- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Olmaz mi. Patlayacam saniorum. Muthis gergin bir karnim oluyor. Bazen de duzelio.Kızlar göbek çevrenizde gerilme şeklinde ağrılar oluyor mu? Hani böyle çok yediğinde şişer ya insan onun gibi. Acıyo resmen yaa. Yırtılıyor mu napıyor anlamadım. Zırt bırt doktoru da aramak istemiyorum.
bnmde bi kç gündr göbek deliğim sızlyo resmen ve oğlum tam o bögelerde toplanıyo bazen.tarifsiz bi gerilme ve sertlik hissedyrm öyle oluncaOlmaz mi. Patlayacam saniorum. Muthis gergin bir karnim oluyor. Bazen de duzelio.
Bendede oluyo hele yürürken dahada gerginleşiyo sanki patlıycak gibi hissediyorum kendimiKızlar göbek çevrenizde gerilme şeklinde ağrılar oluyor mu? Hani böyle çok yediğinde şişer ya insan onun gibi. Acıyo resmen yaa. Yırtılıyor mu napıyor anlamadım. Zırt bırt doktoru da aramak istemiyorum.
aynenBendede oluyo hele yürürken dahada gerginleşiyo sanki patlıycak gibi hissediyorum kendimi
Canım decavit'i sağlık ocağı ücretsiz veriyor sorarsan hemen verirler bana verdiler kocaman kutuyla ne zaman biterse gel al dediler ama maltoferi kendin alıyosun bende bunları kullanıyorum o yüzden biliyorumGünaydın arkadaşlar,
Nasılsınız?? Mide sıkıntısı çekmeye başlayanlardan biri de benim... ilk başlardaki gibi kötü olmasada midem bir kaç gündür kötü...
Oğlan çok hareketli, iki hgafta sonra gidicem doktora 25,5 haftada 800 grdı. acaba şu an ne kadar oldu çok merak ediyorummm
doktor beni 20 günde gel diye çağırdı, böyle gidincede ilaç almak sıkıntı oluyor. mesela heray aynı ilaçları yeniliyor ya, ecz. de ilaç evde var gözüküyor ve ilacı sgk karşılamıyor.
böyle sıkıntı ile karşılaşan var mı? acaba decavit, maltofer falan aile hekimi yazabilir mi??
xilerix kilosu ile ilgilide bi formul var, karın çevresi baş cevresı falan ama ezbere bilmiyorum. google a sor :)
Kızlar göbek çevrenizde gerilme şeklinde ağrılar oluyor mu? Hani böyle çok yediğinde şişer ya insan onun gibi. Acıyo resmen yaa. Yırtılıyor mu napıyor anlamadım. Zırt bırt doktoru da aramak istemiyorum.[/aynısı bedede varya. saki içeride kırışıklıklar var da acılıyormus gibi oluyor. bi tuhaf hissediyorum. bi de benim karnımda günde bi iki kere cıt diye ses geliyor aranızda böyle birşey yaşayan var mı. böyle tırnak keser gibi
ayyy bunlar çok kullanışlı oluyo fermuarını bi çekiyosun üstünede bi tülbent örtüyosun bebiş içerde fırında sankicanım hava durumu belli değil..
ama bence o hastane çıkışındaki battaniyelerle üşür..
bir tane pofuduk dediğin battaniyeden götür kuzucum..
bak benim dediğim bu ben bunu götürcem
https://www.google.com.tr/search?q=fermuarlı battaniye&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=x3z0U4_8Oa7c4QTi6YHgDg&ved=0CBkQsAQ&biw=1024&bih=679#facrc=_&imgdii=_&imgrc=_cGU3_TsVarJWM%3A;I0Og4aJGH8Y_IM;https%3A%2F%2Fkazeltextil.com%2Fimage%2Fcache%2Fdata%2Ftomuycuk%2F1297kirmizi-900x900.JPG;https%3A%2F%2Fkazeltextil.com%2Findex.php%3Froute%3Dproduct%2Fcategory%26path%3D107_170;900;900
evettt gülüm su olayından bi muzdaripte benim sanada çoooook geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma dinlen bol bol söyle tontişe de dursun durduğu yerde çok erken dahaSLM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARIMIZ MERAK ETMİŞTİ ŞU SU GELME İŞİNİ FELAN BUGÜN DOKTORA GİTTİK BEBEĞİM GAYET İYİ ÇOK ŞÜKÜR FAKAT DOĞUM KANALINA GİRMİŞ VE SU OLAYI DA EKLENİNCE BANA BİR SÜRÜ YASAK GELDİ YOLCULUK,İŞ YAPMAK,AĞIR KALDIRMAK,YÜRÜMEK v.s....DAHA BİRSÜRÜ YASAK GELDİ BEBEĞİN SUYUNDA FELAN BİR AZALMA YOK NORMAL DEDİ VİTAMİN VERDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ BİRDE KRAMPLAR İÇİN MAGNEZYUM İLACI ZATEN KAN İLACIM DA VAR 3 ETTİ BİZDE DURUMLAR BÖYLE BOL BOL AYAKLARIMIN ALTINA YASTIK ALIP UZANICAK MIŞIM
