Kızlar selam, dün doktora gittim, ne kadar yoğun çalıştığımı, evdede yemek yaptığımı ve yorulduğumu bilen arkadaşlar bilir.. Neticesinde bebeğin gelişimi yavaşlamış. 2 haftada 150 gr alması ve 32. haftaya göre 1650 gr olması normal sınırlar içerisinde ama düşük dedi, rapora ayrılman hayırlı olur dedi. Bide 3 vesayetle eve döndüğümü ve bazen ayakta kaldığımı öğrenince rapora ayrıl dedi. İzin vermiyolar diğer hamileler 37. haftaya kadar çalışıyomuş sende çalış diyolar dedim, gözlerini patlattı doktorcum. yasal hakkın, öyle bişi diyemezler al raporunu dedi. Kısmetse pazartesi gününden itibaren rapordayım.
Verdiğiniz diyetin karbonhidratını yarıya indirdim ve şeker değerlerim bu dedim, en yüksek çıkan 1. saat tokluk değerim 190, bazen iyi inyiyo falan fişman.. Pek parlak değil 4-5 gün daha ölç ona göre insülin başlatabiliriz de başlatmayabiliriz de dedi. Şekerin bebeğe zararı ne dedim, sana yok bebeğe var zararı dedi, o da şuymuş, bebiş yeni doğduğunda insülini yüksek doğacağından hastalıklara açık olacak ve iyileşme süreci uzayacaktır dedi. Biraz üzüldüm.. yarın öbür gün de çalışıcam sonra annemin yanına gidicem, hem ev işi yapmamış olurum hemde denize girer stresten arınırım.. Bugüne rapor yazdı, işleri bitirmem gerek dedim, doktor da annem de kızdı.. ama bitiriyim de içim rahat gideyim. Nasıl olsa dönülmez akşamın ufkundayım. Bidaha yüzümü zor görür burası peehhhh .
Böyle işte :)
Arkadaşım geçmiş olsun üzülme korkma, kordon kopması trafik kazasında bile olma ihtimali düşük bişiy, aşırı stres üzüntüden uzak dur onlar daha tehlikeli. Doktorumun bir lafı var, her hamile hamileliği boyunca 1 kere düşebilir yada süşme tehlikesi geçirebilir, karnın önde vücudun orantısız olduğundan dengeler bozuluyo sersemleyebiliyosun. Korkma sen, ama her yerin acımış ona üzüldüm...
Haklısın canım öğlene kadar ki durumuna bir bakayım olmazsa gidicem.. Annelik ne zormuş kendine bişi olsa kendini düşünmüyorsun aklına ilk gelen bebeğin oluyor...
Canım arkadaşlarımla sohbet edip unutmaya çalışıyorum canım düştüğümü.. Bebeğim hareketli şu an şükür ama elim aklım onda sürekli... Öğlene kadar bi bakıcam...
canım benimm ohh izne ayrıllıosun sonunda şaka maka valla sen bayrağı taşıosun önde hadi bakalımmm..sağlıkla ilk önce sen doğur şu oğlanı çatır çatırda bize örnek ol..
ohh annene git bencede..deniz falan da varmış müthişşş...
Kızlar selam, dün doktora gittim, ne kadar yoğun çalıştığımı, evdede yemek yaptığımı ve yorulduğumu bilen arkadaşlar bilir.. Neticesinde bebeğin gelişimi yavaşlamış. 2 haftada 150 gr alması ve 32. haftaya göre 1650 gr olması normal sınırlar içerisinde ama düşük dedi, rapora ayrılman hayırlı olur dedi. Bide 3 vesayetle eve döndüğümü ve bazen ayakta kaldığımı öğrenince rapora ayrıl dedi. İzin vermiyolar diğer hamileler 37. haftaya kadar çalışıyomuş sende çalış diyolar dedim, gözlerini patlattı doktorcum. yasal hakkın, öyle bişi diyemezler al raporunu dedi. Kısmetse pazartesi gününden itibaren rapordayım.
