2014 Kasım Anneleri

Bende daha battaniye ve şilte konusunda karar veremedim

merhaba anneler ... hamile destek yastığı gördüm nette gece malum sıcaklar biraz aradan sonra yine başlıyor hem sıcaktan hem de yan yatmalarda kemiklerim batıyor alsam mı acaba işe yarar bişey mi kullanan bile varsa yadımcı olur mu şimdiden tşkler

Aramiza hoşgeldin, :) lütfen çatlaklarinla barişık ol onlara iyi davran yapacak bişey yok,bir gün herkes çatlayacak.

maşallah ya oğluşuna benim minikte kaymayı çok seviyor yeri hala geniş bunların demek ki
Hop hop kayıkçı yapıcaz oğlanlara doğunca.
Aramiza hoşgeldin, :) lütfen çatlaklarinla barişık ol onlara iyi davran yapacak bişey yok,bir gün herkes çatlayacak.
İlk gün üzüldüm ama 2. gün hemen toparlandım, çatlağım var diye üzülürsem hem oğlumun hemde bebek isteyen birçok annenin gücüne gider dedim sustum..
Kilo vermedim ama o çok hızlı kilo almam durdu, o günden beri aynı kilodayım, umarım doktorcum bu sefer bana aferin der.
Benim ben de özel hastaneye gidiyorum ordaki doktorum kendisi gün verdi şu gün gel yazalım diye demekki özel hastaneden de oluyor
Bende özelden alacağım, iş yerim ssk ile anlaşmalı özeller olur dedi.
sana da geçmiş olsun canım ya çok zormuş, bakalım cumartesi bana ne diyecekler.. yemeyince bebek de kilo alamazsa diye korkuyorum. artık hafta sonu görürüz inşallah.
evet zormuş bebek kilo alır merak etme, sen hiç yemesen de senin vitaminleri çekiyo kerata. ayrıca sağlıklı şekilde yemeye devam ediyorsun dimi? Haftada 3-4 kere et, 1 balık, günde en az 2 bardak süt veya ayran, booll su ve meyveler???

o ilk günkü şoku bende atlatttım..aynanın karşısından ayrılmamıştım..
sürekli sayıyodum sanki dakikaada artacak gibi gelmişti çatlaklar...
ama şimdi bakmıyorum bile..
kremimde gelmedi zaten daha bugün sanırım gelirrr..
artık önleyebildiğimi önleyeceğim önleyemediğimde yavrucuğumun bana güzel hatırası olarak vücudumda kalacak

Canımmm sende mi çatırdadın :) aferim kızıma hep böyle ol. Bende en büyük desteği, hamilelik başından beri çemkirmelerini benden eksik etmeyen annemden aldım. Kızım o yavrundan hatıra dedi, ne kadar zayıf olsan da kilolu olsan da çatlar dedi, kimininde çatlamaz. Sen sürmeye devam et didi. Bende hemen toparlandım. İnsanın yanında moral veren birilerinin olması ne kadar önemli.. 3-4 gün geçti bakmadım bidaha bende.

cevap yazdığın için teşekkür ederim canım bende zamanında akropolden bülent beyden randevu almaya çalışmıştım onun iyi olduğunu söylemişlerdi fakat 3 ay sonraya ancak randevu verebiliyorlardı ben geç olacağını düşündüğüm için almamıştım keşke alsaydım diyorum şimdi ebru hn.ında iyi olduğunu duymuştum şimdi doktor bi tanıdığım sincan lokman hekimde ahmet çingi diye birini tavsiye etti çok iyiymiş bide onu denemeyi düşünüyorum

günaydınn hanımlarrrrr

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yaa bende de var kızlar ama belimin sağ ve sol taraflarında tam o kemiğimin üstlerinde biraz var ama beyazlar yani önceden kalma sanırım yeniler kırmızı oluyor di mi.. Ben de öyle savsakladım ki 3 haftadır krem sürmeyi unutuyorum

Günaydın kızlaaarrr :)
umarım herkes iyidir.
hamile destek yastıgından kullanıyorum ve cidden cok memnunum. benimki şu hatta

evet canım hatta geçen hafta perşembe günüydü buraya yazdım..
ağlayacaktım sinirden o derece moralim bozuldu çünkü daha 2 gün öncesinde birşey yoktu biranda olmuştu..
ama sonra kendime kızdımm isyan manyakmısın sen diye..
karnında bir can var..o gelişiyor büyüyor..birçok annede sağlık problemi var buna sevinemiyor sen napıosun saçmala dedim kızdım..
ama tabi sadece bebek yağı kullanıodum şimdi engellemek için krem sipariş ettim..bugün yarınb gelir..

evet cannım benimkiler kıpkırmızıydı damar gibi...
ben hergün sürüyorum bebek yağını ama dün akşam geç geldik eve unutttumm..
bugünde kremim gelirse hergün devam ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…