2014 Kasım Anneleri

Maşallah
ne kadar çogalmışız inşallah dahada çogalırız...
ne güzel çogunuz duymuşunuz kalp atışlarını
bende dün duydum Rabbim bekleyen arkadaşlarada nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Gözün aydın canım,, senin kaç haftalık :)

aynen ben ve çevrem kız diyoz eşim erkek sağlıklı olsunlar o yeter cinsyet farketmez

Doktorumun ölçümüne göre 6+4 benimde :)

maşallah canım...
inş saglıkla kucagına almayı nasip eder rabbim
sen duydunmu kalp atışlarını bide merak ettim doktorunu degiştirdinmi yanlış hatırlamıyorsam pek memnun degildin yanlışmı hatırlıyom acaba

Dr.u bu gebeliğimden 3 hafta önce değiştirdim,, günlerimizi yazdı yumurtamızın yönünü söyledi ve dediklerini yaptık,,, hamile kaldım :)
Ben pzrts dinledim canım kalp atışlarını:)) teşekkür ederim iyi dileklerin için,, aramızda 1 gün var demekki bakalım önce kimin bebişi gelicek ))

canım önceki deneyimlerime göre ( diger iki cocugumda 9 ay dayanamadılardı ikiside 15 gün önce dogmuştu )
bununda tam tarihini bekliyecegini zannetmiyorum ama belki bu farklı olur.
Hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun inşallah...

Kizlar bugun kahverengi lekelenmem oldu dr aradim.ameliyattaymis esime progestan aldirdim dr asistsni yerlesme lekelenmesidir yatip dinlenin dedi cok leke yoktu ama korkuyorum sizdede oldumu benim ilk kez basima geliyor oglumla disari cikmistik fazla yoruldum sanirim (

Hayırlıso bakalım :)) bana hep ekimde olacakmış gibi geliyor :) ki bence çoğumuzun öyle olur..
Sağlıklı olsunlarda

gidemedik canım biz kontrole ya çocukcazım çok hasta ateşleniyo kusuyo artık haftaya çarşamba randevum var oğlum iyi olyrsa giderim yoksa kalır
Canım dr.la iletişime geçseydin keşke progestqn veya iğne verirdi belki..
Öyle çarşambaya bekleyip ihmal etme sakın

benimde dün başıma geldi canım siyahımsı sıvı geldi ama peçeteye hahve rengi geliyo bugün doktora gitcektik iptal oldu hayırlusı artık

Canım dr.la iletişime geçseydin keşke progestqn veya iğne verirdi belki..
Öyle çarşambaya bekleyip ihmal etme sakın
şuan gelmiyo zaten bitanem devam ederse mutlaka giderim kendim alsam zararı olur mu ki

Zararı olmaz canım, benim dr kanamam olmadığı halde sabah akşam kullandırıyo. Progestan 200..
Yinede dr.a danış derim.
Buarada geçmiş olsun demeyi unutmuşum oğlun hasta öyle mi ( tez zamanda iyileşir umarım.. Neyi var canım

inşallah bişeyleri yoktur bebillerimizin geçmiş olsun canım oğlun hastaymış acil şifalar dilerim ben progestan 200 lük aldırdım eşime hemen kullandım suandada yatıyorum Allahtan eşim izinli bugun

canım ya sen hiç doktora gittin mi?

çok saol canım bıronşit olmuş kuzucuğum doktor antibiyotik fekan verdi bide bi şurup verdi öksürsünde balgam çıkarsın diye yavrum öksürürken balgam çıkarcam derken tıkanıp öğürmeye başlıyo tıkanıyo resmen çok korkuyorum valla çıraramayınca balgamıda kusuyo vermesem daha iyi daha beter okuyo çocuğum

gittim canım dün alttan muayene etti keseyi gördük dr ufak 1 hafta sonra gel dedi acaba vajinal muayeneden dolayımı oldu :26::26::26::26::26:çok nazik muayene etti bilmiyorum yaa

ayse canım oglumdada oldu aynısı kuzum oksururken balgam geliyordu ve öğürmeye başladı dr size ventolin vermiş olmalı onu sakın aksatma nefes acıcı rahatlatır sakın ılaçlarını aksatma bazı ılaçlar kaka yoluyla balgamı atmaya yardımcı oluyor ben oğluma günde 4 kere hava vermiştim bronşit tekrarlanabilen b,ir hastalık çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…