Verdiğiniz diyetin karbonhidratını yarıya indirdim ve şeker değerlerim bu dedim, en yüksek çıkan 1. saat tokluk değerim 190, bazen iyi inyiyo falan fişman.. Pek parlak değil 4-5 gün daha ölç ona göre insülin başlatabiliriz de başlatmayabiliriz de dedi. Şekerin bebeğe zararı ne dedim, sana yok bebeğe var zararı dedi, o da şuymuş, bebiş yeni doğduğunda insülini yüksek doğacağından hastalıklara açık olacak ve iyileşme süreci uzayacaktır dedi. Biraz üzüldüm.. yarın öbür gün de çalışıcam sonra annemin yanına gidicem, hem ev işi yapmamış olurum hemde denize girer stresten arınırım.. Bugüne rapor yazdı, işleri bitirmem gerek dedim, doktor da annem de kızdı.. ama bitiriyim de içim rahat gideyim. Nasıl olsa dönülmez akşamın ufkundayım. Bidaha yüzümü zor görür burası peehhhh .
Arkadaşım geçmiş olsun üzülme korkma, kordon kopması trafik kazasında bile olma ihtimali düşük bişiy, aşırı stres üzüntüden uzak dur onlar daha tehlikeli. Doktorumun bir lafı var, her hamile hamileliği boyunca 1 kere düşebilir yada süşme tehlikesi geçirebilir, karnın önde vücudun orantısız olduğundan dengeler bozuluyo sersemleyebiliyosun. Korkma sen, ama her yerin acımış ona üzüldüm...
Günaydın kızlar herkese
Pericim geçmiş olsun
bebek hareketli diyorsun eminim birşey yoktur ama burda ne desek boş
dakika aklından çıkmadığına eminim annelik=evhammış
o yüzden bence git bebeğini gör tüm gün düşünerek sterese girmeyin
Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
Herkese günaydınlar bu arada
canım böyle tedirginsen bbekte hisseder Allah korusun birşey olmamışsa bebek şoka girer..biraz sakin olmaya çalış..
olamıyorsanda izin al doktoruna git bence canım..stres ve tedirginlik daha tehlikeli şu anda
Ay canım kiyamam ya ,bişey olmamistir hareketlerini takip et Bebisinin
Sağol canım... Bebeğimi takip ediyorum içim tedirgin gün içinde Allah korusun bişi olursa gidicem ... Bebeğine de maşallah aklına takma öyle şeyleri.. Gününden geri kalmamış sonuçta ama dediğin gibi beslenmemiz çok etkiliyor ben de öğlenleri hep ekmek arası ile götürüyordum bugünden itibaren artık iş yerindeki yemekhaneye yazılıcam... Her şey güzel kuzularımız için.. Gerçekten kendi rahatımızı değil onları sağlığını düşünüp beslenmek lazım...
canım niye sıkıosunki kendini bebeğin gününde gidiyormuş..
bence önemli olanda bu..
ben çayımı içiyorum peynirimide yiyorum..
bir bebek beslenmek istese sadece senin yediklerine bağlı kalmaz senin depondan tüketir canım...
birçok fakir kadın var yeme içmesi yok ama bebekleri 3,5 kilo doğuyor..
annenin deposunu kullanıyorlar..tabi anneden hal kalmıyor.
biz şu anda kendimiz içinde beslenmeliyiz.
Doktor kontrollerini sabrszlikla bekliyorum. :)) bir daha gittigimde tlfla videoya cekecem, arkadasim 10haftalik her gtmesnde çekiyor :)
Gecen esime dedim çekmedi :) 2eylulde kim olur yanimda bilmem ama çektirecem videoyaa.. kizlar, önce ultrasynla bakip, snra mi şeker yukleme yapiliyor. :) yoksa tersi mi?
Bende merdivenden düşmüştüm çok şükür bişey olmadı Dr um hamileyken daha dikkatli basmanız gerekir demişti dengesizlik olabiliyormuş geçmiş olsun Rabb'ime emanetler miniklerimizTeşekkür ederim canım... Çok da dua okurum her sabah.. Çok korktum.. Şimdi çikolata yedim ki güçlü güçlü hareket etsin içim rahatlasın diye... Amin canım Rabbim hepimizi korusun kötü şeylerden..
Deryacım hoşgeldin nasıl geçti tatilin nasılsınız bebiş ve sen?
