2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar bu arada uyku seti haricinde yan korumalık bakan arkadaşlar vardı. Butikbebe.com da bugün çeşitli renklerde var ilgilenenlere.

Canım Saolasin ben sonradan set alayım dedim, sanki o alınacak olan park yatakta ayrı ayrı hoş dur mayacak gibi geldi

Bende bu tarz bi beşik alican,fiyatı ne kadar cnm bunun bide yatak ne alicaksin icine

Bende bu tarZ

geldiğinde yorumlarını yazabilr misin canım ben de bundan düşünüyorum

canım ben de beyaz park yatak istiyorum christal babyde görmüştüm çok mu adi ya renkli park yatakları sevemedim.. bu beşiğin boyu kaça kaç?

Hepsi burada da 200 tl ydi bu mobilya yatak boyutları 125x65 yani iç yatağı 120x60 olur yanlardaki çıkıntıları hesaba katarsak..
Yarın gelicek kızlar kurunca yazarım yorumlarımı..
Christal baby nin park yatağının yan müşambası lekeli geldi ve çok adiydi müşambası..çıkartamıyosun da yıkamak için..zaten çıkarsanda nasıl yıkıycan poşet gibi bişeydi..
O dönencedeki ayıcıkları pörtlemişti bi de orra kat için koyulan çubuklar birbirine geçmedi uyumlu değildi..
Çok soğuduk bizde..
İç şiltesi için daha karar veremedik..

Ben bayramdan sonra almayı düşünüyorum canım izni

Merhaba kızlar, tatilden geçen hafta içi döndük ama eşimin izni devam ediyordu bizde hem evde hemde ailelerimizle vakit geçirdik. Benim 1 hafta daha iznim var, eşim başladı ama ben evdeyim. Hava yağmurlu ve ben evimdeyim. Miss gibi bir duygu bu Tabi ki tüm yazılanları okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir. Bebişler nasıl bakalım. Ben kendimi harika hissediyorumKarnım baya büyüdü ama hareketlerimde öyle kısıtlama yapmadı, aksine sanki çok enerjiğim son günlerde. Bizim de kontrolümüz bu cumartesi Allah kısmet ederse, bakalım kızımız ne kadar büyümüş göreceğiz. Çok şükür, tatil boyunca ne ayak şişmesi yaşadım, ne tansiyon. Uzun yol yorar, ayaklarım şişer falan diye korkmuştum ama korkulan olmadı. Tansiyonumu sürekli takip ettik, yanımızda götürdüğümüz aletle. 12-7/13-7'den yukarı çıkmadı. Deniz havası iyi geldi sanırım.

Kızlarr butikbebe dekorjinal mağazasında çok güzel tablolar var bebek odası için ve çok ucuz..duvar kağıdı yaptırmamış olsam kesin alırdım..
Özellikle balonlu ve baykuşlulara bayıldım..

Meraba annişler biz doktordan geldik bebeğim 39 cm ve 1540 gr olmuş malaallah maşaallah bize her zamanki gibi yüzünü göstermedi ama pipisini gördük) herşey yolundaymış çok şükür, akıntı meselesinide sordum doktora bi arkadaş demişti ya kokusuzsa sıkıntı değil dedi ama rahatsız oluyosan diye fitil verdi tek bi kereliğine yani önemli bişey değilmiş, sonrasındada kendime 1 pijama 1 gecelik aldım çok beğendim koyabilirsem fotolarını koyarım sonra bizden bu kadar

maşallah

Kuzucum hoşgeldin :)
Tatilden dönmek zor olur, valla ben ah ahh ne güzel denizde serinliyordum diye iç geçiriyorum. Neyse buna da şükür!
Bizde giderken 2 saatte bir mola verdik ama hiç problem olmadı. Kocacım da uslu uslu kullandı arabayı, hiç sarsılmadım.
Ee nasıl geçti tatil? Umarım iyice dinlenmişsindir.
Bebişler iyi çok şükür. Ben de alışverişe başladım yavaş yavaş. Çoğu bitti azı kaldı diyebilirim.
Yalnız sıcaklar inanılmaz zorluyor yahu! Şu an kursa gidiyorum resmen su içindeyim

Ca
canım ben ankaradayım senin gibi çok dolaştım bende şuan akropol hast. Ebru hanım gidiyorum ve çok memnunum ama oda turgut özal hastanesine geçicekmiş oranın muayene ve doğum ücretini bilmiyorum. Akropol de nurten hanımvar herkes çok memnun sanırım ona devam etcem bende doğum ücreti normal ve seZaryen aynı değişmiyo2500 muayene ücretide 50 tl

Niiiiillllll hamilesiiiinnn aaaa çook şaşırdım yaa hiç beklemiyordum cok sevindim canım benim evlendin kısa sürede hamile kaldın sanırım maşallah sana

aaa sende mi anteplisin :) ne güzel hemşeriymişiz, slm söyleyim senden buralara sıcaklar mahvetti beni, dün iptaldim direk 45 dereceyi gördük resmen
evet canım has antepliyim hemde doğma büyüme evet selam söylee ayy çok sıcak mış annemler de öyle diyo gün boyu klima altında oturuyorlar mış

dün bir sitede okudum cnm damardan alınan kan ile deneme yapmış kız ,senin kullandığın marka alette hastanenin verdiği sonuç aynıymış ama benim alet (abbott) marka 190 nı 243 çıkarmış.
merhabalar...benimde accu chek marka şeker ölçme aletim ...ben de geçen gün eczanede test ettim önce kendi cihazımla ölçtüm 94 çıktı sonra yine accu chek olan eczanenin cihazıyla ölçtürdüm 115 çıktı ...ben de bilemedim ama çokta takılmak istemiyorum arkadaşlar...çünkü o zaman daha yüksek çıkıyor değerler...

Niiiiillllll hamilesiiiinnn aaaa çook şaşırdım yaa hiç beklemiyordum cok sevindim canım benim evlendin kısa sürede hamile kaldın sanırım maşallah sana

Kız sen nerelerdesinnnnnnnn?? evet canım hamileyim, Aralık'ta evlendim Ocak'ta bebek istediğimize karar verdik ve Mart'ta hamileydim. Sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?

spinalde yapılırken inan damar yolu kadar acımıyo..iğnesi çok ince..4-5saat uyuşukluk devam ettiği için o ilk şiddetli ağrıları hissetmiyosun..genelde bebeğe daha az zarar verelim diye anesteziyi yüzeyel tutarız işk başta..hasta ellerini felan oynatabiliyo tabi hatırlanmaz hiçbiri ama ben bunları gördüğümden sezeryan olursam spinali tercih ederim..genelden korkuyorum açıkcası

seminerden sonra bendemi başlatsam acaba iznimi ben son 15 güne kadar ekim ortasına kadr düşünüyodum ama :S pei ücretsiz izin düşünüyomusun cnm

2.dönem ücretsiz izne ayrılacağım canım ben.zaten seminere gidersek 1.dönem sonlarinda 2 hafta fln rapor aldım mi kapanıyor 1.dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…