- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
Günaydın canım benim kesen1700ken göründü ama nokta kadardı zor seçiliyordu 5000 olması gerek düzgün yapılanı görmem lazım net dedi doktor bende 5gün sonra tekrar gittim net gördü
Görünür o zaman canım inşallah. Bende alttan muayene etmesini hiç istemiyorum. Umarım benimkide kolau görünür. Kaçta randevun benimki 11.30
dimiiiAy aman boşver artışı,, bebişi görmen yeter :) darısı pıt pıtlara canımmm
inşallah tatlım 15:30 da randevum var bakalım
hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımuza
inşallah herşey yolundadır canım vee hoşgeldin aramıza
bende bende acı ekşi sürekli böyle şeyler yemdk istiyorum oğlumda yediğim tatlıların hatti hesabı yok çok iyi hatırlıyorum tstlı diye eşime sardığımı yedim tatlıyı buldum hakkıyı şimdi yicem ekşiyi bulcam inşallah ayşeyi
bi de özellikle 2. gebeliğini yaşayan arkadaşlar şu çin takvimine baktınız mı hiç tutuyo mu hakkaten ? çok meraklı bi anne adayıyım ben daha annesi batik örcek yelek örcek bebeğine cinsiyetini merak ediyohoş örgü de bilmem ama kafaya koydum kış bebeğime öğrenip örcem bi şeyler
cin takvımınde benım ılk gebelıkte erkek görünüyodu oglum oldu şimdi yıne erkek göünüyo umarım bu kez tutmaz kız olur
benimde ilk gebeliğimde erkek gözüküyordu oğlum oldu şimdi yine erkek görünüyor tabi gönülden kız geçiyor ama sağlıklı sıhhatli olması en önemlisi tabibizde dün 6+1 de vajinal ultrasonla kalp atışlarımızı duyduk ekranda seyiriyordu zaten kalbi ve bulantılarım artmaya başladı vitamini bile içemiyorum şuanda
maşallah canım o minik pıtpıt hiç durmasın inşallahben henüz kalp atışını duymadım haftaya cuma gel dedi dr vajinal bakmak istemedi hoş ben de baktırmak istemiyorum nedense korkuyorum hiç öyle muayene olmadığım için belki de ama bunun daha doğumu var
Merhaba arkadaslar
Ben doktora gittim sadece kanda gebellik testi yaptirdi bir gun arayla 3 kez, hcg degerleri 139, 357 ve 1034 cikti
Kan verdikten sonra sekreterini arayip bilgi aliyrm kendisi konusmuyr o ara baska hastalara bakiyor
Korktugum icin en son gittigimde yani dun alttan muayene istemedigimi soyledim sekretere oda sonucum cikinca ona gore konustu doktorla, 10 gun sonra gel dedi dr
Kendim hakkinda bildigim hic birsey yok, herseyi buradan okuyorum kac haftalik hamileyim netten bakiyrm
Ben mi acele ediyorum ???
İlk adet gunume gore 5 haftalik hamileyim
Sat 7 subat
Bat 9 mart
İdrae testi 9 mart
Kan testi 10 mart 139 cikti
Sizde surec nasildi? Kan sonuclariniz nasil? Folik asit disinda ilac verdimi dr
Gunaydinn :) aksam erkenden uyuyrm sabahin korundefe kalkiyrm :)
Ne zaman ogrendin gebe oldugunu, ya bnm dr hic konusmuo, gittim ptesi gunu dediki bebek cok kucuk kan tahlili yapalim ona gore dedi, sonucu icin ara ogleden sonra dedi, ondan sonra hep sekreterle muatap oldum :)
10 gun sonraya randevu almam gerekli, esimle gidicem, merak edyrm neler dicek
Test yaparken kan hormon falan istedi ama bisi demedi sonucuna
Demir falan ne zaman baslanio acaba
Sen dr gelince yaz mutlaka buraya :) butun muayene surecini
demır hapına 3. ayda baslanıyor
Uykum vaar uyuyamıyorum,, dilerim güzel haberlerle gelirsinGüzel anneler
amin inşallahhakkınızda hayırlısı inş. karından ultrasonla gözükmedi zaten oğlumdada bu şekilde görmüştük o yüzden zararlı olmayacağından eminim kabul ettim...o şekilde bile çok zor duyduk uzaklardan 6. haftada oluşurmuş kalp atımları doktorumuz öyle dedi... inş. sizde hayırlısıyla duyarsınız...
