anladım isyancığım çok teşekkürler rahatladım inan ki, dün pek hareketliydi hiç durmadı dedim azalsın biraz çok hareketli yemek bile yedirmedi amaaan istemem yawrum tepinsin dursun bidaha şikayet eder miyimevet canım olmazmı..bazen akşama kadar sakin olup akşam kuduro..yada gün içinde çok kudurup gece sakinleşebiliyor..
bugün pek hareketli mesela..
gün gün değişiyor benim tablo..
ohh miss ne güzel yaa..
kahvaltılar yemekler güzel bakılıyordur sana..
bebeğe ve sana yarasın inşşş..
canım ben şu fermuarlı battaniyeler var ya polar onu götürcem..kalın hemde kundak şeklinde olunca rahat olur..pusetin içinede koyar götürürüz inşş
canım çok sağol birazdan uzanacağım ve sayacağım, o tuhaflık hissi bende de oluyor hemen oturuyorum geçiyor sende öyle yap istersen ayağa kalkmamaya çalış kalkınca gene oluyor çünkü düşecekmiş gibi yanicnm bak korkma, korkuyorsan uzanabileceğin biryerdeysen iki saat boyunca uzan ve 10 tane hareket say, 10 hareket yoksa 2 saat boyunca doktoru ara
ama ben sanmıyorum. bızımkılerde uyuyor duyuyor bazen.
bnmde bugun alt tarafımda bı tuhaflık var ya, garıp sankı seyım acılıyor gıbı bı hıs garıp bı hıs var
Nivea ürünlerinin tavsiye edildiğini biliyorum. Bir de yine o fiyatkarsa Chicco var. Ama bire bir aynı mı içindeki ürünler şu an hatırlayamadım. Chicco sete de bir bak bencegünaydın kızlar, hava serindi iyiydi ama sıcak yine başlıyor şikayetler artıyor.... ne yapalım buna da şükür
e bebekte nıvea kol çantası hediyeli atta seti gördüm indidimde fiyatı 46.88 e düşmüş
pişik kremi,bebe yağı,şampuanı,alt açma minderi,sabunu,temizleme mendili nıvea özel çantasıyla sizce nasıl fiyatı bende hiç biri yok da alsam mı acaba bilemedim
Selam kızlar, nasılsınız? siteye alışamadım halayazılanların çoğunu bulamıyorum...
Tatil dönüşü işler çok birikmiş, o yüzden pek de gelemedim buraya. Umarım herkes iyidir.
Şeker yüklemem biraz yüksek çıkmış. Çok meyve yiyordum, doktor biraz azalt dedi.
Doğum için hastaneyi de konuştuk nereyi tavsiye edersiniz diye, şimdi kafamda bazı şeyler daha bir netleşti, o yüzden keyfim yerinde şükür
canım çok sağol birazdan uzanacağım ve sayacağım, o tuhaflık hissi bende de oluyor hemen oturuyorum geçiyor sende öyle yap istersen ayağa kalkmamaya çalış kalkınca gene oluyor çünkü düşecekmiş gibi yani
oylemı oluyormus, ya uzun suruyormus ama o 25 dk falankızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk
Selam kızlar, nasılsınız? siteye alışamadım halayazılanların çoğunu bulamıyorum...
Tatil dönüşü işler çok birikmiş, o yüzden pek de gelemedim buraya. Umarım herkes iyidir.
Şeker yüklemem biraz yüksek çıkmış. Çok meyve yiyordum, doktor biraz azalt dedi.
Doğum için hastaneyi de konuştuk nereyi tavsiye edersiniz diye, şimdi kafamda bazı şeyler daha bir netleşti, o yüzden keyfim yerinde şükür
kızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk
Ben geçen hafta bağlandım nst ye canım karnına kalp grafiğini ölçen aletler gibi kablo bağlıyorlar sonra aletten grafikçıkıyor bebeğinin her kalp atışını da duyuyorsun tekmelerinin sesini :)kızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk
15 dk bağlandı banaoylemı oluyormus, ya uzun suruyormus ama o 25 dk falan
nst ne nasl bi uygulama cnm ?kızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk
Kızlar kürtaj oldum diye yazmıştım nedenini sorunca bende yazdım şimdi bi sıkıntı yok çok şükürben idrar yolu enfeksiyonum var yazdım ya dünn , ondan demiş HAMSTER ama anlamadım ve korktum şu an
canım korkma, benim de bazen çok sakin oluyor, bazen çok sert... İsyanın dediği gibi hiç belli olmuyor.isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu gün
canım ben de braun düşünüyorum, kaça aldın acaba?Kııııızzzlllaaaaaaarrr!
