2014 Kasım Anneleri

Bence her ikiside yanımızda bulunsun o günkü hava şartları nasıl olur bilinmez tedarikli bulunmak her zaman iyidir

korkma canım bebeğin sağlıkla dünyaya gelsinde geliş şekli hiç önemli değil bence..
bende normal doğumdan çok korkuyorum ama kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum
Sağol canım inşallah. Ben seni cesaretlendireyim o zaman korkulacak hiçbirşey yok inan öyle güzel bir duygu ki anlatamam yaşadığım için diyorum ki benim suni sancıyla oldu ona rağmen çok memnunum normal doğurmaktan her annenin tatması gereken bir duygu bence işte ona üzülüyorum tekrar yaşamak istiyorum aynı duyguyu maalesef olamayacak gibi

Tatlim ayni seti eczanedede gordum 45tlydi bilgin olsun

Kizlar benim dogum sezeryan olack iinsllh adanadayim ozel cocuk hastanesi zaten dogum ucreti 600 doktr ucreti dahil 2gun yatis veriyorlar illere gore bariz fark ediyoms fiyatlar

Slm kızlar biz geldik...Anneannemizi ve dedemizi gönderdik bu sabah biraz salye sümük olduk ama simdi iyiyiz nasılsa 2 ay sonra gelecekler insallah doğuma.Bu arada tetanoz asımızın 2. dozunu yaptı babamız cuma günü birde kan verdik kalsiyum ve albümin düsük çıktı idrar testi yaptırcaz bakalım süt ürünleri çok tüketmeme ramen kalsiyum düsük çıkmıs sasırdırdım takviye yapıyoruz simdi.Herkes iyidir insallah tontisleriyle yuvarlanmaya devam

üzülme canım bebeğimiz sağlıkla gelsin gerisi hiç önemli değil...
hem 2 duyguyuda yaşamış olacaksınnn..
inş bende doğurabilirimm..

Aaaa bunlar çok güzelmiş.
Tamamdır bundan alıyım ben :))

evet şekerim pek güzeller bunlar..hemde yumuşacık ben kışın pusetin içine hep bunu koyucam

Allah kavuştursun canım..
kalsiyum eksliği bende de kesin var çünkü kemiklerim ağrıyor canım ama çok dikkat ediormuyum süte yumurtaya falan hayır..

Allah kavuştursun canım..
kalsiyum eksliği bende de kesin var çünkü kemiklerim ağrıyor canım ama çok dikkat ediormuyum süte yumurtaya falan hayır..
Çok saol canım tesekkür ederimBen çok tüketiyordum onları eksik çıktı suda eriyen bir tableti var ondan kullanıyorum simdi ihmal etme sende disler elden gider Allah korusun

kızlar butik bebede gecelikler var 35-40 tl arasında..
aslında 2 tane alacağımız için tercih olabilir bakın isterseniz

Bende normal istiyorum insallah bir terslik olmazda o duyguyu bende tadarım çok zor söyle böyle deselerde o kadar zor olsa kayınvaldem 7 çocuk yapmazdı hemde o sartlarda diye düsünüyorum suan 60 yasında masallahı var güressek beni devirir yani

cnm ben lınk acamyrm ama bone markayı bılyorm urunlerı cok sert pek kalıtelı degıl naylonumsu ya begenmemıstım

aqua cok guzel, tugba, tugse, artış

o zaman ben bir çarşya gidip bakayım canım sonra karar vereyim en iyisi.

Arkadaşlar gün içinde de paylaştım ama çok görünemedi. Ben çok etkilendim bebekleri görünce niyeyse o yüzde tekrar paylaşıyım Hem belki faydalı olur. gittiğim hastane sitesine bebek bakımı ile ilgili videolar koymaya başlamış. Az önce izledim. Canlı bebek üstünde banyosu masajı falan gösteriyorlar. İlgilenen olursa bakabilir. Bebişleri ağlayarak izledim valla, bugün duygusallığım üstümde.. Fatih ünv. hastanesi ana sayfada var. Ayrıca 6 eylülde ücretsiz doğum ve bebek bakım kursları varmış.

kızlar yaklaşık 12. haftadan beri her hafta foto çekiodum kendimi..şimdi bir baktım ne kadar büyük değişim var yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…