2014 Kasım Anneleri

Sevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız
malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum var doktorum abur cubur gecistirme olayini , paketli besinleri sekerli herturlu hazir gidayi yasakladi. Nekadar saglikli ve duzgun beslenirsen hem senin hemde bebegin icin sorun olmaz dedi.simdiye kadarda bu sekilde yapmaya calistim ve hic kilo almadim. Benim en buyuk sikintim su konusunda oluyor malesef. Suyu hic sevmiyorum ama hamile oldugumu ogrendigimden beri zorla iciyorum. 2lt enaz su icmem gerekirken ben 1 lt suyu zor bitiriyorum bu konuda caresizim varsa bi yontemi banada onerin lutfen...

Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım isallah izmirdeyim yaşım 26 ilk gebeliğim bebeğimin muhtemel doğacağı tarih 18-11-2014 :)
Hayirli ugurlu olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

merhaba arkadaşlar Allah izin verirse bende kasım annesi olucam yaşım 31 ilk gebeliğim ve antalyalıyım inşallah tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alır :)

yas ve ilk bebek olarak ayniyiz insallah saglikla kucaginada alirsin.

Sanirim icmeni degil icmemeni soylediler. Cunki cay direk kandizlik yaparken kola ve kahve icerigindeki kafein yuzunden dusuk riskine yol aciyor...

arkadaşlar merhaba kısmetse 17 kasım benimkide:) aklıma çok takılan bir soru var nasıl besleniyorsunuz özel olarak bu konuda doktorlarınız bir sey söyledi mi?

Canim doktorun bana soyledigi en onemli sey hazir paketli fastfood tarzi hicbisey yemiceksin oldu. Bol bol sut icmemi ve duzenli yemek yememi bin kere tekrar etti sanirim....

Kizlar bi konuda doktorumun soyledigi biseyide paylasmak isterim sizinle. Burda bir cogunuz vajinal ultrason istemediginizi soylemissiniz bende bunu hic istemiyodum ama keseyi gormeye gittigimizde doktorun bunun ilk zamanlarda cok daha dogru sonuclar veren keseyi daha saglikli ve dogru gormeyi saglayan bi yontem oldugunu soyledi. Hatta kendi esinin kesesine bile bu sekilde baktigini keseye zarar verir dusuncesinin yanlis bi inanis oldugundan bahsetti.

Bu arada hepinize KOSKOCAMAN GUNAYDİNLAR... Umarim cookk guzel bir gun olur hepiniz icin.
Kizlar aranizda Ankara'da oturan varmi? Varsa su snda nereye gidiyorsunuz. Ben hala ozelmi devletmi kararsizlik icindeyim...

Geçmiş olsun öncelikle,, ve gözün aydın canım :) ben özele gidiyorum ve tmm çok olumsuz şeyler söyledi dr. hep, ama çok ilgiliydi. Eğer oraya gitmeseydim şuan bebeğim yine tutunamayıp düşecekti.. Benim hcg artışım azdı biraz, ve kesem ilk göründüğü zamanlarda olması gerekenden küçüktü.. Oyüzden boş gebelik diye düşündük.. Dr. önlem olarak daha adet gününden 2 gün önce progestan hapa ve kan sulandırıcı iğneye başlattı. Ki aynı gün progesteron iğnesi yaptırdı. Hâlâ da devam ediyorum,, coraspinde ekledi. Arayıp sürekli danışınıyorum mesela sabahta aradık çünkü demir eksikliği var ilaç önerdi bize. Ve testleri s.ocağında yaptırmamı istedi ücretsiz olduğu için. Orda yaptırsam baya tuzlu olurdu..

Nasılsınızzz????
Çok şükür ben de perşembe günü kesemi gördüm karından.. 5+2 günlük yavrum.. Öyle stres yapmıştım ki o aşırı yüksek hcg değerlerimden kötü bişi çıkacak diye.. Şükür şimdilik bir sorun yok.. Bu perşembe de kalp atışları için çağırdı umarım görürüm bu sefer pıtpıtlarını yavrumun..
Sizler ne durumdasınız?
Nasılsınız?
Ben de mide bulantısı da çoook hafif.. Bi de aşırı uyuklama hali...

Ben de bebeğimi ilkini kalp atışı olmadığı için 2 aralıkta kürtaj oldum kaybettim... Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Perşembe gününü iple çekiyorum ki pıtpıtını duyayım diye.. Öyle bir stres ki ama dua et Rabbime bırak inşallah herşey bu sefer güzel olacak kasma kendini

inşallah canım ama biz böyle bilinçli oldukça inşallah kilomuzu kontrol altında tutucaz
yaa çok kötü bi şey bu aslında boş yere endişelendiriyolar insanı arkadaşıma da kese oluşmamış diye söylemişler 6. haftasında yazık perişan oldu başka bi dr. gitti ve gördü keseyi yani anlık da olsa o psikolojiyi yaşatmaları çok büyük haksızlık bence
Bu arada hepinize KOSKOCAMAN GUNAYDİNLAR... Umarim cookk guzel bir gun olur hepiniz icin.
Kizlar aranizda Ankara'da oturan varmi? Varsa su snda nereye gidiyorsunuz. Ben hala ozelmi devletmi kararsizlik icindeyim...

