Ya çayı açık iciyorumonu içmeden de yapamıyorum ama azalttı m soz
Fikir kullanımlarını za sunulur arkadaslarqborg eşim şimdilik sıcak bakmaya başladı bile o kadar ise yarıyor yani ) deneyin mutlaka
Ben yıllardır evde okulda heryerde.. Hele muhabbet koyuysa demlik demlik çay yapılır ve kalabalıksak :)Inanirmisin ben bakarken babama bişey istediğimde böyle mektup yazardım hep.) sağolsun istediklerim de hep yapardi eşim biraz sert ceviz cikti )))
Ben çayı en çok okulda içiyodum ve icm ek zorunda kalıyorum. Derste bağırıyor um mecbur teneffüs çıkınca sıcak çaya yumuluyodum
Bunlarda benim mercimek in hatıraları testin biri 4 gün geciktirici biri 5 gün geciktiginde kesem ise 6 gün geciktirici. 2.kez büyürken kesenin resmini Dr. Dan almayi unuttum
Doğum hediyesi :))) evet yaaa,, ben araştırayım şimdiden kendime hediye bulayımSaolun kızlar selin qborgbenim eşim zorluyor biraz eskiden babama kızardı ama Rabbim eşimi verdi babama sukrettim cay çay çay beni en çok zorlayan lar arasında
Eşim telefona para harika biri deil aslında geçen sene zorladı m ikna ettim paraya kıydı aldiama kardeşim adamlar her sene daha güzelini yapınca nefis bu istiyo ) bu arada Allah nasip eder de o günleri görürsen doğum hediyesini de düşünün simdiden
Canım üzülmeyin hemen yaKızlar sanırım bebeğimle ilgili bir sıkıntı var. İlk günden beri bütün gün midem bulanır. Dün azıcık bir bulantım oldu. Bugün ise hiç yok.Pazartesi kontrolum ama çok üzgünüm
Canım anlamadım,, foto yükleyecektin olmadı mı? ?
Kızlar sanırım bebeğimle ilgili bir sıkıntı var. İlk günden beri bütün gün midem bulanır. Dün azıcık bir bulantım oldu. Bugün ise hiç yok.Pazartesi kontrolum ama çok üzgünüm
Canım kk androidi yükle, ordan daha kolay foto yüklemekOlmadı ya(((((foruma bağlanamadi diyo.cvp yazarken bağlanıyorsunuz resim yüklerken olmuyo (
öyle bi skıntın varsa normal doğum yaptırmazlar zayen tatlım ahhh o günler bi gelseCanım benim bu kullandığım hem oral hemde fitil olarak kullanılıyor :))
Normal doğum çok yorar beni panikatağım var, gerçi ni ylı geçti hiç nüksetmedi ama nolur nolmazz
saolasın canım benim 12 ay 8 günlük bi oğlum var en küçük çocuklu hamile kalan benim galiba topiğimizdeInşallah canimsenin ilki kaç yasinda kız mi oğlan mi? Allah bagislasin
tatlım aklına kötü şeyler getirme bişey yoktur hergün olmaz belkide belirtilerKızlar sanırım bebeğimle ilgili bir sıkıntı var. İlk günden beri bütün gün midem bulanır. Dün azıcık bir bulantım oldu. Bugün ise hiç yok.Pazartesi kontrolum ama çok üzgünüm
Sende benim içime su serptin inanöyle bi skıntın varsa normal doğum yaptırmazlar zayen tatlım ahhh o günler bi gelse
saolasın canım benim 12 ay 8 günlük bi oğlum var en küçük çocuklu hamile kalan benim galiba topiğimizdesenin ki kaç yaşında
tatlım aklına kötü şeyler getirme bişey yoktur hergün olmaz belkide belirtiler
soruyolar zaten tatlım panik atağın varmı kullandığın ilaç varmı Herşeyi soruyolar ona göre doğum için karar alıyolarSende benim içime su serptin inan
hayırlı olsun tatlım rabbim kucağına aldığın günleride göstersin benimde biraz silikti adet günümdeIyi akşamlar anneler
Bu günler nasıl geçecek ya
Ben daha 4 haftalık bile olmadım
Sizlerin adet gününüzde yaptığınız idrar testi
Baya belirginmiydi silikmiydi
Benim bugün adet günüm hala silik
Iki ay önce idrar testinde gebeliğim çıkmıştı
Adet günümde kan testim 331 çıktı
Bi kaç gün sonrada kanamam oldu
Ya düşük yada kimyasal gebelik yaşadım
Kanamanın olduğu gün idrar testi yaptığımda
Ikinci çizginin çok silik olduğunu gördüm
Demekki değerim düşmüştü
O yüzden şimdide o korkuyla sürekli idrar testi yapıyorum
Canım kk androidi yükle, ordan daha kolay foto yüklemek
Çok sevindim buna :)))soruyolar zaten tatlım panik atağın varmı kullandığın ilaç varmı Herşeyi soruyolar ona göre doğum için karar alıyolar
Iyi akşamlar anneler
Bu günler nasıl geçecek ya
Ben daha 4 haftalık bile olmadım
Sizlerin adet gününüzde yaptığınız idrar testi
Baya belirginmiydi silikmiydi
Benim bugün adet günüm hala silik
Iki ay önce idrar testinde gebeliğim çıkmıştı
Adet günümde kan testim 331 çıktı
Bi kaç gün sonrada kanamam oldu
Ya düşük yada kimyasal gebelik yaşadım
Kanamanın olduğu gün idrar testi yaptığımda
Ikinci çizginin çok silik olduğunu gördüm
Demekki değerim düşmüştü
O yüzden şimdide o korkuyla sürekli idrar testi yapıyorum
slm kızlar
bugün hamile olduğumu öğrendim bende
3.tüp bebek denemem de çok şükür pozitifi gördüm artık aranızda olmak istiyorum
bebişlerimizin takibini hep beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?