2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarr yada tünaydın mı demeliyim dünden beri giremedim sormayın valla çook sinirliyim demiştim ya cuma günü komşular gelcek diye bebişimi başkasına bırakıp hasta hasta dip köşe temizlik yaptım ikramlıklar hazırladım oturduk bekliyoz gelen giden yok haber getiren kadına gittim evde yok bi üste sorayım beraber gelceklerdi dedim çıktım anammm bide ne duyayım hanımların misafiri gelmiş denize gitmişker erteleyelim hep beraber gideriz demişler ve bana haber vermeyi unutmuşlar kan beynime sıçradı ben birsürü hazırlık yaptım abla dedim onları dolaba koy bozulmaz hafta içi gelcez biz sana demesin mi hııı tamam defim döndüm geri çooook beklerler o zamanda ben kabul etmicem kilodan bahsetmissiniz 29 haftalığım 6 kilo aldım yaptıklarımın hepsini kendim yiyorum rekor benimdir kuzlar bu gidşle 15-20 alırım

Yuhh diyorum baska bisey demiyorum valla..

125ml lik cok kucuk sirin bisey. Walla loyadan ben de bi takim begendim kirmizi ve moru vardi sabahlikli dantelli falan. O anda karar verip alamadim ama simdi sen yazinca bi alasim geldi walla. Dedigin gibi hastanede cok terlio insan hastaneye en az 2 takim goturmek lazim.

Güle gule kullan cnm. Galiba bende 2 pijema , 1gecelik.. 2sutyen 2 atlet , 4 tane kilot alacam..

Daha bebegimin hastane çıkısı bile yok, hatta 3-6 ay kiyaftleri kv alacakti, 7.aya girdim hala kipirti yok.. ben ne zaman yikayacam ne zaman útüleyecem. Cok cnm skılıyor..

selam cici anneler
dün gece sabaha karşı kasıklarımın sol tarafında dayanılmaz bir sancı oluştu
tarif edemeyeceğim kadar çok acıydı
öyle ki bir anda uykumdan uyandım çığlık atmışım eşime seslendim çok ağrım var diye o da fırladı geldi yanıma bir otuz saniye kadar sürdü hafifledi sonra yine bir 20 saniye sürdü
sonra geçti
çok korktum arkadaşlar anlatamam

geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin erken doğum filan olmasın dinlenmeye çalışın yormayın kendinizi

ailecek oturup yiyin valla hazirladiklarini bide akil vermisler komikler yani..
öyle yaptık zaten canım onlaramı ayırcam akşam kocişle bi güzel yedik birazdanda kuzenlerim gelcdk oturmaya ben uzanırım onlar herşeyi servis ederler ohhh yakın olsakta siz gelseniz ne güzel olur olur du şiş göbişler birax daha şişerdi

yalancı kasılmaların başlamış dkjat et canım kendine benim ilk hamileliğimde de hiç olmadı nst de çıkardı sancı 80 -100 lerde ebe soruyodu hissetmiyon mu diye ben hiç hissetmezdim ağrı eşiğim yüksek galiba inşallah bunda da olmazzz korkarım ben rrken doğutom diye...

Anaammm yok artık yaaa!! bir de akıl vermişler hele bak hele. kadın bir çocuk bir de karnındaki bebişle temizlik hazırlık yapmış da zahmet edip bir haber vermemişler!!!! carputi doğru demiş, oturun yiyin ailecek

Selam arkadaşlar güneşli starcity avm de 23-31 agustos arasi chicco nun garaj günleri var yakın olanlar varsa baksın ben bugün gidicem..

git gel de hele biraz bahset bize :) bana uzak ama alınası şeyler varsa belki giderim :)

Selam kızlar; kontrolümüz vardı bugün kızımı gördüm. 1500gr 38 cm olmuş. Doktorum bu dönemde başı aşağıda olur demişti öyle de çıktı. Bu normalmiş yani. Normal doğum şeklini alırmış. Ortalama 1 hafta önden gidiyor dedi. Boyum uzun olduğu için normal doğum kolay olur dedi, ve şu an ki gidişata göre normal doğum yapacaksın gibi görünüyor dedi. Kızımın suyu, boyu, kilosu herşey normal. Çok şükür, 13 eylül'de gidicem tekrar ve 19'unda da 32. haftayı dolduruyorum izne çıkıyorum :))))))

maşallah şekerim

canım aynısı bana oldu ama benim sağ tarafımda oldu sanki böyle bıçak saplıyorlarmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…