günaydınnnnn hoş geldin

gözün aydın canım bende dün gördüm kesemizi çok güzel bi duyuymuş

Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işte

Sağol canm tskler:) bulunduğum ilçede tek devlet hastanesi tek özel hastane var insanlar oraya muhtaç diye herşey yapıyorlar mesela ben o tahlillere 100 + 35 lira muayene ücreti ödedim bana söylemedi sağlık ocağında yapıldığıni bilmiyordum zaten bebek öldükten sonra hiç açıklama yapılmadı kendi göremedi kalp atışını ayrıntılı baktirmamz icin başka bi bölüme gönderdi 100 lira ordan aldilar hemen kürtaj olmalisin 700 lira masrafi dediler direk para para diyorlar karşılığında keşke ilgi alaka da görseydim bi de sadece Folbiol vermisti kullanmam için

Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işte

Canım ya ben de yüksekliğinden ötürü 4 gün ağlamaklı dolandım düşün benim bat günü 2779 çıkmıştı Doktor bile şok oldu ben de dedim kkesin mol gebelik diye ağlıyordum iki gün sonra 6278 çıktı şükür perşembe günü keseyi gördük de rahatladım ama neden o kadr yüksek hala bilmiyorum

gözün aydın canım bende dün gördüm kesemizi çok güzel bi duyuymuş

Sağol canım hepimizin gözü aydın.. İnşallah pıt pıtlarını da duyarız yavrularımızın ben o konuda çok gerginim ilkini duyamadığım için kabettim inşallah bu öyle olmaz

mucizen hep seninle olur inşallah ben sadece bi kere yaptırmıştım kan testini o da adet gecikmesinden bi gün sonra 183 çıkmıştı artış nasıl oldu bilmiyorum

merhabalar, bende 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.8 haftalıkkn kalp atışını duymuştuk 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi durmuştu meleğimin..Şimdi yine hamileyim dün kan testi yaptırdım sonuç 670,52 çıktı bat 07 mart tı şimdi önümüzdeki salı kadın doğumda randevum var ama hiç sevinemiyorum içimde hep bir korku hep bir panik ya kese görünmezse ya ben yanılıyorsam ya yine birşeyler ters giderse diye...tadını çıkaramıyorum..kimseye henüz söylemedim bir sürede söylemeyi düşünmüyorum.umarım hcg değerim iyidir ve umarım salı keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah... ( banada yarabbim...)

Şuan kac haftalik canım ne zaman çağırdı dr kalp atışı için sürekli dua ediyorum inşallah aynı acıyı yaşamam sağlıklı bi şekilde alirim kucağıma diye çok büyük stres insl atlaticaz

inşallah duyucaz canım hiç yaşadığın o kötü deneyimi düşünme bu bambaşka olacak olumlu düşün canım

İnan ki aynı korku bende de var.. Ben artık ultrason ekranına bakamıyorum bile... Biz de bu sefer kimseye söylemedik... Söylemeyi de dşünmüyorum ailelerimiz bile bilmiyo hayal kırıklığı olmasın diye Ben de testimi pozitif görünce yüreğime bişi oturdu gülümsedim insanın aklına hep gelio yine mi öyle olacak diye.. Rabbim inşallah o giden canımızın yerini sağlıklı bir evlatla doldurur.. Bol bol dua et ağzın hep dualı olsun karnını severken hep dualar oku bizleri de dualarında eksik etme.. Ben kimseyi ayırt etmeden öyle dua ediyorum ki çoğu zaman dua ederken gözümden yaşlar gidiyo o kadar içten ediyorum.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.. Ben de bu perşembe pıt pıtını duymaya gidicem inşalah bu sefer görürüm

( çok vidansızlarmış.. Hiç etik değil yaptıkları.!! Benim muayene 42 tl, bağkur var eşimden. Sgk olsa daha az olurdu muhtemelen.. 2 hafta içinde 3 kere ultrasona girdim, 4 defa kan verdim. 12tl kan testi,, dr. onuda s.ocağında yaptır diyodu. O dediğin hastane para derdindeymiş can değil, çok üzüldüm (
Umarım bu bebişinde sıkıntı yaşamazsın, herşey yolunda gider

Canım doktor perşembe günü keseme 5+2 günlük dedi bgün de 5+4 günlüğüm... Haftaya perşembe çağırdı kalp atışı için... 6. ya da 7. haftada duyulur dedi ben cuma günü yolculuk var diye biraz erken gidicm inşallah duyarım bu sefer.. İnşallah bu stresli günlerin sonu bal balll

inşallah duyucaz canım hiç yaşadığın o kötü deneyimi düşünme bu bambaşka olacak olumlu düşün canım

Öyle düşünüyorum canım ara ara şeytan aklımı çelse de bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah

Gözün aydın :))
Canım gerçekten çok farklı oluyo kişiden kişiye.. Benim taaaa sat'a göre 6+3 de 6200lerdeydi.. Bence bu hcg ye pek takmamak lazım boşuna kendimizi üzüyoruz.. Belki ilk haftalarda kimyasal gebelikten şüphe ediliyosa bi iki test yapılmalı ama devamında habire testle kafa karıştırılmamalı :)ben 820 de keseyi gördüm mesela,, 6200lerde kalp atışlarını dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…