tamam bende bakayım o markaya biçok marka varya karar veremiyorum net ses geliyor dimi beğendin yani
Weewell Bebek Telsizi - 800m - LCD Ekran - 32 kanal - Şarjlı - Turuncu bu herhalde dimi canımTelsiz aldık wewell marka turuncu..çok beğendik biz arada kullanıyoruz deneme amaçlı
Weewell Bebek Telsizi - 800m - LCD Ekran - 32 kanal - Şarjlı - Turuncu bu herhalde dimi canım
branşım türkçe, idare yardımcı olursa çalışmak çok sıkıntı olmaz inşallah. Bakalım seminer dönemi bi gelsin de..bende ekim ortasna kdar düşünüorm son 15 günüme kadar çalışırm diorm cok bi ağırlıgım yok aynen yarı yıla kadar calışmam ikinci dönem baslarm diorm . ama bebişim cok küçük oluck ozamnda nasıl bırakıcm bilmiyormbransın ne cnm belki yardmcı olur idaren
çok tşk ederim canım yardımların içinWeewell Bebek Telsizi - 200m -Şarjlı - Turuncu - 4 kanal canım resmini de koydum..
Valla ses net biz arada bebek ağlaması taklidi falan yapıyoruz
Canim sonda ne oluyor?bitane de gecelik alıcam ilk gün sezaryen falan olursak sonda takılırsa gecelik daha rahat olur..
Canim annenin bu şekilde sana bilgiler veriyor olması çok güzelDOĞUM KASILMALARI HAKKINDAA!!!!!!!!!!
25 yıllık ebe-hemşire aynı zamanda da 2 normal doğum yapmış olan annemden bugün öğrendiğim üzere size doğum kasılmasının nasıl bişey olduğunu aktarıcam kızlar..
şimdi öncelikle bebeklerimizin karnımızda arada bir top şeklini alması sertleşmesi normal bir süreç..bebeğin ve vücudun kendisini normal doğuma hazırlaması için oluyormuş..ayrıca bebek kaslarını geliştiriyormuş ve de kendine yer açmaya çalışıyormuş büyüdüğü için..günde bir kaç kere olması normalmiş..benim üstüste 3-4 kere olduğu da oluyor ama bu tek başına doğum kasılması olduğunu göstermiyor..
doğum kasılması kabaca şu şekilde oluyormuş;
-uzun süre boyunca bebek kendini kasıp bırakıyorsa (2-3 dakika aralıklarla mesela)
-adet ağrısının bin katı bir ağrı hem kasıklarınıza hem belinize giriyorsa
-iki büklüm oluyosanız
-rahim girişindeki çatı kemikleriniz ağrıyorsa..
bunların hepsi bir arada oluyorsa doğum kasılması olduğu düşünülebilir..ama yine de en doğru bilgiyi doktorunuzdan alırsınız..
ben sadece " bebeğim toplanıyo size de oluyo mu" gibi mesajları cevaplamak için yazıyorum kızlar..
tek başına bebeğin 1-2 kere toplanması doğum kasılması değilmiş..(sağa sola dönerken ki kaymalardan bahsetmiyorum top şeklini alıp sepsert olmasından bahsediyorum)
ayıca bebek sepsert olduğunda karnımızı mıncıklamamamız gerekiyormuş.. mıncıkladığımızda bebek onu uyarı olarak algılayıp doğum kanalına girmeye çalışabilirmiş..
hani filmlerde tv de falan görürüz normal doğumda ıkınırken kadının karnına bastırırlar ya çıkmasını kolaylaştırmak için onun gibi..
derin nefes alıp geçmesini bekliyorum ben artık..
son olarak stres çok etkiliyor..
ben artık ne zaman bunalsam strese girsem anında bebeklerim toplaşıyor..
bu saatten sonra küçük şeylere üzülmemeye çalışın kızlar..
hepimize vakti zamanında hayırlı doğumlar inşallah..
Canim sonda ne oluyor?
Canim annenin bu şekilde sana bilgiler veriyor olması çok güzel
Bizimde elektirikli beşiğimiz var canım suny babybinin kendi sallanıyo müzikli ışığıda var[/QUOTE eşim bayıldı oonlara mutlaka alalım diyor karar veremedik hangisini alsak diye senin söylediğiniz markaya bakım netten
DOĞUM KASILMALARI HAKKINDAA!!!!!!!!!!
25 yıllık ebe-hemşire aynı zamanda da 2 normal doğum yapmış olan annemden bugün öğrendiğim üzere size doğum kasılmasının nasıl bişey olduğunu aktarıcam kızlar..
şimdi öncelikle bebeklerimizin karnımızda arada bir top şeklini alması sertleşmesi normal bir süreç..bebeğin ve vücudun kendisini normal doğuma hazırlaması için oluyormuş..ayrıca bebek kaslarını geliştiriyormuş ve de kendine yer açmaya çalışıyormuş büyüdüğü için..günde bir kaç kere olması normalmiş..benim üstüste 3-4 kere olduğu da oluyor ama bu tek başına doğum kasılması olduğunu göstermiyor..
doğum kasılması kabaca şu şekilde oluyormuş;
-uzun süre boyunca bebek kendini kasıp bırakıyorsa (2-3 dakika aralıklarla mesela)
-adet ağrısının bin katı bir ağrı hem kasıklarınıza hem belinize giriyorsa
-iki büklüm oluyosanız
-rahim girişindeki çatı kemikleriniz ağrıyorsa..
bunların hepsi bir arada oluyorsa doğum kasılması olduğu düşünülebilir..ama yine de en doğru bilgiyi doktorunuzdan alırsınız..
ben sadece " bebeğim toplanıyo size de oluyo mu" gibi mesajları cevaplamak için yazıyorum kızlar..
tek başına bebeğin 1-2 kere toplanması doğum kasılması değilmiş..(sağa sola dönerken ki kaymalardan bahsetmiyorum top şeklini alıp sepsert olmasından bahsediyorum)
ayıca bebek sepsert olduğunda karnımızı mıncıklamamamız gerekiyormuş.. mıncıkladığımızda bebek onu uyarı olarak algılayıp doğum kanalına girmeye çalışabilirmiş..
hani filmlerde tv de falan görürüz normal doğumda ıkınırken kadının karnına bastırırlar ya çıkmasını kolaylaştırmak için onun gibi..
derin nefes alıp geçmesini bekliyorum ben artık..
son olarak stres çok etkiliyor..
ben artık ne zaman bunalsam strese girsem anında bebeklerim toplaşıyor..
bu saatten sonra küçük şeylere üzülmemeye çalışın kızlar..
hepimize vakti zamanında hayırlı doğumlar inşallah..
Kizlar bugün alışveriş yaptik oglusumla bakin cicilerimizeeeEki Görüntüle 1221046
kızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
Sagol zeyy8cigim yorulduk biraz ama değdi park yatak için aldigim takim yan korumalari da varmis cok hosuma gittioyyy maşallahh sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
uyku seti demi canım o yorganlıSagol zeyy8cigim yorulduk biraz ama değdi park yatak için aldigim takim yan korumalari da varmis cok hosuma gitti
Evet canım uyku seti icinde yorgan yastik carsaf yastik kilifi ve yan korumaligi var cok sirin amauyku seti demi canım o yorganlı
Evet canım uyku seti icinde yorgan yastik carsaf yastik kilifi ve yan korumaligi var cok sirin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?