ohh miss ne güzel yaa..
kahvaltılar yemekler güzel bakılıyordur sana..
bebeğe ve sana yarasın inşşş..
canım ben şu fermuarlı battaniyeler var ya polar onu götürcem..kalın hemde kundak şeklinde olunca rahat olur..pusetin içinede koyar götürürüz inşş
merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz
selamlar kızlar
Günaydın annişlet geç oldu ama birazcık;-)
kaça aldın onu peki???? hangi siteden??
puset içine koyup penye battaniye örteriz herhalde, ztn hemen arabaya binecek
Tatlım bebekli bir annenin kullanacağı çanta kesinlikle sırt çantası olmalı bence :) Aşırı rahat oluyor bebiş kucağındayken falan tavsiye ederim. Yani niveayı al kaçırma baktın sığmadın sırt çantasıyla çözüm bulursun :) Hatta hala var mı bilmem ama ben 8 yıl önce oğlumda chicco nun sırt çantalı setini almıştım çok kullanmıştım. Ayrıca chicconun pişik kremi bir mucize bilginiz olsun :)çantada biraz tereddt yaşadım küçükse eğer bir tane daha almak gerekir diye cevap için tşkler
BEnim lökosit degerim 33 cikti. Iltihap var dedi. Ilac kullaniorum. Haftaya tahlil verecem. Umarim gecmistir. Gece bi damla icin uykumdan uyaniom onu da zar zor yapiom yanibenimki de sormuyo tekrar geçmiş mi bakalım demiyor sen 15 günde bir sağlık ocağında ücretsiz yaptır canım idrar tahlilini..
Amin canım.Canım kendimi takipteyim işte.. Bakalım.. Allah korusun hepimizi olumsuz şeylerdenn..
İlk defa duyuyorum canım nerden aldın o testleri? Bir de sonucunu neye göre anlıyorsun
merhaba canım, benim doktorum yönlendirdi bizi. Hangi hastaneleri tavsiye edersiniz dedik, o da düşüncelerini anlattı ve tahmini fiyat bilgilerini söyledi. Biz de ona göre, zaten önceden az çok bildiğimiz hastaneler olduğu için kararımızı verdik. Yenidoğan ünitesi olmasına dikkat ettik, tanıdıklardan memnuniyet oranlarını göz önünde bulundurduk bir de... Doktorum ortalama fiyatları söyledi hastane için, kesin fiyatları öğrenmek için hastanelere gideceğiz.merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz
battaniye örteriz herhalde canım ben bolca koyucam..hem hastane çıkışlarımızda var batteniye hemde daha kalınları da var..
Eczaneden mi aldın canım ben de alayım bari ne kadardı hatırlıyor musun ?Ben sağlık ocaklarında yapılan stript idrar testlerinden aldım, bir kutuda 100 tane var. Kafama estikçe evde yapıyorum
Tavsiye ederim perim.
Kuzum bi gün yolun Ankara'ya düşerse mutlaka beklerim bana.
Seninle şöyle güzzzeeeeel bi keyif yapalım
O hastane çıkış setlerinde olan battaniyeler yeterli olur mu? Yoksa şu pofuduk tüylülerden mi almak lazım? Bizim alerjimiz olduğu için pek yanaşmıyoruz onlara da. Eğer o normal pamuklu battaniyeler olursa ben de bolca götüreyim.
yok canım gittigidiyordan aldım, 1 kutuda 100 strip var, kargo dahil 13.90 tl di sanırım fiyatı da.Eczaneden mi aldın canım ben de alayım bari ne kadardı hatırlıyor musun ?
Bakıyorum canım çok sağol :)yok canım gittigidiyordan aldım, 1 kutuda 100 strip var, kargo dahil 13.90 tl di sanırım fiyatı da.
Slm güzel annişlerrrr
Bugün sağlık ocağına gittim iğnem bitmiş yazdırmaya. Canım sıkıldı biraz ilk doğumum normaldi benim. Daha önce de yazmıştım size gördünüz mü bilmiyorum vajinamda varis çıktıEbeye bahsettim o da normal doğum yapamazsın riske atmazlar dedi Maalesef sezeryan olucam gibi görünüyor. Haftaya Salı Ankaraya gidicem kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum merak içerisindeyim. Ne güzel yine normal doğuracaktım o duygu süper çünkü, hayatımda hiç ameliyat da olmadım açıkçası korkmaya başladım sezeryandan
olsun canım, sağlıkla gelsin de geliş şekli çok önemli değilSlm güzel annişlerrrr
Bugün sağlık ocağına gittim iğnem bitmiş yazdırmaya. Canım sıkıldı biraz ilk doğumum normaldi benim. Daha önce de yazmıştım size gördünüz mü bilmiyorum vajinamda varis çıktıEbeye bahsettim o da normal doğum yapamazsın riske atmazlar dedi Maalesef sezeryan olucam gibi görünüyor. Haftaya Salı Ankaraya gidicem kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum merak içerisindeyim. Ne güzel yine normal doğuracaktım o duygu süper çünkü, hayatımda hiç ameliyat da olmadım açıkçası korkmaya başladım sezeryandan
rica ederim canımBakıyorum canım çok sağol :)
Hastanenin muhasebesine soruyorsun canım onlar sana bilgi verirmerhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz
olsun canım, sağlıkla gelsin de geliş şekli çok önemli değilhayırlısı neyse o olsun...
İnşallah canım sağol.
rica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?