amazon diye site mi var canım hiç bilmiyorum ama yabancı yer olduğundan 20 güne anca geliyo ayrıyeten kargo çoknpahalı tutuyo 50-60 tl ücretsiz kargoysa olur uygun mu baya fiyatları
Slm tugba bende bu siteden hic alışveriş yapmadim da nasil mesela urunler kac gunde geliyor bide bazi cok uygun şeylere bile kargo ücretsiz diyor dogru dimi
Benim bebeğim de iki hafta önden gidiyor ben son adet tarıhimi kesin bilmiyorum doktor ilk ultrasonda 3 Kasım falan demişti şimdi 28 hafta olması gerekirken 30 haftalıkgözüküyor kilosu 1450 olmuş acaba 30 haftalık mıyım ki
Bende şok olmuştum canım sıkma canını bunlar olması muhtemel şeyler bebeklerimiz büyüyo ki oluyo bunlar yeterki sağlıklı büyüsünler onlar bizim canımızz
Bende şok olmuştum canım sıkma canını bunlar olması muhtemel şeyler bebeklerimiz büyüyo ki oluyo bunlar yeterki sağlıklı büyüsünler onlar bizim canımızz
Hayır ayda bir gidiyorum aslında ama rahatsizlanip gitmistim ozaman söyledi doktor. Kiloyu boyu cok sorun etmeyin bence doktor sorun yok diyorsa yoktur zaten bu boy da kilo da farazi sonuçlar inşallah saglikla gelsinler kilo da alirlar merak etmeyin