2014 Kasım Anneleri

Gunaydin ben de dun alisveros yaptim. Aventin cam biberonlarindan aldim. Ne tatli bi goruntusu var onlarin ya. Ben cam diye agir sandim hic de oyle degilmis.bir de orada bize yardimci olan elemanin esi yeni dogum yapmis. Sezaryen sonrasi Ilk 3 gun sutu gelmemis avent cam biberondan kullanmislar 3 gun sonra esim dus aldi sutu geldi bebek meme emmede hic bir problem yasamadi dedi.yabancilik cekmemis yani.2 al 3 ode kampanyasi vardi e bebekte avent urunlerde. Banyo havlularini da aldim. Miss gibi koksunlar annisleri de onlari kurulasin insallh.

Valla canim ayni sorun bendede var gobegim kucuk kaldi hatta suandada esimle.onu konusyordum goren bebeK nerde diyor anam kimse hamile oldugumu anlamiyor ayva gobegi gibi ic karnimiz ne genismis

Boyun uzun mu canım?ben onla alakalı diye düşünüyorum.benim 174 boy

Günaydın canım anne olduktan sonra için daha kıpır kıpır olacak merak etme
Valizini hazırla içine neler koydun yaz bakalım buraya eee bide foto isteriz tabi

günaydın zeyy iyi olmana çok sevindim ben ay başında hazırlıcam valizimi allahın izni ile zamanında gelirler inşallah :)

Evet artık ben de 6 eylüldeki kontrolümüzden sonra emrivaki yapıp götüreyim eşimi biryerlere..
Tabi önce bir liste hazırlamam lazım, nereden başlayacağımı bilemiyorum panik yaptım

Aynen canım en güzeli listeni yap hem daha az yorulmuş olursun
bu arada benimde 6 eylül randevum bu sefer gittiğimde bende odaları gezicem fiyatları yeniden görüşücem temmuz sonrası yeni fiyat listemiz olacak kesinleştiririz demişlerdi[/QUOTE]
birgen yanılmıyorsam bursadan sın hangi hastane acaba

herkese günaydın oku oku bitmedi dün okuyamamıştım mesajlarınızı... hava yine bunaltıcı Rabbim hepimize kolaylıklar versin

Günaydın kızlar herkese

birgen yanılmıyorsam bursadan sın hangi hastane acaba[/QUOTE]

Yıldırım doruk tıp canım
Sen nereye gidiyorsun

arkadaşlar yazdıklarınızı sonuna kadar okudum.benimde eşimin ailesi tarafından hiçbirşey desteğim yok.
tüpbebek yaptırdığımız sırada 3-4 gün geldi de ben o haldeyken arkasından evimi temizledim.
gelmemesi benim için daha hayırlı olur aslında.eltim doğum yaptığında da annesi geldi aydından ,kendisiyle aynı şehirde olmamıza rağmen bir desteği yok malesef.misafir gibi gelir gider.o yüzden ben artık kendisinden birşey beklemiyorum.
artık şunu benimsedim ne kadar az beklentin olursa o kadar az üzülüyorsun .hiç birşeyimi beğenmez aldığımız oda takımını bile ne gerek vardı falan dedi.imkanım var yapıyorum yani kimse karışamaz.siz siz olun bence eşlerinize ve çocuklarınıza yatırım yapın.moralinizi yüksek tutun.bebişler için çok önemli biliyorsunuz.kimse için o bebişlere zarar gelmesini istemeyiz değil mi?

Günaydın.
Bugün izinliyim. Yarın sınav da görevliyim. Neyse ki yarım gün.
Eşim de bugün işe gitti.
Onu uğurladıktan sonra kahvaltımı yaptım.
Bugün evimle ilgileneyim.
Ortalığı toplarım, temizlik yaparım, biraz ütü.. Mutfak banyo falan. Hem vakit geçer..
Biraz da kitap okurum :)

Günaydın kızlar herkese

birgen yanılmıyorsam bursadan sın hangi hastane acaba

Yıldırım doruk tıp canım
Sen nereye gidiyorsun[/QUOTE]
benim eltim orada doğum yaptı geçen sene
ben sena hanıma gidiyorum sena kutucu muayenehanesine womenplus çekirgede yıllar önce de kızımda ona gitmiştim kendisi eskiden çekirge ssk hastanesindeydi aynı zamanda ama şu an orada değil emekli oldu bu yüzden o hangi hastane derse artık oraya yönlenicez hayırlısı bakalım

Kızlar 25+0 oldum bugun, simdi ben 6ayı bitirdim 7. Ayda mıyım? :) erken dogum riskim başladı mı? Ayın 5nde bi seyehat yapacam, 4 saatlik yol ve trenle gidicegim.. trende başıma birşey gelmez degil mi? Dogum falan.

Günaydın canımmm hadi kolay gelsin sana ne güzel maşallah Allah kolaylık versin. Annenle olan meseleyi de okudum üzülme ne olursun oluyor maalesef öyle şeyler ben de sadece ben mi yaşıyorum ki diyordum zamanla düzelir herşey hiç merak etme sen şimdi bavula odaklan öpüyorum üçünüzü de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…