İsyancım dün lohusa pijama bakıyordun galiba ben internetten hem kalitesine hemde bedenime güvenemedim
ben akşam annemle çarşıya çıkıp 1pijama takım 1 sabahlık 2gecelik aldım
ama hiç biri lohusa diye geçmiyor hepsini denedim ve normaldeki bedenimin bir beden büyüğünü aldım sadece
aynen canım, ne yapıyorsak onlar için, hepimizin yavrularını korusun allahım
hamileliğin başından beri 2 hafta öndeydik, şimdi böyle olunca çok üzüldüm canım aklımda hep daha da geriler mi endişesi var, atmaya çalışıyorum, anne hiç beslenmese de alıyor bebişler bunu da biliyorum ama yine de sanki elimden geleni yapmamışım gibi geliyor, umarım kilo alışı artar kuzumun
ben şeker yüklemesi yaptırdığım gün doktor kontrolüm yoktu canım, sadece yükleme yapıldı sonucu da telefonla öğrendim
evet canım senin çalışma şeklin fazlasıyla yoğun ve yorucu, bu kadar dayanabildin bence bu bile fazla, izne ayrılınca çookk daha iyi olacak inşallah herşey, bebeğin için de senin için de herşey güzel olur inşallah
günaydıııııınnnnnnO bende de oluyor kızlar resmen patlayacak gibi bir hisben çözümü akşamları meyve yememekte buldum çok şişkinlik yapiyo aklınızda bulunsun. Bir de akşam yemeği saatini geciktirmeyin geç saatte birşey yemeyin ben böyle kurtuldum yoksa şişkinlikten uyuyamiyordum
Bu arada tatlı hamisler Günaydın Günaydın Günaydınbiz oğlumla babamıza kahvaltisini hazirladik işe yolladik umarim bugün bereketli hayırlı bir gün olur hepimiz içiiiin
evet canım baktım ama almadım..
bende 2 tane pijama aldım..
1 i beyaz dantelli pantolonlı diğeride kırmızo önü düğmeli normal pijama aldım..
lohusa şart değil diye düşündüm..
şidmi hastaneye gecelik şeklinde arıyorum canım
En iyisi bence. Lohusa adi altinda çok pahali oluyor pijemalar. Benim evde cok sirin ve kaliteli pembe pijemam var, ben 1 tane kırmızı pijema takimi alicam, önden açmali, birde gecelik. Evdeki pijemalarim önden acmali degil ama olsun. Hastanede rahat olsn yeter, evde idare ederim.evet canım baktım ama almadım..
bende 2 tane pijama aldım..
1 i beyaz dantelli pantolonlı diğeride kırmızo önü düğmeli normal pijama aldım..
lohusa şart değil diye düşündüm..
şidmi hastaneye gecelik şeklinde arıyorum canım
eyvaaaaaaaaahGünaydın kızlar geçmiş.çok birikmiş okuyamadım herkes,iyidir inşallah PERİKANADI arkadaşımız düşmüş sanırım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur ben bugün pek giremicem kızlar iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkıyodum komşularbu doğurmadan bi ıturmaya gidelim demişler apartman toplanıp gelcekmiş puffff zaten belim tutmuyo toparlayarak yapıyodum her işimide gelmeyin de diyemedim bugün oğluşumu teyzesine bırakıp temizlik yapıcam bebişimin beşiğini felanda kurdurmuştum gelenlerin küçük çocukları var allahım savaş alanı olcak heryer
Allah yardımcın olsun canım fazla yorma kendini yatak odana kaldır beşiği deGünaydın kızlar geçmiş.çok birikmiş okuyamadım herkes,iyidir inşallah PERİKANADI arkadaşımız düşmüş sanırım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur ben bugün pek giremicem kızlar iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkıyodum komşularbu doğurmadan bi ıturmaya gidelim demişler apartman toplanıp gelcekmiş puffff zaten belim tutmuyo toparlayarak yapıyodum her işimide gelmeyin de diyemedim bugün oğluşumu teyzesine bırakıp temizlik yapıcam bebişimin beşiğini felanda kurdurmuştum gelenlerin küçük çocukları var allahım savaş alanı olcak heryer
Aa öylemi? Ama doktor beni 1aydır görmemis olacak. Bakmazmi acaba ya.Bende 10gün gtme hakkmda gderm bakarm bebeme.
Günaydın kızlar geçmiş.çok birikmiş okuyamadım herkes,iyidir inşallah PERİKANADI arkadaşımız düşmüş sanırım çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur ben bugün pek giremicem kızlar iki gündür bebeğin kıyafetlerini yıkıyodum komşularbu doğurmadan bi ıturmaya gidelim demişler apartman toplanıp gelcekmiş puffff zaten belim tutmuyo toparlayarak yapıyodum her işimide gelmeyin de diyemedim bugün oğluşumu teyzesine bırakıp temizlik yapıcam bebişimin beşiğini felanda kurdurmuştum gelenlerin küçük çocukları var allahım savaş alanı olcak heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?