negüzelAacak çok şaşırdım çok yaygın dildr yekta ismi ama bizde oğluşuma yekta düşünüyoruz yada kerem:) canm yektayı tekmi yoksa bi isim daha düşünüyomusunz yanına
[/QUO
evet haklısın bende biraz önce park yatak siparişi verdim giddigidiyodanefsunkarr ben de bu konuda arştırma yapıyorum ama ben bir sürü model gördüm izledim bence çok da güzel diil şöyleki aynı tarz ürün gittigidiyor da daha uygun üstelik orada bu fiyata yatak da hediye ve daha şıkları da var bence braz daha incele derim benim düşüncem bu sen daha iyi bilirsin tabi
http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve/bebek_hareketleri.asp bu siteye gir oku cnmKızlar bugün eşimle pazara gittim geldiğimden beti karnım çok sert bebek toplandı ve öylece duruyo kaç saat oldu ya düZelmedi normalmi sizce
canım teşekkür ederim yorumun için beyaz, krem harici düşünmüyorum ondan bulamıyorum.. bi kaç arkadaşıma daha gösterdim tam karar verecekken onlar da beğenmedi basit dediler.. peki kızlar babytech marka beşik alan düşünen var mı.. fiyatı biraz pahalı ama onlar da kademeli ve yatağı uyku seti fiyata dahil hep.. ayrıca katlanabiliyor da...efsunkarr ben de bu konuda arştırma yapıyorum ama ben bir sürü model gördüm izledim bence çok da güzel diil şöyleki aynı tarz ürün gittigidiyor da daha uygun üstelik orada bu fiyata yatak da hediye ve daha şıkları da var bence braz daha incele derim benim düşüncem bu sen daha iyi bilirsin tabi
canım sen bilirsin ama ben bu ürünü bir kac mağzada gördüm evet uzaktan bakınca hoş duruyo ama ürünün kalitesi çok kötü bildiğin naylon ve sanki bir yerinden tutsan elinde kalcakmıs gibi tabi yine sen bilirsin ben gördüğüm için paylaşmak istedimhttp://www.hepsiburada.com/liste/pr...el&wt_rt=criteo.active.kategori-genel.product
sizce bu park yatak nasıl arkadaşlar? hiçbirini beğenemiyorum ahşap beşik de almak istemiyorum bu içime sindi gibi siz ne dersiniz? Eki Görüntüle 1221633
Beşiğin fiyatı ne kadarcanım teşekkür ederim yorumun için beyaz, krem harici düşünmüyorum ondan bulamıyorum.. bi kaç arkadaşıma daha gösterdim tam karar verecekken onlar da beğenmedi basit dediler.. peki kızlar babytech marka beşik alan düşünen var mı.. fiyatı biraz pahalı ama onlar da kademeli ve yatağı uyku seti fiyata dahil hep.. ayrıca katlanabiliyor da...Eki Görüntüle 1221838
wuhuuuuuu bu ne hızzz nillll maşallah sizeee inş. sağlıkla bebegıne kavuşursunnn ben evde internet olmadığı için giremiyordum arada bakıp kaçıyodum hemen KPSS ye girdim bende sonucunu bekliyorum pek umutlu değilim ama olmazsa çalışmaya başlıycam biraz maddi durumumuzu toparlayalım diye çocuk düşünmedik kedi besliyorum onun yerine hahahahahahaa
günaydın anneler.. bugün çook erkenciyim beşten beri uyuyamadım diyebilirim.. size de oluyor mu kızlar dönüp duruyorum dalamıyorum uykuyaBeşiğin fiyatı ne kadar
Eki Görüntüle 1217484 Eki Görüntüle 1217485 Eki Görüntüle 1217486
Canım bir tek o beyaz kıyafetin kodu yazmıyor sitesinde... Krem rengi uyku tulumu diyim artık onun kodu 19210, mavi olanın kodu ise 19840
Bunları çok beğendim gerçekten... Ne zamandır hep aklımda bir türlü ulaşamadım..
günaydın anneler.. bugün çook erkenciyim beşten beri uyuyamadım diyebilirim.. size de oluyor mu kızlar dönüp duruyorum dalamıyorum uykuya650-700 civarı canım yatak uyku seti yorgan vs. ile..
Perikanadı çok özür dilerim ben uzun süredir gidemedim akbatı ya (yani inanılmaz bir durum aslında ama saçma sapan şeyler üst üste geldi) ama bu akşam gidiyorum kesin. aklım sende ve bunlarda unuttum sanma. inş sana akşam yazıcam olur mu?
Günaydın canimgünaydınn güzel annişler...
bugün bir halsizlik var üzerimde..
hava değişimi beni rahatsız ediyor sanırımm
Canım bendeki beşiğin ölçüsüde 60*120 ve rahatlıkla oldu. Bence olur.innuk benim alacağım park yatak 60*120 bunlar olur mu sence?
Yok doktorum Yeter hanım. ama Yeter hanım olmadığı zamanlar da Nurdan hanım ilgileniyor. İkisi de çok alakadar. ilk gitmeye başladığımız zamanlar 30du, sonra 35 oldu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakmıştı. Yeter hanım da her muayenesinde detaylı bakıyor. Sorularımı yanıtlıyor. Ayrıca randevu falan almıyorum. istediğim zaman gidiyorum. Telefonla da yardımcı oluyor. Doğum hususunda hiç konuşmadık. Sadece hastanede yenidoğan ünitesi olmadığını biliyorum. onun için de Medistate veya şu an hatırlayamadığım bir hastaneyle paslaştıklarını söylediler. fiyat falan sormadım hiç. Doktorumun normal mi yoksa sezeryan yanlısı mı olduğunu sordum. kesin net bir şey demediler ama normal doğum da yaptırıyor demelerinden sezeryan yanlısı olduğu kanısına vardım. Bence Nurdan hanıma geçiş yapmalısın.
FSM ye daha evvel de gidiyorduk. Eşimin eski iş yeri oradaydı. Sağolsunlar çok ilgililer. Paranla rezil olmuyorsun yani. Hastane pırıl pırıl. Sürekli temizleniyor. Hijyenik. Çalışanlar hızlı. hele o lab. da ki kız çok şirin :) Ben seviyorum hastaneyi. Düşün yani Avrupa' dan geliyorum her seferinde.
yaaa arkadaşlar erkek bebeğimiz olucak ama hala isim bulamadık çok kararsızım sizler karar verdinizmi
kilosu ile ilgili de böyle bir formül var mı acaba tşklerCanı
Canım FL değeriyle 7 yi çarpıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?