2014 Kasım Anneleri

Kızlar bu magnezyumu hergün degilde 2 güne bir icsek olur mu sizce?çok tatlılı geldi tozu bana:{

Canım benim ya... Sana ne dedim... Acelesi yok inan ki... Ne zaman müsait oldun ne zaman yolun düştü o zaman olur ne olacak... Bunaltma kendini lütfen...

Perikanadı inanmayacaksın ama mağaza kapanmış çok üzüldüm.. zaten gittiğimde çok parça eşya yoktu içinde, demek ki bundanmış.. yardım edebileceğim başka bir şey olursa haber ver olur mu?

bu arada herkese günaydın kızlarrrrr :)

Neden inanmayayım canım benim.. Canın sağolsun sağlık olsun... Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştın sağolasın...

Herkese kocaman günaydın...

Neden inanmayayım canım benim.. Canın sağolsun sağlık olsun... Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştın sağolasın...

Herkese kocaman günaydın...
ay ben inanamadım da ondan :) kapının önüne kadar gidip içeri girecekken fark ettim bi de çok komikti :)
istanbulda başka nerelerde var eğer biliyorsan söyle yolum düşerse bakarım ben. zaten resimler de telde.

Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu... İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam

günaydın kızlarrr..
şişme ve o karında kasılma yırtılma durumundan bahsetmişsiniz..
akşamları bende fena oluyorum..
en iyi yöntemimde işten gider gitmez bir duş almak ılık su ile..
ve gece yatmadan tekrar ılık suyun altına girmekte buldum biraz olsun rahatlatıyor beni

ay ben inanamadım da ondan :) kapının önüne kadar gidip içeri girecekken fark ettim bi de çok komikti :)
istanbulda başka nerelerde var eğer biliyorsan söyle yolum düşerse bakarım ben. zaten resimler de telde.

Yok canım ya daha o kadar zahmet etme sağol canım benim... Sağlık olsun da her şey hallolur.. Sabah sabah moralim bozuldu..

Gecmis olsun. Dizlerinin ustune dusmussen bisey olmamistir. Sakinles kipirtilarini hissedersin zaten. Simdi bebis de tedirgindir.

evet o gerçekten çok zor sanki biran gelecek ve patlayacak gibi oluyor ama hep akşamları öyle oluyor gündüz hiç olmadı
O bende de oluyor kızlar resmen patlayacak gibi bir his ben çözümü akşamları meyve yememekte buldum çok şişkinlik yapiyo aklınızda bulunsun. Bir de akşam yemeği saatini geciktirmeyin geç saatte birşey yemeyin ben böyle kurtuldum yoksa şişkinlikten uyuyamiyordum

Bu arada tatlı hamisler Günaydın Günaydın Günaydın biz oğlumla babamıza kahvaltisini hazirladik işe yolladik umarim bugün bereketli hayırlı bir gün olur hepimiz içiiiin

Ah canım ya sakin ol belli ki karnını korumak için baya cabalamissin yaralanmissin merak etme bebegine birsey olmamıştır agrin sızın var mı?

[QUOraporlall, post: 36578606, member: 394968"]Zeycigim benim sag ust kaburga kemigim. Orda ne ario bu bebiskom bilemedim.[/QUOTE]
Ben rapor aldim mesela bu nedenden sag kaburgam cok aciyo ayaklari orda sanirim resmen kirik gibi zonkluyo bazen

Canım çok geçmiş olsun. Bir şeyiniz yoktur inşallah, iyisinizdir umarım.
Kesinlikle bu işim çözümü bende de bu şekilde. Ilık duş bebeği rahatlatıyo sanırım, gerdirmiyor :)

Günaydın herkesee

Yok canım ya daha o kadar zahmet etme sağol canım benim... Sağlık olsun da her şey hallolur.. Sabah sabah moralim bozuldu..

bu arada çok geçmiş olsun yaa karnının üzerine düşmemişsin anladığım kadarıyla o yüzden hiç korkma. kaldı ki merdivenlerden yuvarlanan ama hiiiiç bir sorun yaşamayan birisini tanıyorum. maksimum korkmuştur miniğin. hiç endişelenme

Çok geçmiş olsun.

Düşüşünü anlattığın kadarıyla bebeciğine hiç bir şey olmamıştır. Bir çok yerli ve yabancı kaynakta amniyotik sıvının dünyanın en güvenli ortamını yarattığını okudum / dinledim. Çok ciddi araba kazalarında bile Allah korusun, bebeklere kolay kolay bir şey olmuyormuş. Ki böyle önce kollarınla şiddetini azalttığın bir düşüşte hiç bir şey olmaz bence. Hatta hava yastığı teknolojisinde amniyotik sıvı benzeri bir şey yaratmaya çalışıyorlarmış çok güvenli olduğu için araç kazalarında.

Gönlünü ferah tut. Bebeklerimiz korumalı sıvı bir ortam içinde, hissetmemiştir bile düştüğünü. Değişik bi açıda duruyor annem filan diye düşünmüştür :) Sakin ol, hiç üzülme. Çok takılırsa aklına, doktoruna bir görünürsün ama hiç bir şey olmamıştır bence.

Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Gecmis olsun. Dizlerinin ustune dusmussen bisey olmamistir. Sakinles kipirtilarini hissedersin zaten. Simdi bebis de tedirgindir.

Sağol canım... Aklım çıktı ya şimdi ona odaklandım minik minik hareket ediyor ama güçlü güçlü etsin diye bekliyorum...

Geçmiş olsun canım,bence iyidir bebiş. Hareketli mi?

Sağol canım... Hareketi var ufak ufak... Biraz sert hareket etsin diye beklemedeyim...

Ah canım ya sakin ol belli ki karnını korumak için baya cabalamissin yaralanmissin merak etme bebegine birsey olmamıştır agrin sızın var mı?

Ağrım sızım yok ama aklım karnımda ve o organımda.. Sanki birden bişi gelecek bişi olacak.. Zaten aşırı evhamlıyım ne bilim...

Kendim iyiyim canım sızım çok önemli değil bebeğimi düşünüyorum Rabbim korusun hepimizi..

Sağol canımmm... Ya o kadar da her sabah çıkar çıkmaz dualarımı okurum işe gelene kadar anlamadım gitti nasıl oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…