http://www.lohusasepeti.com/urun/bone-3611-lohusa-gecelik/279
kızlar bu gecelik sizce nasıl..
birde uzun kollumu olmalı..
ben 2 tane uzun kollu pijama aldım..bunu hastanede giymek için alıcam..
serumla falan rahat olur diye düşündüm kısa kollu
Ben de hep kısa kollu alıcam kuzum. Bunu da cok begendım
Her normal doğumda vücut yenileniyor canım devirirler inan bizi :)) Sağlık problemi olmadığı sürece kesinlikle normal doğum taraftarıyım inşallah normal olur doğumun canım :)Bende normal istiyorum insallah bir terslik olmazda o duyguyu bende tadarım çok zor söyle böyle deselerde o kadar zor olsa kayınvaldem 7 çocuk yapmazdı hemde o sartlarda diye düsünüyorum suan 60 yasında masallahı var güressek beni devirir yani
kızlar denize giden yada gidecek olan var mı.ya biz hamile kalmadan önce yerimizi ayırttık hatta parasını bile ödedik.oğlum için gitmek istiyorum suyu çok seviyor.giden v arsa yada gidecek olan ne giydiniz ,giyeceksiniz.karnım da iyice büyüdü bu halde mayo da giyemem.yarı kapalı mayoları kullanan var mı.nereden bulabıilirim
kızlar denize giden yada gidecek olan var mı.ya biz hamile kalmadan önce yerimizi ayırttık hatta parasını bile ödedik.oğlum için gitmek istiyorum suyu çok seviyor.giden v arsa yada gidecek olan ne giydiniz ,giyeceksiniz.karnım da iyice büyüdü bu halde mayo da giyemem.yarı kapalı mayoları kullanan var mı.nereden bulabıilirim
saolun yanıtlarınız için ama kızlar benim biraz kilom olduğu için pek giymek istemiyorum bikini.ama mayo giyip üstüne şort olabilir.şu yarı kapalı mayolardan düşündm ama altı tayt şeklinde oluyor zaten.bakalım bulabilecekmiyim.
bak benimki şöle birşey canım..saolun yanıtlarınız için ama kızlar benim biraz kilom olduğu için pek giymek istemiyorum bikini.ama mayo giyip üstüne şort olabilir.şu yarı kapalı mayolardan düşündm ama altı tayt şeklinde oluyor zaten.bakalım bulabilecekmiyim.
serumla falan rahat olur diye düşündüm kısa kollu[/QUOTE
http://www.n11.com/tesettur-mayo-7005-ayni-gun-kargo-P14218624 bence bu güzel bak fiyatta iyiymiş baya :)saolun yanıtlarınız için ama kızlar benim biraz kilom olduğu için pek giymek istemiyorum bikini.ama mayo giyip üstüne şort olabilir.şu yarı kapalı mayolardan düşündm ama altı tayt şeklinde oluyor zaten.bakalım bulabilecekmiyim.
saolun yanıtlarınız için ama kızlar benim biraz kilom olduğu için pek giymek istemiyorum bikini.ama mayo giyip üstüne şort olabilir.şu yarı kapalı mayolardan düşündm ama altı tayt şeklinde oluyor zaten.bakalım bulabilecekmiyim.
zeyy bizde en erken sen girmişsin maşallah bebişlerine ikiz olduğundan dolayı senden daha önce doğum haberi gelecek Allah sağlıkla buluştursun bebişlerinle ama mümkünse 32 33 e kadar kalsınlar
merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz
O hastane çıkış setlerinde olan battaniyeler yeterli olur mu? Yoksa şu pofuduk tüylülerden mi almak lazım? Bizim alerjimiz olduğu için pek yanaşmıyoruz onlara da. Eğer o normal pamuklu battaniyeler olursa ben de bolca götüreyim.
serumla falan rahat olur diye düşündüm kısa kollu
Kızlar lcw de mütiş indirim var internet sitesinde ben az önce oğluşumun nerdeyse tüm 3-6 aylık alışverişini yaptım kışlık güzel sweetler penyeler falan var çok. Hoşuma gitti hiç 3-6 ay kışlık kıyafetimiz yoktu tavsiye ederimm
Kızlar göbek çevrenizde gerilme şeklinde ağrılar oluyor mu? Hani böyle çok yediğinde şişer ya insan onun gibi. Acıyo resmen yaa. Yırtılıyor mu napıyor anlamadım. Zırt bırt doktoru da aramak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?