ben bu ay dört hafta sonra değil de biraz geçince giderim kntrole diyordum. erken doğum riskini öğrenince aksatmıyım diyorum
zey nasılsın canım şimdi kendini nasıl hissediyorsun?kızlar kusura bakmayın ya hepinizin canını sıktım yarasını deştim..
ama sizden başka konuşabileceğim kimse yok..
kocama da ailemle ilgili şeyleri anlatmak istemiyorum sonra koz olarak kullanırsa diye..
öyle işte..
sonuç olarak haftasonu doğum valizimi kendim hazırlıycam
bir yerden başlamak gerek..
evet haklısın zaten benim bebek 3 hafta önden idiyor şuan ne durumda kimbilirvalla canım artık esas daha sık gitmemiz lazım normal şartlarda bile ayda bir geç bence..ben 30dan sonra her hafta gidicem sizde en az 15 günde bir gitmelisiniz..
zey nasılsın canım şimdi kendini nasıl hissediyorsun?
evet haklısın zaten benim bebek 3 hafta önden idiyor şuan ne durumda kimbilir
kızlar canım çok fazla browni çekiyor sizce yesem sorun olur mu?
ben yapmayı düşünüyorum hini üzerinde çiğ yumurta oluyorya o sebeple sıkıntı olur mu dedimne sorun olcak canım buluyosan ye..
şeker sıkıntın varsa arkasından tuzlu bişeyler ye dengelesin..
ben yapmayı düşünüyorum hini üzerinde çiğ yumurta oluyorya o sebeple sıkıntı olur mu dedim
hamuru ğişirmeden önce bir bardak ayırıyosun sonra kek pişince üzerine aırdığını döküyosun o döktüğünde yumurta varyok canım yaa pişiyo oda sonuçta...
hamuru ğişirmeden önce bir bardak ayırıyosun sonra kek pişince üzerine aırdığını döküyosun o döktüğünde yumurta var
bi deniyim bakıyımhee anladım e yumurtasız yap o sosunu şart mı ki...
yani hamurunu pişir üzerinede kakaolu süt dök..
çok cicisinEki Görüntüle 1224496 Eki Görüntüle 1224497
Bende yükledim oğluşum ve benn:))
Yan görünüyor onu bir turlu çeviremedim kızlar.
çok cicisin
Masallah sana ve oglusuna canimsuayda20, post: 3 member: 567572"]Eki Görüntüle 1224496 Eki Görüntüle 1224497
Seninle 1 gün var canım aramızda ama göbek nerde ya bebek nerdeEki Görüntüle 1224496 Eki Görüntüle 1224497
Ayni durumlar benim esimin tarafi da sormadi ailem de ama ailem dogumda altin bisey takarlar bebege yine diger taraf igne bile almaz alistik artik utanmiyolar da severken eltimin bebeklerine de bi igne almadilar bizimkin de almayacaklar biliyorumHerkes de aynı sorun varmış bende bitek var sanıyordum. Şunu kayınvalidem alcak şunu kayınpeder alcak işte bunu annem aldı diyen arkadaşlara okadar imreniyorumki bizim kimsemiz arayıp demiyorli. Eksiğiniz varmı paranız varmı herşeyi tek başımıza yapıyoruz herşeyden geçtim bişey istemiyorum zaten sadece sevincimi heycanımı paylaşsalar oda yok anca moral bozuyolar geçen kanamam oldu doktor yat dedi neyse 1 hafta snra annem ablam geldi öyle gezmeye bana bakmaya değil yanlış anlaşılmasın bide dalga geçiyolar sanki bi bizimki doğurcak millet dışarda nasıl geziyo bizimki tuvalete gitmeyle yatağa düşüyo bilmem ne daha anlatsam roman olur inanmıyolarda artık sanki numaradan yapıyomşm gibi insanları anlamal zor cidden yada bu dönemde çokmu duygusalız bilmiyorum ama kimse yalnuz değil bu konuda onu gördüm en iyisş uzak durmak ve takmamak çünkü düşününce mahvoluyo insan sallayın gitsin
Eki Görüntüle 1224496 Eki Görüntüle 1224497
Aynen canım kadın arayıp sormuyo bilre 5 dk lık mesafede oturuyo 4 ay mide bulantısı çektim aç gezdim gelip sormadı oğlum napıysn ne yiyosun diye evimi bile eşim temizledi işten gelip yemek yaptı aman anlat anlat dert bitmez, severken severler canım bide utanmadan kayınpederin ismini koycakmıymışız sorduruyolar başkalarına sanki isimle dede olcak önemli olan bu demek ki;-)Ayni durumlar benim esimin tarafi da sormadi ailem de ama ailem dogumda altin bisey takarlar bebege yine diger taraf igne bile almaz alistik artik utanmiyolar da severken eltimin bebeklerine de bi igne almadilar bizimkin de almayacaklar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?