2014 Kasım Anneleri

Bideeeee yat dinlen bol bol, çok ayakta dolaşma canım.!!

Al kullan canım inşallah.
ben diger iki hamileligimde de kapsül kullanmıştım ( dogumlarım yinede erken olmuştu ama biraz zor olmuştu)
bunda jel kullanıyorum.
Hangisi daha iyi olur bilmiyorum keşke doktoruna danışa bilseydin.
İnşallah oglun iyileşir gidersin doktora canım...

Selam güzel annemler canım arkadaslarim Nasılsıniz? Keyifler benide nasıl?
Eşime iğne vurmalı acil gittik gitmişler kan tahlili yaptırdım 5bini gördük sukur bu çarşamba bebisimi görürüm heralde

içileni varsa daha iyi içerim sorun olmaz ama ne yalan söyliyim ben sezeryanı hiç mi hiç sevmedim

Kızlar geçmişe biraz baktım Minikprensim ayseonur cok geçmiş olsun kizlarkendinize çık dikkat edin

Selam güzel annemler canım arkadaslarim Nasılsıniz? Keyifler benide nasıl?
Eşime iğne vurmalı acil gittik gitmişler kan tahlili yaptırdım 5bini gördük sukur bu çarşamba bebisimi görürüm heralde
Hoşgeldin canımm :))
Ben halaaa hastayım bebiş iyii,,,
Ooooo değerin güzel artmış :)) tabi görürsün çrşmbaya :)
Sen nasılsınnn

bilmezmiyim benim oğlumda ayakta uyur çok uğraştık kendi uyudun diye ama olmuyo sinir küpü çocuk ayakta uyuyana dek ağlıyo

Bideeeee yat dinlen bol bol, çok ayakta dolaşma canım.!!
işte mümkünnnn değil canım benim oğlan atom karınca gibi iki dk durmaz yerinde

amin canım zaten düzelmezse pazartesi tekrar getir demişti doktor olmadı beraber gideriz ama kapdül olsun ya vajinal şeyleri sevmitorum ben

içileni varsa daha iyi içerim sorun olmaz ama ne yalan söyliyim ben sezeryanı hiç mi hiç sevmedim

Canım benim bu kullandığım hem oral hemde fitil olarak kullanılıyor :))
Normal doğum çok yorar beni panikatağım var, gerçi ni ylı geçti hiç nüksetmedi ama nolur nolmazz

Hoşgeldin canımm :))
Ben halaaa hastayım bebiş iyii,,,
Ooooo değerin güzel artmış :)) tabi görürsün çrşmbaya :)
Sen nasılsınnn

Hoşbulduk hayatim ya herkes hasta bi de bebislerden de hasta olanlar varzorlu bu dönemden gecoyoruz

Saol canım ben iyiyim çok şükür. Oğlan uyuyorum bizde çay iciyoruz

Eklentiler

• $1394899889389.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 52
Bunu da biraz neselenin die ekledim.sabah eşim uyandığında bu mektupla karşılaştı. Ondan note 3 istiyorum.nasil dil döşeme derken aklıma bu geldi.

Hoşbulduk hayatim ya herkes hasta bi de bebislerden de hasta olanlar varzorlu bu dönemden gecoyoruz

Saol canım ben iyiyim çok şükür. Oğlan uyuyorum bizde çay iciyoruz
Mevsim çarptıı
Çay içme çokkk ha, demir eksikliği yapıyo zaten, bebişe zararlı hemmm.. Bi fincan açık çay iç sadece olur mu :)))

gec döllenme yoksa çıkardı psıkolojık fln gecıkmıs olabılır bır kez daha yaptır test ıstersen

Adetimin 17. gün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm.O gece ondan sonraki gecede de ilişki oldu. O zaman geç döllenme mi var?

İçime su serptin inan arkadaşım. İnşallah benim de öyle olur. Hala adet görmedim. 22 Mart Cumartesi tekrar teste gidicem. Umarım o zaman değerler yüksek çıkar senin gibi.

Kızzz sen ne fenasın :)) iyi fikir aslında çok yaratıcıson valla :) deniycem bunu

Ya çayı açık iciyorum onu içmeden de yapamıyorum ama azalttı m soz

Fikir kullanımlarını za sunulur arkadaslar qborg eşim şimdilik sıcak bakmaya başladı bile o kadar ise yarıyor yani) deneyin mutlaka

Ya çayı açık iciyorum onu içmeden de yapamıyorum ama azalttı m soz

Fikir kullanımlarını za sunulur arkadaslar qborg eşim şimdilik sıcak bakmaya başladı bile o kadar ise yarıyor yani) deneyin mutlaka
Tatlım ben günde 5-10 kupa çay içiyodum. Zaten testlerde demir eksikliği çıktı çocuğun gelişimini engelliyomuş,, ki ben çay ve kola hastasıyım.. Kola komple yasak bana, ama çay 1-2 ve çok açık içiyorum
Bende kocamdan bişey isterken yapıcam bu taktiği tuttum, çok sevimli ve sempatik olmuş bencee :)

Inanirmisin ben bakarken babama bişey istediğimde böyle mektup yazardım hep.) sağolsun istediklerim de hep yapardi eşim biraz sert ceviz cikti)))
Ben çayı en çok okulda içiyodum ve icm ek zorunda kalıyorum. Derste bağırıyor um mecbur teneffüs çıkınca sıcak çaya yumuluyodum

Bunlarda benim mercimek in hatıraları testin biri 4 gün geciktirici biri 5 gün geciktiginde kesem ise 6 gün geciktirici. 2.kez büyürken kesenin resmini Dr. Dan almayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…