2014 Kasım Anneleri

anladım isyancığım çok teşekkürler rahatladım inan ki, dün pek hareketliydi hiç durmadı dedim azalsın biraz çok hareketli yemek bile yedirmedi amaaan istemem yawrum tepinsin dursun bidaha şikayet eder miyim

Selam kızlar, nasılsınız? siteye alışamadım hala yazılanların çoğunu bulamıyorum...
Tatil dönüşü işler çok birikmiş, o yüzden pek de gelemedim buraya. Umarım herkes iyidir.
Şeker yüklemem biraz yüksek çıkmış. Çok meyve yiyordum, doktor biraz azalt dedi.
Doğum için hastaneyi de konuştuk nereyi tavsiye edersiniz diye, şimdi kafamda bazı şeyler daha bir netleşti, o yüzden keyfim yerinde şükür

canım çok sağol birazdan uzanacağım ve sayacağım, o tuhaflık hissi bende de oluyor hemen oturuyorum geçiyor sende öyle yap istersen ayağa kalkmamaya çalış kalkınca gene oluyor çünkü düşecekmiş gibi yani

Nivea ürünlerinin tavsiye edildiğini biliyorum. Bir de yine o fiyatkarsa Chicco var. Ama bire bir aynı mı içindeki ürünler şu an hatırlayamadım. Chicco sete de bir bak bence

kızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk

bende yeni dogan unıtesı olan bıyer tercıh etmek ıyı olabılır, sekerım bnmde bıraz yuksek dıyet yapıyrm gecmıs olsun

cok sgl, ısyerınde hep oturuyorum zaten ama tarıf ettıgın gıbı oluyor aynı, sankı acılacakta bebek ıcerden kayıp gıdecek gıbı hıssedıyrm

sancıyor boyle degısık degısıkk, ara ara oluyor aslında bu,

Selam kızlar, nasılsınız? siteye alışamadım hala yazılanların çoğunu bulamıyorum...

Nerelerdesin kayıppppp Dikkat et şekerine canım.. Keyfini bozmasın Rabbim...

kızlar birde şu nst olayını çok merak ediyorum 33 yada 34 de her muayenede nst ye bağlıyorlar gelsin o günler artıkkk

CAnım geçen mide ve sırt ağrısı için acile gittiğimde doğumhastanesinde beni nst ye bağladılar... İlk defa girdim ben de.. Göbeğine iki adet bişiler bağlıyorlar... Ve eline minik bir alet diyorlar ki bebeğinin hareketini her hissettiğinde bir kere bas buna.. Öylece 20-30 dk yatıyorsun.. Ama o arada bebeğinin o gümbür gümbür kalbini dinliyorsun sürekli çok tatlıydı

Ben geçen hafta bağlandım nst ye canım karnına kalp grafiğini ölçen aletler gibi kablo bağlıyorlar sonra aletten grafikçıkıyor bebeğinin her kalp atışını da duyuyorsun tekmelerinin sesini :)

isyancığım çok sağol kahvaltı yaptık, azevvel minikçe vurdu ama hiç bu kadar sakin olmamıştı senin oluyor mu sakin olduğu gün
canım korkma, benim de bazen çok sakin oluyor, bazen çok sert... İsyanın dediği gibi hiç belli olmuyor.
Mesela izne çıkmadan önceki hafta çok yorulmuştum, o hafta gğnlerce hissedemedim hareket. Hissettiğimde de minik minik dokunma gibi hisler hissettim. Sonra izinde dinlenince yine sert tekmeler atmaya başladı sen de dinlen. duyamadığın zamanlar karnını doyurup soluna yat dinlen

canım ben de braun düşünüyorum, kaça aldın acaba?

evet yenidoğan ünitesi olan bir hastanede karar verdik gibi. Ama hala 2 seçenek arasındayız. Biri daha ağır basıyor. Hastaneleri de gezeceğim, öyle karar vereceğim. Doktorum zaten hangi hastane olursa olsun ben geleceğim için alacağınız hizmet hemen hemen aynı olacak dedi.
Sana da geçmiş olsun cnm, dikkat etmek gerekiyor. Ben bir kaç gündür dikkat ediyorum. Tokluk şekerimde baya düşüş oldu.

