2014 Kasım Anneleri

baktım fiyatı uygun geldi bna.zten ürünleri tektek alsan bu setin fiyatını geçer eminm.akaçıırma bnce

canım n11.comdan alıyorum ben begonville marka 18 tl ve çok memnunum kaliteli bişey

evet canım 17 aylık bir küçük tesörist var evdesürekli vurup kırıp döküyo bensiz uyumz bensiz oynamaz gündüz uykusundan geçtim gece uykum bile sınırlı ayşee diye desleniyo yanında görmezse ağlamaya başlıyo ki ne ağlamak doktora gittiğimde sorcam bi haftaya kontrolüm var

canım ben yakındanda inceledim o çantayı çok güzel şampuan krem sabun bebe yağı setinide kullandom oğlumda indirimdeyse hiç kaçırma görerek almak isterim diyosanda migrosta bulunuyo nivea atta çantası

canım bu ürünler hangi mağazada çok güzellermiş. ben de bakayım gidebilirsem.

Canım Mayoral diye bir marka var sitesinden bakabilirsin çok şirin şeyleri var ama mağazası İstanbul ve belli yerlerde... İnternetten satışında da çok kısıtlı sadece kıyafetleri var o da hepsi değil bir arkadaş da bi mağazasına yakınmış bakıp bana söyleyecek alabilirsem yardımcı olacak sağolsun...

ilkheyecan20 tşkler cevap için,

bir de netten bakıyorum lohusa pijama ve geceliklerine çoğunun göğüs kısmı kapalı emzirecek anneler için önü rahat açılan bişeyler yapsalar bence çok çok iyi olur önden açık epey açılan model bulan varsa paylaşsın lütfen

Ben aldım canım tavsiye ederim :)

çantada biraz tereddt yaşadım küçükse eğer bir tane daha almak gerekir diye cevap için tşkler
Çok küçük değil canım bana yeter gibi geldi zaten benim günlük hayatta kullandığım çantalarda büyük boy spor tarzı o yüzden çantaya çok takılmadım içindeki ürünler için aldım

canım bendede öyle ayın sonu bende gidicem dr a şuan şehir dışındayım biran önce dönsemde bebişimi görsem diyorum birde kilosunu çok merakediyorum 26.haftada 890gr dı şimdi 1küsür olmuştur diye tahmin ediyorum inşallah sağlıklıdır her gidişimde bunu yaşıyorum

uyuyordur canımm..
biraz yatabilirsen ve şekerli birşey yiyebilirsen haraketlenir..
isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu gün

Kııııızzzlllaaaaaaarrr!

Napıosunuzzz güzel annişkolaaarrr
Kocisim seyahatte oldugu icin annemlerdeyim bir sure. Kahvaltim falan hazir onume geliyo ohhh cok rahatimmm. eheheheh

Dün size sormuştum ya ateş ölçer tavsiyesi diye, bütün gün araştırdım Braun Thermoscan Irt 4520 Kulaktan ölçer aldım. Herkes çok tavsiye etmiş. İnşallah iyi çıkar. Banyo takımını da aynı siteden aldım.

Şimdi bir soru daha size

Bebeği hastaneden çıkarırken üstüne ne örtücez? Ona göre koyucam doğum çantama.

günaydın canım evimiz hazırdı bizim eşimin baba eviydi eşyalar her şey vardı 19 yaşımda evlendim 2 hafta sonra hamile kaldım ve çok memnunum o zamanlar çoook yorum yapılıyordu o yüzden yoruma açık dedim baba tarafım çok sevindi eşimin taraf yok gezseydiniz korunsaydınız hemen ne çocuk birbirinizi tanımıyorsunuz vs vs işte Rabbim yavrularımı bana benide onlara bağışlasın inşallah amin sizlerinde öyle evletlarınızı size sizleride evlatlarınıza bağışlasın inşallah amin

kaça aldın onu peki???? hangi siteden??

puset içine koyup penye battaniye örteriz herhalde, ztn hemen arabaya binecek

offf inşallahh yaaa.. hadi güzel çıksın sonuç inşallahhh
İlacım yeni bittiği için bugün olmaz tahlil dedi.
Ama bebeğe bakalım bir dedi. ilk defa gittim bu doktora. Tahlil yaptırıcam diye öylesine bir randevu almıştım ama çok sevdim doktoru. Özeldeki doktoruma muayene olmalı bir ayı geçti. 25inde ayrıntılı da bakıldı diye ay sonunda gel demişti. Ayrıntılı zamanında normaldi demek ki bu bir aylık sürede oturma pozisyonuna geçmiş oğlum. Kafası sağ kaburgamın altında. Poposu aşağıda ve ayakları sol karnımda. Demek ki dedim hissettiklerim tekmeymiş. 890 gt olmuş Oğluşum :) annesi kurban yaaa

isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu gün

evet canım olmazmı..bazen akşama kadar sakin olup akşam kuduro..yada gün içinde çok kudurup gece sakinleşebiliyor..
bugün pek hareketli mesela..
gün gün değişiyor benim tablo..

ohh miss ne güzel yaa..
kahvaltılar yemekler güzel bakılıyordur sana..
bebeğe ve sana yarasın inşşş..
canım ben şu fermuarlı battaniyeler var ya polar onu götürcem..kalın hemde kundak şeklinde olunca rahat olur..pusetin içinede koyar götürürüz inşş

cnm bak korkma, korkuyorsan uzanabileceğin biryerdeysen iki saat boyunca uzan ve 10 tane hareket say, 10 hareket yoksa 2 saat boyunca doktoru ara

ama ben sanmıyorum. bızımkılerde uyuyor duyuyor bazen.

bnmde bugun alt tarafımda bı tuhaflık var ya, garıp sankı seyım acılıyor gıbı bı hıs garıp bı hıs var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…