2014 Kasım Anneleri

aslında ben yazmıştım bütün bilgileri ama:18:

yaşım 26,yaşadığım yer istanbul,ilk bebeğim olacak inşaALLAH

Ay maşallah sana ne güzel... Benim değer 6278 ken bile keseyi görememişti doktor vajinal bakmaya da karşı bir doktor karından ancak 5+2 günlükken gördü ki o zaman da bu değerlerim herhalde bi 18000 vardır Duacı ol olur mu biz de hayırlısıyla görelim o pıtpıtları inşallah

Aynen cnm hiç etik değil yaptiklari mesela muayene icin senden 35 alıyor ama fişi tam hatırlamıyorum ama 23 falan kesiyorlar herkese böyle tabi aldıkları parayi devlete az gösteriyorlar sanırım. Doktora muayene olup kanda gebelik testi yaptirirsam 35 muayene + 20 tahlil ödeniyordu ben perşembe gittim sadece kan tahlili yaptircam muayene olmicam dedim 35 aldılar inşallah kendime düzgün bi dr bulurum cnm

İnşallah duyarsın canım güzel haberlerini bekliyorum benimde içim rahatlar hem :)

Son düzenleme:
Vajinalda daha net ve daha erken görünür halbuki :) tabiki canımmm,, sende bebişinin pıt pıtları duyacaksın,, ve rica ederim burada fotoları paylaşın :) çok mutlu oluyorum görünce, umutlu oluyorum

merhabalar, bende 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.8 haftalıkkn kalp atışını duymuştuk 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi durmuştu meleğimin..Şimdi yine hamileyim dün kan testi yaptırdım sonuç 670,52 çıktı bat 07 mart tı şimdi önümüzdeki salı kadın doğumda randevum var ama hiç sevinemiyorum içimde hep bir korku hep bir panik ya kese görünmezse ya ben yanılıyorsam ya yine birşeyler ters giderse diye...tadını çıkaramıyorum..kimseye henüz söylemedim bir sürede söylemeyi düşünmüyorum.umarım hcg değerim iyidir ve umarım salı keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah... ( banada yarabbim...)

Şuan aynı seninle ayni durumundayım cnm eşim ve benden başka kimse bilmiyor kalp atışını duyana kadar soylemicem de korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan inanasim bile gelmiyor görene kadar inşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazariz buraya

İnşallah duyarsın canım güzel haberlerini bekliyorum benimde içim rahatlar hem :)

İnşallah canım sağol o gün güzel haberi alır almaz burdayım inşallah

Vajinalda daha net ve daha erken görünür halbuki :) tabiki canımmm,, sende bebişinin pıt pıtları duyacaksın,, ve rica ederim burada fotoları paylaşın :) çok mutlu oluyorum görünce, umutlu oluyorum

Rabbim o güzel günü gösterirse koşa koşa geleceğim buraya resmi de güzel haberi de paylaşacağım inşallahhhhh Rabbim nolursun göster her isteyene hayırlısıyla

slm arkadaş hamile annelerden yasin topluyorum 32tane kaldı okumak isteyenler olursa allah rızası için yazsın bu ay adet olursam tüp bebek tedavim başlıcak

Canım naptıysam olmuyor,, bugün sesimde gitti iyice kaçınılmaz son..
Sürekli kullanmak değil ama ne bileyim canım, dediğin gibi arada can simidi olarak kullanırsın..

Allah sifa versin canim ya sicak tutmaya calis sen yine bogazini.. daha ilerlemesin aman... dedigin gibi mecbur kalirsam alicam olaci. sabah yine yarim dilim ekmek bikac salatalik yedim legen yanimda yataktayim yine

Ben de şimdi geldim doktordan, karından baktı ve çok minicik bir kese görüyorum ama henüz net değil dedi amaaaaaa sanki ikinci bir oluşum var gibi acaba ikiz mi dedi, içime öyle doğuyor, vajinal baksak anlarız ama şimdi gerek yok dedi, sözün kısası çarşamba günü netleşecek. Onun dışında herşey iyiymiş şimdilik şükürler olsun.. Ben birtanesine bile razıyım ama ikinci de teşrif ederse bonus olarak başım gözüm üstüne Darısı diğer kese görmeyi bekleyen arkadaşlarımın başına.. Doktordan sonra da bir arkadaşımız Kipa mağazasından yoğurt yapma makinesi almış, çok beğenmiş, üstelik çok indirimli 29,90 a, hemen bir tane almaya gittik, nasılsa ihtiyacımız olacak

Canım aklına kötü şeyler getirme hemen umarım herşey yolundadır
inşallah tatlım 15:30 da randevum var bakalım

hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımuza

inşallah herşey yolundadır canım vee hoşgeldin aramıza

bende bende acı ekşi sürekli böyle şeyler yemdk istiyorum oğlumda yediğim tatlıların hatti hesabı yok çok iyi hatırlıyorum tstlı diye eşime sardığımı yedim tatlıyı buldum hakkıyı şimdi yicem ekşiyi bulcam inşallah ayşeyi

Canım o az kesilen 12 tl, devlete ödenen para, o yüzden onun belgesini veremiyorlar, mesela eczaneler alıyor ya muayene parasını, özeller de kendisi alıyor ama kendi gelirleri olmadığından fiş-fatura olmuyor..

Merhaba canım, ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim ancak bu kez son derece pozitif olmaya çalışıyorum, paniklerim tabi ki oluyor ama kafamı doldurmamaya çalışıyorum. İlkinde acaba ne diye çok araştırıp hep olumsuz olacak diye korkuyordum bu kez daha sakinim. Endişelerimi bolca dua ile atmaya çalışıyorum.. Olumlu düşün ve inan..

Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işte

Ben hep 1000 üstü olunca net 2 kat artmaz, daha yavaş artar diye okumuştum ama çok şükür sonuçta herşey zaten tatlıya bağlanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…