Bundan sonra artik seninde bir ailen olacak kocan sen ve cocuklarin ben boyle dusunup avutuyorum kendimi kocana anlatmamakla iyi etmissin bende olsam anlatmazdim. Kol kirilir yen icinde kalir burda anlat ne biliyim tanimadigin birine anlatkızlar kusura bakmayın ya hepinizin canını sıktım yarasını deştim..
ama sizden başka konuşabileceğim kimse yok..
kocama da ailemle ilgili şeyleri anlatmak istemiyorum sonra koz olarak kullanırsa diye..
öyle işte..
sonuç olarak haftasonu doğum valizimi kendim hazırlıycam
bir yerden başlamak gerek..
İsimle mi dede olucakmis hay Allahim. Bizimkiler ne koycaksiniz dediler Poyraz Ege dedik o neymiş öyle diyorlar beğenmediğini insan boyle mi söyler. Aman anlat anlat bitmez iste dediğin gibiAynen canım kadın ararmuyo bilre 5 dk lık mesafede oturuyo 4 ay mide bulantısı çektim aç gezdim gelip sormadı oğlum napıysn ne yiyosun diye evimi bile eşim temizledi işten gelip yemek yaptı aman anlat anlat dert bitmez, severken severler canım bide utanmadan kayınpederin ismini koycakmıymışız sorduruyolar başkalarına sanki isimle dede olcak önemli olan bu demek ki;-)
hahaaaa isim koymaAynen canım kadın arayıp sormuyo bilre 5 dk lık mesafede oturuyo 4 ay mide bulantısı çektim aç gezdim gelip sormadı oğlum napıysn ne yiyosun diye evimi bile eşim temizledi işten gelip yemek yaptı aman anlat anlat dert bitmez, severken severler canım bide utanmadan kayınpederin ismini koycakmıymışız sorduruyolar başkalarına sanki isimle dede olcak önemli olan bu demek ki;-)
bu kaynana tarafı demekki bi bende böyle değilmiş bunlar hep aynı sürüm valla bizimkide almş ama aldığı şeyleri görseniz acırsınz yani o derece 3 tl lik sökük bi elbise 5tl yede eşorfman tarsnda basit bi kıyaft almasa daha iyiydi onun dışında hiç sormuyor eksik bişy varmı yokmu diye umrunda değil allahtan kendi ailem var hiç eksik bişy bırakmadı herşeyini aldılar alıyorlarda sağolsunlar muthatçda değiliz çok şükür kendimzde alıyrz herşeyini ama insan yinede bekliyor işte en azından değer verildiğini hisetmek istiyr bu dönemlerde ama nerdeeeAyni durumlar benim esimin tarafi da sormadi ailem de ama ailem dogumda altin bisey takarlar bebege yine diger taraf igne bile almaz alistik artik utanmiyolar da severken eltimin bebeklerine de bi igne almadilar bizimkin de almayacaklar biliyorum
İsimle mi dede olucakmis hay Allahim. Bizimkiler ne koycaksiniz dediler Poyraz Ege dedik o neymiş öyle diyorlar beğenmediğini insan boyle mi söyler. Aman anlat anlat bitmez iste dediğin gibi
ay bu benimde başıma geldi biliyormusun eşimin annesi beğenmemiş bide telefonda üsteliye üsteliye beğemediğini söylüyo çok kızdım o tamamen anne ile babaya kalımış hatta baba bile anneye biraz daha öncelik vermeli isim konusunda nekadar çetrefilli bi yoldan geliyoruz sonunda kimseye kalmamış isim koymak. allahım aklım almıyo yaaa ismi beğen memiş hay allah neyapsak acabaİsimle mi dede olucakmis hay Allahim. Bizimkiler ne koycaksiniz dediler Poyraz Ege dedik o neymiş öyle diyorlar beğenmediğini insan boyle mi söyler. Aman anlat anlat bitmez iste dediğin gibi
Bencede çok saçma canım hangi devirde yaşıyoruz zaten eşimde hayatta koymaz ismini ama işte insan sinir oluyo hiç bişeu ypmayıpta böyle şeyler bekliyolar ya Allah muhtaç etmesin çok şükür kendi gücümüz var alıyoruzhahaaaa isim koymane saçma şey yahu
Bence bayagi bi gulecez bu halimizeçok komiğiz ya aslında durduk yere zır zır ağlıyoruz. doğumdan sonra bu hallerimizi hatırlayınca napcaz acaba :)
Bizimkiler de isim oneriyolar sanki biz anlamiyoruz bu işlerden herşeyi onlar biliyor. Poyraz diye isim mi olurmuş anlamsizmis ta falanda filan bayramda sinirlerin oynamisti. Önerdiği ismi soylesem gulersin çok anlamliay bu benimde başıma geldi biliyormusun eşimin annesi beğenmemiş bide telefonda üsteliye üsteliye beğemediğini söylüyo çok kızdım o tamamen anne ile babaya kalımış hatta baba bile anneye biraz daha öncelik vermeli isim konusunda nekadar çetrefilli bi yoldan geliyoruz sonunda kimseye kalmamış isim koymak. allahım aklım almıyo yaaa ismi beğen memiş hay allah neyapsak acaba
Sana da maşallah canım.benim kuzucuk pek utangaç saklanıyor heralde diyorum ben hep.ya da içim pek genişmiş anam anlamadim:))Seninle 1 gün var canım aramızda ama göbek nerde ya bebek nerdebende kendime diyodum hiç göbeğim yok diye seninkinin yanında baya baya büyük benimki maşallah :)
maşallah canımmne güzel iç karnın geniş demek ki bu sıcakta kocaman karın çok zor oluyo zaten..
bir de çatlamazsın bile belki ne güzel işte..
hayır ben böyle olmak istemiyorumalın size klasik Türk annesi..
bizde yapıcaz ama hata mı edicez acaba bu kadar bağımlı hale getirmekle...
Valla canim ayni sorun bendede var gobegim kucuk kaldi hatta suandada esimle.onu konusyordum goren bebeK nerde diyor anam kimse hamile oldugumu anlamiyor ayva gobegi gibi ic karnimiz ne genismisSana da maşallah canım.benim kuzucuk pek utangaç saklanıyor heralde diyorum ben hep.ya da içim pek genişmiş anam anlamadim:))
yok cnm 32 degil 38 de dogum yaptm ve evet iri bebek olmasiydi 38 de 3900 dogdu oglum.doktorda riske atmadi yanimrb teodora, benimde bebeğim kilolu. sen 32. haftada doğum yaptım diyince dikkatimi çekti sebebi neydi acaba erken doğmasının sadece kilo mu? ben 25. haftamda kontrole gitmiştim en son 3 hafta önden geliyordu bebeğim beşinci haftamın başında 1070 ti kilosu ben böyle bi durumla karşılaşırmıyım acaba?
canm 38 haftalik dogm yaptm 32 diil yani.3900 dogdu doktor riske atmadimrb teodora, benimde bebeğim kilolu. sen 32. haftada doğum yaptım diyince dikkatimi çekti sebebi neydi acaba erken doğmasının sadece kilo mu? ben 25. haftamda kontrole gitmiştim en son 3 hafta önden geliyordu bebeğim beşinci haftamın başında 1070 ti kilosu ben böyle bi durumla karşılaşırmıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?