2014 Kasım Anneleri

kızlar kusura bakmayın ya hepinizin canını sıktım yarasını deştim..
ama sizden başka konuşabileceğim kimse yok..
kocama da ailemle ilgili şeyleri anlatmak istemiyorum sonra koz olarak kullanırsa diye..
öyle işte..
sonuç olarak haftasonu doğum valizimi kendim hazırlıycam
bir yerden başlamak gerek..

ben bu ay dört hafta sonra değil de biraz geçince giderim kntrole diyordum. erken doğum riskini öğrenince aksatmıyım diyorum

valla canım artık esas daha sık gitmemiz lazım normal şartlarda bile ayda bir geç bence..ben 30dan sonra her hafta gidicem sizde en az 15 günde bir gitmelisiniz..

zey nasılsın canım şimdi kendini nasıl hissediyorsun?

valla canım artık esas daha sık gitmemiz lazım normal şartlarda bile ayda bir geç bence..ben 30dan sonra her hafta gidicem sizde en az 15 günde bir gitmelisiniz..
evet haklısın zaten benim bebek 3 hafta önden idiyor şuan ne durumda kimbilir

kızlar canım çok fazla browni çekiyor sizce yesem sorun olur mu?

Ayni durumlar benim esimin tarafi da sormadi ailem de ama ailem dogumda altin bisey takarlar bebege yine diger taraf igne bile almaz alistik artik utanmiyolar da severken eltimin bebeklerine de bi igne almadilar bizimkin de almayacaklar biliyorum

Ayni durumlar benim esimin tarafi da sormadi ailem de ama ailem dogumda altin bisey takarlar bebege yine diger taraf igne bile almaz alistik artik utanmiyolar da severken eltimin bebeklerine de bi igne almadilar bizimkin de almayacaklar biliyorum
Aynen canım kadın arayıp sormuyo bilre 5 dk lık mesafede oturuyo 4 ay mide bulantısı çektim aç gezdim gelip sormadı oğlum napıysn ne yiyosun diye evimi bile eşim temizledi işten gelip yemek yaptı aman anlat anlat dert bitmez, severken severler canım bide utanmadan kayınpederin ismini koycakmıymışız sorduruyolar başkalarına sanki isimle dede olcak önemli olan bu demek ki;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…