2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durumu amin

Ayniyiz cnm benimde 14temmuzda vurulmustum, bugunde 2.doz. bi arkadas buz götürmus yaninda,bzde mi götürsek, ilknde buz koymus agrimamis..

canım iş yerindeyim buz bulamam ama bende alkol alıcam yanıma..
sürekli alkolle masaj yapıcam..
inş u sefer ağrı olmaz.

geçmiş olsun canım..
mide ağrın sırta vurmuş ama tek başına sırt ağrısı geçmiyor ise hiçbirzaman küçümsenmemeli doktorun doğru sölemiş..

Mrb. Cnm satirlarini okurken sirt agrisi ve siddetli mide agrinin olmasi bana ilk kalbi getirdi aman dikkat et He.

Benimde enfeksiyondan yana yuzum gulmedu yahu.yeni bitti antibiyotik haftaya tekrar baktircam,umarım bu son enfeksiyonlarimiz olur

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durumu amin

Teşekkür ederim canım benim aminn...

geçmiş olsun canım..
mide ağrın sırta vurmuş ama tek başına sırt ağrısı geçmiyor ise hiçbirzaman küçümsenmemeli doktorun doğru sölemiş..

Sağol canım... Daha iyi takip edicem kendimi bakayım...

Mrb. Cnm satirlarini okurken sirt agrisi ve siddetli mide agrinin olmasi bana ilk kalbi getirdi aman dikkat et He.

Benimde enfeksiyondan yana yuzum gulmedu yahu.yeni bitti antibiyotik haftaya tekrar baktircam,umarım bu son enfeksiyonlarimiz olur

Benim oldum olası midemde sıkıntım vardı en ufak bir ağrıda sırtıma vuruyor ve inan sırtımın ağrısından midemin ağrısını unutuyorum... Ben bilmiyordum böyle kalp olabileceğini.. Artık dikkatle gözlemleyeceğim kendimi sadece sırt ağrısı mı midemden mi vuruyor.. Ona göre giderim kardiyolojiye... Ben hiç ilaç da kullanmadım doktorum sadece bol su iç dedi ama işte bak geçmemiş 1 ay oldu... Bir ay sonraki kontrolde söylim bari bakim tekrar yapılsın ne diyecek...

Çoook geçmiş olsun mide problemleri başlıyor artık sanırım. ama korkutma kendini bebeğinle ilgili. kendi doktorunu da arayıp sor istersen bu arada.

Çoook geçmiş olsun mide problemleri başlıyor artık sanırım. ama korkutma kendini bebeğinle ilgili. kendi doktorunu da arayıp sor istersen bu arada.
Çok teşekkür ederim canımmmm... Valla ben zaten sıkıntı çekeceğimi tahmin ediyordum öncesinde de vardı bazı problemlerim ama dün baya korktum gerçekten... Rabbim kolaylıklar versin bizlere...

Sen hangi kremi kullaniodun canim.. Bebe yagi kullaniodum ben...lierac alicam simdi
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.

Sen hangi kremi kullaniodun canim.. Bebe yagi kullaniodum ben...lierac alicam simdi
canım ben pregnacare kullanıyorum, çok şükür daha hiç çatlağım yok, ama kremlemediğim diz kapaklarımın üstünde oluştu mesela. Ben göbeğimin çatlamamasını ona bağlıyorum. Kullananların çoğu memnun, tamamen bitkiselmiş doktor öyle demişti. Bunu da değerlendirebilirsin. Günde 1 kez krem onun dışında 2 kez bebek yağı kullanıyorum ben.

Ayy zeyy görünce sok oldum duramiyorum...yarin lierac alicamm

fiyatıda uygunmuş canım bakıcam buna..eczanelerde bulabilirmiyimki

diz kapağı mııııı? hiç aklıma gelmemişti bu bölge, ben de süreyim bari offfff pehlivan gibi yağlanıyorum zaten. bi orası eksikti...

fiyatıda uygunmuş canım bakıcam buna..eczanelerde bulabilirmiyimki
evet ben eczaneden alıyorum. Şahsen işe yarar olduğunu düşünüyorum, normalde vücudum çatlamaya çok müsait, daha önce biraz kilo almıştım kalçalarımda falan hep çatlağım vardı. Hamilelikte 5.aydan bu yana kullanıyorum çok korkmama rağmen göbüşümde hiç bi şey yok umarım böyle de devam eder.

diz kapağı mııııı? hiç aklıma gelmemişti bu bölge, ben de süreyim bari offfff pehlivan gibi yağlanıyorum zaten. bi orası eksikti...
evet canım diz kapağı... ben de ilk gördüğüm de çok şaşırdım, gayet de arttı hatta. İllaki çatlayacaksa bi yerlerden çıkıyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…