- 17 Mayıs 2014
- 658
- 573
- 138
yok hortlamaz canım kanına bakılmış olsaydı orada olurdu en ufak olsada takma kafanagünaydın anneler bugün sağlık ocağında aylık takibim vardı idrara baktı ama bu çubuklar oluyor ya onla şeker gözüküyor dedi bende 1 hafta önce şeker yüklemesi yaptırdım hemde ikinci yükleme hem kana baktılar hem de idrar bişey çıkmadı dedim valla kafamı karıştırdı 1 haftada şeker hortlamadı heralde dimi
Bende takmamaya çalışıyorum biraz moralim bozuldu ama 2 defa yapıldı şeker yüklemesi bişey olsa çıkardı heralde allaha emanet yediklerime dikkat edicem rabbim en doğrusunu bilir.yok hortlamaz canım kanına bakılmış olsaydı orada olurdu en ufak olsada takma kafana
yok tok bakıldı ama 2 defa şeker yüklemesi aç karnınaydı zaten o çubuklara pek güvenmiyorum bentatlım aç bakıldıysa gece geç saatte yediğin bişeyden dolayı çıkmıştır ama tok yapıldıysa kahvaltıda şekerli bişeyler falan yemişsindir şeker yüklmende bişey çıkmadıysa takma sağlık ocağını kafana
Plesenta ve bebek arasindaki bag ayrilmaya baslamissa agridan duramazsin inan bana.10 dk bile ayakta duramazsin. Tam plesentanin yerlestigi yer agrir. Surekli yatmak istersin. Bir tanidigin basina gelmişti.
birgen cim sanırm sen de bursadansın gecelik pijama falan nerden aldın acaba çarşıdan mı bilgilendirirsen sevinirim ayrıca bebek eşyalarını aldığın beirli bir yer va mı ben daha pek almadım da
lohusalık teri çok oluyor 5 tane falan al bence ben çok terliyordum ter değilde aslında bildiğin su
Plesentadaki en ufak kanama bebek arasindaki bagda ayrilma vs. Hemen yansio anneye. Boyle kotu seyleri hic aklina getirme. Yarabbim herkesin evladini korusun.Canım o ağrı hemen mi başlıyor yani belli bir saat geçmesi gerekmiyor di mi? İçim biraz daha rahatladı sağol inan ki...
ben daha yapmadım canım geçen düğüne gittik orada ki bayanlar saman pazarından toptan al diyorlar hem dolaşmassın hem kaliteli hemde fiyatları uygunmuş ha bu arada güzel kızımın güzel teyzeleri biz 7 yi doldurmuşuz 8 den gün alıyoruz Allah ım hepimizin yar ve de yardımcısı olsun darısı doğuma sağ salim olsun inşallah hepimizin aminkızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
Plesentadaki en ufak kanama bebek arasindaki bagda ayrilma vs. Hemen yansio anneye. Boyle kotu seyleri hic aklina getirme. Yarabbim herkesin evladini korusun.
Biz de bitirdik sayılır canım kıyafetlerimizi tamamladık banyo malzemelerimiz kaldı küveti falan da uygun bir zamanda alcaz muhtemelen haftaya bakarız onlara da bu aralar misafir akınına uğruyoruz fırsat olmadı okul baslamadan hallederiz insallah alması güzel de yıkayıp ütülemesi yorucu olacak minnis minnis odamız da gelmedi dahakızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
severim yerim ben onun minik ellerini oda seni sakinleştirmeye çalışıyor kendince tamam takma artık kafana rabbi yessir duasını okuAmin canım
Psikolojik olarak mı bilmiyorum bebeğim güm güm değil de böyle minnacık minnacık hareket ediyor eliyle okşuyormuş gibi..
ben daha yapmadım canım geçen düğüne gittik orada ki bayanlar saman pazarından toptan al diyorlar hem dolaşmassın hem kaliteli hemde fiyatları uygunmuş ha bu arada güzel kızımın güzel teyzeleri biz 7 yi doldurmuşuz 8 den gün alıyoruz Allah ım hepimizin yar ve de yardımcısı olsun darısı doğuma sağ salim olsun inşallah hepimizin aminRabbim utandırmasın
kızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
Hoşbuldum tatlım, tatil çok güzel geçti şükür, çok iyi geldi walla :)
Bebiş de iyi, tatil dönüşü gördük, büyümüş yavrum, bize el sallıyordu ultrsondaŞeker yüklemem yapıldı, biraz yüksek çıkmış, o yüzden biraz meyve ve şekerli gıdaları azalt dedi. Zaten çok meyve yiyordum, normale döndürdüm.
Doğum yerini fiyatını fln konuştuk, büyük ihtimalle Jimer olacak gibi, şimdilik böyle düşünüyoruz, ama daha vakit var yine konuşuruz dedi doktor. Bir de demir ilacımı arttırdı, düşüş olmuş heralde.
Bendeki gelişmeler böyle canım. Sende ne var ne yok? Bebişin nasıl? Alışveriş işini ne yaptın?
Ben hiç içmiyorum mesela:)) Doktorum bir işe yaramıyor zaten bir sürü ilaç içiyorsun gerek yok dedi ve vermedi Hacettepe de Prof. Sinan Beksaç'a gidiyorum herhalde vardır bir bildiği diye düşünüp güveniyorum doktoruma. YAni hergün içmesen de olur canım.Kızlar bu magnezyumu hergün degilde 2 güne bir icsek olur mu sizce?çok tatlılı geldi tozu bana:{
severim yerim ben onun minik ellerini oda seni sakinleştirmeye çalışıyor kendince tamam takma artık kafana rabbi yessir duasını oku
Canım çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaa birşey olmamıştır annesi önce dizlerinin üstüne düşmüşsün ya merak etme sen. Ama biraz yat bence kanaman falan var mı diye kontrol et ara ara canım doktorunu da arayıp durumu anlat istersen tekrar geçmiş olsunKızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
bizim bitmek üzere canım..
işte bebeğin banyo seti küveti onlar kaldı eksik olarak..
birkaç takım daha falan alırız yeter inşş
Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim yokus asağı inmeye baslamıssın sende ne zaman 72 olduk anlamadım 100 den sonrası hızlı geçiyor:)Bugun 100 gün kaldi. Doktorumun tahminiyle 96 gün hatta. Gelisımine göre. Kutlama yapacaz arkadaşlarla. :) cumartesi gunu yapalm dedik.. bakalım :)
Bu arada eşim araba aliyor bize, eski bi model, para anca ona yetiyor, k.babam aliyor.. Malum ev aldik kredi ödüyoruz.. eşimin tüm maasi eve gidiyor, araba yagmurda çamurda iyi olur, motorumuz vardi nrmalde artik bebis dogunca motor tehlikeli,ben şuan bile bindigimde korkuyorum.. Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?