2014 Kasım Anneleri

Ya çayı açık iciyorum onu içmeden de yapamıyorum ama azalttı m soz

Fikir kullanımlarını za sunulur arkadaslar qborg eşim şimdilik sıcak bakmaya başladı bile o kadar ise yarıyor yani) deneyin mutlaka

Fikrine bayıldım mutlaka denicem ,bende yeni telefon istiyordum
İnşallah benimkide işe yarar.
Çay benim bulantılarıma iyi geliyor.
Bulantılarım gecsin diye abartıyorum galiba ama bu seferde suyu cok içemiyorum.
Vazgecmem lazım

Ben yıllardır evde okulda heryerde.. Hele muhabbet koyuysa demlik demlik çay yapılır ve kalabalıksak :)
Kocamda çok seviyo çayı,,kahvaltıda bile 3-4 kupa içiyodum bazen :)
Bende babama yaptıramıyodum istediğimi,, kocam ne desem alır yapar aslında bazen birazcık geç olur ama istediğim şey,, olsun okadar dimi ama yinede öyle artık bişey istediğimde yapacağı bişeyde olsa deniycem :) sevimli oluyo ama ya, çok tatlı bişey yapmışsın

Saolun kızlar selin qborg benim eşim zorluyor biraz eskiden babama kızardı ama Rabbim eşimi verdi babama sukrettimcay çay çay beni en çok zorlayan lar arasında

Eşim telefona para harika biri deil aslında geçen sene zorladı m ikna ettim paraya kıydı aldi ama kardeşim adamlar her sene daha güzelini yapınca nefis bu istiyo) bu arada Allah nasip eder de o günleri görürsen doğum hediyesini de düşünün simdiden

Kızlar sanırım bebeğimle ilgili bir sıkıntı var. İlk günden beri bütün gün midem bulanır. Dün azıcık bir bulantım oldu. Bugün ise hiç yok. Pazartesi kontrolum ama çok üzgünüm

Doğum hediyesi :))) evet yaaa,, ben araştırayım şimdiden kendime hediye bulayım
Canım koca kendi düşünse ya keşke :))

Kızlar sanırım bebeğimle ilgili bir sıkıntı var. İlk günden beri bütün gün midem bulanır. Dün azıcık bir bulantım oldu. Bugün ise hiç yok. Pazartesi kontrolum ama çok üzgünüm
Canım üzülmeyin hemen ya
Benimde geçen hafta ara ara olmuştu az ve kısada sürse.. Şimdi hiç yok diyebilirim..
Bence randevunu bekle, az kslmış zaten

Canim moralini bozma sakin benim daha bulantı m olmadı bile

Canım benim bu kullandığım hem oral hemde fitil olarak kullanılıyor :))
Normal doğum çok yorar beni panikatağım var, gerçi ni ylı geçti hiç nüksetmedi ama nolur nolmazz
öyle bi skıntın varsa normal doğum yaptırmazlar zayen tatlım ahhh o günler bi gelse

Inşallah canim senin ilki kaç yasinda kız mi oğlan mi? Allah bagislasin
saolasın canım benim 12 ay 8 günlük bi oğlum var en küçük çocuklu hamile kalan benim galiba topiğimizde senin ki kaç yaşında

tatlım aklına kötü şeyler getirme bişey yoktur hergün olmaz belkide belirtiler

Sende benim içime su serptin inan

Iyi akşamlar anneler
Bu günler nasıl geçecek ya
Ben daha 4 haftalık bile olmadım
Sizlerin adet gününüzde yaptığınız idrar testi
Baya belirginmiydi silikmiydi
Benim bugün adet günüm hala silik
Iki ay önce idrar testinde gebeliğim çıkmıştı
Adet günümde kan testim 331 çıktı
Bi kaç gün sonrada kanamam oldu
Ya düşük yada kimyasal gebelik yaşadım
Kanamanın olduğu gün idrar testi yaptığımda
Ikinci çizginin çok silik olduğunu gördüm
Demekki değerim düşmüştü
O yüzden şimdide o korkuyla sürekli idrar testi yapıyorum

hayırlı olsun tatlım rabbim kucağına aldığın günleride göstersin benimde biraz silikti adet günümde

slm kızlar
bugün hamile olduğumu öğrendim bende
3.tüp bebek denemem de çok şükür pozitifi gördüm artık aranızda olmak istiyorum
bebişlerimizin takibini hep beraber yapalım

soruyolar zaten tatlım panik atağın varmı kullandığın ilaç varmı Herşeyi soruyolar ona göre doğum için karar alıyolar
Çok sevindim buna :)))
Panik atağı olan birinin normal doğum yapması imkansız gibi bişey zaten.. O an bi atak gelse korku ve heyecandan offff felaket

Canın asagida 4 gün ve 5 gün gecikince yaptığım testler var.ilki silik 2.testte koyu oldu

slm kızlar
bugün hamile olduğumu öğrendim bende
3.tüp bebek denemem de çok şükür pozitifi gördüm artık aranızda olmak istiyorum
bebişlerimizin takibini hep beraber yapalım

Maşallah canım Rabbim sonunu da Hayır eylesin inşallah. H.geldinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…