2014 Kasım Anneleri

Kuzum bi gün yolun Ankara'ya düşerse mutlaka beklerim bana.
Seninle şöyle güzzzeeeeel bi keyif yapalım

merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz

Benim olduğum yerde de iki tane özel var canım zaten gittiğim hastanede doğum yapmayı düşünüyorum... Fiyat felan ben de henüz bilmiyorum doktorumla artık gün yaklaştıkça konuşurum..

selamlar kızlar

Merhaba canım..

Günaydın annişlet geç oldu ama birazcık;-)

Merhaba canım iyi günleeerrr

çantada biraz tereddt yaşadım küçükse eğer bir tane daha almak gerekir diye cevap için tşkler
Tatlım bebekli bir annenin kullanacağı çanta kesinlikle sırt çantası olmalı bence :) Aşırı rahat oluyor bebiş kucağındayken falan tavsiye ederim. Yani niveayı al kaçırma baktın sığmadın sırt çantasıyla çözüm bulursun :) Hatta hala var mı bilmem ama ben 8 yıl önce oğlumda chicco nun sırt çantalı setini almıştım çok kullanmıştım. Ayrıca chicconun pişik kremi bir mucize bilginiz olsun :)

benimki de sormuyo tekrar geçmiş mi bakalım demiyor sen 15 günde bir sağlık ocağında ücretsiz yaptır canım idrar tahlilini..
BEnim lökosit degerim 33 cikti. Iltihap var dedi. Ilac kullaniorum. Haftaya tahlil verecem. Umarim gecmistir. Gece bi damla icin uykumdan uyaniom onu da zar zor yapiom yani

Canım kendimi takipteyim işte.. Bakalım.. Allah korusun hepimizi olumsuz şeylerdenn..

İlk defa duyuyorum canım nerden aldın o testleri? Bir de sonucunu neye göre anlıyorsun
Amin canım.
Netten aldım canım, daha önce gebelik testimi de oradan almıştım. Lİnkini özelden atarım. kutunun üzerinde renk skalası var, idrar çubuğunu o skala ile karşılaştırıp sonucu anlıyorsun. İstersen biraz incele

merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz
merhaba canım, benim doktorum yönlendirdi bizi. Hangi hastaneleri tavsiye edersiniz dedik, o da düşüncelerini anlattı ve tahmini fiyat bilgilerini söyledi. Biz de ona göre, zaten önceden az çok bildiğimiz hastaneler olduğu için kararımızı verdik. Yenidoğan ünitesi olmasına dikkat ettik, tanıdıklardan memnuniyet oranlarını göz önünde bulundurduk bir de... Doktorum ortalama fiyatları söyledi hastane için, kesin fiyatları öğrenmek için hastanelere gideceğiz.

battaniye örteriz herhalde canım ben bolca koyucam..hem hastane çıkışlarımızda var batteniye hemde daha kalınları da var..

O hastane çıkış setlerinde olan battaniyeler yeterli olur mu? Yoksa şu pofuduk tüylülerden mi almak lazım? Bizim alerjimiz olduğu için pek yanaşmıyoruz onlara da. Eğer o normal pamuklu battaniyeler olursa ben de bolca götüreyim.

Kuzum bi gün yolun Ankara'ya düşerse mutlaka beklerim bana.
Seninle şöyle güzzzeeeeel bi keyif yapalım

ayy inş canım ankarada kızenim ve en yakın arkadaşım var..3 defa geldim hafta sonu..
bebek büyüsün yine geliriz inşş

canım hava durumu belli değil..
ama bence o hastane çıkışındaki battaniyelerle üşür..
bir tane pofuduk dediğin battaniyeden götür kuzucum..
bak benim dediğim bu ben bunu götürcem
https://www.google.com.tr/search?q=...3Dproduct%2Fcategory%26path%3D107_170;900;900

Slm güzel annişlerrrr
Bugün sağlık ocağına gittim iğnem bitmiş yazdırmaya. Canım sıkıldı biraz ilk doğumum normaldi benim. Daha önce de yazmıştım size gördünüz mü bilmiyorum vajinamda varis çıktı Ebeye bahsettim o da normal doğum yapamazsın riske atmazlar dedi Maalesef sezeryan olucam gibi görünüyor. Haftaya Salı Ankaraya gidicem kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum merak içerisindeyim. Ne güzel yine normal doğuracaktım o duygu süper çünkü, hayatımda hiç ameliyat da olmadım açıkçası korkmaya başladım sezeryandan

korkma canım bebeğin sağlıkla dünyaya gelsinde geliş şekli hiç önemli değil bence..
bende normal doğumdan çok korkuyorum ama kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum

olsun canım, sağlıkla gelsin de geliş şekli çok önemli değil hayırlısı neyse o olsun...

Bakıyorum canım çok sağol :)
rica ederim canım

Hastanenin muhasebesine soruyorsun canım onlar sana bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…