- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Çok geçmiş olsun.
Düşüşünü anlattığın kadarıyla bebeciğine hiç bir şey olmamıştır. Bir çok yerli ve yabancı kaynakta amniyotik sıvının dünyanın en güvenli ortamını yarattığını okudum / dinledim. Çok ciddi araba kazalarında bile Allah korusun, bebeklere kolay kolay bir şey olmuyormuş. Ki böyle önce kollarınla şiddetini azalttığın bir düşüşte hiç bir şey olmaz bence. Hatta hava yastığı teknolojisinde amniyotik sıvı benzeri bir şey yaratmaya çalışıyorlarmış çok güvenli olduğu için araç kazalarında.
Gönlünü ferah tut. Bebeklerimiz korumalı sıvı bir ortam içinde, hissetmemiştir bile düştüğünü. Değişik bi açıda duruyor annem filan diye düşünmüştür :) Sakin ol, hiç üzülme. Çok takılırsa aklına, doktoruna bir görünürsün ama hiç bir şey olmamıştır bence.
Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Sağol canım... Aklım çıktı ya şimdi ona odaklandım minik minik hareket ediyor ama güçlü güçlü etsin diye bekliyorum...
Sağol canım... Hareketi var ufak ufak... Biraz sert hareket etsin diye beklemedeyim...
Ağrım sızım yok ama aklım karnımda ve o organımda.. Sanki birden bişi gelecek bişi olacak.. Zaten aşırı evhamlıyım ne bilim...
Kendim iyiyim canım sızım çok önemli değil bebeğimi düşünüyorum Rabbim korusun hepimizi..
Sağol canımmm... Ya o kadar da her sabah çıkar çıkmaz dualarımı okurum işe gelene kadar anlamadım gitti nasıl oldu...
canım çok geçmiş olsun kasma kendini Allah ın izniyle yoktur birşey Rabbim korur onları ona emanetlerTeşekkür ederim canım... Çok da dua okurum her sabah.. Çok korktum.. Şimdi çikolata yedim ki güçlü güçlü hareket etsin içim rahatlasın diye... Amin canım Rabbim hepimizi korusun kötü şeylerden..
Sağol canım... Aklım çıktı ya şimdi ona odaklandım minik minik hareket ediyor ama güçlü güçlü etsin diye bekliyorum...
Sağol canım... Hareketi var ufak ufak... Biraz sert hareket etsin diye beklemedeyim...
Ağrım sızım yok ama aklım karnımda ve o organımda.. Sanki birden bişi gelecek bişi olacak.. Zaten aşırı evhamlıyım ne bilim...
Kendim iyiyim canım sızım çok önemli değil bebeğimi düşünüyorum Rabbim korusun hepimizi..
Sağol canımmm... Ya o kadar da her sabah çıkar çıkmaz dualarımı okurum işe gelene kadar anlamadım gitti nasıl oldu...
Korkma annesi, bebişin iyi bence, ama dusunce o da korkmustur. Sende korku hor
Monu salgliyosun. Etkilendi beybi.
canım çok geçmiş olsun kasma kendini Allah ın izniyle yoktur birşey Rabbim korur onları ona emanetler
canım geçmiş olsun..dizlerinin üzerine düşmüşsün oradanda kollarınla hafifletmişsin şiddeti..
merak etme birşey olmamıştır canımcım..
birazdan oğlan tekmlemeye başlar..
annem napıo acaba demiştir o..
perimmm çok geçmiş olsun kuzum, merak etme, düşüş hızını düşürmüşsün, hiç birşeycik olmamıştır kuzuna
perimmm çok geçmiş olsun kuzum, merak etme, düşüş hızını düşürmüşsün, hiç birşeycik olmamıştır kuzuna
Allah beterinden saklasın
canımm çok geçmiş olsun,Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
O bende de oluyor kızlar resmen patlayacak gibi bir hisben çözümü akşamları meyve yememekte buldum çok şişkinlik yapiyo aklınızda bulunsun. Bir de akşam yemeği saatini geciktirmeyin geç saatte birşey yemeyin ben böyle kurtuldum yoksa şişkinlikten uyuyamiyordum
Bu arada tatlı hamisler Günaydın Günaydın Günaydınbiz oğlumla babamıza kahvaltisini hazirladik işe yolladik umarim bugün bereketli hayırlı bir gün olur hepimiz içiiiin
canımm çok geçmiş olsun,
benzer şeyler çok duyuyoruz birşey olmamıştır allahın izniyle ama şu yaşadığın tedirginlik çok zararlı, bence git doktora ve rahatla, hem bebişini görmüş olursun
aynen bazı meyveler çokk gaz yapıyor, sanki vücut ağırlığım 2 katına çıkıyor, ben de geç saatte yemek yemiyorum, meyveyi gündüz tüketiyorum, tabii mide yanmaları devam, onlar azalmıyor
günaydınn tüm kasım anneleri ve kuzularıhepimiz için, hayırlı ,sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyoruz kızımla
