2014 Kasım Anneleri

canım bebeğin önden gidiyor annesi ne güzel işte ama son adet tarihinden sonra döllenme olur öncesinde olduysa adetin az gelmiş olmalı
Eskiler nasıl korunuyorsa öyle çok ilkel diyeceksiniz ama geri çekme yöntemi en güvenilir yontem
canım geri çekilme nedir?

Kizlar moralim çok bozukk bacak ve kalcalarimda yirtiklar olusmuss

Kızlar bugün bebeklerimin nevresimlerini çarşaflarını yastık kılıflarını yıkadım makinede..
Hacı şakir granüllü toz matik ve dalinin yumuşatıcısını kullandım ay şimdi asarken resmen içime sokasım geldi harika kokuyolar yumuşatıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum...

Eklentiler

• DSC_0407.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 66
Erkek bosalacagini hisseder ya bosalacagini hissedince dışarı çıkarıyor ve dışarı akıyor spermler canim

Bende şok olmuştum canım sıkma canını bunlar olması muhtemel şeyler bebeklerimiz büyüyo ki oluyo bunlar yeterki sağlıklı büyüsünler onlar bizim canımızz
Sen hangi kremi kullaniodun canim.. Bebe yagi kullaniodum ben...lierac alicam simdi

Amin inşallah canım haklısın sağlıklı sıhhatli olsunlar da kilo ve boy çok küçük ayrıntılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…