2014 Kasım Anneleri

inşallah bişeyleri yoktur bebillerimizin geçmiş olsun canım oğlun hastaymış acil şifalar dilerim ben progestan 200 lük aldırdım eşime hemen kullandım suandada yatıyorum Allahtan eşim izinli bugun

gittim canım dün alttan muayene etti keseyi gördük dr ufak 1 hafta sonra gel dedi acaba vajinal muayeneden dolayımı oldu :26::26::26::26::26:çok nazik muayene etti bilmiyorum yaa
çok saol canım allah razı olsun benim eşimde evde ama grip oğlum bronşit bi ben varım sağlam inşallah bulaşmaz banada senin karından baktı göremeyince mi alttan baktı ?

Oy kuzum benim ( çok geçmiş olsun canım tekrardan..
Bende çok hastayım faranjitim ve çok ağır geçiyor. Şuan sesim kısık, boğaz geniz berbat,,
balgam derdi bendede var,, bide dr. bebiş var diye çok düşük dozly bi antibiyotik verdi oda
süründürüyo

çok saol canım allah razı olsun benim eşimde evde ama grip oğlum bronşit bi ben varım sağlam inşallah bulaşmaz banada senin karından baktı göremeyince mi alttan baktı ?

karından bakmadı direk vajinal baktı görünmez dedi şimdi konuştum vajinal baktığımdan kaynaklanamaz dinlenmen lazım yoksa düşüğe sebep olur diyor

çok saol canım aklah raxı olsun sanada çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin salgın var ortalıkta çok dikkat etmek lazım bitti çayıda tasak ama ıhlamur ve nane limon dokunmuyo dikkatlice içiyi gelir biraz boğazların yumuşar

minikPrensim ve ayşeeonur
Geçmiş olsun ikinizede
benim kanamam olmadığı halde agrılarım cok oldugu için 10 gündür sabah akşam Progestan vajinal jel kullandırıyor doktorum .
İhmal etmeyin lütfen Doktorunuza danışın Rabbim bebişlerinizi korusun.
Ayşeeonur oglunuzada geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir inşallah

karından bakmadı direk vajinal baktı görünmez dedi şimdi konuştum vajinal baktığımdan kaynaklanamaz dinlenmen lazım yoksa düşüğe sebep olur diyor
hmmm bende karından görünmedi diye çıldırıyorum iki gündür alttan da bakmadı doktorum aramızda iki gün var demekki normal bende bi ikaç aldırıp başlıyayım bari çok mu geliyo akıntın

aminnn çok saol canım allah razı olsun bende alıcam progestoron korktum şimdi

hmmm bende karından görünmedi diye çıldırıyorum iki gündür alttan da bakmadı doktorum aramızda iki gün var demekki normal bende bi ikaç aldırıp başlıyayım bari çok mu geliyo akıntın

yok canım çok gelmedi hatta durdu sanırım leke sabah geldi dışarı oğlumla çıkmıştık kahvaltıya parkta biraz oynadı agrı girdi yoruldum ama tuvalete girme fırsatım da olmadı eve geldik yattık ama az ağrım vardı yemek yedik tuvalete girmemle çıkmam bir oldu artık ne zamna geldiğini bilmiyorum 15 dk evvel baktım başka gelmemiş

benim gibi bende oğlumu
Ayağımda salladım durmuyo ağlıyo diye kasıklarım gerilmiş gibi oldu lavoboda kurulndığımda çok az kahve akıntı gördüm çok az diye aldırış etmedim sonra biraz dsha kıpırdadım ortalıklarda çamaşırımda diyah akıntı vardı bel ağrım var ama akıntım yok :

Sağol tatlım, elimden geleni yapıyorum.. Sende progestanı bi düşün,, zararı değil ama yararı olur belki

çok saol gülüm Bricanyl ,Augmentın , vermidon ve pedifen verdi çok korkuyorum tıkandığında

yaaa işte bende oğlumu sallıyorum nasıl olacak bılmıyorum

aminnn çok saol canım allah razı olsun bende alıcam progestoron korktum şimdi

Ay canım özür dilerim korkutmak istememiştim seni...
en dogrusunu doktorun bilir konuştunmu ?
Benim doktorum bol bol su içip dinlen demişti sende bol bol dinlen canım.
Rabbim korusun bebişlerimizi inş.

Sağol tatlım, elimden geleni yapıyorum.. Sende progestanı bi düşün,, zararı değil ama yararı olur belki
alıcam inşallah canım inşallah ilk hamikeliğimde kullanmıştım vajinal olandan ve iğne vurunmuştum rahimi çok sıkılaştırdı rahim açılmadı ve 40 haftayı doldurup zorunlu sezeryan olmuştum ama nadılsa şimdide sezeryan olcak

yaaa işte bende oğlumu sallıyorum nasıl olacak bılmıyorum
Tatlım ya seninki sallamak için biraz büyük değilmi:44:
Ay canım özür dilerim korkutmak istememiştim seni...
en dogrusunu doktorun bilir konuştunmu ?
Benim doktorum bol bol su içip dinlen demişti sende bol bol dinlen canım.
Rabbim korusun bebişlerimizi inş.
yok yok ben çok tırsağımdır zaten konuşmadım doktorla devlet hastanesinin doktorunu arasan hatırlamaz ki beni özele eşim randevu aldık ama çocuk yne ateşlenince gidemedik ben kendim alıp kullancam valla

Ben hazırlamıştım kendimi öyle göreceğiz diye ama doktorum gerek yok dedi, bir bildiği vardır.. Karından baktı ve minicik seçti tabi detaylar daha sonra, bu bile beni mutlu etmeye yetti

Ayy ben vajinal oldum ( canım acidi ya çok kastım kendimi sanırım. Muayeneden önce wcye gitmistim gitmemek gerekiyormuş. O zaman karindan gorunuyormus. 10 gun sonra kalp atışlarını duycaz inşallah. Birde kan testi istedi 3 tüp aldılar. Ptesi gunu sorcaz bakalım.

Ben içiyorum canım yumuşak kapsül o vajinal de oluyor. Çok dokunmuyosa sana bol su ile iç bence
Benim ilk bebeğim olacak( düşükleri saymıyorum )ama sezeryan olsun isterim..
Ha bu arada sabah akşam alıyorum progestanı

Canımm kesemizi gördüm ben çok şükür doktor iyi dedi :))

10 gun sonra kalp atışlarını duycaz inşallah.
Okulda ayakta kalınca başım dönüyor dedim. Kan tahlili istedi. Sonuçlar çıkacak ptesi. Arayıp sorcaz.

buyuk teyzesii ama yanında yattığımda asla uyumuyor çok çabaladım 1 yaşında agır bronşit geç,rdik o zamana kadar saçını sevip uyuturdum ama ondan sonra asla uyutamadım 12-13 saatte ayakta olsa düşüp olduğu yerde uyumaz çok sinirli bir görsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…