dün doktora gittik, herşeyimiz yolunda çok şükür ama bebeğim 4 hafta önce 700 gr iken şu anda sadece 500 gr almış ve 1250 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyordu, şu anda gününde gidiyor, kilo alımı yavaşlamış diye çok üzüldüm ve kendime kızıyorum arkadaşlar, son 1 aydır çay kahve tüketimimi fazlaca artırdım, doğru dürüst yemek yemiyorum, ama ne yesem boğazımda duruyor bu yanmalardan dolayı, şimdi kendime bir plan yaptım, sağlıklı beslenme listeme geri dönücem, sabahları bol kaşar peyniri, bebeğe en çok kilo aldıran besindir, hem kalsiyum hem protein açısından çok zengin, çayı tamamen bırakıyorum, kahveyi arada içicem, ve balık olayını ciddiye alıcam, haftada 1 bile yesem kardır diyorum, boyumuz iyi çok şükür 38,5 maşallah, uzun ince birşey olmuş kuzum, oysa ben 1400 olur diyordum, yediklerimize dikkat edelim kızlar, çok kolay etkileniyorlar beslenme düzenimizin değişmesinden, bu arada sadece 200 gr almış, bebişin 550 gr aldığını düşünüce ben kilo bile vermişim
sen yine takip et canım ama şiddetli bir kaza çarpma olmadıkça plasenta ayrılmaz, korkmaÇok sağol canım benim... Şu an hareket ediyor şükürler olsun ama işte plesantasından ayrılmışsa hareketleri giderek yavaşlarmış şimdi aklıma o takıldı tüm gün takip edicem bebeğimi
geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir yavrularımızSLM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARIMIZ MERAK ETMİŞTİ ŞU SU GELME İŞİNİ FELAN BUGÜN DOKTORA GİTTİK BEBEĞİM GAYET İYİ ÇOK ŞÜKÜR FAKAT DOĞUM KANALINA GİRMİŞ VE SU OLAYI DA EKLENİNCE BANA BİR SÜRÜ YASAK GELDİ YOLCULUK,İŞ YAPMAK,AĞIR KALDIRMAK,YÜRÜMEK v.s....DAHA BİRSÜRÜ YASAK GELDİ BEBEĞİN SUYUNDA FELAN BİR AZALMA YOK NORMAL DEDİ VİTAMİN VERDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR DEDİ BİRDE KRAMPLAR İÇİN MAGNEZYUM İLACI ZATEN KAN İLACIM DA VAR 3 ETTİ BİZDE DURUMLAR BÖYLE BOL BOL AYAKLARIMIN ALTINA YASTIK ALIP UZANICAK MIŞIM
Teşekkürler canımmm... Netten de okudum da bir kaç saat bebeğimi dinlemem lazım hareketlerinde azalma felan olursa burda herhalde hastanee gitmeden korkudan ben bayılırım.. Rabbim korusun ya... Şu an öyle tedirginim ki...
sen yine takip et canım ama şiddetli bir kaza çarpma olmadıkça plasenta ayrılmaz, korkmaKendini çok strese soktuğun için de bebeğin hareketleri yavaşlayacaktır, lütfen bunu da göz önünde bulundur, kendini daha fazla korkutma. Hatta içini rahatlatmak için doktoruna git acilden, en azından görünce rahatlarsın. Aklında soru işareti ve evham kalmaz
canım böyle tedirginsen bbekte hisseder Allah korusun birşey olmamışsa bebek şoka girer..biraz sakin olmaya çalış..
olamıyorsanda izin al doktoruna git bence canım..stres ve tedirginlik daha tehlikeli şu anda
canımm çok geçmiş olsun,
benzer şeyler çok duyuyoruz birşey olmamıştır allahın izniyle ama şu yaşadığın tedirginlik çok zararlı, bence git doktora ve rahatla, hem bebişini görmüş olursun
aynen bazı meyveler çokk gaz yapıyor, sanki vücut ağırlığım 2 katına çıkıyor, ben de geç saatte yemek yemiyorum, meyveyi gündüz tüketiyorum, tabii mide yanmaları devam, onlar azalmıyor
günaydınn tüm kasım anneleri ve kuzularıhepimiz için, hayırlı ,sağlıklı, bereketli yeni bir gün diliyoruz kızımla
dün doktora gittik, herşeyimiz yolunda çok şükür ama bebeğim 4 hafta önce 700 gr iken şu anda sadece 500 gr almış ve 1250 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyordu, şu anda gününde gidiyor, kilo alımı yavaşlamış diye çok üzüldüm ve kendime kızıyorum arkadaşlar, son 1 aydır çay kahve tüketimimi fazlaca artırdım, doğru dürüst yemek yemiyorum, ama ne yesem boğazımda duruyor bu yanmalardan dolayı, şimdi kendime bir plan yaptım, sağlıklı beslenme listeme geri dönücem, sabahları bol kaşar peyniri, bebeğe en çok kilo aldıran besindir, hem kalsiyum hem protein açısından çok zengin, çayı tamamen bırakıyorum, kahveyi arada içicem, ve balık olayını ciddiye alıcam, haftada 1 bile yesem kardır diyorum, boyumuz iyi çok şükür 38,5 maşallah, uzun ince birşey olmuş kuzum, oysa ben 1400 olur diyordum, yediklerimize dikkat edelim kızlar, çok kolay etkileniyorlar beslenme düzenimizin değişmesinden, bu arada sadece 200 gr almış, bebişin 550 gr aldığını düşünüce ben kilo bile vermişim
Arkadaşım geçmiş olsun üzülme korkma, kordon kopması trafik kazasında bile olma ihtimali düşük bişiy, aşırı stres üzüntüden uzak dur onlar daha tehlikeli. Doktorumun bir lafı var, her hamile hamileliği boyunca 1 kere düşebilir yada süşme tehlikesi geçirebilir, karnın önde vücudun orantısız olduğundan dengeler bozuluyo sersemleyebiliyosun. Korkma sen, ama her yerin acımış ona üzüldüm...Çok sağol canım benim... Şu an hareket ediyor şükürler olsun ama işte plesantasından ayrılmışsa hareketleri giderek yavaşlarmış şimdi aklıma o takıldı tüm gün takip edicem bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?