ilaç konusunda benim de bazen öyle oluyor, aile hekimine yazdırıyorum. decavit ben de kullanıyorum bi de demir ilacım var ikisinde de bi sıkıntı olmuyor yazıyor yani.Günaydın arkadaşlar,
Nasılsınız?? Mide sıkıntısı çekmeye başlayanlardan biri de benim... ilk başlardaki gibi kötü olmasada midem bir kaç gündür kötü...
Oğlan çok hareketli, iki hgafta sonra gidicem doktora 25,5 haftada 800 grdı. acaba şu an ne kadar oldu çok merak ediyorummm
doktor beni 20 günde gel diye çağırdı, böyle gidincede ilaç almak sıkıntı oluyor. mesela heray aynı ilaçları yeniliyor ya, ecz. de ilaç evde var gözüküyor ve ilacı sgk karşılamıyor.
böyle sıkıntı ile karşılaşan var mı? acaba decavit, maltofer falan aile hekimi yazabilir mi??
xilerix kilosu ile ilgilide bi formul var, karın çevresi baş cevresı falan ama ezbere bilmiyorum. google a sor :)
kiminnnn yahuBebeğin gelişimi durmuştu ondan dolayı
kiminnnn yahu
hayırrrrrr çok kötüüüü sakın verme kazık gibi sert :KK63:Arkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..
ben idrar yolu enfeksiyonum var yazdım ya dünn , ondan demiş HAMSTER ama anlamadım ve korktum şu anbu ne yahu kimim gelişimi durmuş benimde haberim yok
biz dükkanımızda bir süre cotton box satmıştık malesef ürn % 100 pamuk desine rağmen değil tabiki ve bazı renklerinde ağarma söz konusu oluyor ben tavsiye etmemArkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..
Canım zaten sezeryan sonrası hafif bel ağrısı kalmıştı bende belden uyuşunca oldu sanırım hamileliğin başından beri vardı hafif hafif ama artık hat safaya çıktı dayanamıyorum sürekli ahlayıp oflayıp duruyorum açıldı sanki.iyice
mecburum dedi yoksa erken doğuma sebebiyet verir dedi,benim kızım zaten 36,haftada doğdu bari bu biraz daha kalsın içerde .. çok yüksek çıkmış lökosit akıntıda bitmio bıktım vallahi 3 aydır geçmediDoktorlar 1 sene diyor. Tabi evlenir evlenmez de gidip bir muayeneden geçsen olurdu. sen git bence. tahlillerini yaptır. Adetinin 2. veya 3. günü gitmen gerek.
Kuzenin doğru demiş.
2 ayrı ilaç ağır olmuyor mu
bende de malesef bitmeyen enfeksiyon var. bugün ilaç tedavimin 8. günü. yarın kültür yaptırcam bakalım temizlendi mi enfeksiyon...
Günaydın kızlar,
herkesin günü güzel geçsin..
Ayy çok sevindim yaa.
Çok istiyorum ama işte doğumda hastane ücreti beni düşündürüyor sağlık sigortamın limiti 2000 tl Nurdan hanımın anlaşmalı hastaneleri 3000 den başlıyor. Fazlasını cepten ödeyeceğiz.
Onu nasıl yaparız diye düşünüyorum. Gerçi özelde heryer 2000 tl den başlıyor neredeyse.
FSM ye karşıdan gelen çok var. Eyüpten, fatihten, şişliden gelenleri biliyorum. Ben Ümraniyeden gelmeye üşeniyorum o ayrı mesele
.
Canım benim ya... Sana ne dedim... Acelesi yok inan ki... Ne zaman müsait oldun ne zaman yolun düştü o zaman olur ne olacak... Bunaltma kendini lütfen...
bnmde mıdem kotuGunaydn kizlar nasilsnz bakalm klimann altnda yatyrm sabaha kadar midemi usutmusum galiba aylar sonra kustm ve hala midem bulaniyor Pek iyi degilim anlayacagnz sizler naslsnz
Ooff of. Ben bebekliğimden beri çekiyorm bu illeti. Aynıymış durumumuz yani. Birazdan gideceğim tahlil vermeye. Umarım geçmiştirmecburum dedi yoksa erken doğuma sebebiyet verir dedi,benim kızım zaten 36,haftada doğdu bari bu biraz daha kalsın içerde .. çok yüksek çıkmış lökosit akıntıda bitmio bıktım vallahi 3 aydır geçmedi
ıGünaydın arkadaşlar,
Nasılsınız?? Mide sıkıntısı çekmeye başlayanlardan biri de benim... ilk başlardaki gibi kötü olmasada midem bir kaç gündür kötü...
Oğlan çok hareketli, iki hgafta sonra gidicem doktora 25,5 haftada 800 grdı. acaba şu an ne kadar oldu çok merak ediyorummm
doktor beni 20 günde gel diye çağırdı, böyle gidincede ilaç almak sıkıntı oluyor. mesela heray aynı ilaçları yeniliyor ya, ecz. de ilaç evde var gözüküyor ve ilacı sgk karşılamıyor.
böyle sıkıntı ile karşılaşan var mı? acaba decavit, maltofer falan aile hekimi yazabilir mi??
xilerix kilosu ile ilgilide bi formul var, karın çevresi baş cevresı falan ama ezbere bilmiyorum. google a sor :)
tatlım benimde kültürde üreme çıkmadı.TİT de çıktı lökosit o yüzden 2 gün sonra idrar tahlili tekrarlanıcakBende de var. Cok cekiorum su aralar. Yanma yok ama tam bosaltamiorum. Bebeklerden mi kaynaklanio bilemiorum. Idrar kulturum temiz cikmisti ama tekrarlattiracagim. Idrar yollari antiseptigi die bi ilac kullaniorum. Daha onceden bi kutu kullandim. Cok iyi gelmisti sma bu sefer hic faydasini gormuorum.aile hekimi monurol onerdi ben acikcasi ondan da bi fayda gormedim. Sen ne kullaniosun. Nelere dikkat ediosun.
offf inşallahh yaaa.. hadi güzel çıksın sonuç inşallahhhOoff of. Ben bebekliğimden beri çekiyorm bu illeti. Aynıymış durumumuz yani. Birazdan gideceğim tahlil vermeye. Umarım geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?