arkadaşlar elektikli ana kucağı ve telsiz alan varmı
Kızlaarr ya şimdide battaniye derdine düştüm çok kararsızım size sorayım dedim bebek baytaniyelerine bakınca çoğu polyester veya akrilik ama bu kumaşlarda çok zararlı malum taç ve özdileğinkiler de bu iki kumaştan yapılmış ben pamuk istiyorum ondada sadece triko var oda english home da pek beğenmedim de napsam karar veremedim siz naptınız nasıl battaniyeler aldınız bebeklerinize peluş olanlar için soruyorum bana yardım edin
ben de kalktım erkenden bişey varmış gibi bir de bugün güneş çıktı 1 günlük serinlik saltanatı bitti ...Uyuyamıyorumm
Benimde kayda değer bi iş yerim olsa senin gibi yapardım, ocakta girdim buraya, çok sallamıyom çıkarım yani. Ama şaşırdım 32 den sonra alınan izin rapor muhabbetine. Şaşkınlıklar içerisindeyim. Araştırdım son girilen kayıtlara göre öğrendim, ama gene sistem değişmiş. Bu sistem sürekli değişiyo, hamile kalıp doğurana kadar sistemler değişiyo. Nasıl iş anlamadım valla...
Dostum, sen çatlaklarım falan dedin ya, bende cevap vermiştim, henüz çatlamadım bende kiloluyum falan didim ya.. Akşam eve gittim bi baktım bana el sallayan çatlaklarım oluşmuşböhüyy
Ayy Birgenim, elimde liste var, çiziyorum aldığımı almadığımı, dün baktım bebeğin herşeyi alınmış bi küvet kalmış, anne için yazan bölümde bir çizik bile yok!! Kendime hiç bişi almamışım.. Ahh bu annelik yokmu yemedim yedirdim giymedim giydirdim ah ah
Hop hop kayıkçı yapıcaz oğlanlara doğunca.maşallah ya oğluşuna benim minikte kaymayı çok seviyor yeri hala geniş bunların demek ki
İlk gün üzüldüm ama 2. gün hemen toparlandım, çatlağım var diye üzülürsem hem oğlumun hemde bebek isteyen birçok annenin gücüne gider dedim sustum..Aramiza hoşgeldin, :) lütfen çatlaklarinla barişık ol onlara iyi davranyapacak bişey yok,bir gün herkes çatlayacak.
Kilo vermedim ama o çok hızlı kilo almam durdu, o günden beri aynı kilodayım, umarım doktorcum bu sefer bana aferin der.Cnm sen yediklerine dikkat etmeye başlayınca kilo verdin mi? ben iki haftada 1 kilo vermişim ,doktorum kızdı biraz ama diyet verdiler bana direk onu uygulayınca verdim.şimdi hem şeker yükselmesin diye az yemeğe çalışıyorum hem de kilo vermiyeyim diye dua ediyorum nasıl olacaksa
Bende özelden alacağım, iş yerim ssk ile anlaşmalı özeller olur dedi.Benim ben de özel hastaneye gidiyorum ordaki doktorum kendisi gün verdi şu gün gel yazalım diye demekki özel hastaneden de oluyor
evet zormuş bebek kilo alır merak etme, sen hiç yemesen de senin vitaminleri çekiyo kerata. ayrıca sağlıklı şekilde yemeye devam ediyorsun dimi? Haftada 3-4 kere et, 1 balık, günde en az 2 bardak süt veya ayran, booll su ve meyveler???sana da geçmiş olsun canım ya çok zormuş, bakalım cumartesi bana ne diyecekler.. yemeyince bebek de kilo alamazsa diye korkuyorum. artık hafta sonu görürüz inşallah.
Hop hop kayıkçı yapıcaz oğlanlara doğunca.
İlk gün üzüldüm ama 2. gün hemen toparlandım, çatlağım var diye üzülürsem hem oğlumun hemde bebek isteyen birçok annenin gücüne gider dedim sustum..
Kilo vermedim ama o çok hızlı kilo almam durdu, o günden beri aynı kilodayım, umarım doktorcum bu sefer bana aferin der.
