Takma isimle yazışıyor olsaydım şu an neler yazardım,ahh ah!
Yazdığın çoğu şeyin içinde kendimi buldum.
Herkes tatil havasında canım, kimsenin gelip de ne olup bitecek diye sorduğu yok.
Eskiden elele verip her şeyi hazırlarlarmış. Şimdi bizler tek bırakılıp her şeyi hazır aldığımızda ooo bizim zamanımızda böyle miydi bilmem ne diye laf sokmayı iyi biliyorlar.
Hani ben bir ara yazmıştım ya biz eşimle tek seferde gidip alıcaz diye; işte bu yüzden.
Annem yastık yorganımı temizledi,eve de gelip her yeri temizleyecek, onun dışında kimseden destek görmüyorum.
Bizim en büyük şansımız Allah'a binlerce şükür anlayışlı ve güçlü eşlerimizin olması.
Hiçbir şeye hayır demedi şimdiye kadar. İşten ayrılmamı bile anlayışla karşıladı,hatta kendisi teklif etmişti.
Ve şu an her zamankinden daha da çok çalışıyor.
Her şeyimi eksiksiz,dört dörtlük alıyor,yapıyor,yediriyor,içiriyor.
Allah'a çok şükür herkesin imrenerek ve överek bahsettiği bir hayat yaşıyorum.
Sanırım o da bana sırt dönseydi kahrolurdum.
Çok şükür,bin şükür!!! Allah'ım evimizin huzurunu daim etsin Nil'cim, hepimizin inşallah!
Benim annemi anlattın canım aylarca aramsan aramaz öldünmü kaldınmı demez offfffffff oofffffffffbu kadar mı ddeğersizben ya aman Rabbim yyavrularımızı bizlere bağışlasın amiiiiiiiiin
valla nil ben eskiden çok takıyordum bakma şimdi böyle yazdığıma yine de üzülüyor insan çok şey yazarım ama neyse eskiden eşime çaktırmamaya çalışıyodum şimdi ben annemlere gitmek istemiyorum diye söyledim çağırırlarsa anca gidicem dedim tamam dedi.. hep yeğenimle meşgul erkek kardeşimin düğün işi var onunla ya bide bana sorsa nasılsın diye yok.. eşimle bebek alışverişene gittik bilmiyoruz ki ne alıcaz kimse ön ayak olmuyor.. valla kayınvalidem hep soruyor nasılsın var mı yapılacak diye.. Allahtan arkamda eşim var hep destek ne desem yapıyor.. on defa anlattım ayaklarımın neden şiştiğini bana geçen senin ayakların niye şişti böyle diyor eşim bile şaşırdı hiç dinlememiş seni dedi.. aman boşver Allah sağlık versin huzur versin gerisi hallolur..
sizdende kötüsü var valla bak bana iki aydır görümcem bende sinir hastası oldum hadi o anlamuyo annesi nasıl gönderdi onu buraya hala anlıyamıyorum bide 5 çocuk doğurmuş yani ooof of
Kızlar yazdıklarınızı okudum zeyyinde ne diyeceğimi bilemedim inanın..ama sonuçta anne onlar mutlaka sizleri de düşünüyorlardır ama sizi okudukça Halime şükrettim bendede kayınvalidem annem saolsun herşeyi biz alalım biz yapalım derdindeler bende bu durumdan sıkıldım ben almak ben yapmak istiyorum perdesinden tut ağız silme bezlerine kadar yaptılar özellikle de kayınvalidem .. Neyse Rabbim yuvanızın huzurunu bozmasın...
Ohooo çoğumuz dertliymişiz ya, konu açılsa da içimizi döksek durumundaymışız. Bir de son günlerde canımı sıkan şey, kayınvalidem evine tadilat yapacak. Bayramda gittiğimizde "evin pencereleri değişecek, yerler laminant olacak, boya badana olacak çok işim var. Yazlıktan önder dönmez onlarla uğraşıcam, masrafta çok" falan dedi. Bende şakayla karışık "torunun geliyor valla, yetiştir doğuma kadar" dedim. "Ohooo uzun sürür benim işim, daha fiyat araştırıcam, yapılacak edilecek, temizlik var ,inşallah bakalım" dedi. Kalakaldım öylece.Ne denir ki bu sözlere karşılık. Kayınvalidemle şimdiye kadar en ufak bir çatışmamız olmadı, ne nişanda ne düğünde ne de sonrasında. Pamuğum diye sever, siz mutlu olun yeter der, öyle başkalarının kayınvalidesi gibi zırt pırt oğlumun evi diye çat kapı gelmez, zorla davetle gelir. Ama şu dönemde ne bileyim , biraz daha yanımda olmalarını, ufakta olsa heyecanlarını görmek isterdim. Üstelik eşim tek çocuk ve ilk torunu olacak, aynı şekilde bende ailemin en büyük kızıyım, annemlerinde ilk torunu.Annem desen, hava sıcak zaten çıkamaz çarşıya, daha var alırız modunda sürekli. İşte dediğim gibi, Allah eşimin eksikliğini göstermesin, Allah ondan bir değil bin defa razı olsun.
Peysmeyker; gerçekten şanslıymışsın. Allah sizinde mutluluğunuzu, huzurunuzu ve birlikteliğinizi bozmasın.