Gecmis olsun canim o sancilar bende de oluyor hatta dun kipaya gittik aksam esimle tuvaleto kullanmak istedim ama disarida oldugu icin tam oturamadimda klozote sonra ciktim sol kasigima oyle bir agri girdi ki yuruyemedim bile cakildim kaldim dedim herhdlde cocuk cikacak. Oyle korktum ki bir ddkika sonra gecti. İnsallah birdaha olmaz cuma doktor kontrolum var sorucam bakalim..

canımmmm izindeydim işte, pazartesi işbaşı yaptım ama işler çoktu, bir de site karışık geldi yeni haliyle, o yüzden yazamadım pek.
Sen nasılsın? Hayırdır acile gitmişsin, geççmiş olsun?

canımmmm izindeydim işte, pazartesi işbaşı yaptım ama işler çoktu, bir de site karışık geldi yeni haliyle, o yüzden yazamadım pek.
Sen nasılsın? Hayırdır acile gitmişsin, geççmiş olsun?

Siteye sürekli girmeyince alışılmıyor ya ama bana iyi oldu artık vınn olmadan yazabilmenin mutluluğunu yaşıyorum Sağol canım benimmm.. Ya canım işte geçen gün 4 gibi şiddetli mide ağrım başladı ve sırtımın sağ tarafına da vuruyordu.. Nefesim kesliyordu bekledim geçer diye ne pozisyon denediysem geçmedi 8 gibi hastaneye gittik işte tahlildi vs. O ara geçti ağrım... Tahlillerde yine enfeksiyon çıktı lökosit bir ay önce 6-8 idi bu sefer 10 çıktı.. Bol su da içiyorum ama ne bilim.. Doktor ilaç da yazmadı ama dedi ki gebelikte sırt ağrısını önemse, mideden vuruyorsa ülser vs. olabilir ama mideden bağımsız oluyor mu takip et sırt ağrısı gebelikte bize direk kalbi hatırlatır hatta şu an bile ağrıyorsa seni kardiyolojiye göndereyim dedi ben de yok şu an geçti dedim ama kendimi takip ediyorum canım doktor öyle çok önemseyince korktum biraz bakalım öyle işte..

canım bende de var o ikiz olduğu için öyleymiş..tuvalete gidiyorum gelip koltuğa oturuyorum yine tuvaletim geliyor tam boşaltamıyorum..

Kızlar yürüyünce rahmimde ağrı oluyo neden acaba normalim?

benim bugünkü takvimimi okusana canım..normal rahim kasık ağrıları bebek ağırlaşıyo rahime baskı artıyor..

günaydın anneler.. bugün çook erkenciyim beşten beri uyuyamadım diyebilirim.. size de oluyor mu kızlar dönüp duruyorum dalamıyorum uykuya 650-700 civarı canım yatak uyku seti yorgan vs. ile..

canım normal bende dönüp duruyorum çoğu gece uyutmuyolar..yani haftada 1 veya 2 gece rahat uyuyabiliyorum..

bende de mide bulantısı ve yanması had safhada...dayanılcak gibi değil..yemek yedikten sonra mutlaka yanma oluyor yemesem açlıktan oluyor..doktor gaviscon verdi ilk gün çok iyi geldi ertesi gün yine bir işe yaramadı..
aile hekimliğinde ben ilaçlarımı (maltofer, kalsiyum, magnezyum, progestan...) yazıdırıyorum bir sıkıntı olmuyor...

canım nivea yı önereni hiç görmedim..ama benim işyerinde yeni doğum yapan biri nivea aldı diğerlerinin kokusunu hiç sevmemiş..memnun kaldı mı bilmiyorum..

kızlar bugün benim minik annesini tepiklemedi pek sakin

canım benimkilerde bugün kibar kibar vuruyolar
arada bir oluyo öyle uysallaşıyolar hehehe

battaniye örteriz herhalde canım ben bolca koyucam..hem hastane çıkışlarımızda var batteniye hemde daha kalınları da var..

oylemı oluyormus, ya uzun suruyormus ama o 25 dk falan

ben hastanedeyken 2 kere bağladılar..birinde bebekler 20 haftalıktı 1 saate yakın kaldım nst de çünkü çok küçük olduklarından kalp atışlarını yakalayamadılar
ikincide yarım saat sürdü birini yakaladı diğerini yakalayamadı yineonda da 24. haftadaydık..
yanımda 32 haftalık hamile birisi vardı o da 15-20 dakika kaldı..yani uzun sürüyor bebeği takip ediyolar çünkü..

canım geçmiş olsun..
gaz sancısıda öyle yapar insanı kalp krizi bile sanarsın süründürüyo bazen haberin olsun..
ama enfeksiyonunda varmış o da yapar öyle kendi doktoruna göründe ilaç versin..

bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı bebeğine kavuştu. Ayrı şehirlerdeyiz göremiyorum ama o kadar etkilendim ki.. Çok güzel bir duygu olsa gerek artık bebeğine kavuşmak... Sağlıkla Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…