harika süpersiiin ben 27. haftamdayımbende 29+6 dayım. 7 kilo aldım cano
Canım senin doğum tarihi ne zaman benmi yanlış hesapladımki sadece seminerde gidince benim izin ocak başı gibi bitiyo 2 eylülde 32. Hafta oluyo senin nasıl merak ettim benmi yanlış hesapladım acaba
çok komiğiz ya aslında durduk yere zır zır ağlıyoruz. doğumdan sonra bu hallerimizi hatırlayınca napcaz acaba :)yalnız deilmiişizzz
öğretmenim canım ben, 8 hafta önce 8 hafta sonraizne çıktıktan sonra bebeğin geldiği tarihe bakmıyorlar diye biliyorum. çünkü bir arkadaşım izne çıktı ama erken doğum olmuş. yine iznini aynı kullandı. toplamda 16 hafta yani. tavsiyem bu durumu izinle ilgilenen amirine sormak onlar daha iyi biliyorlar. eşim 147 yi aradı geçen onlar da aynı şeyi dedi, amirinize sorun dediler. senin izin süren ne kadar, mesleği sormayı unuttum sana
ay ben yanlış hesaplamışım kusura bakma , 5 haftalık aylar sanırım işi bozuyor. 12 eylülde izne ayrılırsam 5 ocakta başlamalıyım, izin bitiyor. geriye üç hafta kalıyor, ben de o zaman 3 haftalık rapor alacağım
Bende 30+3 teyim 6 kilo aldımharika süpersiiin ben 27. haftamdayım
Canim seni o kadar iyi anliorum ki. Surekli Evdeyiz erken dogum riskimiz var hormonlar iki kati calisio. Bir de en cok ihtiyacimizin oldugu zamanda anneden destek gormemek insani cok incitio. Ama bebislerimiz icin sabredecegiz ve kafamiza takmayacagiz. Ben bi aydir anneme gitmedim karsi binada oturuo bi kez ugramadi saolsun:kendimi bildim bileli ilk kez bu kadar kötü tartıştık...
iki kere krize girdim bağırmamı durduramadım nasıl o hale geldim bilemiyorum..
annemde şok oldu..
zor sakinleştirdi..ama yine laflarını söyledi gitti..
bebeklerimi düşündüğüm için daha da kötü oldum onlara bişey olucak diye..
anlamıyorum kardeşimle konuşurken aman alınmasın diye her lafını özenle seçiyo ama bana ağzına geleni söylüyo..
gidip kardeşime beni şikayet etmiş geldiklerinden beri kaç kere..kardeşimde anlattı bana annemi üzme niye böyle böyle dedin diye tavır aldı..
yani ben elim sanki de beni kardeşime şikayet ediyo..bilmiyorum neden böyle olduk..böyle değildik ki biz..ya da ben mi yanıldım..
neyse kızlar kusura bakmayın burayı bdv topiğine döndürdüm..
bi kaç gün ortalarda olmazsam merak etmeyin..kafamı dinlemem gerek..kocama annemin neden kalkıp gittiğini açıklayacak bir sebep bulmam gerek falan filan..akşam birlikte yemek yicektik..
zaten çok arada kaldım..
off....
normalde 2 hafta önceye kadar 5,5 kilo almıştım 2 haftada 1,5 kilo aldım dikkatli olmalıyımharika süpersiiin ben 27. haftamdayım
canım ben öğretmenim hesabın doğru bende ilk başta alacağım kurbana kadar çalışıp kurbandan sonra izne ayrılacağım dönemi kapatacağım ve 2.dönemde ücretsiz izinay ben yanlış hesaplamışım kusura bakma , 5 haftalık aylar sanırım işi bozuyor. 12 eylülde izne ayrılırsam 5 ocakta başlamalıyım, izin bitiyor. geriye üç hafta kalıyor, ben de o zaman 3 haftalık rapor alacağım
çoğu gitmiş azı kalmış canım ya sabırgelmiş geçmiş en tuhaf misafirlik olabilir bizimki. burada üniversite okuyo kaldığı bi ev var normalde, çok mühim çok önemli bi yaz kursuna katılması gerekiyormuş çaresiz kalmışlar bizden başka kalıcak yeri yokmuş iki ay kursu varmış mecbur kabul ettik bi düzüne kavgadan sonra. kurs başladı meğersem bu hanımefendi önümüzdeki senenin sadece ilk yarısında bunalmamak için iki üç dersi almak istemiş yazın. ve kendisini tam bi misafir gibi görüyo bana yardım etmek yerine ben ona hizmet ediyorum son bir haftası kaldı
ayy ne güzellBende 30+3 teyim 6 kilo aldım
Ama ben diyet yapıyorum canım kaç aydır istediğim herşeyi yiyemiyorum zor oluyo çok ama tek iyi yanı doğum sonrası kilodan yana pek sıkıntım olmıycak inş tabi daha 2 ay var son anda patlama olabilirayy ne güzell
canım bizim buralarda bir laf vardır umarım tabirde hata olmaz derler ki görüm görüm göz taşı gördüğün yerde vur taşıevet yardımı bırak arada bir sifonu dahi çekmeyi unutuyo........... kardeşim olsa kolay olurdu onu ilk günden kovardım (bunları kardeşim yapsaydı bana)
9 kilo aldım bu ay gr almamışıyım diyetten yeni çıktım yemeye korkuyorum tekrar şeker çıkar diyekızlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ben 8 kilodayım şuan
ama çok şanslısın kilo almamış oluyorsun bende kendimi tutuyorum tutmazsam hemen alıyorumAma ben diyet yapıyorum canım kaç aydır istediğim herşeyi yiyemiyorum zor oluyo çok ama tek iyi yanı doğum sonrası kilodan yana pek sıkıntım olmıycak inş tabi daha 2 ay var son anda patlama olabilir
dikkat etmeyi braktığı anda hemen kilo alıyor insan dimi9 kilo aldım bu ay gr almamışıyım diyetten yeni çıktım yemeye korkuyorum tekrar şeker çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?