2014 Kasım Anneleri

günaydın teyzelerimizzz nasılsınız iyisinizdir inşallah, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyoruz kızımla bugün kontrol günümüz ve 5 haftadan sonra prensesimi ilk kez görücem, iyidir ve herşey yolundadır inşallah, her seferinde neden heyecanlanıp stres yapıyorum anlamıyorum siz de öyle misiniz?

ilaç konusunda benim de bazen öyle oluyor, aile hekimine yazdırıyorum. decavit ben de kullanıyorum bi de demir ilacım var ikisinde de bi sıkıntı olmuyor yazıyor yani.

Gunaydn kizlar nasilsnz bakalm klimann altnda yatyrm sabaha kadar midemi usutmusum galiba aylar sonra kustm ve hala midem bulaniyor Pek iyi degilim anlayacagnz sizler naslsnz

Arkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..
biz dükkanımızda bir süre cotton box satmıştık malesef ürn % 100 pamuk desine rağmen değil tabiki ve bazı renklerinde ağarma söz konusu oluyor ben tavsiye etmem

canım akşam giremediğim için şimdi gördüm yazmak istedim. benimde belim ve sırtım ağrıyor genelde. sen de çocuklusun sanırım dinlenemediğimiz için oluyor. yani ben oyle oldugunu hissediyorum. ben gündüz masabaşındayım evde cocuk var işler falan yatıp uzandıgım saaatler malesef kısıtlı. ben uzandıgım zaman hafifliyor ağrı. bir sıkıntı olmaz inşallah ama yine de hafiflemezse doktoruna bı gıt istersen.

mecburum dedi yoksa erken doğuma sebebiyet verir dedi,benim kızım zaten 36,haftada doğdu bari bu biraz daha kalsın içerde .. çok yüksek çıkmış lökosit akıntıda bitmio bıktım vallahi 3 aydır geçmedi

Benim henüz hiç fikrim yok doğum fiyatları konusunda. Eşim çok fazla rahat malesef. Bakarız bakarız diyip duruyor. Hayırlısı. Hadi yaa o kadar çok talep gördüğünü bilmiyordum hastanenin. Demek ki doğru tercih yapmışız :)

Ooff of. Ben bebekliğimden beri çekiyorm bu illeti. Aynıymış durumumuz yani. Birazdan gideceğim tahlil vermeye. Umarım geçmiştir

Bazı şeyleri aile hekimliği ücretsiz veriyormuş. Örneğin vitamin hapını. Bnce bir görüş sağlık ocağı ile.
ı

tatlım benimde kültürde üreme çıkmadı.TİT de çıktı lökosit o yüzden 2 gün sonra idrar tahlili tekrarlanıcak
aksef500 ve biteral500 içiyorum şuan
eşimde içiyor tabi
bide monurol ondan içtim bende..
4 lt su içiyorum her zaman zaten
ama midem çok bulandı ikisinide 2 kere içiyorum yani 4 olunca günde mahvoldu midem inşallah bişi olmaz ya

günaydın kızlar, hava serindi iyiydi ama sıcak yine başlıyor şikayetler artıyor.... ne yapalım buna da şükür
e bebekte nıvea kol çantası hediyeli atta seti gördüm indidimde fiyatı 46.88 e düşmüş
pişik kremi,bebe yağı,şampuanı,alt açma minderi,sabunu,temizleme mendili nıvea özel çantasıyla sizce nasıl fiyatı bende hiç biri yok da alsam mı acaba bilemedim

Günaydın güzel kızımın , güzel teyzeleri ve güzel / yakışıklı arkadaşları :) Temizlik sonrası, duş ve şuanda uzanıyorum.. Daha kahvalti bile yapmadık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…