- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Buz koydum ondan mi bilmiyorum ama , 2.doz hc acitmadi beni ya. Hic agrim olmadi. Sükür.hayırlı sabahlar kızlar keyifler nasıll
dün 2.doz aşımızı olduk hafif ağrı ve halsizlik yaptı
günaydın kızlar, hava serindi iyiydi ama sıcak yine başlıyor şikayetler artıyor.... ne yapalım buna da şükür
e bebekte nıvea kol çantası hediyeli atta seti gördüm indidimde fiyatı 46.88 e düşmüş
pişik kremi,bebe yağı,şampuanı,alt açma minderi,sabunu,temizleme mendili nıvea özel çantasıyla sizce nasıl fiyatı bende hiç biri yok da alsam mı acaba bilemedim
canım n11.comdan alıyorum ben begonville marka 18 tl ve çok memnunum kaliteli bişeyKızlar ben lohusa terliğimi ve tacımı kendim yapmaya karar verdim ama bi türlü o puf terliklerden bulamadım sade olanları hani süslemek için yapanlar vardı burda nerden aldınız bi yardımcı olsanız netten olursa daha iyi olur
evet canım 17 aylık bir küçük tesörist var evdecanım akşam giremediğim için şimdi gördüm yazmak istedim. benimde belim ve sırtım ağrıyor genelde. sen de çocuklusun sanırım dinlenemediğimiz için oluyor. yani ben oyle oldugunu hissediyorum. ben gündüz masabaşındayım evde cocuk var işler falan yatıp uzandıgım saaatler malesef kısıtlı. ben uzandıgım zaman hafifliyor ağrı. bir sıkıntı olmaz inşallah ama yine de hafiflemezse doktoruna bı gıt istersen.
canım ben yakındanda inceledim o çantayı çok güzel şampuan krem sabun bebe yağı setinide kullandom oğlumda indirimdeyse hiç kaçırma görerek almak isterim diyosanda migrosta bulunuyo nivea atta çantasıgünaydın kızlar, hava serindi iyiydi ama sıcak yine başlıyor şikayetler artıyor.... ne yapalım buna da şükür
e bebekte nıvea kol çantası hediyeli atta seti gördüm indidimde fiyatı 46.88 e düşmüş
pişik kremi,bebe yağı,şampuanı,alt açma minderi,sabunu,temizleme mendili nıvea özel çantasıyla sizce nasıl fiyatı bende hiç biri yok da alsam mı acaba bilemedim
canım bu ürünler hangi mağazada çok güzellermiş. ben de bakayım gidebilirsem.
Ben aldım canım tavsiye ederim :)günaydın kızlar, hava serindi iyiydi ama sıcak yine başlıyor şikayetler artıyor.... ne yapalım buna da şükür
çantada biraz tereddt yaşadım küçükse eğer bir tane daha almak gerekir diye cevap için tşklerBen aldım canım tavsiye ederim :)
tatlım oysho da gördüm benKızlar ben lohusa terliğimi ve tacımı kendim yapmaya karar verdim ama bi türlü o puf terliklerden bulamadım sade olanları hani süslemek için yapanlar vardı burda nerden aldınız bi yardımcı olsanız netten olursa daha iyi olur
Çok küçük değil canım bana yeter gibi geldi zaten benim günlük hayatta kullandığım çantalarda büyük boy spor tarzı o yüzden çantaya çok takılmadım içindeki ürünler için aldımçantada biraz tereddt yaşadım küçükse eğer bir tane daha almak gerekir diye cevap için tşkler
kızlar bugün benim minik annesini tepiklemedi pek sakin
canım bendede öyle ayın sonu bende gidicem dr a şuan şehir dışındayım biran önce dönsemde bebişimi görsem diyorum birde kilosunu çok merakediyorum 26.haftada 890gr dı şimdi 1küsür olmuştur diye tahmin ediyorum inşallah sağlıklıdır her gidişimde bunu yaşıyorumgünaydın teyzelerimizzznasılsınız iyisinizdir inşallah, hepimize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyoruz kızımla bugün kontrol günümüz ve 5 haftadan sonra prensesimi ilk kez görücem, iyidir ve herşey yolundadır inşallah, her seferinde neden heyecanlanıp stres yapıyorum anlamıyorum siz de öyle misiniz?
