paylaşırsan şehrini yaşını onlarda yazartabi benim gözümden kaçmış da olabilir o zaman tekrar yazarsan sevinirim. güncelliyorum tekrar listemizi eklerim hemen. hatta bilgileri eksik olanlar jasminaya diyorum siz de anlayın
Gözün aydın :))
Canım gerçekten çok farklı oluyo kişiden kişiye.. Benim taaaa sat'a göre 6+3 de 6200lerdeydi.. Bence bu hcg ye pek takmamak lazımboşuna kendimizi üzüyoruz.. Belki ilk haftalarda kimyasal gebelikten şüphe ediliyosa bi iki test yapılmalı ama devamında habire testle kafa karıştırılmamalı :)ben 820 de keseyi gördüm mesela,, 6200lerde kalp atışlarını dinledim
( çok vidansızlarmış.. Hiç etik değil yaptıkları.!! Benim muayene 42 tl, bağkur var eşimden. Sgk olsa daha az olurdu muhtemelen.. 2 hafta içinde 3 kere ultrasona girdim, 4 defa kan verdim. 12tl kan testi,, dr. onuda s.ocağında yaptır diyodu. O dediğin hastane para derdindeymiş can değil, çok üzüldüm (
Umarım bu bebişinde sıkıntı yaşamazsın, herşey yolunda gider
Ay aman boşver artışı,, bebişi görmen yeter :) darısı pıt pıtlara canımmmmucizen hep seninle olur inşallahben sadece bi kere yaptırmıştım kan testini o da adet gecikmesinden bi gün sonra 183 çıkmıştı artış nasıl oldu bilmiyorum
Canım doktor perşembe günü keseme 5+2 günlük dedi bgün de 5+4 günlüğüm... Haftaya perşembe çağırdı kalp atışı için... 6. ya da 7. haftada duyulur dedi ben cuma günü yolculuk var diye biraz erken gidicm inşallah duyarım bu sefer.. İnşallah bu stresli günlerin sonu bal balll
Vajinalda daha net ve daha erken görünür halbuki :) tabiki canımmm,, sende bebişinin pıt pıtları duyacaksın,, ve rica ederim burada fotoları paylaşın :) çok mutlu oluyorum görünce, umutlu oluyorumAy maşallah sana ne güzel...Benim değer 6278 ken bile keseyi görememişti doktor vajinal bakmaya da karşı bir doktor karından ancak 5+2 günlükken gördü ki o zaman da bu değerlerim herhalde bi 18000 vardır Duacı ol olur mu biz de hayırlısıyla görelim o pıtpıtları inşallah
Şuan kac haftalik canım ne zaman çağırdı dr kalp atışı için sürekli dua ediyorum inşallah aynı acıyı yaşamam sağlıklı bi şekilde alirim kucağıma diye çok büyük stres insl atlaticaz
aslında ben yazmıştım bütün bilgileri ama:18:
yaşım 26,yaşadığım yer istanbul,ilk bebeğim olacak inşaALLAH
merhabalar, bende 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.8 haftalıkkn kalp atışını duymuştuk 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi durmuştu meleğimin..Şimdi yine hamileyim dün kan testi yaptırdım sonuç 670,52 çıktı bat 07 mart tı şimdi önümüzdeki salı kadın doğumda randevum var ama hiç sevinemiyorum içimde hep bir korku hep bir panik ya kese görünmezse ya ben yanılıyorsam ya yine birşeyler ters giderse diye...tadını çıkaramıyorum..kimseye henüz söylemedim bir sürede söylemeyi düşünmüyorum.umarım hcg değerim iyidir ve umarım salı keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah... ( banada yarabbim...)
İnşallah duyarsın canım güzel haberlerini bekliyorum benimde içim rahatlar hem :)
Vajinalda daha net ve daha erken görünür halbuki :) tabiki canımmm,, sende bebişinin pıt pıtları duyacaksın,, ve rica ederim burada fotoları paylaşın :) çok mutlu oluyorum görünce, umutlu oluyorum
teşekkürlerr:):) sayfa dahada büyüsün herkes anne olsun:):)
Canım naptıysam olmuyor,, bugün sesimde gitti iyicekaçınılmaz son..
