malesef benimde azimsanmayacak olcude bi kilo sorunum varSevgili kasım anneleri, aranızda benim gibi kilo problemi olanlar var mı? İnşallah hem bizi hem de bebeğimizi üzmeyecek kilolarla hamileliğimizi tamamlarız
Hayirli ugurlu olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım isallah izmirdeyim yaşım 26 ilk gebeliğim bebeğimin muhtemel doğacağı tarih 18-11-2014 :)
merhaba arkadaşlar Allah izin verirse bende kasım annesi olucam yaşım 31 ilk gebeliğim ve antalyalıyım inşallah tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alır :)
Nerde calisiyorsun canım? Benim istahim çok açıldı 2kg almıştım sonra birgün okuldan sonra esimle isimiz vardı dolasinca 1 kgni vermisim. Eskisi kadar is yapmamamdanda kaynaklanıyor cok korkuyorum kaybetmekten. Bana sağlık ocagindaki hemşireler açık cay icmemi neskafe Türk kahvesi kola icmemi söyledi. Haftada iki defa balık yiyecekmisim. Ilk aylar zaten normal yemek yemek lazımmış. Diğer aylar normalden 300 500 kalori fazla yemek gerekiyormuş.
arkadaşlar merhaba kısmetse 17 kasım benimkide:) aklıma çok takılan bir soru var nasıl besleniyorsunuz özel olarak bu konuda doktorlarınız bir sey söyledi mi?
Geçmiş olsun öncelikle,, ve gözün aydın canım :) ben özele gidiyorum ve tmm çok olumsuz şeyler söyledi dr. hep, ama çok ilgiliydi. Eğer oraya gitmeseydim şuan bebeğim yine tutunamayıp düşecekti.. Benim hcg artışım azdı biraz, ve kesem ilk göründüğü zamanlarda olması gerekenden küçüktü.. Oyüzden boş gebelik diye düşündük.. Dr. önlem olarak daha adet gününden 2 gün önce progestan hapa ve kan sulandırıcı iğneye başlattı. Ki aynı gün progesteron iğnesi yaptırdı. Hâlâ da devam ediyorum,, coraspinde ekledi. Arayıp sürekli danışınıyorum mesela sabahta aradık çünkü demir eksikliği var ilaç önerdi bize. Ve testleri s.ocağında yaptırmamı istedi ücretsiz olduğu için. Orda yaptırsam baya tuzlu olurdu..Ilk bebeğimi eylül ayında 9 haftalikken kalp atışları olmadığı için kaybettim 7 haftalıkken bütün tahlilleri yaptılar ama sorun yoktu sonuçlarda. o hafta ultrasona alıp bakmadı doktor 9. Hafta çağırdı ama burda çok daha erken kalp atışlarıni duyanlar var özel hastane olunca aklıma hersey geliyor zaten para için yapmadıklari şey kalmadı. Tekrar hamileyim çok şükür perşembe günü kanda 107 çıktı sağlık ocağında pazartesi tekrar yaptırıp değerime bakicam keseyi görmeye cuma gitsem olur sanırım çok korkuyorum artık kalp atışını duymadan bana rahat yok
Dun vajinal gorduk canim 5+3 tuk[/QUOTE
ozaman benim salı günü gözükmeyebilir çünki ozaman 5+0 olucam((
Hic belli olmaz. Benim persembe 5+1di ve karindan gorundu. Yumurtlama ve dollenmeyle alakali dedi doktor. Kabaca kafasindan bi hesap yapti ve artik cikmistir gorunur dedi ve gorduk. Ama tam anlayamadim. Yumurtladigim gunu ve ustunden gecen zamani hesapladi galiba. Yani gorunmez deme gorunmebihtimali var. Ama gorunmezse de dervetmeye gerek yok. Cunku kisiden kisiye degisen seyler bunlar. Hatta ayni kisinin farkli hamileliklerinde bile degisiyo.