Tuzlu bişeyler de mi yiyemiyosun, kraker vs.. Salatalık yeme zaten canım, sana yaramazkiAllah sifa versin canim ya sicak tutmaya calis sen yine bogazini.. daha ilerlemesin aman... dedigin gibi mecbur kalirsam alicam olaci. sabah yine yarim dilim ekmek bikac salatalik yedim legen yanimda yataktayim yine
Bebişten güzel haberlerle gelllinşallah tatlım 15:30 da randevum var bakalım
hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımuza
inşallah herşey yolundadır canım vee hoşgeldin aramıza
bende bende acı ekşi sürekli böyle şeyler yemdk istiyorum oğlumda yediğim tatlıların hatti hesabı yok çok iyi hatırlıyorum tstlı diye eşime sardığımı yedim tatlıyı buldum hakkıyı şimdi yicem ekşiyi bulcam inşallah ayşeyi
Canım o az kesilen 12 tl, devlete ödenen para, o yüzden onun belgesini veremiyorlar, mesela eczaneler alıyor ya muayene parasını, özeller de kendisi alıyor ama kendi gelirleri olmadığından fiş-fatura olmuyor..
Merhaba canım, ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim ancak bu kez son derece pozitif olmaya çalışıyorum, paniklerim tabien hep 1000 üstü olunca net 2 kat artmaz, daha yavaş artar diye okumuştum ama çok şükür sonuçta herşey zaten tatlıya bağlanmış..
Yapsında güldürsün yüzünü canım :))dimiiiinşallah cuma günü bebeğim annesine pıpıt yapıcak
Kızlar eşim dr,la görüştü ben bugün başlıyorum demir hapına. Eğer demir eksikliğiniz varsa erken başlarsınızGunaydinn :) aksam erkenden uyuyrm sabahin korundefe kalkiyrm :)
Ne zaman ogrendin gebe oldugunu, ya bnm dr hic konusmuo, gittim ptesi gunu dediki bebek cok kucuk kan tahlili yapalim ona gore dedi, sonucu icin ara ogleden sonra dedi, ondan sonra hep sekreterle muatap oldum :)
10 gun sonraya randevu almam gerekli, esimle gidicem, merak edyrm neler dicek
Test yaparken kan hormon falan istedi ama bisi demedi sonucuna
Demir falan ne zaman baslanio acaba
Sen dr gelince yaz mutlaka buraya :) butun muayene surecini
demır hapına 3. ayda baslanıyor
Kızlar eşim dr,la görüştü ben bugün başlıyorum demir hapına. Eğer demir eksikliğiniz varsa erken başlarsınız
demir kac cıkmısıt senın benım sağlık ocağında 17 cıktı olamsı gereken değer en az 50 yazıyor benımd ecok düşük degerım bende söylesmmı dra cuma gidicem ogun tekrar kan testleını verırse dr ordada çıkar zaten normal kanım 13 cıktı am demır düşük cok
11-307 aralık,, benim 9 çıktı. Tek düşük değerim bu zaten, oldum olası demir eksikliği var bende..sağlık ocağında yaptırdım bende. Dr. ilaç ismi verdi başlıyorum bugün. Sende arayıp sorabilirsin canımdemir kac cıkmısıt senın benım sağlık ocağında 17 cıktı olamsı gereken değer en az 50 yazıyor benımd ecok düşük degerım bende söylesmmı dra cuma gidicem ogun tekrar kan testleını verırse dr ordada çıkar zaten normal kanım 13 cıktı am demır düşük cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?