Canım neden kötü olsun.. Rabbim nasip etmiş olmuş.. Sağlıkla gelsin inşallah..
Çok teşekkür ederim canım... Hepimizden o mutluluğu huzuru eksik etmesin Allah'ım..
Çok teşekkürler yüreğine sağlık canım... Hangi zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin Rabbim... [
günaydın kasımın gülleri canım kötü olurmu hiç görücü usulü ile evlendik biz yorum çok yapılıyor ondan dedim ben yoksa asla pişman değilim olsam 17 yıl sonra 3 yü yaparmıyım hiç
isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu günuyuyordur canımm..
biraz yatabilirsen ve şekerli birşey yiyebilirsen haraketlenir..
günaydın canım evimiz hazırdı bizim eşimin baba eviydi eşyalar her şey vardı 19 yaşımda evlendim 2 hafta sonra hamile kaldım ve çok memnunum o zamanlar çoook yorum yapılıyordu o yüzden yoruma açık dedim baba tarafım çok sevindi eşimin taraf yok gezseydiniz korunsaydınız hemen ne çocuk birbirinizi tanımıyorsunuz vs vs işte Rabbim yavrularımı bana benide onlara bağışlasın inşallah amin sizlerinde öyle evletlarınızı size sizleride evlatlarınıza bağışlasın inşallah aminher bebek geleceği zamanı biliyor canım, biz kendimize göre planlar yapıp duruyoruz, kendimiz karar verdiğimizi zannediyoruzbiz de 5 yıl bekledik, evimizi aldık, borçlarımızı ödedik, (ev borcu devam tabii ama bitmesini beklemedik mesela )kendimize göre gezdik dolaştık, ve eksikliğini hissetmeye başladık bir bebek sesinin, ama bunlar bizim düşüncemiz tabii, yoksa bebeğin çok da plan ile olduğunu düşünmüyorum, insanlar ne kadar istiyor olmuyor kimisi de ne tedbirlere rağmen hamile kalıyor, bence senin hayırlı zamanın buymuş, allahım kuzularımıza uzun ömürler nasip etsin
Kııııızzzlllaaaaaaarrr!
Napıosunuzzz güzel annişkolaaarrr
Kocisim seyahatte oldugu icin annemlerdeyim bir sure. Kahvaltim falan hazir onume geliyo ohhh cok rahatimmm. eheheheh
Dün size sormuştum ya ateş ölçer tavsiyesi diye, bütün gün araştırdım Braun Thermoscan Irt 4520 Kulaktan ölçer aldım. Herkes çok tavsiye etmiş. İnşallah iyi çıkar. Banyo takımını da aynı siteden aldım.
Şimdi bir soru daha size
Bebeği hastaneden çıkarırken üstüne ne örtücez? Ona göre koyucam doğum çantama.
İlacım yeni bittiği için bugün olmaz tahlil dedi.offf inşallahh yaaa.. hadi güzel çıksın sonuç inşallahhh
isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu gün
Kııııızzzlllaaaaaaarrr!
Napıosunuzzz güzel annişkolaaarrr
Kocisim seyahatte oldugu icin annemlerdeyim bir sure. Kahvaltim falan hazir onume geliyo ohhh cok rahatimmm. eheheheh
Dün size sormuştum ya ateş ölçer tavsiyesi diye, bütün gün araştırdım Braun Thermoscan Irt 4520 Kulaktan ölçer aldım. Herkes çok tavsiye etmiş. İnşallah iyi çıkar. Banyo takımını da aynı siteden aldım.
Şimdi bir soru daha size
Bebeği hastaneden çıkarırken üstüne ne örtücez? Ona göre koyucam doğum çantama.
isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?