2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim canım... Çok da dua okurum her sabah.. Çok korktum.. Şimdi çikolata yedim ki güçlü güçlü hareket etsin içim rahatlasın diye... Amin canım Rabbim hepimizi korusun kötü şeylerden..

Korkma annesi, bebişin iyi bence, ama dusunce o da korkmustur. Sende korku hor
Monu salgliyosun. Etkilendi beybi.

canım çok geçmiş olsun kasma kendini Allah ın izniyle yoktur birşey Rabbim korur onları ona emanetler

canım geçmiş olsun..dizlerinin üzerine düşmüşsün oradanda kollarınla hafifletmişsin şiddeti..
merak etme birşey olmamıştır canımcım..
birazdan oğlan tekmlemeye başlar..
annem napıo acaba demiştir o..

Korkma annesi, bebişin iyi bence, ama dusunce o da korkmustur. Sende korku hor
Monu salgliyosun. Etkilendi beybi.

Korkmuştur yavrum kıyamam ona ben.. İnternetetn bakıyordum da ne bilim doktora gitmeme gerek var mı diye şimdilik hareket ediyor.. Tüm gün bebeğimi dinlicem inşallah bir sıkıntı olmaz..

canım çok geçmiş olsun kasma kendini Allah ın izniyle yoktur birşey Rabbim korur onları ona emanetler

Sağolasın canım... İnşallah.. Rabbime emanetiz zaten.. Allah korusunnnn

Teşekkürler canımmm... Netten de okudum da bir kaç saat bebeğimi dinlemem lazım hareketlerinde azalma felan olursa burda herhalde hastanee gitmeden korkudan ben bayılırım.. Rabbim korusun ya... Şu an öyle tedirginim ki...

perimmm çok geçmiş olsun kuzum, merak etme, düşüş hızını düşürmüşsün, hiç birşeycik olmamıştır kuzuna
Allah beterinden saklasın

perimmm çok geçmiş olsun kuzum, merak etme, düşüş hızını düşürmüşsün, hiç birşeycik olmamıştır kuzuna
Allah beterinden saklasın

Çok sağol canım benim... Şu an hareket ediyor şükürler olsun ama işte plesantasından ayrılmışsa hareketleri giderek yavaşlarmış şimdi aklıma o takıldı tüm gün takip edicem bebeğimi

canımm çok geçmiş olsun,
benzer şeyler çok duyuyoruz birşey olmamıştır allahın izniyle ama şu yaşadığın tedirginlik çok zararlı, bence git doktora ve rahatla, hem bebişini görmüş olursun

aynen bazı meyveler çokk gaz yapıyor, sanki vücut ağırlığım 2 katına çıkıyor, ben de geç saatte yemek yemiyorum, meyveyi gündüz tüketiyorum, tabii mide yanmaları devam, onlar azalmıyor

günaydınn tüm kasım anneleri ve kuzularıhepimiz için, hayırlı ,sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyoruz kızımla
dün doktora gittik, herşeyimiz yolunda çok şükür ama bebeğim 4 hafta önce 700 gr iken şu anda sadece 500 gr almış ve 1250 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyordu, şu anda gününde gidiyor, kilo alımı yavaşlamış diye çok üzüldüm ve kendime kızıyorum arkadaşlar, son 1 aydır çay kahve tüketimimi fazlaca artırdım, doğru dürüst yemek yemiyorum, ama ne yesem boğazımda duruyor bu yanmalardan dolayı, şimdi kendime bir plan yaptım, sağlıklı beslenme listeme geri dönücem, sabahları bol kaşar peyniri, bebeğe en çok kilo aldıran besindir, hem kalsiyum hem protein açısından çok zengin, çayı tamamen bırakıyorum, kahveyi arada içicem, ve balık olayını ciddiye alıcam, haftada 1 bile yesem kardır diyorum, boyumuz iyi çok şükür 38,5 maşallah, uzun ince birşey olmuş kuzum, oysa ben 1400 olur diyordum, yediklerimize dikkat edelim kızlar, çok kolay etkileniyorlar beslenme düzenimizin değişmesinden, bu arada sadece 200 gr almış, bebişin 550 gr aldığını düşünüce ben kilo bile vermişim

Sağol canım... Bebeğimi takip ediyorum içim tedirgin gün içinde Allah korusun bişi olursa gidicem ... Bebeğine de maşallah aklına takma öyle şeyleri.. Gününden geri kalmamış sonuçta ama dediğin gibi beslenmemiz çok etkiliyor ben de öğlenleri hep ekmek arası ile götürüyordum bugünden itibaren artık iş yerindeki yemekhaneye yazılıcam... Her şey güzel kuzularımız için.. Gerçekten kendi rahatımızı değil onları sağlığını düşünüp beslenmek lazım...

