Gözün aydın canım,, senin kaç haftalık :)Maşallah
ne kadar çogalmışız inşallah dahada çogalırız...
ne güzel çogunuz duymuşunuz kalp atışlarını
bende dün duydum Rabbim bekleyen arkadaşlarada nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Gözün aydın canım,, senin kaç haftalık :)
aynen ben ve çevrem kız diyoz eşim erkek sağlıklı olsunlar o yeter cinsyet farketmezdimiiiinşallah cuma günü bebeğim annesine pıpıt yapıcak aynen bende sürekli
ayyy bilemiyorum ne derece etkiliyo bu acı tatlı ekşi durumları bebeğin cinsiyetini ama ben ilk öğrendiğimden beri kız geçiyo içimden eşime sorsan erkek diyo babam bile erkek olacak diyo tabi ki tek temennim sağlıklı olması kız erkek fark etmiyo o benim canım ama merak iştee bi an önce öğrenmek istiyorum alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi çok tez canlıyım her şey olup bitsin istiyorum bi an önce
Doktorumun ölçümüne göre 6+4 benimde :)teşekkür edrim canım...
6+3 günlügüz
Doktorumun ölçümüne göre 6+4 benimde :)
Dr.u bu gebeliğimden 3 hafta önce değiştirdim,, günlerimizi yazdı yumurtamızın yönünü söyledi ve dediklerini yaptık,,, hamile kaldım :)maşallah canım...
inş saglıkla kucagına almayı nasip eder rabbim
sen duydunmu kalp atışlarını bide merak ettim doktorunu degiştirdinmi yanlış hatırlamıyorsam pek memnun degildin yanlışmı hatırlıyom acaba
Dr.u bu gebeliğimden 3 hafta önce değiştirdim,, günlerimizi yazdı yumurtamızın yönünü söyledi ve dediklerini yaptık,,, hamile kaldım :)
Ben pzrts dinledim canım kalp atışlarını:)) teşekkür ederim iyi dileklerin için,, aramızda 1 gün var demekki bakalım önce kimin bebişi gelicek))
gidemedik canım biz kontrole ya çocukcazım çok hasta ateşleniyo kusuyo artık haftaya çarşamba randevum var oğlum iyi olyrsa giderim yoksa kalırBebişten güzel haberlerle gelll
Hayırlıso bakalım :)) bana hep ekimde olacakmış gibi geliyor :) ki bence çoğumuzun öyle olur..canım önceki deneyimlerime göre ( diger iki cocugumda 9 ay dayanamadılardı ikiside 15 gün önce dogmuştu )
bununda tam tarihini bekliyecegini zannetmiyorum ama belki bu farklı olur.
Hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun inşallah...
Canım dr.la iletişime geçseydin keşke progestqn veya iğne verirdi belki..gidemedik canım biz kontrole ya çocukcazım çok hasta ateşleniyo kusuyo artık haftaya çarşamba randevum var oğlum iyi olyrsa giderim yoksa kalır
benimde dün başıma geldi canım siyahımsı sıvı geldi ama peçeteye hahve rengi geliyo bugün doktora gitcektik iptal oldu hayırlusı artıkKizlar bugun kahverengi lekelenmem oldu dr aradim.ameliyattaymis esime progestan aldirdim dr asistsni yerlesme lekelenmesidir yatip dinlenin dedicok leke yoktu ama korkuyorum sizdede oldumu benim ilk kez basima geliyor oglumla disari cikmistik fazla yoruldum sanirim (
şuan gelmiyo zaten bitanem devam ederse mutlaka giderim kendim alsam zararı olur mu kiCanım dr.la iletişime geçseydin keşke progestqn veya iğne verirdi belki..
Öyle çarşambaya bekleyip ihmal etme sakın
11-307 aralık,, benim 9 çıktı. Tek düşük değerim bu zaten, oldum olası demir eksikliği var bende..sağlık ocağında yaptırdım bende. Dr. ilaç ismi verdi başlıyorum bugün. Sende arayıp sorabilirsin canım
en azı 11se benim 17 cok düşükmü sence bendeki referans aralığı 50 en azı olunca sasırdım cuma gidicem canım tekrar dra kesemız küçüktü ona bakıcaz tekrar ozamn sorayım bakayım senın kalp atışı duyulmuş negüzel darııs basımıza bulantın fln varmı
benimde dün başıma geldi canım siyahımsı sıvı geldi ama peçeteye hahve rengi geliyo bugün doktora gitcektik iptal oldu hayırlusı artık
şuan gelmiyo zaten bitanem devam ederse mutlaka giderim kendim alsam zararı olur mu ki
Evet canım seninde baya düşük demirinen azı 11se benim 17 cok düşükmü sence bendeki referans aralığı 50 en azı olunca sasırdım cuma gidicem canım tekrar dra kesemız küçüktü ona bakıcaz tekrar ozamn sorayım bakayım senın kalp atışı duyulmuş negüzel darııs basımıza bulantın fln varmıgyno ferro getirdi eşim, onu kulkanıcam. Dr. un da sana
İlaç verir muhakkak
Pzrtsi dinledik kalp atışlarını, sağolasın canım darısı başına :) benim hcg artışım düşük hep, pzrts bile 6200. Falandı.. Oyüzden bulantı ypk pek,, ara sıra hafiften yediklerim rahatsız ediyo okadar
benimde dün başıma geldi canım siyahımsı sıvı geldi ama peçeteye hahve rengi geliyo bugün doktora gitcektik iptal oldu hayırlusı artık
şuan gelmiyo zaten bitanem devam ederse mutlaka giderim kendim alsam zararı olur mu ki
canım ya sen hiç doktora gittin mi?Kizlar bugun kahverengi lekelenmem oldu dr aradim.ameliyattaymis esime progestan aldirdim dr asistsni yerlesme lekelenmesidir yatip dinlenin dedicok leke yoktu ama korkuyorum sizdede oldumu benim ilk kez basima geliyor oglumla disari cikmistik fazla yoruldum sanirim (
çok saol canım bıronşit olmuş kuzucuğum doktor antibiyotik fekan verdi bide bi şurup verdi öksürsünde balgam çıkarsın diye yavrum öksürürken balgam çıkarcam derken tıkanıp öğürmeye başlıyo tıkanıyo resmen çok korkuyorum valla çıraramayınca balgamıda kusuyo vermesem daha iyi daha beter okuyo çocuğumZararı olmaz canım, benim dr kanamam olmadığı halde sabah akşam kullandırıyo. Progestan 200..
Yinede dr.a danış derim.
Buarada geçmiş olsun demeyi unutmuşumoğlun hasta öyle mi ( tez zamanda iyileşir umarım.. Neyi var canım
canım ya sen hiç doktora gittin mi?
çok saol canım bıronşit olmuş kuzucuğum doktor antibiyotik fekan verdi bide bi şurup verdi öksürsünde balgam çıkarsın diye yavrum öksürürken balgam çıkarcam derken tıkanıp öğürmeye başlıyo tıkanıyo resmen çok korkuyorum valla çıraramayınca balgamıda kusuyo vermesem daha iyi daha beter okuyo çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?