2014 Kasım Anneleri

kızlar denize giden yada gidecek olan var mı.ya biz hamile kalmadan önce yerimizi ayırttık hatta parasını bile ödedik.oğlum için gitmek istiyorum suyu çok seviyor.giden v arsa yada gidecek olan ne giydiniz ,giyeceksiniz.karnım da iyice büyüdü bu halde mayo da giyemem.yarı kapalı mayoları kullanan var mı.nereden bulabıilirim

Her normal doğumda vücut yenileniyor canım devirirler inan bizi :)) Sağlık problemi olmadığı sürece kesinlikle normal doğum taraftarıyım inşallah normal olur doğumun canım :)

Canım ben bu hafta sonu gittim.
Hem mayo hem bikini giydim. Önceki gebelikten kalan 46 beden mayom vardı dümdüz siyah o çok rahat oldu. Ama malum ıslak oturmamak gerektiği için bikini ile değiştirdim bikini ile zaten göbüş tamamen dışarda. Sıkıntı olmadı yani.
Aslında uzun bir tatile gidemeyeceğimiz için birşey almadım ama eğer gitseydik LCW dan bunu alıcaktım.

http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Bikini/2117093/434144

Yüzmek hamilelere ve bebeklere çok iyi geliyor. Tabi kendini yormadan.
Ben normal bikinimi giyip altıma da survivordaki kızlar gibi kısa şort giydim. Her denizden çıktığımda da alt bikinimi değiştirdim. Güneş kremi olarak da solanthe pregna kullandım.

saolun yanıtlarınız için ama kızlar benim biraz kilom olduğu için pek giymek istemiyorum bikini.ama mayo giyip üstüne şort olabilir.şu yarı kapalı mayolardan düşündm ama altı tayt şeklinde oluyor zaten.bakalım bulabilecekmiyim.

canım var senin dediğin mayolardan..
hatta bende almıştım bir tane..üzeri kısa kollu hafif tunik gibi..altı normakl bikini mayosu gibiydi canım..
hem bikini hem onu giyiyordumö

http://www.n11.com/tesettur-mayo-7005-ayni-gun-kargo-P14218624 bence bu güzel bak fiyatta iyiymiş baya :)

Canım kilon ne durumda bilmiyorum ama bende öyle ince biri değilim.
Şimdiye kadar kilom ve çatlaklarımı gizlemek için genelde düz siyah anane modeli mayo giydim. Ama geçen sene itibariyle artık umursamıyorum. Zaten plajda kimse kimseye bakmıyor hele ki anneysen hamileysen. Ne kilolu insanlar var yani denize mi girmesinler kilosu var diye.. Artık beğendiğim mayo olsun bikini olsun alıp giyiyorum. Kimseyi de umursamıyorum. Ben nasıl rahat edersem öyle..

Kızlar lcw de mütiş indirim var internet sitesinde ben az önce oğluşumun nerdeyse tüm 3-6 aylık alışverişini yaptım kışlık güzel sweetler penyeler falan var çok. Hoşuma gitti hiç 3-6 ay kışlık kıyafetimiz yoktu tavsiye ederimm

zeyy bizde en erken sen girmişsin maşallah bebişlerine ikiz olduğundan dolayı senden daha önce doğum haberi gelecek Allah sağlıkla buluştursun bebişlerinle ama mümkünse 32 33 e kadar kalsınlar

inşallah 35i görürsek çok iyi olucak bizim için..hayırlısı..

merhaba bayanlar şu hastane belirleme işine nsıl karar veriyorsunuz bnim oldugum yerde bir tane özel hastane var tbi yetişeilirsem çünkü 1,5 saat uzaklıkta ve bu fiyatları nereden öğreniyorsunuz

hastanenin hasta kabul kısmına sorabilirsin ücreti...

hastane çıkışının battaniyesi yeterli olmaz canım o kundak şeklindekilerde çok güzel..

çok hoş canım bence..
ben hep kısa kollu ve askılı aldım üşürsem üstüne sabahlıkalrı var veya hırka giyerim..
ama uzun kolluda pişersem çözümü yok..bir de lohusayken çok sıcaklıyomuş insan..
ya bir de ekim kasımda havalar öyle soğuk olmuyoki geçen sene aralıkta kısa kollu-hırka giydiğimi hatırlıyorum..

hamile mayosu diye netten aratabilirsin canım etekli veya şortlu modellerde vardır..

Kızlar göbek çevrenizde gerilme şeklinde ağrılar oluyor mu? Hani böyle çok yediğinde şişer ya insan onun gibi. Acıyo resmen yaa. Yırtılıyor mu napıyor anlamadım. Zırt bırt doktoru da aramak istemiyorum.

Aldıklarım bunlar nasıl kızlar;-)

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 144
  • image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 133
Ben de aldım bir şeyler :) gerçekten çok uygun fiyatlar.

canım tabiki oluyor bebek büyüyor kendine yer açmaya çalışıyor o yüzden kas ve esneme hareketleri yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…