2014 Kasım Anneleri

canım geçmiş olsun..
gaz sancısıda öyle yapar insanı kalp krizi bile sanarsın süründürüyo bazen haberin olsun..
ama enfeksiyonunda varmış o da yapar öyle kendi doktoruna göründe ilaç versin..

Çok teşekkür ederim canım benim... Daha da yeni gitmiştim aslında kendi doktoruma kontrole... Ama hiç demedi ki 1 ay önce iltihap vardı tekrar bakalım geçmiş mi demedi.. Tamamen acile gidip tesadüf öğrenmemle oldu.. Şimdi kontrole 1 ay var... Artık bol su içmeye devam edeyim diyorum gidince muhakkak söylicem... Gerçekten ben sırt ağrısı olurdu ama o günkünü anlatamam ağaç kesilmiştim ağrıdan =) İnan ben son dakikaya kadar hastaneye gitmeyen biriyim hatta neler çekerim yine de gitmem ama karnımdaki yavrumun sorumluluğu artık öyle ağır basıyor ki ilk aklıma gelen onun sağlığı oluyor..

İlaçların fiyatları çok yüksek degil diye ben hiçyazdirmadim bitonce eczaneden gidip aliyorum

benimki de sormuyo tekrar geçmiş mi bakalım demiyor sen 15 günde bir sağlık ocağında ücretsiz yaptır canım idrar tahlilini..

darısı başımıza inşallah sağlıklaaa

oylemı oluyormus, ya uzun suruyormus ama o 25 dk falan
olsun ne güzel değil mi kalp atışı dinlemek gerçi bilmiyorum ne kadar sürdüğünü ama hep özeniyordum nst ye giren koca karınlara şimdi bizde koca karınlı olduk şaka gibi doğum yaklaşıyor

zeyy bizde en erken sen girmişsin maşallah bebişlerine ikiz olduğundan dolayı senden daha önce doğum haberi gelecek Allah sağlıkla buluştursun bebişlerinle ama mümkünse 32 33 e kadar kalsınlar

nst ne nasl bi uygulama cnm ?
tatlım artık son ay bebeği her kontrolünde kalp atışıyla hareketleriyle takip etmek oluyor karnına doğumda sancımızı ölçecek olan nst cihazını bağlıyorlar hatta yalancı sancılarını falan görüyormuşsun yanlış hatırlamıyorsam 10 yada 20 ye kadar olan sancılar normaldi

Ben geçen hafta bağlandım nst ye canım karnına kalp grafiğini ölçen aletler gibi kablo bağlıyorlar sonra aletten grafikçıkıyor bebeğinin her kalp atışını da duyuyorsun tekmelerinin sesini :)
oyy yerim ben miniğimi tekme sesinide mi duyacağız teyzesi

çok güzeldir umarım Allah nasip etsin sağlıkla kavuşmayı

Arkadaşlar gittiğim hastane sitesine bebek bakımı ile ilgili videolar koymaya başlamış. Az önce izledim. Canlı bebek üstünde banyosu masajı falan gösteriyorlar. İlgilenen olursa bakabilir. Bebişleri ağlayarak izledim valla, bugün duygusallığım üstümde.. Fatih ünv. hastanesi ana sayfada var.

benimki de sormuyo tekrar geçmiş mi bakalım demiyor sen 15 günde bir sağlık ocağında ücretsiz yaptır canım idrar tahlilini..

Hmm haklısın canım sağlık ocağında yaptırabilirim ama doktoruma da söylicem normalde tehlikeli bir durum sonuçta iltihap neden sormazlar ki anlamam...

evet gerçi artık ben de telefonndan rahatça yazabiliyorum, bu yönden iyi olmuş. Ama hala daha karışık geliyor, bazen aradıklarımı bulamıyorum sitede. Neyse alışırız heralde.
Çok geçmiş olsun ya, başka sebeplerden de olabilir ama en önemlisi kalp, o yüzden en kötü ihtimali ortadan kaldır önce canımm. Beni de göndermişti kardiyolojiye. 15 haftada flndı sanırım. sen de ihmal etme, bi git baktır. sonra diğer ihtimalleri değerlendirirsin.

sağol canım, bakıyorum hemen

anladm cnm sağl

Hmm haklısın canım sağlık ocağında yaptırabilirim ama doktoruma da söylicem normalde tehlikeli bir durum sonuçta iltihap neden sormazlar ki anlamam...
Ben sağlık ocaklarında yapılan stript idrar testlerinden aldım, bir kutuda 100 tane var. Kafama estikçe evde yapıyorum
Tavsiye ederim perim.

Bu arada 6 eylülde ücretsiz hamilelik ve doğum kursu başlatıyorlarmış, istanbul anadolu yakasında olup da ilgilenenlere duyrulur.

Canım kendimi takipteyim işte.. Bakalım.. Allah korusun hepimizi olumsuz şeylerdenn..

Ben sağlık ocaklarında yapılan stript idrar testlerinden aldım, bir kutuda 100 tane var. Kafama estikçe evde yapıyorum
Tavsiye ederim perim.

İlk defa duyuyorum canım nerden aldın o testleri? Bir de sonucunu neye göre anlıyorsun

merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…