2014 Kasım Anneleri

yok hortlamaz canım kanına bakılmış olsaydı orada olurdu en ufak olsada takma kafana

yok tok bakıldı ama 2 defa şeker yüklemesi aç karnınaydı zaten o çubuklara pek güvenmiyorum ben

Plesenta ve bebek arasindaki bag ayrilmaya baslamissa agridan duramazsin inan bana.10 dk bile ayakta duramazsin. Tam plesentanin yerlestigi yer agrir. Surekli yatmak istersin. Bir tanidigin basina gelmişti.

Canım o ağrı hemen mi başlıyor yani belli bir saat geçmesi gerekmiyor di mi? İçim biraz daha rahatladı sağol inan ki...

birgen cim sanırm sen de bursadansın gecelik pijama falan nerden aldın acaba çarşıdan mı bilgilendirirsen sevinirim ayrıca bebek eşyalarını aldığın beirli bir yer va mı ben daha pek almadım da

Canım ben ağrımda dolayı çok gezemiyorum annem benden önce çıkıp araştırıyor sonra beğendiklerini gidip alıyoruz
bebek alışverişini büyük çoğunluğunu çakırhamamın karşısından çarşı girişinde altıntop mağazasından yaptım bebeler sarayına göre daha uygun fiyatları aklında bulunsun pazarlık imkanıda var
pijama alışverişini cumhuriyet caddesinde solda akdem mağazası var benim aldığım gecelik pijama sabahlık hepsi tek tek satılıyor kendin konbinleyebiliyorsun ve deneyebildiğim için gönül rahatlığıyla aldım markası nilüfer

lohusalık teri çok oluyor 5 tane falan al bence ben çok terliyordum ter değilde aslında bildiğin su

Ayyy şuan yaşadığım terleme çok geliyor bana lohusalıkta yandık desene
5er tane stoklayayım o zaman canım ben çok sağol

Canım o ağrı hemen mi başlıyor yani belli bir saat geçmesi gerekmiyor di mi? İçim biraz daha rahatladı sağol inan ki...
Plesentadaki en ufak kanama bebek arasindaki bagda ayrilma vs. Hemen yansio anneye. Boyle kotu seyleri hic aklina getirme. Yarabbim herkesin evladini korusun.

kızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
ben daha yapmadım canım geçen düğüne gittik orada ki bayanlar saman pazarından toptan al diyorlar hem dolaşmassın hem kaliteli hemde fiyatları uygunmuş ha bu arada güzel kızımın güzel teyzeleri biz 7 yi doldurmuşuz 8 den gün alıyoruz Allah ım hepimizin yar ve de yardımcısı olsun darısı doğuma sağ salim olsun inşallah hepimizin aminRabbim utandırmasın

Plesentadaki en ufak kanama bebek arasindaki bagda ayrilma vs. Hemen yansio anneye. Boyle kotu seyleri hic aklina getirme. Yarabbim herkesin evladini korusun.

Amin canım

Psikolojik olarak mı bilmiyorum bebeğim güm güm değil de böyle minnacık minnacık hareket ediyor eliyle okşuyormuş gibi..

kızlar alışverişimiz bitmek üzere sizler ne durumdasınız ??
Biz de bitirdik sayılır canım kıyafetlerimizi tamamladık banyo malzemelerimiz kaldı küveti falan da uygun bir zamanda alcaz muhtemelen haftaya bakarız onlara da bu aralar misafir akınına uğruyoruz fırsat olmadı okul baslamadan hallederiz insallah alması güzel de yıkayıp ütülemesi yorucu olacak minnis minnis odamız da gelmedi daha

Günaydın kızlar,dün günü birlik uçak yolculuğu yaptıktan sonra bugün biraz yorgunum:) ama onun dışında bir sorun yok allahtan:) hatta gece uçak rötar yapınca geç saatte lahmacun yedim açıktığım için ona rağmen şekerim 1.saat tokluk 139 çıktı.sabahta açlık 95 .yoluna girmeye başlıyor şekerim allaha şükür.yürüş yapamadım haliyle ona rağmen böyle seyretmesi mutlu ediyor beni:)

Kız artık başla yavaştan alışverişe , benim ki bitmek üzere ,, bitsin de sonra ayaklarımı uzatıp dinlenicem doğuma kadar

Ohhh süper olmuş canım çok sevindim senin adına bol bol enerji depolamışsındır
Maşallah bebişine dahada büyüteceğiz Allahın izniyle sonra bi bakmışız hoooppp kucağımızda
ben şeker yüklemesi yaptırmadım tokluk şekerim normal çıktığı için ama yinede yediklerime dikkat ediyorum pilav makarna onlarda çıkartıyomuş şekeri dikkat et canım
Jimer çok güzel gerçekten , demir hapı beni kabız yaptı geçen hafta kramp girdi kasığıma magnezyum başladık bizde
dün akşam pijama gecelik işlerini hallettim onun dışında internetten alınabilecekleri özellik göğüs bakımı bebek kozmetik gibi onlarda bitti, odamızı uyku seti perde lamba işlerini beğendim hepsini sadece siparişini vermek kaldı en azından yerleri belli oldu sadece bebeğin odayı boyattırıcam onu halledip eşyaları yerleştirdikmi tamam 2-3hafta içinde tamamlamak istiyorum çanta hazılığınıda bitirip sonra oğluşumu bekleyeceğim inş.en son evdeyken bebek şekeri hazırlarım kendim diye düşünüyorum

Kızlar bu magnezyumu hergün degilde 2 güne bir icsek olur mu sizce?çok tatlılı geldi tozu bana:{
Ben hiç içmiyorum mesela:)) Doktorum bir işe yaramıyor zaten bir sürü ilaç içiyorsun gerek yok dedi ve vermedi Hacettepe de Prof. Sinan Beksaç'a gidiyorum herhalde vardır bir bildiği diye düşünüp güveniyorum doktoruma. YAni hergün içmesen de olur canım.

Canım çok geçmiş olsun kıyamam sana yaaa birşey olmamıştır annesi önce dizlerinin üstüne düşmüşsün ya merak etme sen. Ama biraz yat bence kanaman falan var mı diye kontrol et ara ara canım doktorunu da arayıp durumu anlat istersen tekrar geçmiş olsun

bizim bitmek üzere canım..
işte bebeğin banyo seti küveti onlar kaldı eksik olarak..
birkaç takım daha falan alırız yeter inşş

Hehehe canım aynen bizim ki de bitmek üzere,kendim için ped,epey külot ve çorap alıcam bir kaç çift,bebeğim içinse odasına halısı kaldı,bir kaç tane çıtçıtlı body,pişik kremi alkol ve pamuk ...bebeği yıkamak için sünger gibi bişey alıcam,bi havlu aldım ama bir tane daha alıcam,bebek karyolası için yan koruma..onun dışında herşeyi tamam bitti

Hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim yokus asağı inmeye baslamıssın sende ne zaman 72 olduk anlamadım 100 den sonrası hızlı geçiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…