Ilk bebeğimi eylül ayında 9 haftalikken kalp atışları olmadığı için kaybettim 7 haftalıkken bütün tahlilleri yaptılar ama sorun yoktu sonuçlarda. o hafta ultrasona alıp bakmadı doktor 9. Hafta çağırdı ama burda çok daha erken kalp atışlarıni duyanlar var özel hastane olunca aklıma hersey geliyor zaten para için yapmadıklari şey kalmadı. Tekrar hamileyim çok şükür perşembe günü kanda 107 çıktı sağlık ocağında pazartesi tekrar yaptırıp değerime bakicam keseyi görmeye cuma gitsem olur sanırım çok korkuyorum artık kalp atışını duymadan bana rahat yok
inşallah canım ama biz böyle bilinçli oldukça inşallah kilomuzu kontrol altında tutucazbenimde bazen iştahsızlıgım oluyor hatta kendime sasırıyorum normal yeme düzenimden bile daha aza düşüyorum.
ama bebeğim için zorluyorum saglıklı seyler yemeye calısıyorum.İnsallah normal oranda kilo artısımız olur.
bakalım hayırlısı: ))
yaa çok kötü bi şey bu aslında boş yere endişelendiriyolar insanı arkadaşıma da kese oluşmamış diye söylemişler 6. haftasında yazık perişan oldu başka bi dr. gitti ve gördü keseyi yani anlık da olsa o psikolojiyi yaşatmaları çok büyük haksızlık benceBen ağladım gördüğümde :)) çünkü dr. son testten sonra umutsuz konuştu, karından göremeyince bebeği boş gebelik sandı.. Bide vaj. bakalım dedi,,, ve kalp atışlarını görünce şok oldular..!! Bende tabi, ümidi kesmiştim iyicemucizem o benim..
Bu arada hepinize KOSKOCAMAN GUNAYDİNLAR... Umarim cookk guzel bir gun olur hepiniz icin.
Kizlar aranizda Ankara'da oturan varmi? Varsa su snda nereye gidiyorsunuz. Ben hala ozelmi devletmi kararsizlik icindeyim...
Nasılsınızzz????
Çok şükür ben de perşembe günü kesemi gördüm karından.. 5+2 günlük yavrum.. Öyle stres yapmıştım ki o aşırı yüksek hcg değerlerimden kötü bişi çıkacak diye.. Şükür şimdilik bir sorun yok.. Bu perşembe de kalp atışları için çağırdı umarım görürüm bu sefer pıtpıtlarını yavrumun..
Sizler ne durumdasınız?
Nasılsınız?
Ben de mide bulantısı da çoook hafif.. Bi de aşırı uyuklama hali...
Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işteinşallah canım ama biz böyle bilinçli oldukça inşallah kilomuzu kontrol altında tutucaz
yaa çok kötü bi şey bu aslında boş yere endişelendiriyolar insanı arkadaşıma da kese oluşmamış diye söylemişler 6. haftasında yazık perişan oldu başka bi dr. gitti ve gördü keseyi yani anlık da olsa o psikolojiyi yaşatmaları çok büyük haksızlık bence
günaydınnnnn hoş geldin
Geçmiş olsun öncelikle,, ve gözün aydın canım :) ben özele gidiyorum ve tmm çok olumsuz şeyler söyledi dr. hep, ama çok ilgiliydi. Eğer oraya gitmeseydim şuan bebeğim yine tutunamayıp düşecekti.. Benim hcg artışım azdı biraz, ve kesem ilk göründüğü zamanlarda olması gerekenden küçüktü.. Oyüzden boş gebelik diye düşündük.. Dr. önlem olarak daha adet gününden 2 gün önce progestan hapa ve kan sulandırıcı iğneye başlattı. Ki aynı gün progesteron iğnesi yaptırdı. Hâlâ da devam ediyorum,, coraspinde ekledi. Arayıp sürekli danışınıyorum mesela sabahta aradık çünkü demir eksikliği var ilaç önerdi bize. Ve testleri s.ocağında yaptırmamı istedi ücretsiz olduğu için. Orda yaptırsam baya tuzlu olurdu..
Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işte
gözün aydın canımbende dün gördüm kesemizi çok güzel bi duyuymuş
Benim kocaaa bi haftada 3400lerden sadece 6200 lere çıkınca perişan oldum tabiki öncelikle.. Düşünsene 1 haftada 2 ye bil katlamamış.. Oyüzden mucizem diyorum işte
Ben de bebeğimi ilkini kalp atışı olmadığı için 2 aralıkta kürtaj oldum kaybettim... Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Perşembe gününü iple çekiyorum ki pıtpıtını duyayım diye.. Öyle bir stres ki ama dua et Rabbime bırak inşallah herşey bu sefer güzel olacak kasma kendini
Ben de bebeğimi ilkini kalp atışı olmadığı için 2 aralıkta kürtaj oldum kaybettim... Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Perşembe gününü iple çekiyorum ki pıtpıtını duyayım diye.. Öyle bir stres ki ama dua et Rabbime bırak inşallah herşey bu sefer güzel olacak kasma kendini
Canım ya ben de yüksekliğinden ötürü 4 gün ağlamaklı dolandım düşün benim bat günü 2779 çıkmıştıDoktor bile şok oldu ben de dedim kkesin mol gebelik diye ağlıyordum iki gün sonra 6278 çıktı şükür perşembe günü keseyi gördük de rahatladım ama neden o kadr yüksek hala bilmiyorum
Sağol canım hepimizin gözü aydın.. İnşallah pıt pıtlarını da duyarız yavrularımızın ben o konuda çok gerginim ilkini duyamadığım için kabettim inşallah bu öyle olmaz
Dun vajinal gorduk canim 5+3 tuk[/QUOTE
ozaman benim salı günü gözükmeyebilir çünki ozaman 5+0 olucam((
kişiden kişiye değişir canım görebilirsin, üstten görünmezse alttan baksın alttan baktırmanın herhangi bir zararı yok
merhabalar, bende 17 Ağustosta 10 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybetmiştim.8 haftalıkkn kalp atışını duymuştuk 2 hafta sonra tekrar gittiğimde kalbi durmuştu meleğimin..Şimdi yine hamileyim dün kan testi yaptırdım sonuç 670,52 çıktı bat 07 mart tı şimdi önümüzdeki salı kadın doğumda randevum var ama hiç sevinemiyorum içimde hep bir korku hep bir panik ya kese görünmezse ya ben yanılıyorsam ya yine birşeyler ters giderse diye...tadını çıkaramıyorum..kimseye henüz söylemedim bir sürede söylemeyi düşünmüyorum.umarım hcg değerim iyidir ve umarım salı keseyi sağlıklı bir şekilde görürüz.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah... ( banada yarabbim...)
Sağol canm tskler:) bulunduğum ilçede tek devlet hastanesi tek özel hastane var insanlar oraya muhtaç diye herşey yapıyorlar mesela ben o tahlillere 100 + 35 lira muayene ücreti ödedim bana söylemedi sağlık ocağında yapıldığıni bilmiyordum zaten bebek öldükten sonra hiç açıklama yapılmadı kendi göremedi kalp atışını ayrıntılı baktirmamz icin başka bi bölüme gönderdi 100 lira ordan aldilar hemen kürtaj olmalisin 700 lira masrafi dediler direk para para diyorlar karşılığında keşke ilgi alaka da görseydim bi de sadece Folbiol vermisti kullanmam için
Şuan kac haftalik canım ne zaman çağırdı dr kalp atışı için sürekli dua ediyorum inşallah aynı acıyı yaşamam sağlıklı bi şekilde alirim kucağıma diye çok büyük stres insl atlaticaz
inşallah duyucaz canım hiç yaşadığın o kötü deneyimi düşünme bu bambaşka olacak olumlu düşün canım
Gözün aydın :))Canım ya ben de yüksekliğinden ötürü 4 gün ağlamaklı dolandım düşün benim bat günü 2779 çıkmıştıDoktor bile şok oldu ben de dedim kkesin mol gebelik diye ağlıyordum iki gün sonra 6278 çıktı şükür perşembe günü keseyi gördük de rahatladım ama neden o kadr yüksek hala bilmiyorum
Sağol canım hepimizin gözü aydın.. İnşallah pıt pıtlarını da duyarız yavrularımızın ben o konuda çok gerginim ilkini duyamadığım için kabettim inşallah bu öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?