2014 Kasım Anneleri

Benim annemi anlattın canım aylarca aramsan aramaz öldünmü kaldınmı demez offfffffff oofffffffffbu kadar mı ddeğersizben ya aman Rabbim yyavrularımızı bizlere bağışlasın amiiiiiiiiin

sizdende kötüsü var valla bak bana iki aydır görümcem bende sinir hastası oldum hadi o anlamuyo annesi nasıl gönderdi onu buraya hala anlıyamıyorum bide 5 çocuk doğurmuş yani ooof of

Ohooo çoğumuz dertliymişiz ya, konu açılsa da içimizi döksek durumundaymışız. Bir de son günlerde canımı sıkan şey, kayınvalidem evine tadilat yapacak. Bayramda gittiğimizde "evin pencereleri değişecek, yerler laminant olacak, boya badana olacak çok işim var. Yazlıktan önder dönmez onlarla uğraşıcam, masrafta çok" falan dedi. Bende şakayla karışık "torunun geliyor valla, yetiştir doğuma kadar" dedim. "Ohooo uzun sürür benim işim, daha fiyat araştırıcam, yapılacak edilecek, temizlik var ,inşallah bakalım" dedi. Kalakaldım öylece.Ne denir ki bu sözlere karşılık. Kayınvalidemle şimdiye kadar en ufak bir çatışmamız olmadı, ne nişanda ne düğünde ne de sonrasında. Pamuğum diye sever, siz mutlu olun yeter der, öyle başkalarının kayınvalidesi gibi zırt pırt oğlumun evi diye çat kapı gelmez, zorla davetle gelir. Ama şu dönemde ne bileyim , biraz daha yanımda olmalarını, ufakta olsa heyecanlarını görmek isterdim. Üstelik eşim tek çocuk ve ilk torunu olacak, aynı şekilde bende ailemin en büyük kızıyım, annemlerinde ilk torunu.Annem desen, hava sıcak zaten çıkamaz çarşıya, daha var alırız modunda sürekli. İşte dediğim gibi, Allah eşimin eksikliğini göstermesin, Allah ondan bir değil bin defa razı olsun.

Peysmeyker; gerçekten şanslıymışsın. Allah sizinde mutluluğunuzu, huzurunuzu ve birlikteliğinizi bozmasın.

ya ama 37. haftayı beklesek 5 hafta kazanıyoruz ama şahsen benim öyle yaparsam kalan iznin bir kısmı yarıyıl tatilinin içine giriyor. O zaman da yazık oluyor. Bilmiyorum yanlış mı hesaplıyorum.

ben de onu hesapladım. okul başlayıp 37. haftaya kadar çalışınca şubat 15' te iznim bitiyor. bu durumda izin yarıyıl tatiline gidiyor. ama sadece seminer döneminde 2 hafta çalışırsan bir ya da iki hafta kala iznim bitiyor. onda da rapor almayı düşnüyorum. yani boşa iznimi tatile getirmemiş oluyorum. okula başlayıp da öğrencileri de rezil etmek istemiyroum. direk tek öğretmenle başlayıp bitirsinler diye

canım okurken inan üzüntünü hissetim lütfen ama lütfen bu kadar düşünme olur mu..sen ve bebeklerin cok önemlisiniz..anladığım kadarıyla cidden alınmışsın ki inan bana haklısında umarım cok kısa bir süre içinde annecinde bunu farkedecek..buaralar bizim gergin olmamız gayet normal inanır mısın bilmiyorum ben bile hergun en ufak bir seyde esime alınıp bağıra bağıra çocuk gibi ağlar oldum hassasız derin düşünüyoruz herseyi hormonların oyunu butun bunlar idare edilmeye ve desteğe ihtiyacımız var

Teşekkür ederim canım..sende yavrunu sağlıklı kucağına al ve eşinle ömür boyu mutlu ol inşallah..
Herkes bir olmuyor tabi kimi çok düşkünken kimi de önemsemiyor benim annem ve kayınvalidem özellik ile kayınvalidem çok hevesli tek erkek çocuğunun olmasından belki de ama yine de bazen diyorum tabi o mu iyi bu mu iyi diye :)

aynen ben de öyle ya. dün eşime bağıra çağıra zırıl zırıl ağladım. offf şu hormonlarımız çok dengesiz sanırım

aman kızlar anlat anlat bitmez Rabbim eşlerimizi ve yavrularımızı bizden ayırmasın kapıyı kapatınca bizler onlarla kalıyoruz onlarda dışarıda boş verelim yoksa ben ağlamaktan alamıyacağım kendimi hepinizi çok seviyor ve öpüyorum Allah ıma emanet ediyorum sizleri yavrularınız ve eşlerinizle birlikte amin

aynen ben de öyle ya. dün eşime bağıra çağıra zırıl zırıl ağladım. offf şu hormonlarımız çok dengesiz sanırım
maalesef ki nazenin daha dün nasıl bağıra bağıra ağladım esim de oturup aglıcaktı artık susturamadı inan çocuk gibiyiz ahh su hormonlar

biz burda kocaman bi aile olduk birbirimizin derdiyle dertleniyoruz sevinçleriyle mutlu oluyoruz Allah hepinizden razı olsun şu forum bana güzel vakit geçirtiyor ben hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız..

senin doğum 1 kasım mı peki?

maalesef ki nazenin daha dün nasıl bağıra bağıra ağladım esim de oturup aglıcaktı artık susturamadı inan çocuk gibiyiz ahh su hormonlar

aynı durumlar eşim de çok kötü oldu . bi de ben üstüne ağlarken bebiş de üzülüyor diye daha kötü oldum. kendime kızdım çok pişman oldun sonra ama iş işten geçmişti. bir kere sinirlenmiştim. bugün de gerildim ama hemen başka odaya geçip derin nefes aldım bebişi düşündüm biraz sakinleştim. bence sen de dene az da olsa işe yarıyor

Zeycim uzulme olur boyle seyler bizdede tam tersi k.v hergun arar sorar cani gonulden ilgilenir alir hatta dogumda onda kalcm elektrige fazla para vermyin diyo simdiden kaynr cevizimi alms dusun akli gidiyo yaylada olmasina ragmn hergun bise aliyo kendi ailemde igne gormedim k.vdem olmazsa ne yapardm acaba dogumumda bile o olack yanmda kimsecklere birakmam diyo yani olabiliyor boyle seyler takma kafana

kıyamam ben o bebişlere her şey onlar için ben oldum olası aşırı duygusaldım zaten en ufak bir sey de boğazım hemen düğümlenir gözlerim dolar inan ortada hic bir sorun yok ama ben en ufak seyi cımbızla seçip muslukları acar oldum artık doğumdan sonra normale döneriz heralde

biz burda kocaman bi aile olduk birbirimizin derdiyle dertleniyoruz sevinçleriyle mutlu oluyoruz Allah hepinizden razı olsun şu forum bana güzel vakit geçirtiyor ben hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız..

kesinlikle katılıyorum sana. forumun başına geçince yalnız olmadığımı düşünmek beni mutlu ediyor. birbirimizi en iyi anlayanlarız bu çok güzel bir şey. Allah hepimize sağlıklı günler nasip etsin inş

amin cnm inş aminnn, umarım bebişleri kucağımıza alınca normale döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…