2014 Kasım Anneleri

Yıldırım doruk tıp canım
Sen nereye gidiyorsun
benim eltim orada doğum yaptı geçen sene
ben sena hanıma gidiyorum sena kutucu muayenehanesine womenplus çekirgede yıllar önce de kızımda ona gitmiştim kendisi eskiden çekirge ssk hastanesindeydi aynı zamanda ama şu an orada değil emekli oldu bu yüzden o hangi hastane derse artık oraya yönlenicez hayırlısı bakalım[/QUOTE]
Hepimiz için hayırlısı olsun allah kutarsın sağlıkla bebklerimize kavuşalım inş

kızlar çok acil az önce tost yaptm kendine fakat peynir bozulmş sanırım yarısını yedikten sonra bi değişik tadı olduğunu fark ettm attım hemen bişy olmuş mudur ya yada olur mu çok korkuyrm

Hepimiz için hayırlısı olsun allah kutarsın sağlıkla bebklerimize kavuşalım inş[/QUOTE]
amin canım amin cümlemize inşallah

Biş

bişey olmaz canım panik yapma istersen ayran yap iç bi
kızlar çok acil az önce tost yaptm kendine fakat peynir bozulmş sanırım yarısını yedikten sonra bi değişik tadı olduğunu fark ettm attım hemen bişy olmuş mudur ya yada olur mu çok korkuyrm
yok be canım bişey olmaz bilmeden etmeden neler yiyiyoruz kimbilir arkadaşın da yazdığı gibi ayran yap iç bugün bolbol için temizlensin

yok be canım bişey olmaz bilmeden etmeden neler yiyiyoruz kimbilir arkadaşın da yazdığı gibi ayran yap iç bugün bolbol için temizlensin
sağolun kızlar ayran yaptm şimdi içiyrm doğru söylüyorsnz bilmeden neler yiyip içiyrz ama hamile olunca daha bi pimpirikli oluyor insan işte

Bugun bende alışverise gidiyorum.. kendime gecelik, pijema takimi falan alicam. Kizlar birşey dicem, siz kacar tane aldinz, pijema ,gecelik, sutyen, atleti, kilodu?
Sezaryen olacagim icin penye gecelik aldim hastanede giyecem.geceligin emzirme icin uygun olmasina dikkat et. Eve gecince giymek icin hos bi alt ust takim aldim. 2 tane emzirme atleti alacagim. Emzirme sutyeni almayacm ben .onun yerine onden ayrilabilen sutyenlerden alacam. Iyi alisverisler. Bu arada takimlarinin birinde sabahlik olmasina da dikkat edebilirsn cunku erkek misafir vs de gelecegi icin daha kullanışlı olur.

sezeryanı sen mi seçtin yoksa mecburi mi canım

Kızlar 25+0 oldum bugun, simdi ben 6ayı bitirdim 7. Ayda mıyım? :) erken dogum riskim başladı mı? Ayın 5nde bi seyehat yapacam, 4 saatlik yol ve trenle gidicegim.. trende başıma birşey gelmez degil mi? Dogum falan.
bu benimde merak ettiğim bi konu. şimdi dört hafta bir ay sayılıyor ama o şekilde hesaplayınca dokuz ay dolduktan sonra geriye beş hafta falan fazladan kalıyor 10 ay olmuş oluyor toplamda nasıl olacak bu hesap? benim 7. ayım bitiyor ama hala 3 ayım daha var

Gebelikte 4 hafta 3 gün bir ay sayiliyor tubiş

Günaydınn hepimiz için bol tekmeli bir gün olur inş
Gunaydin ne guz3l bir temmenide bulunmussun cnimmm insallah tekmelerin sayisina yetisemiyelim bugun :):) benim kuzum ben gerginken hic kimildamiyoo buaralar biraz gergin geciyokv kp falanolaylari sirf bebegim icin kendimi sakinlestiriyorum o ii olsu yeterki mulu olsun

ayy canım o küçük cam biberonlardan bende alıcam büyük aldımda..kaçlık oluyo onlar şimdi??

Günaydın canım anne olduktan sonra için daha kıpır kıpır olacak merak etme
Valizini hazırla içine neler koydun yaz bakalım buraya eee bide foto isteriz tabi

hadi bakalım inşallah önce kocam bi evi süpürsün toz gitsinde yayıla yayıla yerleştircem foto atarım tabiki bitince ama elime geçenleri de ara ara atıcam içine..valizi hole koyucam...şimdi sadece başlangıç..

günaydın zeyy iyi olmana çok sevindim ben ay başında hazırlıcam valizimi allahın izni ile zamanında gelirler inşallah :)

inşallah canım ben çok ağırlaşmaya başladım artık öne falan eğilemiyorum bir an önce en azından hazır olanları koyayımda valizi bi toparlıyım eksikleride atarım sonra içine dedim..

Eki Görüntüle 1224559 Kızlar bu da benden size göbüşşş

günaaydınn hatunlarr
göbüşlernzi koydunuz kıskandıkkk
bu sbah da bz koyalm istedk oğluşumla :)

maşallahhhh hepinize kızlarrrr
bende bu hafta çekiyim bari hihihih

inşallah düzelir canım sağolasın..

Günaydınn hepimiz için bol tekmeli bir gün olur inş

hehe senin yazını okuyunca tekme yedim valla

bişey olmaz canım korkma bende bilmeden ne bozuk şeyler yedim hamileliğin başından beri bugün bol bol ayran iç yoğurt ye bir an önce atılsın vücuttan..

Bugun bende alışverise gidiyorum.. kendime gecelik, pijema takimi falan alicam. Kizlar birşey dicem, siz kacar tane aldinz, pijema ,gecelik, sutyen, atleti, kilodu?

canım ben hastane için;
1 takım sabahlıklı gecelik
1 takım sabahlıklı alt üst pijama ve
evdeki hamile thsirtlerimden bolca koyucam..belki çok terlersem diye üst değiştiririm sadece..

sütyen 2 tane aldım atletli 1 tane..
kilot 3-4 tane aldım..
hastane harici 1 gecelik 2 alt üst takım daha aldım..
toplam 200 verdim loya'dan aldım hepsini..

E
Evet canım bizim için şuanda en güzel şey bebeğimizi hissetmek amaan dün burdada konuştuk kızlarla hepsi aynı bu kv kp lerin boşver gitsin bebeğini düşün sen sakinleş takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…