canım geçmiş olsun inş sıkıntı olmaz doğum kanalına girmiş derken kastettiğin nedir merak ettim benim bebeğiminde başı aşağıda doğum pozisyonunda ama bana doktorum hiç bi önlem almamı söylemedi hatta benim çalıştığım okul evime 2 saat uzak hergün 4 saat yolculuk yapabilirmiyim dedim evet dedi, bide aşağıda oldugundan vurduğunda sanki altom açılcakmış gibi geliyo sanada oluyomu öyle?SLM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARIMIZ MERAK ETMİŞTİ ŞU SU GELME İŞİNİ FELAN BUGÜN DOKTORA GİTTİK BEBEĞİM GAYET İYİ ÇOK ŞÜKÜR FAKAT DOĞUM KANALINA GİRMİŞ VE SU OLAYI DA EKLENİNCE BANA BİR SÜRÜ YASAK GELDİ YOLCULUK,İŞ YAPMAK,AĞIR KALDIRMAK,YÜRÜMEK v.s....DAHA BİRSÜRÜ YASAK GELDİ BEBEĞİN SUYUNDA FELAN BİR AZALMA YOK NORMAL DEDİ VİTAMİN VERDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ BİRDE KRAMPLAR İÇİN MAGNEZYUM İLACI ZATEN KAN İLACIM DA VAR 3 ETTİ BİZDE DURUMLAR BÖYLE BOL BOL AYAKLARIMIN ALTINA YASTIK ALIP UZANICAK MIŞIM
ım ben pamuk yatak aldım baby jem markaKızlar oyun parkı içine hangi marka yatak aldınız bide visko planlardan mı aldınız
E bebek te vardı ama bi düzü bide viscolusu var hangisi daha iyi acabaCan
ım ben pamuk yatak aldım baby jem marka
Düz aldım canım ben visco yu ilk başta pek önermiyo doktorlar bebekler için sünger veya pamuk diyolarE bebek te vardı ama bi düzü bide viscolusu var hangisi daha iyi acaba
evet o gerçekten çok zor sanki biran gelecek ve patlayacak gibi oluyor ama hep akşamları öyle oluyor gündüz hiç olmadıBendede oluyo hele yürürken dahada gerginleşiyo sanki patlıycak gibi hissediyorum kendimi
bende öyleyim eşim dışarıçıkalım diyor yürüyelim diye ama ben yürümek ne kelime yer değiştirmekte zorlanıyorum bazı günler özelliklede geceleri böyle oluyor sanırım daha sık olacak artıkBugün en zorlandığım gün diyebilirim.
Sanırım artık doğuma yaklaşıyoruz, bu gerçeği kabullenmem gerekiyor. 3 aydan az zaman kaldı ne de olsa.
Karnımı,belimi,ayaklarımı,kendimi taşıyacak derman bulamadım. Özellikle göbek çevrem her an ortadan yırtılacak gibi acıyordu. Hala da geçmiş değil tam anlamıyla. Şu an ayaklarımı diktim yatıyorum. Umarım sabaha ağrısız uyanırım. Ama herkes asıl şimdi başlıyor diyor. Ben de tek bebeğim sağlıklı olsun da çekerim napıyım diyorum.
SLM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARIMIZ MERAK ETMİŞTİ ŞU SU GELME İŞİNİ FELAN BUGÜN DOKTORA GİTTİK BEBEĞİM GAYET İYİ ÇOK ŞÜKÜR FAKAT DOĞUM KANALINA GİRMİŞ VE SU OLAYI DA EKLENİNCE BANA BİR SÜRÜ YASAK GELDİ YOLCULUK,İŞ YAPMAK,AĞIR KALDIRMAK,YÜRÜMEK v.s....DAHA BİRSÜRÜ YASAK GELDİ BEBEĞİN SUYUNDA FELAN BİR AZALMA YOK NORMAL DEDİ VİTAMİN VERDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ BİRDE KRAMPLAR İÇİN MAGNEZYUM İLACI ZATEN KAN İLACIM DA VAR 3 ETTİ BİZDE DURUMLAR BÖYLE BOL BOL AYAKLARIMIN ALTINA YASTIK ALIP UZANICAK MIŞIM
Slm kizlar. Ikizlerimden biri sag kaburgama dogru ittirio iki gundur. Hareketlerim iyice kisitlandi. Duz yatip ayaklarimin altina yastik alinca rahatliorum. Boyle bir durum yasayan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?