- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Ben 3. aydan beri lierac kullanıyorum, gene de çatladım, için rahat olsun :)evet canım hatta geçen hafta perşembe günüydü buraya yazdım..
ağlayacaktım sinirden o derece moralim bozuldu çünkü daha 2 gün öncesinde birşey yoktu biranda olmuştu..
ama sonra kendime kızdımm isyan manyakmısın sen diye..
karnında bir can var..o gelişiyor büyüyor..birçok annede sağlık problemi var buna sevinemiyor sen napıosun saçmala dedim kızdım..
ama tabi sadece bebek yağı kullanıodum şimdi engellemek için krem sipariş ettim..bugün yarınb gelir..
internetten mi aldınız acabaGünaydın kızlaaarrr :)
umarım herkes iyidir.
hamile destek yastıgından kullanıyorum ve cidden cok memnunum. benimki şu hatta
Eki Görüntüle 1221190
Ben 3. aydan beri lierac kullanıyorum, gene de çatladım, için rahat olsun :)
İş arkadaşım bana bi espiri yaptı o andan sonra iyice toparlandım zati,
- Ne yapsın çocuukk sen çatlamayasın diye böyle ziplenip otursun mu ordaaaa diye bağrındı, anında toparlandım :)
internetten mi aldınız acaba
Ben hareket eden o ayacıkları yirimbanada burada hocamız kızdı..
gösterdim çatlağımı utanmadan..
bana bunun içinmi moralin bozuldu..
karnında bir tosuncuk varr gelişimi güzell gidio..
bak bebeğin hareketli dedi karnımı tuttu o an dank etti kafama
Ben almak istedim ama almadım, o yüzden 3 yastıkla yatıyom, biri ensede, biri göbek altımda ve hafiften bacak altımda, biride belimde. Belimde duran yastık sayesinde uyku esnasında sırtüstü dönmüyorum.Arkadaşlarım hediye aldılar ama e-bebek'ten almışlar. belinizi destekleyebiliyorsunuz, yan yatmayı seviyorsanız sarılınca inanılmaz rahat ediysunuz.. kısaca bende çok işe yaradı, uykularım daha iyi şu an.
Ben hareket eden o ayacıkları yirim
Ben almak istedim ama almadım, o yüzden 3 yastıkla yatıyom, biri ensede, biri göbek altımda ve hafiften bacak altımda, biride belimde. Belimde duran yastık sayesinde uyku esnasında sırtüstü dönmüyorum.
evet bülent bey çok yoğun ama ebru ve nurten hanımda gerçekten iyiler güler yüzlü ilgililer ben çok doktor araştırdım ama senin söylediğin doktoru hiç duymadım canım bide lokman hekimd gidenler pek memnun değilmiş çok patagöz bi hastane diyorlar hep ama senin için merde rahat edecekse oraya git tabi akropolde aklında olsun bencecevap yazdığın için teşekkür ederim canım bende zamanında akropolden bülent beyden randevu almaya çalışmıştım onun iyi olduğunu söylemişlerdi fakat 3 ay sonraya ancak randevu verebiliyorlardı ben geç olacağını düşündüğüm için almamıştım keşke alsaydım diyorum şimdi ebru hn.ında iyi olduğunu duymuştum şimdi doktor bi tanıdığım sincan lokman hekimde ahmet çingi diye birini tavsiye etti çok iyiymiş bide onu denemeyi düşünüyorum
herkese günaydın iyisinizdir inşallah çalışan anneler Allah yardımcınız olsun evdeki anneler Allah sizlerinde yardımcısı olsun
Canım bana dedin sanırım erken değil ya sonralarda nolcamız belli değil allah korusun erken doğum tehlikesi olur kalkma der doktor ağırlaşırız kıpırdayasımız gelmez yıkayıp ütüleyp çekmecesine sıralayayım acil bişey bile olsa hemen alır çıkarız sonuçta 30. Haftaya geldikdaha erken değilmi canım yıkamak için..
bende 33. haftada yıkayım diye düşünmüştümm..
Ben hareket eden o ayacıkları yirim
Ben almak istedim ama almadım, o yüzden 3 yastıkla yatıyom, biri ensede, biri göbek altımda ve hafiften bacak altımda, biride belimde. Belimde duran yastık sayesinde uyku esnasında sırtüstü dönmüyorum.
