2014 Kasım Anneleri

Aacak çok şaşırdım çok yaygın dildr yekta ismi ama bizde oğluşuma yekta düşünüyoruz yada kerem:) canm yektayı tekmi yoksa bi isim daha düşünüyomusunz yanına
negüzel iki isim ama yekta ismini kullanmayı düşünüyoruz muhammet yekta

canım teşekkür ederim yorumun için beyaz, krem harici düşünmüyorum ondan bulamıyorum.. bi kaç arkadaşıma daha gösterdim tam karar verecekken onlar da beğenmedi basit dediler.. peki kızlar babytech marka beşik alan düşünen var mı.. fiyatı biraz pahalı ama onlar da kademeli ve yatağı uyku seti fiyata dahil hep.. ayrıca katlanabiliyor da...

canım sen bilirsin ama ben bu ürünü bir kac mağzada gördüm evet uzaktan bakınca hoş duruyo ama ürünün kalitesi çok kötü bildiğin naylon ve sanki bir yerinden tutsan elinde kalcakmıs gibi tabi yine sen bilirsin ben gördüğüm için paylaşmak istedim

Beşiğin fiyatı ne kadar

Hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versin size de. Bu sene kpss biraz zormuş galiba, hakkında hayırlısı inşallah. Bizde de köpek var hayvanlar candır ne güzel birşey yapmışsın.

Perikanadı çok özür dilerim ben uzun süredir gidemedim akbatı ya (yani inanılmaz bir durum aslında ama saçma sapan şeyler üst üste geldi ) ama bu akşam gidiyorum kesin. aklım sende ve bunlarda unuttum sanma. inş sana akşam yazıcam olur mu?

Günaydınnnnnnnnn bugünnn iyi uyandımmm şükürler olsun... 9,30 da tavuk gibi uyudum çünkü Sizler nasılsınızzzz????

günaydın anneler.. bugün çook erkenciyim beşten beri uyuyamadım diyebilirim.. size de oluyor mu kızlar dönüp duruyorum dalamıyorum uykuya 650-700 civarı canım yatak uyku seti yorgan vs. ile..

Canımmmmm benim aldığım beşiğin beyaz rengi bu... Ben de ceviz rengini aldım geçen gün gelmiş annemlere... babytech marka... Annem çok beğenmiş biz de bir mağaza da görüp almıştık... Güle güle kullan...

Canım benim ya... Sana ne dedim... Acelesi yok inan ki... Ne zaman müsait oldun ne zaman yolun düştü o zaman olur ne olacak... Bunaltma kendini lütfen...

günaydınn güzel annişler...
bugün bir halsizlik var üzerimde..
hava değişimi beni rahatsız ediyor sanırımm

[QUOTE="TG351, post: 36559998, member: 46953

Kuzenim bebek istediğin zaman önce kadın doğumcuya git genel bir kontrol yaptır ve bilgi al dedi, öyle gelişi güzel hamile kalma dedi, kendi çocuk gelişim okudu.Bu şart mı peki. Birde ben doğum kontrol yöntemlerinden korkuyorum zararlı falan diyorlar hiç kullanmak istemedim kullanmadım da.. geçmiş olsun sanada canım bebek işi streslı be bekleme süreci yıpratıcı iki kuzenimde 7 sene beklediler [/QUOTE]
Bende üç yıl bekledim tabi boş boş beklemedim evliligimin basinda çikolata kistim olduğunu öğrendim ondan sonraki süreç kabus gibi geçti çok doktor gezdim hepsi hemen hamile kalmalisin bu hastalık ancak hamilelikle geriler dedi. Asilama klomen hap hiç biri işe yaramadığı gibi kistlerimin büyüttü sonucta yumurtaliklarimi kapladi ameliyat oldum bir sene içinde hamile kalirsin dediler yine yok kalamadim. En sonunda arkadasimin israriyla gebzeden kayseriye onun tüp bebek yaptırdığı hastaneye gittik subat ve Allah arkadaşımdan razı olsun tedavi sırasında onda kaldik ve çoook şükür yavruma kavustum
Rabbim kimseyi ama kimseyi evlatla sinamasin. Diyeceğim o ki ihmal etme arkadasini dinle doktora git kontrolü nu yaptir Allah gostermesin bir sıkıntı var ise önlem alırsın.
Ben yaşadım ki cocuklarin icinde olan bi işim var onlara aşık çocuk delisi bir insandim sinavdan geçtim zor bi süreç ti gecti

Günaydın :)
Anaamm gece nasıl soğuktu öyle. Pencerenin biri aralık kalmış, sabahı zor ettim üşümekten her uyandığımda sıkı sıkı sarıldım nevresime :) Allahım hep böyle olsun havaaa :) seriiin seriiinnn

Günaydın kızlar,
herkesin günü güzel geçsin..

innuk benim alacağım park yatak 60*120 bunlar olur mu sence?
Canım bendeki beşiğin ölçüsüde 60*120 ve rahatlıkla oldu. Bence olur.

Ayy çok sevindim yaa.
Çok istiyorum ama işte doğumda hastane ücreti beni düşündürüyor sağlık sigortamın limiti 2000 tl Nurdan hanımın anlaşmalı hastaneleri 3000 den başlıyor. Fazlasını cepten ödeyeceğiz.
Onu nasıl yaparız diye düşünüyorum. Gerçi özelde heryer 2000 tl den başlıyor neredeyse.
FSM ye karşıdan gelen çok var. Eyüpten, fatihten, şişliden gelenleri biliyorum. Ben Ümraniyeden gelmeye üşeniyorum o ayrı mesele

yaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi

Bizimkinin adını daha hamile kalmadan belirlemiştik. Erkek olursa Mert olacak diye, Ben ilk oğlumda da Arda istemiştim ama eşim istememişti. Bu sefer razı oldu. Arda Mert olacak inşallah adı.

Günaydın arkadaşlar,

Nasılsınız?? Mide sıkıntısı çekmeye başlayanlardan biri de benim... ilk başlardaki gibi kötü olmasada midem bir kaç gündür kötü...

Oğlan çok hareketli, iki hgafta sonra gidicem doktora 25,5 haftada 800 grdı. acaba şu an ne kadar oldu çok merak ediyorummm

doktor beni 20 günde gel diye çağırdı, böyle gidincede ilaç almak sıkıntı oluyor. mesela heray aynı ilaçları yeniliyor ya, ecz. de ilaç evde var gözüküyor ve ilacı sgk karşılamıyor.

böyle sıkıntı ile karşılaşan var mı? acaba decavit, maltofer falan aile hekimi yazabilir mi??

xilerix kilosu ile ilgilide bi formul var, karın çevresi baş cevresı falan ama ezbere bilmiyorum. google a sor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…