Napıosunuzzz güzel annişkolaaarrr
Kocisim seyahatte oldugu icin annemlerdeyim bir sure. Kahvaltim falan hazir onume geliyo ohhh cok rahatimmm. eheheheh
Dün size sormuştum ya ateş ölçer tavsiyesi diye, bütün gün araştırdım Braun Thermoscan Irt 4520 Kulaktan ölçer aldım. Herkes çok tavsiye etmiş. İnşallah iyi çıkar. Banyo takımını da aynı siteden aldım.
Şimdi bir soru daha size
Bebeği hastaneden çıkarırken üstüne ne örtücez? Ona göre koyucam doğum çantama.
evet yenidoğan ünitesi olan bir hastanede karar verdik gibi. Ama hala 2 seçenek arasındayız. Biri daha ağır basıyor. Hastaneleri de gezeceğim, öyle karar vereceğim. Doktorum zaten hangi hastane olursa olsun ben geleceğim için alacağınız hizmet hemen hemen aynı olacak dedi.bende yeni dogan unıtesı olan bıyer tercıh etmek ıyı olabılır, sekerım bnmde bıraz yuksek dıyet yapıyrm gecmıs olsun
cok sgl, ısyerınde hep oturuyorum zaten ama tarıf ettıgın gıbı oluyor aynı, sankı acılacakta bebek ıcerden kayıp gıdecek gıbı hıssedıyrm
sancıyor boyle degısık degısıkk, ara ara oluyor aslında bu,
Gecmis olsun canim o sancilar bende de oluyor hatta dun kipaya gittik aksam esimle tuvaleto kullanmak istedim ama disarida oldugu icin tam oturamadimda klozote sonra ciktim sol kasigima oyle bir agri girdi ki yuruyemedim bile cakildim kaldim dedim herhdlde cocuk cikacak. Oyle korktum ki bir ddkika sonra gecti. İnsallah birdaha olmaz cuma doktor kontrolum var sorucam bakalim..bende yeni dogan unıtesı olan bıyer tercıh etmek ıyı olabılır, sekerım bnmde bıraz yuksek dıyet yapıyrm gecmıs olsun
cok sgl, ısyerınde hep oturuyorum zaten ama tarıf ettıgın gıbı oluyor aynı, sanherhdcakta bebek ıcerden kayıp gıdecek gıbı hıssedıyrm
sancıyor boyle degısık degısıkk, ara ara oluyor aslında bu,
canımmmm izindeydim işte, pazartesi işbaşı yaptım ama işler çoktu, bir de site karışık geldi yeni haliyle, o yüzden yazamadım pek.
Nerelerdesin kayıpppppDikkat et şekerine canım.. Keyfini bozmasın Rabbim...
CAnım geçen mide ve sırt ağrısı için acile gittiğimde doğumhastanesinde beni nst ye bağladılar... İlk defa girdim ben de.. Göbeğine iki adet bişiler bağlıyorlar... Ve eline minik bir alet diyorlar ki bebeğinin hareketini her hissettiğinde bir kere bas buna.. Öylece 20-30 dk yatıyorsun.. Ama o arada bebeğinin o gümbür gümbür kalbini dinliyorsun sürekli çok tatlıydı
canımmmm izindeydim işte, pazartesi işbaşı yaptım ama işler çoktu, bir de site karışık geldi yeni haliyle, o yüzden yazamadım pek.
Sen nasılsın? Hayırdır acile gitmişsin, geççmiş olsun?
