2014 Kasım Anneleri

canım benimm ohh izne ayrıllıosun sonunda şaka maka valla sen bayrağı taşıosun önde hadi bakalımmm..sağlıkla ilk önce sen doğur şu oğlanı çatır çatırda bize örnek ol..
ohh annene git bencede..deniz falan da varmış müthişşş...

Günaydın kızlar herkese

Pericim geçmiş olsun
bebek hareketli diyorsun eminim birşey yoktur ama burda ne desek boş
dakika aklından çıkmadığına eminim annelik=evhammış
o yüzden bence git bebeğini gör tüm gün düşünerek sterese girmeyin

Eşim gitmemi istemiyo tabi bebek tekmeleri ve benden uzak olmak istemiyo.. Ama benim çok ihtiyacım var biraz sıkıldım.. 2,3 hafta gitmek istiyorum, dün doktorun yanında mırın kırın etti espirisine, ada larda doğabilir bebek gitmesin dimi dedi, adada yemekleri kim yapıcak dedi, annem dedim, o zaman gitsin dedi güzel kocam böyle kaldı :)
Kızlar işleri toparlamam lazım azıcık ben makinaya gömülürr.. Öperim sizleri.

Dinlen bol bol canim,sevindim adına, ben çalışmıyorum mesela evdeyim, tek yorgunlugum ev işleri, onlarida istesem dinlene dinlene yaparım ama hemen bitsin isteyenlerdenim.. öglene kadar yataktayım, uyumuyorum ama yayıyorum popomu. :) daha da kilo alicam bu gidişle. :)

Canım senin adına sevindim iznini al rahat et anneciğinin yanında biraz ne kadar güzel... İlk heyecanımız sensin.. Hep gözümüz sende olacak.. Rabbim sağlıkla bugünleri de atlatmamızı nasip etsin...
Siz öyle söyledikçe içim rahatlıyor canım... İnternet denen şeyde de oku oku insan panik oluyor... Rabbime sığındım... Takipteyim...

Sağol Birgencim... Gidip olumsuz bişi öğrenmektense biraz takip edim diyorum ben de bi acaibim yani :S Şükür şimdilik fiziksel benim sızım dışında öyle bir ağrım felan yok... Bugüne kadar düşüp de bu kadar korktuğum olmamıştı.. Karnımdaki yavrunun sorumluluğu ne ağırmış... Bi o kadar da güzel...

Ay canım kiyamam ya ,bişey olmamistir hareketlerini takip et Bebisinin

Herkese günaydınlar bu arada

Deryacım hoşgeldin nasıl geçti tatilin nasılsınız bebiş ve sen?

canım böyle tedirginsen bbekte hisseder Allah korusun birşey olmamışsa bebek şoka girer..biraz sakin olmaya çalış..
olamıyorsanda izin al doktoruna git bence canım..stres ve tedirginlik daha tehlikeli şu anda

İsyancım dün lohusa pijama bakıyordun galiba ben internetten hem kalitesine hemde bedenime güvenemedim
ben akşam annemle çarşıya çıkıp 1pijama takım 1 sabahlık 2gecelik aldım
ama hiç biri lohusa diye geçmiyor hepsini denedim ve normaldeki bedenimin bir beden büyüğünü aldım sadece

aynen canım, ne yapıyorsak onlar için, hepimizin yavrularını korusun allahım

hamileliğin başından beri 2 hafta öndeydik, şimdi böyle olunca çok üzüldüm canım aklımda hep daha da geriler mi endişesi var, atmaya çalışıyorum, anne hiç beslenmese de alıyor bebişler bunu da biliyorum ama yine de sanki elimden geleni yapmamışım gibi geliyor, umarım kilo alışı artar kuzumun

ben şeker yüklemesi yaptırdığım gün doktor kontrolüm yoktu canım, sadece yükleme yapıldı sonucu da telefonla öğrendim

evet canım senin çalışma şeklin fazlasıyla yoğun ve yorucu, bu kadar dayanabildin bence bu bile fazla, izne ayrılınca çookk daha iyi olacak inşallah herşey, bebeğin için de senin için de herşey güzel olur inşallah

Bende merdivenden düşmüştüm çok şükür bişey olmadı Dr um hamileyken daha dikkatli basmanız gerekir demişti dengesizlik olabiliyormuş geçmiş olsun Rabb'ime emanetler miniklerimiz

evet canım baktım ama almadım..
bende 2 tane pijama aldım..
1 i beyaz dantelli pantolonlı diğeride kırmızo önü düğmeli normal pijama aldım..
lohusa şart değil diye düşündüm..
şidmi hastaneye gecelik şeklinde arıyorum canım

Aa öylemi? Ama doktor beni 1aydır görmemis olacak. Bakmazmi acaba ya. Bende 10gün gtme hakkmda gderm bakarm bebeme.

Günaydın kızlar geçmiş.çok birikmiş okuyamadım herkes,iyidir inşallah PERİKANADI arkadaşımız düşmüş sanırım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur ben bugün pek giremicem kızlar iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkıyodum komşularbu doğurmadan bi ıturmaya gidelim demişler apartman toplanıp gelcekmiş puffff zaten belim tutmuyo toparlayarak yapıyodum her işimide gelmeyin de diyemedim bugün oğluşumu teyzesine bırakıp temizlik yapıcam bebişimin beşiğini felanda kurdurmuştum gelenlerin küçük çocukları var allahım savaş alanı olcak heryer

günaydıııııınnnnnn bizde kahvaltı yaptık hava egede serin çok şükür Allah dualarımı kabul etti sıcaklar gitti burda evime dönmeye az kaldı pazartsi yolcuyuz kısmetse Ankaram nasıldır bilmiyorum ama burdan daha serin olacağı kesin bende dediğin gibi artık geceleri yemiyorum yemekleride geç saate bırakmuıyorum tatilde insan kendi düzenini yürütemiyor:) kızlar bu arada ben hesap yaptım bebişim 38 haftalıkken gelirse 26ekim oluyor 39 haftalıkken gelirse 2 kasım oluyor arasını bulurda belki 29 ekimde gelir cumhuriyet prensesi olur güzel yawrum

Aynen canım eğer pijamanın başında lohusa yazıyorsa otomatik olarak fiyat bindiriyorlar
bende beyaz pijama takım omuzlar biraz dantelli gibi
bebe mavi gecelik sabahlık sade ama şık
bi tanede gecelik onu normal penye ilk çıktığımda giyerim toparlanana kadar diye düşündüm
birde bu sütyen atlet kilot kaçar tane almak gerek acaba ???

En iyisi bence. Lohusa adi altinda çok pahali oluyor pijemalar. Benim evde cok sirin ve kaliteli pembe pijemam var, ben 1 tane kırmızı pijema takimi alicam, önden açmali, birde gecelik. Evdeki pijemalarim önden acmali degil ama olsun. Hastanede rahat olsn yeter, evde idare ederim.

eyvaaaaaaaaah canım kitle o odayı

Allah yardımcın olsun canım fazla yorma kendini yatak odana kaldır beşiği de

Offf canım ya Allah yardımcın olsun hamile insana misafirliğe gidene çok kızıyorum valla ne kadar düşüncesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…