DÜN YAZMIŞTIM KIzLAR ARADA KAYNADı YORuMlArınızı BEKLİYORUMKızlaarr ya şimdide battaniye derdine düştüm çok kararsızım size sorayım dedim bebek baytaniyelerine bakınca çoğu polyester veya akrilik ama bu kumaşlarda çok zararlı malum taç ve özdileğinkiler de bu iki kumaştan yapılmış ben pamuk istiyorum ondada sadece triko var oda english home da pek beğenmedim de napsam karar veremedim siz naptınız nasıl battaniyeler aldınız bebeklerinize peluş olanlar için soruyorum bana yardım edin
Canım bana dedin sanırım erken değil ya sonralarda nolcamız belli değil allah korusun erken doğum tehlikesi olur kalkma der doktor ağırlaşırız kıpırdayasımız gelmez yıkayıp ütüleyp çekmecesine sıralayayım acil bişey bile olsa hemen alır çıkarız sonuçta 30. Haftaya geldik
canım valla bu kadar dikkat etmedim ben polar kullanıyorum daha çok dılınada kendim battaniye örmüştüm dışı örgü içine pazen diktirdim ama normal battaniyrmizde var ama markası yazmıyo hatırlamıyorumda ama yumuşacıkDÜN YAZMIŞTIM KIzLAR ARADA KAYNADı YORuMlArınızı BEKLİYORUMKızlaarr ya şimdide battaniye derdine düştüm çok kararsızım size sorayım dedim bebek baytaniyelerine bakınca çoğu polyester veya akrilik ama bu kumaşlarda çok zararlı malum taç ve özdileğinkiler de bu iki kumaştan yapılmış ben pamuk istiyorum ondada sadece triko var oda english home da pek beğenmedim de napsam karar veremedim siz naptınız nasıl battaniyeler aldınız bebeklerinize peluş olanlar için soruyorum bana yardım edin
Balım ben klimalı yattım 1 ay salonda, koltuk çok rahatsızmış anlamamışım berbattım, sonra eşim çok dandik sesli bi vantilatör getirdi, onun vızz sesi bile bana ninni gibi geliyo şu an, esince uyuyabiliyosun. Kafamı kaldırınca yukarısı çok sıcak ama tam bedenime yönlendirince rahat oluyo. Tavsiye edilir.yerimm bende yerimmm..
benim derdim yatık falan değil şu sıcaklar yaaa..sıcak olmasa karnıma bir küçük yastık koyup dalıcam ama terlemekten uyuyamıyorumm
haklısın canım ben çok pimpirikliyim ya hiç sevmiyorum bu huyumu ama böyleyim işte;-( polar derken şu peluş olanlardan mı yumuşacık hanivalla canım ben polar battaniye aldım ama bu kadar detayına girmedimm..
evin içinde zaten şu penye battaniyelerden kullanıtım uyurkende annem inceik yün battaniye yaptı onu örterim üstün..
dışarı çıkarkenki battaniyelerinde de o kadar detaya girmedim
ayy evet şekerim yalnış alıntı yapmışım...
sende haklısın canım ama zaten ben kendim hiçbirşey almadım hep annem aldı..
o da bana getirecek benim makinada 15 dk lık programda yıkayacağız..
yani Allah korusun bana birşey olsa bile annem yıkayacağı için bekşliyoruz sanırım
Ben kullanıyorum canım. Hatta şu an karnımın altında :) Yan yattığımda karnım boşlukta kaldığı için aldım ve çok memnunum. Yalnız ben büyüklerden değil böyle bir şey aldım.merhaba anneler ... hamile destek yastığı gördüm nette gece malum sıcaklar biraz aradan sonra yine başlıyor hem sıcaktan hem de yan yatmalarda kemiklerim batıyor alsam mı acaba işe yarar bişey mi kullanan bile varsa yadımcı olur mu şimdiden tşkler
tamam ozaman benimde çok takmama gerek yok sanırım ilk bebek ve tecrübesizlik olunca böyle oluyo insancanım valla bu kadar dikkat etmedim ben polar kullanıyorum daha çok dılınada kendim battaniye örmüştüm dışı örgü içine pazen diktirdim ama normal battaniyrmizde var ama markası yazmıyo hatırlamıyorumda ama yumuşacık
hmmmm güvendiğin biri varya ondan rahatdın tatlım sen benim bide küçük oğluş var annem ameliyatlı yoksa saolsun herşeyimi o yapıyodu ama bu bebişte iş başa düştü yavaş yavaş bitirmem lazımvalla canım ben polar battaniye aldım ama bu kadar detayına girmedimm..
evin içinde zaten şu penye battaniyelerden kullanıtım uyurkende annem inceik yün battaniye yaptı onu örterim üstün..
dışarı çıkarkenki battaniyelerinde de o kadar detaya girmedim
ayy evet şekerim yalnış alıntı yapmışım...
sende haklısın canım ama zaten ben kendim hiçbirşey almadım hep annem aldı..
o da bana getirecek benim makinada 15 dk lık programda yıkayacağız..
yani Allah korusun bana birşey olsa bile annem yıkayacağı için bekşliyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?