2014 Kasım Anneleri

Canım senin doğum tarihi ne zaman benmi yanlış hesapladımki sadece seminerde gidince benim izin ocak başı gibi bitiyo 2 eylülde 32. Hafta oluyo senin nasıl merak ettim benmi yanlış hesapladım acaba

ay ben yanlış hesaplamışım kusura bakma , 5 haftalık aylar sanırım işi bozuyor. 12 eylülde izne ayrılırsam 5 ocakta başlamalıyım, izin bitiyor. geriye üç hafta kalıyor, ben de o zaman 3 haftalık rapor alacağım

öğretmenim canım ben, 8 hafta önce 8 hafta sonra

bende diyorum benmi yanlış hesapladım ya işte rapor işide sıkıntı her doktor vermiyo ben napıcamı şaşırdım ah bu devlet 2 aylık bebelere acımadan anasından ayırıyor

Canim seni o kadar iyi anliorum ki. Surekli Evdeyiz erken dogum riskimiz var hormonlar iki kati calisio. Bir de en cok ihtiyacimizin oldugu zamanda anneden destek gormemek insani cok incitio. Ama bebislerimiz icin sabredecegiz ve kafamiza takmayacagiz. Ben bi aydir anneme gitmedim karsi binada oturuo bi kez ugramadi saolsun:((

canım ben öğretmenim hesabın doğru bende ilk başta alacağım kurbana kadar çalışıp kurbandan sonra izne ayrılacağım dönemi kapatacağım ve 2.dönemde ücretsiz izin

çoğu gitmiş azı kalmış canım ya sabır

Herkes de aynı sorun varmış bende bitek bende var sanıyordum. Şunu kayınvalidem alcak şunu kayınpeder alcak işte bunu annem aldı diyen arkadaşlara okadar imreniyorumki bizim kimsemiz arayıp demiyorli. Eksiğiniz varmı paranız varmı herşeyi tek başımıza yapıyoruz herşeyden geçtim bişey istemiyorum zaten sadece sevincimi heycanımı paylaşsalar oda yok anca moral bozuyolar geçen kanamam oldu doktor yat dedi neyse 1 hafta snra annem ablam geldi öyle gezmeye bana bakmaya değil yanlış anlaşılmasın bide dalga geçiyolar sanki bi bizimki doğurcak millet dışarda nasıl geziyo bizimki tuvalete gitmeyle yatağa düşüyo bilmem ne daha anlatsam roman olur inanmıyolarda artık sanki numaradan yapıyomşm gibi insanları anlamal zor cidden yada bu dönemde çokmu duygusalız bilmiyorum ama kimse yalnuz değil bu konuda onu gördüm en iyisş uzak durmak ve takmamak çünkü düşününce mahvoluyo insan sallayın gitsin

Ama ben diyet yapıyorum canım kaç aydır istediğim herşeyi yiyemiyorum zor oluyo çok ama tek iyi yanı doğum sonrası kilodan yana pek sıkıntım olmıycak inş tabi daha 2 ay var son anda patlama olabilir

evet yardımı bırak arada bir sifonu dahi çekmeyi unutuyo........... kardeşim olsa kolay olurdu onu ilk günden kovardım (bunları kardeşim yapsaydı bana)
canım bizim buralarda bir laf vardır umarım tabirde hata olmaz derler ki görüm görüm göz taşı gördüğün yerde vur taşı

Ama ben diyet yapıyorum canım kaç aydır istediğim herşeyi yiyemiyorum zor oluyo çok ama tek iyi yanı doğum sonrası kilodan yana pek sıkıntım olmıycak inş tabi daha 2 ay var son anda patlama olabilir
ama çok şanslısın kilo almamış oluyorsun bende kendimi tutuyorum tutmazsam hemen alıyorum

ben bu ay dört hafta sonra değil de biraz geçince giderim kntrole diyordum. erken doğum riskini öğrenince aksatmıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…