benim eltim orada doğum yaptı geçen seneYıldırım doruk tıp canım
Sen nereye gidiyorsun
bişey olmaz canım panik yapma istersen ayran yap iç bikızlar çok acil az önce tost yaptm kendine fakat peynir bozulmş sanırım yarısını yedikten sonra bi değişik tadı olduğunu fark ettm attım hemen bişy olmuş mudur ya yada olur mu çok korkuyrm
Hepimiz için hayırlısı olsun allah kutarsın sağlıkla bebklerimize kavuşalım inşbenim eltim orada doğum yaptı geçen sene
ben sena hanıma gidiyorum sena kutucu muayenehanesine womenplus çekirgede yıllar önce de kızımda ona gitmiştim kendisi eskiden çekirge ssk hastanesindeydi aynı zamanda ama şu an orada değil emekli oldu bu yüzden o hangi hastane derse artık oraya yönlenicez hayırlısı bakalım
Biz de buradayız kızımla ben de koca göbişi olanlardanım oğlumda hiç böyle olmamıştı herkes günüm sanıyor maalesef
maşallah maşallah
Biş
bişey olmaz canım panik yapma istersen ayran yap iç bi
yok be canım bişey olmaz bilmeden etmeden neler yiyiyoruz kimbilir arkadaşın da yazdığı gibi ayran yap iç bugün bolbol için temizlensinkızlar çok acil az önce tost yaptm kendine fakat peynir bozulmş sanırım yarısını yedikten sonra bi değişik tadı olduğunu fark ettm attım hemen bişy olmuş mudur ya yada olur mu çok korkuyrm
Bişeycik olmaz merak etme sen su iç bol bol canım.kızlar çok acil az önce tost yaptm kendine fakat peynir bozulmş sanırım yarısını yedikten sonra bi değişik tadı olduğunu fark ettm attım hemen bişy olmuş mudur ya yada olur mu çok korkuyrm
sağolun kızlar ayran yaptm şimdi içiyrm doğru söylüyorsnz bilmeden neler yiyip içiyrz ama hamile olunca daha bi pimpirikli oluyor insan işteyok be canım bişey olmaz bilmeden etmeden neler yiyiyoruz kimbilir arkadaşın da yazdığı gibi ayran yap iç bugün bolbol için temizlensin
heralde gelmiş geçmiş en kilolusu benim 8 kilo27+1 deyim 7kg
Sezaryen olacagim icin penye gecelik aldim hastanede giyecem.geceligin emzirme icin uygun olmasina dikkat et. Eve gecince giymek icin hos bi alt ust takim aldim. 2 tane emzirme atleti alacagim. Emzirme sutyeni almayacm ben .onun yerine onden ayrilabilen sutyenlerden alacam. Iyi alisverisler. Bu arada takimlarinin birinde sabahlik olmasina da dikkat edebilirsn cunku erkek misafir vs de gelecegi icin daha kullanışlı olur.Bugun bende alışverise gidiyorum.. kendime gecelik, pijema takimi falan alicam. Kizlar birşey dicem, siz kacar tane aldinz, pijema ,gecelik, sutyen, atleti, kilodu?
ben daha hiç almadımBugun bende alışverise gidiyorum.. kendime gecelik, pijema takimi falan alicam. Kizlar birşey dicem, siz kacar tane aldinz, pijema ,gecelik, sutyen, atleti, kilodu?
sezeryanı sen mi seçtin yoksa mecburi mi canımSezaryen olacagim icin penye gecelik aldim hastanede giyecem.geceligin emzirme icin uygun olmasina dikkat et. Eve gecince giymek icin hos bi alt ust takim aldim. 2 tane emzirme atleti alacagim. Emzirme sutyeni almayacm ben .onun yerine onden ayrilabilen sutyenlerden alacam. Iyi alisverisler. Bu arada takimlarinin birinde sabahlik olmasina da dikkat edebilirsn cunku erkek misafir vs de gelecegi icin daha kullanışlı olur.
bu benimde merak ettiğim bi konu. şimdi dört hafta bir ay sayılıyor ama o şekilde hesaplayınca dokuz ay dolduktan sonra geriye beş hafta falan fazladan kalıyor 10 ay olmuş oluyor toplamda nasıl olacak bu hesap? benim 7. ayım bitiyor ama hala 3 ayım daha varKızlar 25+0 oldum bugun, simdi ben 6ayı bitirdim 7. Ayda mıyım? :) erken dogum riskim başladı mı? Ayın 5nde bi seyehat yapacam, 4 saatlik yol ve trenle gidicegim.. trende başıma birşey gelmez degil mi? Dogum falan.