Bende özelden alacağım, iş yerim ssk ile anlaşmalı özeller olur dedi.
evet zormuş bebek kilo alır merak etme, sen hiç yemesen de senin vitaminleri çekiyo kerata. ayrıca sağlıklı şekilde yemeye devam ediyorsun dimi? Haftada 3-4 kere et, 1 balık, günde en az 2 bardak süt veya ayran, booll su ve meyveler???
Canımmm sende mi çatırdadın :) aferim kızıma hep böyle ol. Bende en büyük desteği, hamilelik başından beri çemkirmelerini benden eksik etmeyen annemden aldım. Kızım o yavrundan hatıra dedi, ne kadar zayıf olsan da kilolu olsan da çatlar dedi, kimininde çatlamaz. Sen sürmeye devam et didi. Bende hemen toparlandım. İnsanın yanında moral veren birilerinin olması ne kadar önemli.. 3-4 gün geçti bakmadım bidaha bende.o ilk günkü şoku bende atlatttım..aynanın karşısından ayrılmamıştım..
sürekli sayıyodum sanki dakikaada artacak gibi gelmişti çatlaklar...
ama şimdi bakmıyorum bile..
kremimde gelmedi zaten daha bugün sanırım gelirrr..
artık önleyebildiğimi önleyeceğim önleyemediğimde yavrucuğumun bana güzel hatırası olarak vücudumda kalacak
cevap yazdığın için teşekkür ederim canım bende zamanında akropolden bülent beyden randevu almaya çalışmıştım onun iyi olduğunu söylemişlerdi fakat 3 ay sonraya ancak randevu verebiliyorlardı ben geç olacağını düşündüğüm için almamıştım keşke alsaydım diyorum şimdi ebru hn.ında iyi olduğunu duymuştum şimdi doktor bi tanıdığım sincan lokman hekimde ahmet çingi diye birini tavsiye etti çok iyiymiş bide onu denemeyi düşünüyorumCa
canım ben ankaradayım senin gibi çok dolaştım bende şuan akropol hast. Ebru hanım gidiyorum ve çok memnunum ama oda turgut özal hastanesine geçicekmiş oranın muayene ve doğum ücretini bilmiyorum. Akropol de nurten hanımvar herkes çok memnun sanırım ona devam etcem bende doğum ücreti normal ve seZaryen aynı değişmiyo2500 muayene ücretide 50 tl
günaydınn hanımlarrrrr
o ilk günkü şoku bende atlatttım..aynanın karşısından ayrılmamıştım..
sürekli sayıyodum sanki dakikaada artacak gibi gelmişti çatlaklar...
ama şimdi bakmıyorum bile..
kremimde gelmedi zaten daha bugün sanırım gelirrr..
artık önleyebildiğimi önleyeceğim önleyemediğimde yavrucuğumun bana güzel hatırası olarak vücudumda kalacak
günaydın canım merak ettim neden 32. haftayı düşünüyorsun sürekliGünaydın :)
Her sabah 32. Haftayı düşünerek uyanıyorum
Hayırlısı bakalım.
merhaba anneler ... hamile destek yastığı gördüm nette gece malum sıcaklar biraz aradan sonra yine başlıyor hem sıcaktan hem de yan yatmalarda kemiklerim batıyor alsam mı acaba işe yarar bişey mi kullanan bile varsa yadımcı olur mu şimdiden tşkler
günaydın canım :)Günaydin kizlar..:))
Canımmm sende mi çatırdadın :) aferim kızıma hep böyle ol. Bende en büyük desteği, hamilelik başından beri çemkirmelerini benden eksik etmeyen annemden aldım. Kızım o yavrundan hatıra dedi, ne kadar zayıf olsan da kilolu olsan da çatlar dedi, kimininde çatlamaz. Sen sürmeye devam et didi. Bende hemen toparlandım. İnsanın yanında moral veren birilerinin olması ne kadar önemli.. 3-4 gün geçti bakmadım bidaha bende.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaa bende de var kızlar ama belimin sağ ve sol taraflarında tam o kemiğimin üstlerinde biraz var ama beyazlar yani önceden kalma sanırım yeniler kırmızı oluyor di mi.. Ben de öyle savsakladım ki 3 haftadır krem sürmeyi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?