2014 Kasım Anneleri

Nasıl misafirlikmis canım oo
gelmiş geçmiş en tuhaf misafirlik olabilir bizimki. burada üniversite okuyo kaldığı bi ev var normalde, çok mühim çok önemli bi yaz kursuna katılması gerekiyormuş çaresiz kalmışlar bizden başka kalıcak yeri yokmuş iki ay kursu varmış mecbur kabul ettik bi düzüne kavgadan sonra. kurs başladı meğersem bu hanımefendi önümüzdeki senenin sadece ilk yarısında bunalmamak için iki üç dersi almak istemiş yazın. ve kendisini tam bi misafir gibi görüyo bana yardım etmek yerine ben ona hizmet ediyorum son bir haftası kaldı

Neyin oluyor canım
Neyin oluyor canım misafirin

peki canım diyelimki 32.haftada izne çıktık, bebek erken geldi. o zaman doğduğu tarih itibariyle mi 8 hafta ekleniyor?? Bi anlayamadım şu yönetmeliği.

izne çıktıktan sonra bebeğin geldiği tarihe bakmıyorlar diye biliyorum. çünkü bir arkadaşım izne çıktı ama erken doğum olmuş. yine iznini aynı kullandı. toplamda 16 hafta yani. tavsiyem bu durumu izinle ilgilenen amirine sormak onlar daha iyi biliyorlar. eşim 147 yi aradı geçen onlar da aynı şeyi dedi, amirinize sorun dediler. senin izin süren ne kadar, mesleği sormayı unuttum sana

Ah yawrularim sizde benle ayniymisinizda haberim yokmuş..hepimiz duygu yüklü ceylanlariz o zaman:))zar zar aglamistim bugün:)ilk yazdigim an

Maşallah maşallah large insanlar!

eşimin kız kardeşi oluyor
Hmm anladım canım sanırım sana yardım etmediği için sinirlisin biraz kızımışsın haklısın bu konuda kesinlikle hele de hamile iken misafir hizmet daha da Zor oluyordur Neyseki az kalmış ama kendi kardeşin olsaydı öyle düşün rahatlamaya çalış

Canım senin doğum tarihi ne zaman benmi yanlış hesapladımki sadece seminerde gidince benim izin ocak başı gibi bitiyo 2 eylülde 32. Hafta oluyo senin nasıl merak ettim benmi yanlış hesapladım acaba

Bence olmuştur çünkü bu takvimdeki kilo biraz ağaşı ortalama

evet yardımı bırak arada bir sifonu dahi çekmeyi unutuyo........... kardeşim olsa kolay olurdu onu ilk günden kovardım (bunları kardeşim yapsaydı bana)

Kızzzzlarrr, yeni okudum yazılarınızı, aşk olsun, hiç mi benden görüp vayy demek böyle oluyo demediniz. Hatta bazen ay takma etme dediniz hatırlarsanız.. Annemle yaşadığım sorunları en iyi siz biliyosunuz, bebek haberini verdiğimde iyi tamam diye cevap aldığımı, tartışmamda kardeşime şikayet ettiğini, kardeşimin beni telde azarladığını, iş yerimde salya sümük ağlattıklarını hatırlarsınız. Düşük tehlikesi geçirdim biliyosunuz. Baktım ki bebek ve gebelik benim değil yakın çevremin hormonlarına zıçmış ( eyvah torun mu bakıcam, annanemi olacam, ay istemem banane gibi) dedim ki, kızım sana senden başka kimseden fayda yok. Kocası ile arası muhteşem olan arkadaşlarım, umarım her zaman aşk dolu olursunuz ama inanın çook güvendiğiniz eşler size " amaann eileithyia sende bazen fazla tepki veriyosun" diyebiliyor, çok kırıldığınız için bi güzelde onla tartışıyorsanız daha da içinize kapananiliyosunız.. Malum 2 kere böyle oldum ve yazdım buraya. Saolun beni sakinleştirdiniz. Ama anladım ki güçlü insanı herkes sever anan buban kocan vs, sallayın gitsin sesinizi yükselttikçe karşıdaki daha çok tahrik olup canınızı yakar. Gerilince bebişin tombik parmaklarını ve hala içinizde olduğunu düşünüp şükredin. Bebek olunca zaten aney bubey çook geri planda kalacak. Bende kalmaya başladı bile :)
Seviyom sizleri üzmeyin kendinizi, Zeyy ile özellikle ilgileneceğim.

Zeyy canım öncelikle üzülme bu kadar annemle bende çook tartıştım bir ara durulduk sonra yine yani hep oluyor annelerle kayınvalidelerle bu kadar olmuyor hep bi çizgi var arada çünkü ama tekrar eskisi gibi olacağınız için hiç üzülme bu bir İkincisi inan ki artık evlenince annenin eski desteğide eski bağıda kalmıyor yani eşlere göre kalmıyor ben eşimi evlenmeden önce tanıyamamışım meğer bildiğimden de iyi niyetli sadıkmış okuduğum kadarıyla da burdaki herkesin eşi öyle o kadar anlayışlı o kadar iyi niyetliler ki annelerimize ihtiyaç duymamızı bile unutturuyorlar hele birde yawrularımız olacak o zaman dahada ailemize gömüleceğiz yeri gelecek çocuklarımız için tartışacağız annelerimizle ben şimdi bu üçgeni hamilelikte daha iyi anladım annemde yuvasını annesinden üstte tutuyormuş meğer ilerde bizde öyle olacağız Al sana benden pembe gözlük hediye bununla dolaş

ben de yıllardır alışık olduğum için ilgisizliğe artık gülüp geçiyorum bebeğimle keyfimize bakıyoruz evimiz de..

Pınar aynı durum bendede oldu denizde kramp giriyor diye çok fazla açılmak istemeyişim çok büyütüyorsun oldu insan kendi vucudunu bilmez mi derinlerde yüzüyorum zaten ama kramp girerse eşim ayaüımı gererek kuma kısa mesafede değdirecek kadar uzaklaşıyorum onlar açıldıkça açılıyor ne gerek var ben kramp girdi mi ayağımı kuma basmam gerek ki gitsin uzattım lafı ama bu bile olay oldu bizde ama ben hiç onların düşündüğü gibi düşünmüyorum eşimle konuşup rahatlıyorum o da beni rahatlatıyo allah bin kere razı olsun eşimden

kızlar kilolar ne durumda kaç kilo aldınız ben 8 kilodayım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…