Gebelikte 4 hafta 3 gün bir ay sayiliyor tubişbu benimde merak ettiğim bi konu. şimdi dört hafta bir ay sayılıyor ama o şekilde hesaplayınca dokuz ay dolduktan sonra geriye beş hafta falan fazladan kalıyor 10 ay olmuş oluyor toplamda nasıl olacak bu hesap? benim 7. ayım bitiyor ama hala 3 ayım daha var
Gunaydin ne guz3l bir temmenide bulunmussun cnimmm insallah tekmelerin sayisina yetisemiyelim bugun :):) benim kuzum ben gerginken hic kimildamiyoo buaralar biraz gergin geciyokv kp falanolaylari sirf bebegim icin kendimi sakinlestiriyorum o ii olsu yeterki mulu olsunGünaydınn hepimiz için bol tekmeli bir gün olur inş
Gunaydin ben de dun alisveros yaptim. Aventin cam biberonlarindan aldim. Ne tatli bi goruntusu var onlarin ya. Ben cam diye agir sandim hic de oyle degilmis.bir de orada bize yardimci olan elemanin esi yeni dogum yapmis. Sezaryen sonrasi Ilk 3 gun sutu gelmemis avent cam biberondan kullanmislar 3 gun sonra esim dus aldi sutu geldi bebek meme emmede hic bir problem yasamadi dedi.yabancilik cekmemis yani.2 al 3 ode kampanyasi vardi e bebekte avent urunlerde. Banyo havlularini da aldim. Miss gibi koksunlar annisleri de onlari kurulasin insallh.
Gü
Günaydın canım anne olduktan sonra için daha kıpır kıpır olacak merak etme
Valizini hazırla içine neler koydun yaz bakalım buraya eee bide foto isteriz tabi
günaydın zeyy iyi olmana çok sevindim ben ay başında hazırlıcam valizimi allahın izni ile zamanında gelirler inşallah :)
Eki Görüntüle 1224559 Kızlar bu da benden size göbüşşş
günaaydınn hatunlarr
göbüşlernzi koydunuz kıskandıkkk
bu sbah da bz koyalm istedk oğluşumla :)
Günaydın canımmm hadi kolay gelsin sana ne güzel maşallah Allah kolaylık versin. Annenle olan meseleyi de okudum üzülme ne olursun oluyor maalesef öyle şeyler ben de sadece ben mi yaşıyorum ki diyordum zamanla düzelir herşey hiç merak etme sen şimdi bavula odaklan öpüyorum üçünüzü de :))
Günaydınn hepimiz için bol tekmeli bir gün olur inş
kızlar çok acil az önce tost yaptm kendine fakat peynir bozulmş sanırım yarısını yedikten sonra bi değişik tadı olduğunu fark ettm attım hemen bişy olmuş mudur ya yada olur mu çok korkuyrm
Bugun bende alışverise gidiyorum.. kendime gecelik, pijema takimi falan alicam. Kizlar birşey dicem, siz kacar tane aldinz, pijema ,gecelik, sutyen, atleti, kilodu?
Evet canım bizim için şuanda en güzel şey bebeğimizi hissetmekGunaydin ne guz3l bir temmenide bulunmussun cnimmm insallah tekmelerin sayisina yetisemiyelim bugun :):) benim kuzum ben gerginken hic kimildamiyoo buaralar biraz gergin geciyokv kp falanolaylari sirf bebegim icin kendimi sakinlestiriyorum o ii olsu yeterki mulu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?