Arkadaşlar bu arada uyku seti haricinde yan korumalık bakan arkadaşlar vardı. Butikbebe.com da bugün çeşitli renklerde var ilgilenenlere.
Bende bu tarz bi beşik alican,fiyatı ne kadar cnm bunun bide yatak ne alicaksin icine
Bende bu tarZ
geldiğinde yorumlarını yazabilr misin canım ben de bundan düşünüyorum
canım ben de beyaz park yatak istiyorum christal babyde görmüştüm çok mu adi yarenkli park yatakları sevemedim.. bu beşiğin boyu kaça kaç?
Canim ben seminerde gideceğim sadece sonra iznimi kullanmaya başlayacağım
Ben bayramdan sonra almayı düşünüyorum canım izniben seminer döneminden sonra izne çıkacağım büyük ihtimal. Yarı yılın bitmesine 1-2 hafta kalıyor sanırım sonra onun için de rapor alırım diyorum. ilk bayraa kadar çalışsam mı diyordum ama hiç gidesim yok. Ücretsiz izin için de eğer annem bakabilirse bebişime düşünmüyorum. sadece maaş karşılığı derse girip onları da haftaboyunca yayılmasını isteyeceğim. Tabi kabul ederlerse...
maşallahMeraba annişler biz doktordan geldik bebeğim 39 cm ve 1540 gr olmuş malaallah maşaallah bize her zamanki gibi yüzünü göstermedi ama pipisini gördük) herşey yolundaymış çok şükür, akıntı meselesinide sordum doktora bi arkadaş demişti ya kokusuzsa sıkıntı değil dedi ama rahatsız oluyosan diye fitil verdi tek bi kereliğine yani önemli bişey değilmiş, sonrasındada kendime 1 pijama 1 gecelik aldım çok beğendim koyabilirsem fotolarını koyarım sonra bizden bu kadar
Merhaba kızlar, tatilden geçen hafta içi döndük ama eşimin izni devam ediyordu bizde hem evde hemde ailelerimizle vakit geçirdik. Benim 1 hafta daha iznim var, eşim başladı ama ben evdeyim. Hava yağmurlu ve ben evimdeyim. Miss gibi bir duygu buTabi ki tüm yazılanları okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişler nasıl bakalım. Ben kendimi harika hissediyorum Karnım baya büyüdü ama hareketlerimde öyle kısıtlama yapmadı, aksine sanki çok enerjiğim son günlerde. Bizim de kontrolümüz bu cumartesi Allah kısmet ederse, bakalım kızımız ne kadar büyümüş göreceğiz. Çok şükür, tatil boyunca ne ayak şişmesi yaşadım, ne tansiyon. Uzun yol yorar, ayaklarım şişer falan diye korkmuştum ama korkulan olmadı. Tansiyonumu sürekli takip ettik, yanımızda götürdüğümüz aletle. 12-7/13-7'den yukarı çıkmadı. Deniz havası iyi geldi sanırım.
canım ben ankaradayım senin gibi çok dolaştım bende şuan akropol hast. Ebru hanım gidiyorum ve çok memnunum ama oda turgut özal hastanesine geçicekmiş oranın muayene ve doğum ücretini bilmiyorum. Akropol de nurten hanımvar herkes çok memnun sanırım ona devam etcem bende doğum ücreti normal ve seZaryen aynı değişmiyo2500 muayene ücretide 50 tlkızlar merhaba bir haftadır raporluydum pek okuyamadım yazdıklarınızı umarım herkes iyidir kasım anneleri :) kızlar bir konuda yardıma ihtiyacım var, daha önce aşılama ve tüpe 10.000 tl para harcadığım için doğuma ayırabileceğim en fazla 2.000 tl gibi bir bütçem var. benim tüple hamile kaldığım doktorumda doğum için 5.000 tl istiyor çok güvendiğim gözüm kapalı gittiğim bir doktor ondan sonra gittiğim hiçbir doktor güven vermedi. ben ankarada yaşıyorum etlik zübeyde hn.a gittim memnun kalmadım bilgi hastanesine gittim doktordan memnun kaldım fakat hastanenin yeni doğan ünitesi olmadığı için ordan vazgeçtim sincan lokman hekim hastanesine gittim yenidoğanı var fakat doktor çok güven vermedi açıkçası. şuan ne yapacağımı bilmiyorum 26. haftamdayım biran öncede bi doktora karar vermek istiyorum ankarada yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ya da tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı arkadaşlar??
Kızlar dün eşimle yemekten sonra öyle dolaşalım derken alışveriş yaptık. Babaanne yazlıkta olduğundan onun için çeyiz gibi dizdim , size de atıyorum.
Eve geldiğimizde eksikleri not ettim. Bir ara da onlar için çıkacağım ama aralarında emin olanadığım şeyler var. Mesela strilizatör alacak mısınız? Ne kadar gerekli bilmiyorum. Şu an için çalışan anne değilim göğüs pompası bana lazım olacak mı bunu da bilmiyorum. Alırsam nasıl bir şey almalıyım?