Sürekli kullanmak değil ama ne bileyim canım, dediğin gibi arada can simidi olarak kullanırsın..
slm arkadaş hamile annelerden yasin topluyorum 32tane kaldı okumak isteyenler olursa allah rızası için yazsın bu ay adet olursam tüp bebek tedavim başlıcak
canim ben 1tane okuyayim, en kisa surede mutlu haberi alirsin ins.
inşallah tatlım 15:30 da randevum var bakalımCanım aklına kötü şeyler getirme hemenumarım herşey yolundadır
hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımuzaMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.bugün tam 5+0 olduk ama daha hiç doktor kontrolüne gitmedim.Bugün gidicem artık en son iki gün önce 1440 idi sanırım bugün kese görünür.Çok merak ediyorum hemde endişeliyim biraz.Ara ara kasık batmalarım oluyor mide bulantım öksürük sonrası geliyor bir de grip oldumacaba bu haftalarda keseyi göreniniz var mı ? Alttan muayene olmak istemiyorum ben korkuyorum.Benimkiler 5.gün embriyosu ve 2 tane koyuldu
inşallah herşey yolundadır canım vee hoşgeldin aramızaselam kızlar kısmetse ben de kasım annesi olacağım allahın izniyle. henüz hiçbirinizi tanımıyorum. yavaş yavaş kaynaşırız sanırım yardımlarınızla. bir oğlum var 2 yaşında. tüp bebekle sahip olduk. (rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin.) dondurulmuş embriyoların süresini hesaplıyodum. ama rabbim yüzümüzü güldürcek inşallah. adetim 3 gün geçince idrar testi yaptım. çift çizgiyi gördüm. bu gün kan testi yaptırcam. inşallah hayırlı sonuçlar alırım. :44:
bende bende acı ekşi sürekli böyle şeyler yemdk istiyorum oğlumda yediğim tatlıların hatti hesabı yok çok iyi hatırlıyorum tstlı diye eşime sardığımı yedim tatlıyı buldum hakkıyı şimdi yicem ekşiyi bulcam inşallah ayşeyiendişelenme canım ben de sata göre 5+1 ken gittim doktora ve keseyi göremedik bi hafta sonraya randevu verdi dr dün gittik işte ve gördük çok şükür kesemizi yani sata göre 6 haftalıktım. moralini bozma mercimeğin şimdilik gizleniyo bi hafta sonra cekkk eee yapıcakinşallah görürüm meleğimi kahve skuntım devam ediyo ama bişey olmuyacak allahın izniyle
aslında bana göre benim de 3-5 kilo fazlam var ama dr bi şey demedi normal dedi ayda bi kilo almaya özen göster dedi ama ben ilk 3 ay 1 kilo alsam yeter diyorum ablam mesela ilk bebeğinde ilk 3 ayda 6 kilo almış ikinci bebeğinde almamış ikisinin cinsiyeti aynı. ama tabi ablam benden epey zayıftı iki gebeliğinde de. yaa aslında benim canım hiç tatlı çekmiyo normalde çok severim ama şimdi daha çok acı baharatlı ekşi şeyler çekiyo canım sanki tatlı çekse canım daha çok kilo alırım diye düşünüyorum bilemiyorum ne derece doğru.
Aynen cnm hiç etik değil yaptiklari mesela muayene icin senden 35 alıyor ama fişi tam hatırlamıyorum ama 23 falan kesiyorlar herkese böyle tabi aldıkları parayi devlete az gösteriyorlar sanırım. Doktora muayene olup kanda gebelik testi yaptirirsam 35 muayene + 20 tahlil ödeniyordu ben perşembe gittim sadece kan tahlili yaptircam muayene olmicam dedim 35 aldılar inşallah kendime düzgün bi dr bulurum cnm
merhabalar, bende 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.8 haftalıkkn kalp atışını duymuştuk 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi durmuştu meleğimin..Şimdi yine hamileyim dün kan testi yaptırdım sonuç 670,52 çıktı bat 07 mart tı şimdi önümüzdeki salı kadın doğumda randevum var ama hiç sevinemiyorum içimde hep bir korku hep bir panik ya kese görünmezse ya ben yanılıyorsam ya yine birşeyler ters giderse diye...tadını çıkaramıyorum..kimseye henüz söylemedim bir sürede söylemeyi düşünmüyorum.umarım hcg değerim iyidir ve umarım salı keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah... ( banada yarabbim...)
Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?