2014 Kasım Anneleri

Benim 2 catlagmda gobegimin hemen sagnda solunda hala yok bbaska catlak diyete girdim diye istahim kapandi kilo almiyrum bu ay hic almadm ama artik kiloyu dert etmiyrum bebegim iyi olsunda baska bise istemyrum suana kadar 6.5kilo aldm

Olmaz mi. Patlayacam saniorum. Muthis gergin bir karnim oluyor. Bazen de duzelio.

Ilk kizimda niveanin sampuanini kullandim.kizim 3yasini gecti hsla onu kullaniyorum.hem sac hem vucut ivin. Memnunum ben. Sanirim bunda da aynisini kullanicam.
Hsdtaneden ciksrken tek penye battaniye yetmez. Ilk dogumumda hemsireler kizimi bir zibin ve 2 kat tulum seklinde 3kat giydirdiler. Bi penye battaniye ve bi polar battaniyeye sardilar. Yeni doganlar usur.anne karninda 37dereceye alisik olduklari icin bi muddet kucaginizda tutun bile demisler.

Bendede oluyo hele yürürken dahada gerginleşiyo sanki patlıycak gibi hissediyorum kendimi

Canım decavit'i sağlık ocağı ücretsiz veriyor sorarsan hemen verirler bana verdiler kocaman kutuyla ne zaman biterse gel al dediler ama maltoferi kendin alıyosun bende bunları kullanıyorum o yüzden biliyorum

SLM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARIMIZ MERAK ETMİŞTİ ŞU SU GELME İŞİNİ FELAN BUGÜN DOKTORA GİTTİK BEBEĞİM GAYET İYİ ÇOK ŞÜKÜR FAKAT DOĞUM KANALINA GİRMİŞ VE SU OLAYI DA EKLENİNCE BANA BİR SÜRÜ YASAK GELDİ YOLCULUK,İŞ YAPMAK,AĞIR KALDIRMAK,YÜRÜMEK v.s....DAHA BİRSÜRÜ YASAK GELDİ BEBEĞİN SUYUNDA FELAN BİR AZALMA YOK NORMAL DEDİ VİTAMİN VERDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ BİRDE KRAMPLAR İÇİN MAGNEZYUM İLACI ZATEN KAN İLACIM DA VAR 3 ETTİ BİZDE DURUMLAR BÖYLE BOL BOL AYAKLARIMIN ALTINA YASTIK ALIP UZANICAK MIŞIM

ayyy bunlar çok kullanışlı oluyo fermuarını bi çekiyosun üstünede bi tülbent örtüyosun bebiş içerde fırında sanki

evettt gülüm su olayından bi muzdaripte benim sanada çoooook geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma dinlen bol bol söyle tontişe de dursun durduğu yerde çok erken daha benim kız da baş aşağı duruyo ama doğum kanalına girmemiş daha oğlumda 30 da girmilti doğum kanalına doktor yatcaksın demişti ben yatmayınca bigün iş yaparken doğurcan kedi yavrusu gibi bişey vercem eline küçücük diye kızmıştı ama oğlum doğmadı 4 gün boyunca normal doğum diye gittim baktım rahim hiç açılmıyo 5. Gün sezertana alındım

Ca
canım geçmiş olsun inş sıkıntı olmaz doğum kanalına girmiş derken kastettiğin nedir merak ettim benim bebeğiminde başı aşağıda doğum pozisyonunda ama bana doktorum hiç bi önlem almamı söylemedi hatta benim çalıştığım okul evime 2 saat uzak hergün 4 saat yolculuk yapabilirmiyim dedim evet dedi, bide aşağıda oldugundan vurduğunda sanki altom açılcakmış gibi geliyo sanada oluyomu öyle?

Slm kizlar. Ikizlerimden biri sag kaburgama dogru ittirio iki gundur. Hareketlerim iyice kisitlandi. Duz yatip ayaklarimin altina yastik alinca rahatliorum. Boyle bir durum yasayan var mi.

Bugün en zorlandığım gün diyebilirim.
Sanırım artık doğuma yaklaşıyoruz, bu gerçeği kabullenmem gerekiyor. 3 aydan az zaman kaldı ne de olsa.
Karnımı,belimi,ayaklarımı,kendimi taşıyacak derman bulamadım. Özellikle göbek çevrem her an ortadan yırtılacak gibi acıyordu. Hala da geçmiş değil tam anlamıyla. Şu an ayaklarımı diktim yatıyorum. Umarım sabaha ağrısız uyanırım. Ama herkes asıl şimdi başlıyor diyor. Ben de tek bebeğim sağlıklı olsun da çekerim napıyım diyorum.

bende öyleyim eşim dışarıçıkalım diyor yürüyelim diye ama ben yürümek ne kelime yer değiştirmekte zorlanıyorum bazı günler özelliklede geceleri böyle oluyor sanırım daha sık olacak artık

Allah yardımcın olsun canım dinlen..

Slm kizlar. Ikizlerimden biri sag kaburgama dogru ittirio iki gundur. Hareketlerim iyice kisitlandi. Duz yatip ayaklarimin altina yastik alinca rahatliorum. Boyle bir durum yasayan var mi.

tabiki ben varım
gece sağa sola dönerken o çatı dedikleri kemiklerim sızlıyo daha şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…