Bunun dışında eksiklerimiz şöyle;
Telsiz
Ateşölçer(markaya karar veremedim. Uzaktan ölçen mi kulaktan mı emin değilim)
Dönence
Hastane için pijama,gecelik
Yenidoğan bezi
Göbek bağı bandı
Banyo takımı
Emzirme minderi
Hastanede dağıtılacak ikramlıklar,hediyelikler
Kıyafet daha önceden de almıştım, dün de bir kaç şey aldım. Fazla abartmayı düşünmüyorum.
Uyku setimizin fotoğrafında bulunan halıyı da aldık.
Puseti de yarın intetnetten kardeşimle alacağız.
Araba zaten almayacağımı söylemiştim.
süpermiş ya hayırlı olsun
Oda takımına da Aşağıda fotoğrafı bulunan modele karar verdim, yapımına başlayacaklar(özel yaptırıyoruz,başlığında kızımın ismi de yazacak:) )
Ve son olarak ikeadan aksesuar alışverişi kalıyor, en zevklisi de bu benim. Bayılıyorum çünkü onların aksesuarlarına. Çerçeve,abajur vb seyleri de oradan alacağım.
Tavsiyelerinizi alabilirim kızlar :)
Siz benden daha tecrübelisiniz, önceden aldınız her şeyiEki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299 Eki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299
NiiiiillllllMerhaba kızlar, tatilden geçen hafta içi döndük ama eşimin izni devam ediyordu bizde hem evde hemde ailelerimizle vakit geçirdik. Benim 1 hafta daha iznim var, eşim başladı ama ben evdeyim. Hava yağmurlu ve ben evimdeyim. Miss gibi bir duygu buTabi ki tüm yazılanları okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişler nasıl bakalım. Ben kendimi harika hissediyorum Karnım baya büyüdü ama hareketlerimde öyle kısıtlama yapmadı, aksine sanki çok enerjiğim son günlerde. Bizim de kontrolümüz bu cumartesi Allah kısmet ederse, bakalım kızımız ne kadar büyümüş göreceğiz. Çok şükür, tatil boyunca ne ayak şişmesi yaşadım, ne tansiyon. Uzun yol yorar, ayaklarım şişer falan diye korkmuştum ama korkulan olmadı. Tansiyonumu sürekli takip ettik, yanımızda götürdüğümüz aletle. 12-7/13-7'den yukarı çıkmadı. Deniz havası iyi geldi sanırım.
evet canım has antepliyim hemde doğma büyüme evet selam söylee ayy çok sıcak mış annemler de öyle diyo gün boyu klima altında oturuyorlar mışaaa sende mi anteplisin :) ne güzel hemşeriymişiz, slm söyleyim senden buralarasıcaklar mahvetti beni, dün iptaldim direk 45 dereceyi gördük resmen
merhabalar...benimde accu chek marka şeker ölçme aletim ...ben de geçen gün eczanede test ettim önce kendi cihazımla ölçtüm 94 çıktı sonra yine accu chek olan eczanenin cihazıyla ölçtürdüm 115 çıktı ...ben de bilemedim ama çokta takılmak istemiyorum arkadaşlar...çünkü o zaman daha yüksek çıkıyor değerler...dün bir sitede okudum cnm damardan alınan kan ile deneme yapmış kız ,senin kullandığın marka alette hastanenin verdiği sonuç aynıymış ama benim alet (abbott) marka 190 nı 243 çıkarmış.
Niiiiillllllhamilesiiiinnn aaaa çook şaşırdım yaa hiç beklemiyordum cok sevindim canım benim evlendin kısa sürede hamile kaldın sanırım maşallah sana
ben genel anestezi ile sezeryan oldum. diğeri beni strese sokar diye hiç konuşmadım bile doktorumla şimdi denesemmi diye düşünüyorum ama yıne de korkuyorum orada ne yaptıklarını biliyor olucam sonuçta. bir akdaşım epidural olacaktı. daha sonda takılırken o kadar stres yapmışki doktoru cesaret edememiş epidural yapmaya hemen uyutmuş benim de oyle olmam yuksek ıhtımal :))
sezeryanın cok rahat geçtiğini söylemişti doktorum. ayılırken de cok sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. akşam ilk ayağa kalktıgımda ve o gun yururken cok ağrım oldu. ertesi gün hastanede banyo bile yapmıştım ama 2-3 gun agrım oldu azaldı yavaş yavaş.
spinal veya epidural de daha mı az agrı oluyor acaba bilgin var mı canım ?
seminerden sonra bendemi başlatsam acaba iznimi ben son 15 güne kadar ekim ortasına kadr düşünüyodum ama :S pei ücretsiz izin düşünüyomusun cnm
arkadaşlar elektikli ana kucağı ve telsiz alan varmı
tamam bende bakayım o markaya biçok marka varya karar veremiyorum net ses geliyor dimi beğendin yaniTelsiz aldık wewell marka turuncu..çok beğendik biz arada kullanıyoruz deneme amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?