Çok sağol canım benim... Şu an hareket ediyor şükürler olsun ama işte plesantasından ayrılmışsa hareketleri giderek yavaşlarmış şimdi aklıma o takıldı tüm gün takip edicem bebeğimi
sen yine takip et canım ama şiddetli bir kaza çarpma olmadıkça plasenta ayrılmaz, korkma Kendini çok strese soktuğun için de bebeğin hareketleri yavaşlayacaktır, lütfen bunu da göz önünde bulundur, kendini daha fazla korkutma. Hatta içini rahatlatmak için doktoruna git acilden, en azından görünce rahatlarsın. Aklında soru işareti ve evham kalmaz

geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir yavrularımız

canım böyle tedirginsen bbekte hisseder Allah korusun birşey olmamışsa bebek şoka girer..biraz sakin olmaya çalış..
olamıyorsanda izin al doktoruna git bence canım..stres ve tedirginlik daha tehlikeli şu anda

Haklısın canım öğlene kadar ki durumuna bir bakayım olmazsa gidicem.. Annelik ne zormuş kendine bişi olsa kendini düşünmüyorsun aklına ilk gelen bebeğin oluyor...

canım böyle tedirginsen bbekte hisseder Allah korusun birşey olmamışsa bebek şoka girer..biraz sakin olmaya çalış..
olamıyorsanda izin al doktoruna git bence canım..stres ve tedirginlik daha tehlikeli şu anda

Canım arkadaşlarımla sohbet edip unutmaya çalışıyorum canım düştüğümü.. Bebeğim hareketli şu an şükür ama elim aklım onda sürekli... Öğlene kadar bi bakıcam...

canım niye sıkıosunki kendini bebeğin gününde gidiyormuş..
bence önemli olanda bu..
ben çayımı içiyorum peynirimide yiyorum..
bir bebek beslenmek istese sadece senin yediklerine bağlı kalmaz senin depondan tüketir canım...
birçok fakir kadın var yeme içmesi yok ama bebekleri 3,5 kilo doğuyor..
annenin deposunu kullanıyorlar..tabi anneden hal kalmıyor.
biz şu anda kendimiz içinde beslenmeliyiz.

Doktor kontrollerini sabrszlikla bekliyorum. :)) bir daha gittigimde tlfla videoya cekecem, arkadasim 10haftalik her gtmesnde çekiyor :)
Gecen esime dedim çekmedi :) 2eylulde kim olur yanimda bilmem ama çektirecem videoyaa.. kizlar, önce ultrasynla bakip, snra mi şeker yukleme yapiliyor. :) yoksa tersi mi?

Kızlar selam, dün doktora gittim, ne kadar yoğun çalıştığımı, evdede yemek yaptığımı ve yorulduğumu bilen arkadaşlar bilir.. Neticesinde bebeğin gelişimi yavaşlamış. 2 haftada 150 gr alması ve 32. haftaya göre 1650 gr olması normal sınırlar içerisinde ama düşük dedi, rapora ayrılman hayırlı olur dedi. Bide 3 vesayetle eve döndüğümü ve bazen ayakta kaldığımı öğrenince rapora ayrıl dedi. İzin vermiyolar diğer hamileler 37. haftaya kadar çalışıyomuş sende çalış diyolar dedim, gözlerini patlattı doktorcum. yasal hakkın, öyle bişi diyemezler al raporunu dedi. Kısmetse pazartesi gününden itibaren rapordayım.
Verdiğiniz diyetin karbonhidratını yarıya indirdim ve şeker değerlerim bu dedim, en yüksek çıkan 1. saat tokluk değerim 190, bazen iyi inyiyo falan fişman.. Pek parlak değil 4-5 gün daha ölç ona göre insülin başlatabiliriz de başlatmayabiliriz de dedi. Şekerin bebeğe zararı ne dedim, sana yok bebeğe var zararı dedi, o da şuymuş, bebiş yeni doğduğunda insülini yüksek doğacağından hastalıklara açık olacak ve iyileşme süreci uzayacaktır dedi. Biraz üzüldüm.. yarın öbür gün de çalışıcam sonra annemin yanına gidicem, hem ev işi yapmamış olurum hemde denize girer stresten arınırım.. Bugüne rapor yazdı, işleri bitirmem gerek dedim, doktor da annem de kızdı.. ama bitiriyim de içim rahat gideyim. Nasıl olsa dönülmez akşamın ufkundayım. Bidaha yüzümü zor görür burası peehhhh .
Böyle işte :)

Arkadaşım geçmiş olsun üzülme korkma, kordon kopması trafik kazasında bile olma ihtimali düşük bişiy, aşırı stres üzüntüden uzak dur onlar daha tehlikeli. Doktorumun bir lafı var, her hamile hamileliği boyunca 1 kere düşebilir yada süşme tehlikesi geçirebilir, karnın önde vücudun orantısız olduğundan dengeler bozuluyo sersemleyebiliyosun. Korkma sen, ama her yerin acımış ona üzüldüm...

Hanımlar ebebekte agustos ayına özel indirim var giyim puset filan ihtiyaciniz varbise bakin birde kraftin mama sandalyesi Indirimdeymis. Ben renkli olanı beğendim ama stok bitmiş bile gerçi mama sandalyesi için erken sanki ama baya indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…