- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durumu aminGünaydın arkadaşlar....
Dün baya kötü bir gün geçirdim... Eve gittim 4,30 gibi bir mide ağrım başladı ama ben böyle bir ağrı çekmemiştim daha önceSonra o ağrı sırtımın sağ tarafına vurdu orda öyle takıldı kaldı hem mide hem sırt ağrısı ağladım resmen yatakta sonra hafifledi biraz birazcık yemek yedim yine başladı kıpırdayamıyorum artık ağrıdan 8 gibi acile gittik... Özel hastaneye o da sen özellikli hastasın gebesin doğumhastanesine yönlendirdi oraya gittik kan dı idrardı felan nst ye bile girdim ilk defa Şükür bişi çıkmadı o ara da hafifledi ama 12 de anca eve gelebildik... Doktor sırt ağrısını önemse, es geçme, gebesin sırt ağrısı kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir dedi... Bir de enfeksiyonum geçmemiş hala ne yapcam bilemedim hiç bir ilaç da yazmadı... Öyle işte arkadaşlar... Sabah sabah doldurdum...
Ayniyiz cnm benimde 14temmuzda vurulmustum, bugunde 2.doz. bi arkadas buz götürmus yaninda,bzde mi götürsek, ilknde buz koymus agrimamis..
Günaydın arkadaşlar....
Dün baya kötü bir gün geçirdim... Eve gittim 4,30 gibi bir mide ağrım başladı ama ben böyle bir ağrı çekmemiştim daha önceSonra o ağrı sırtımın sağ tarafına vurdu orda öyle takıldı kaldı hem mide hem sırt ağrısı ağladım resmen yatakta sonra hafifledi biraz birazcık yemek yedim yine başladı kıpırdayamıyorum artık ağrıdan 8 gibi acile gittik... Özel hastaneye o da sen özellikli hastasın gebesin doğumhastanesine yönlendirdi oraya gittik kan dı idrardı felan nst ye bile girdim ilk defa Şükür bişi çıkmadı o ara da hafifledi ama 12 de anca eve gelebildik... Doktor sırt ağrısını önemse, es geçme, gebesin sırt ağrısı kalple ilgili bir rahatsızlık olabilir dedi... Bir de enfeksiyonum geçmemiş hala ne yapcam bilemedim hiç bir ilaç da yazmadı... Öyle işte arkadaşlar... Sabah sabah doldurdum...
Günaydın arkadaşlar....
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durumu amin
geçmiş olsun canım..
mide ağrın sırta vurmuş ama tek başına sırt ağrısı geçmiyor ise hiçbirzaman küçümsenmemeli doktorun doğru sölemiş..
Mrb. Cnm satirlarini okurken sirt agrisi ve siddetli mide agrinin olmasi bana ilk kalbi getirdi aman dikkat et He.
Benimde enfeksiyondan yana yuzum gulmedu yahu.yeni bitti antibiyotik haftaya tekrar baktircam,umarım bu son enfeksiyonlarimiz olur
Günaydın arkadaşlar....
Çok teşekkür ederim canımmmm... Valla ben zaten sıkıntı çekeceğimi tahmin ediyordum öncesinde de vardı bazı problemlerim ama dün baya korktum gerçekten... Rabbim kolaylıklar versin bizlere...Çoook geçmiş olsunmide problemleri başlıyor artık sanırım. ama korkutma kendini bebeğinle ilgili. kendi doktorunu da arayıp sor istersen bu arada.
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.Sen hangi kremi kullaniodun canim.. Bebe yagi kullaniodum ben...lierac alicam simdi
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.Sen hangi kremi kullaniodun canim.. Bebe yagi kullaniodum ben...lierac alicam simdi
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.Ayy zeyy görünce sok oldum duramiyorum...yarin lierac alicamm
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.
evet ben eczaneden alıyorum. Şahsen işe yarar olduğunu düşünüyorum, normalde vücudum çatlamaya çok müsait, daha önce biraz kilo almıştım kalçalarımda falan hep çatlağım vardı. Hamilelikte 5.aydan bu yana kullanıyorum çok korkmama rağmen göbüşümde hiç bi şey yok umarım böyle de devam eder.fiyatıda uygunmuş canım bakıcam buna..eczanelerde bulabilirmiyimki
evet canım diz kapağı... ben de ilk gördüğüm de çok şaşırdım, gayet de arttı hatta. İllaki çatlayacaksa bi yerlerden çıkıyor heralde.diz kapağı mııııı? hiç aklıma gelmemişti bu bölge, ben de süreyim bari offfff pehlivan gibi yağlanıyorum zaten. bi orası eksikti...
ahh işte ben hala atlatamadım.. kremi kalçama sürmüyodum şimdi iyice her yerime sürüyorumKizlar moralim çok bozukk bacak ve kalcalarimda yirtiklar olusmuss
ahh işte ben hala atlatamadım.. kremi kalçama sürmüyodum şimdi iyice her yerime sürüyorum
lierac kullanıyorum gerçekten çok iyi sürdüğüm yerlerde çizik bile yok ama kalçam hiç aklıma gelmemişti..sen hangi kremi kullanıosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?