum.

Kızlar, 2.doz asıma gidiyorum, 24 +6.haftadayim.. siz de bir ay araylami oldunuz aşı.. geçen ay bu zamanlar vurulmustum.

canım ben temmuz 14 te vurulmuştum..
bugün vuruncam 2.dozu.. yani 1 ay ara ile..
ilkinde çok ağrımıştı inş bu sefer olmaz..

Günaydın kızlar!

Şu an yoldayım hastaneye gidiyoruz. Bugün fetal eko günümüz. Sonra da doktor muayenem var. Dua edin!

günaydın fıstığımm..
hadi güzel haberlerle gel şekerim..
bizden istenmedi fetal eko..
doktordan çıkınca haber et şekerim

Haklısın canım,bende kokusu sürdükten sonra sinirime gitmeyen bişey bulmaya çalışıyorum.yağ almıştım bir gün sonra falan atletlerimi kötü kokuttugunu farkettim,birde yikansa da çıkmadi o koku

kızlar çatlaklardan ben de cok korkuyorum ama bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. çünkü çatlak dediğimiz şey sadece nem ya da cildin elastikiyet seviyesiyle alakalı değil bildiğim kadarıyla. kolajen dolgu da çok çok önemli. evet yağlarla nemi esnekliği verebilirsiniz ama kolajen tarafı için ciddi yatırım gerekir. lierac gibi markalar da bunu destekler. o yüzden yağların yanında ciddi bir şey kullanmak lazım. ben hem lierac hem de yağ kullanıyorum. tabii biz ne dersek diyelim genetik olarak yatkınsak olacak, belki sadece azaltabiliriz. hollywood starları da çatlıyorsa bu yüzden çatlıyordur :)
bir de Saraçoğlu'nun bir yorumunu dinlemiştim. Diyor ki istediğiniz kadar yağlanın (bu arada soguk sıkma badem yağı öneriyor) eğer yeterli kalsiyum almazsanız ÇATLAYACAKSINIZ. o yüzden buna da dikkat edin derim.

ayrıca herkese günaydııııınnnnnnn :)

canım ben temmuz 14 te vurulmuştum..
bugün vuruncam 2.dozu.. yani 1 ay ara ile..
ilkinde çok ağrımıştı inş bu sefer olmaz..
Ayniyiz cnm benimde 14temmuzda vurulmustum, bugunde 2.doz. bi arkadas buz götürmus yaninda,bzde mi götürsek, ilknde buz koymus agrimamis..

Günaydın arkadaşlar....
Dün baya kötü bir gün geçirdim... Eve gittim 4,30 gibi bir mide ağrım başladı ama ben böyle bir ağrı çekmemiştim daha önce Sonra o ağrı sırtımın sağ tarafına vurdu orda öyle takıldı kaldı hem mide hem sırt ağrısı ağladım resmen yatakta sonra hafifledi biraz birazcık yemek yedim yine başladı kıpırdayamıyorum artık ağrıdan 8 gibi acile gittik... Özel hastaneye o da sen özellikli hastasın gebesin doğumhastanesine yönlendirdi oraya gittik kan dı idrardı felan nst ye bile girdim ilk defa Şükür bişi çıkmadı o ara da hafifledi ama 12 de anca eve gelebildik... Doktor sırt ağrısını önemse, es geçme, gebesin sırt ağrısı kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir dedi... Bir de enfeksiyonum geçmemiş hala ne yapcam bilemedim hiç bir ilaç da yazmadı... Öyle işte arkadaşlar... Sabah sabah doldurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…