2014 Kasım Anneleri

Günaydın canım benim kesen1700ken göründü ama nokta kadardı zor seçiliyordu 5000 olması gerek düzgün yapılanı görmem lazım net dedi doktor bende 5gün sonra tekrar gittim net gördü

Benim ki de çok minicik gözüktü, çarşamba günü netleşecek ama işte sanki bir oluşum daha olacak gibi birşeyler söyledi Bakalım hayırlısıyla bekliyoruz..

Görünür o zaman canım inşallah. Bende alttan muayene etmesini hiç istemiyorum. Umarım benimkide kolau görünür. Kaçta randevun benimki 11.30

Ben hazırlamıştım kendimi öyle göreceğiz diye ama doktorum gerek yok dedi, bir bildiği vardır.. Karından baktı ve minicik seçti tabi detaylar daha sonra, bu bile beni mutlu etmeye yetti

Ay aman boşver artışı,, bebişi görmen yeter :) darısı pıt pıtlara canımmm
dimiii inşallah cuma günü bebeğim annesine pıpıt yapıcak

ayyy bilemiyorum ne derece etkiliyo bu acı tatlı ekşi durumları bebeğin cinsiyetini ama ben ilk öğrendiğimden beri kız geçiyo içimden eşime sorsan erkek diyo babam bile erkek olacak diyo tabi ki tek temennim sağlıklı olması kız erkek fark etmiyo o benim canım ama merak iştee bi an önce öğrenmek istiyorum alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi çok tez canlıyım her şey olup bitsin istiyorum bi an önce

bi de özellikle 2. gebeliğini yaşayan arkadaşlar şu çin takvimine baktınız mı hiç tutuyo mu hakkaten ? çok meraklı bi anne adayıyım ben daha annesi batik örcek yelek örcek bebeğine cinsiyetini merak ediyo hoş örgü de bilmem ama kafaya koydum kış bebeğime öğrenip örcem bi şeyler

cin takvımınde benım ılk gebelıkte erkek görünüyodu oglum oldu şimdi yıne erkek göünüyo umarım bu kez tutmaz kız olur

cin takvımınde benım ılk gebelıkte erkek görünüyodu oglum oldu şimdi yıne erkek göünüyo umarım bu kez tutmaz kız olur

hadi bakalım inşallah gönlünden geçen olur şirinen gelir. benim ilk bebeğim olacağı için hiçbiri daha ağır basmıyo ama his olarak kız geçiyo içimden ama çin takvimi erkek diyor rus takvimi de buldum o da kız diyo kafam karıştı nisan sonu gibi cinsiyet öğreniriz heralde diye umuyorum

benimde ilk gebeliğimde erkek gözüküyordu oğlum oldu şimdi yine erkek görünüyor tabi gönülden kız geçiyor ama sağlıklı sıhhatli olması en önemlisi tabi bizde dün 6+1 de vajinal ultrasonla kalp atışlarımızı duyduk ekranda seyiriyordu zaten kalbi ve bulantılarım artmaya başladı vitamini bile içemiyorum şuanda

maşallah canım o minik pıtpıt hiç durmasın inşallah ben henüz kalp atışını duymadım haftaya cuma gel dedi dr vajinal bakmak istemedi hoş ben de baktırmak istemiyorum nedense korkuyorum hiç öyle muayene olmadığım için belki de ama bunun daha doğumu var

hakkınızda hayırlısı inş. karından ultrasonla gözükmedi zaten oğlumdada bu şekilde görmüştük o yüzden zararlı olmayacağından eminim kabul ettim...o şekilde bile çok zor duyduk uzaklardan 6. haftada oluşurmuş kalp atımları doktorumuz öyle dedi... inş. sizde hayırlısıyla duyarsınız...

amin inşallah yaa benim korkum o aletin bebeğe zarar vereceğinden değil aslında çünkü ablam ilk gebeliğinde ilk 3 ay vajinal muayene edilmiş benim korkum o aletle olan psikolojik sorunum galiba garip geliyo:26: o yüzden bekledim hep karnımdan görünsün diye

Allah sifa versin canim ya sicak tutmaya calis sen yine bogazini.. daha ilerlemesin aman... dedigin gibi mecbur kalirsam alicam olaci. sabah yine yarim dilim ekmek bikac salatalik yedim legen yanimda yataktayim yine
Tuzlu bişeyler de mi yiyemiyosun, kraker vs.. Salatalık yeme zaten canım, sana yaramazki

Bebişten güzel haberlerle gelll

Evet, çok korkmuştum ama, ,, muayenede bebişi görmeden önce dünya başıma yıkılmıştı resmen..
Çok kötü bi duygu canım ya

Maşallah
ne kadar çogalmışız inşallah dahada çogalırız...
ne güzel çogunuz duymuşunuz kalp atışlarını
bende dün duydum Rabbim bekleyen arkadaşlarada nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…