Bende de var. Cok cekiorum su aralar. Yanma yok ama tam bosaltamiorum. Bebeklerden mi kaynaklanio bilemiorum. Idrar kulturum temiz cikmisti ama tekrarlattiracagim. Idrar yollari antiseptigi die bi ilac kullaniorum. Daha onceden bi kutu kullandim. Cok iyi gelmisti sma bu sefer hic faydasini gormuorum.aile hekimi monurol onerdi ben acikcasi ondan da bi fayda gormedim. Sen ne kullaniosun. Nelere dikkat ediosun.
Kızlar yürüyünce rahmimde ağrı oluyo neden acaba normalim?
günaydın anneler.. bugün çook erkenciyim beşten beri uyuyamadım diyebilirim.. size de oluyor mu kızlar dönüp duruyorum dalamıyorum uykuya650-700 civarı canım yatak uyku seti yorgan vs. ile..
Günaydın arkadaşlar,
Nasılsınız?? Mide sıkıntısı çekmeye başlayanlardan biri de benim... ilk başlardaki gibi kötü olmasada midem bir kaç gündür kötü...
Oğlan çok hareketli, iki hgafta sonra gidicem doktora 25,5 haftada 800 grdı. acaba şu an ne kadar oldu çok merak ediyorummm
doktor beni 20 günde gel diye çağırdı, böyle gidincede ilaç almak sıkıntı oluyor. mesela heray aynı ilaçları yeniliyor ya, ecz. de ilaç evde var gözüküyor ve ilacı sgk karşılamıyor.
böyle sıkıntı ile karşılaşan var mı? acaba decavit, maltofer falan aile hekimi yazabilir mi??
xilerix kilosu ile ilgilide bi formul var, karın çevresi baş cevresı falan ama ezbere bilmiyorum. google a sor :)
günaydın kızlar, hava serindi iyiydi ama sıcak yine başlıyor şikayetler artıyor.... ne yapalım buna da şükür
e bebekte nıvea kol çantası hediyeli atta seti gördüm indidimde fiyatı 46.88 e düşmüş
pişik kremi,bebe yağı,şampuanı,alt açma minderi,sabunu,temizleme mendili nıvea özel çantasıyla sizce nasıl fiyatı bende hiç biri yok da alsam mı acaba bilemedim
kızlar bugün benim minik annesini tepiklemedi pek sakin
Kııııızzzlllaaaaaaarrr!
Napıosunuzzz güzel annişkolaaarrr
Kocisim seyahatte oldugu icin annemlerdeyim bir sure. Kahvaltim falan hazir onume geliyo ohhh cok rahatimmm. eheheheh
Dün size sormuştum ya ateş ölçer tavsiyesi diye, bütün gün araştırdım Braun Thermoscan Irt 4520 Kulaktan ölçer aldım. Herkes çok tavsiye etmiş. İnşallah iyi çıkar. Banyo takımını da aynı siteden aldım.
Şimdi bir soru daha size
Bebeği hastaneden çıkarırken üstüne ne örtücez? Ona göre koyucam doğum çantama.
kızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk
oylemı oluyormus, ya uzun suruyormus ama o 25 dk falan
Siteye sürekli girmeyince alışılmıyor ya ama bana iyi oldu artık vınn olmadan yazabilmenin mutluluğunu yaşıyorumSağol canım benimmm.. Ya canım işte geçen gün 4 gibi şiddetli mide ağrım başladı ve sırtımın sağ tarafına da vuruyordu.. Nefesim kesliyordu bekledim geçer diye ne pozisyon denediysem geçmedi 8 gibi hastaneye gittik işte tahlildi vs. O ara geçti ağrım... Tahlillerde yine enfeksiyon çıktı lökosit bir ay önce 6-8 idi bu sefer 10 çıktı.. Bol su da içiyorum ama ne bilim.. Doktor ilaç da yazmadı ama dedi ki gebelikte sırt ağrısını önemse, mideden vuruyorsa ülser vs. olabilir ama mideden bağımsız oluyor mu takip et sırt ağrısı gebelikte bize direk kalbi hatırlatır hatta şu an bile ağrıyorsa seni kardiyolojiye göndereyim dedi ben de yok şu an geçti dedim ama kendimi takip ediyorum canım doktor öyle çok önemseyince korktum biraz bakalım öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?