yok ben varım canım 10 kg :)heralde gelmiş geçmiş en kilolusu benim 8 kilo
2 hafta önce 25+2 de +4 düm ama şuan bilmiyorum :)yok ben varım canım 10 kg :)
Yuhh diyorum baska bisey demiyorum valla..Günaydın kızlarr yada tünaydın mı demeliyim dünden beri giremedim sormayın valla çook sinirliyim demiştim ya cuma günü komşular gelcek diye bebişimi başkasına bırakıp hasta hasta dip köşe temizlik yaptım ikramlıklar hazırladım oturduk bekliyoz gelen giden yok haber getiren kadına gittim evde yok bi üste sorayım beraber gelceklerdi dedim çıktım anammm bide ne duyayım hanımların misafiri gelmiş denize gitmişker erteleyelim hep beraber gideriz demişler ve bana haber vermeyi unutmuşlar kan beynime sıçradı ben birsürü hazırlık yaptım abla dedim onları dolaba koy bozulmaz hafta içi gelcez biz sana demesin mi hııı tamam defim döndüm geri çooook beklerler o zamanda ben kabul etmicem kilodan bahsetmissiniz 29 haftalığım 6 kilo aldım yaptıklarımın hepsini kendim yiyorum rekor benimdir kuzlar bu gidşle 15-20 alırım
ne insafsız insanlar var ya pes doğrusuYuhh diyorum baska bisey demiyorum valla..
Mecburen canim.sezeryanı sen mi seçtin yoksa mecburi mi canım
125ml lik cok kucuk sirin bisey. Walla loyadan ben de bi takim begendim kirmizi ve moru vardi sabahlikli dantelli falan. O anda karar verip alamadim ama simdi sen yazinca bi alasim geldi walla. Dedigin gibi hastanede cok terlio insan hastaneye en az 2 takim goturmek lazim.ayy canım o küçük cam biberonlardan bende alıcam büyük aldımda..kaçlık oluyo onlar şimdi??
hadi bakalım inşallah önce kocam bi evi süpürsün toz gitsinde yayıla yayıla yerleştircem foto atarım tabiki bitince ama elime geçenleri de ara ara atıcam içine..valizi hole koyucam...şimdi sadece başlangıç..
inşallah canım ben çok ağırlaşmaya başladım artık öne falan eğilemiyorum bir an önce en azından hazır olanları koyayımda valizi bi toparlıyım eksikleride atarım sonra içine dedim..
maşallahhhh hepinize kızlarrrr
bende bu hafta çekiyim bari hihihih
inşallah düzelir canım sağolasın..
hehe senin yazını okuyunca tekme yedim valla
bişey olmaz canım korkma bende bilmeden ne bozuk şeyler yedim hamileliğin başından beri bugün bol bol ayran iç yoğurt ye bir an önce atılsın vücuttan..
canım ben hastane için;
1 takım sabahlıklı gecelik
1 takım sabahlıklı alt üst pijama ve
evdeki hamile thsirtlerimden bolca koyucam..belki çok terlersem diye üst değiştiririm sadece..
sütyen 2 tane aldım atletli 1 tane..
kilot 3-4 tane aldım..
hastane harici 1 gecelik 2 alt üst takım daha aldım..
toplam 200 verdim loya'dan aldım hepsini..
ayy canım o küçük cam biberonlardan bende alıcam büyük aldımda..kaçlık oluyo onlar şimdi??
hadi bakalım inşallah önce kocam bi evi süpürsün toz gitsinde yayıla yayıla yerleştircem foto atarım tabiki bitince ama elime geçenleri de ara ara atıcam içine..valizi hole koyucam...şimdi sadece başlangıç..
inşallah canım ben çok ağırlaşmaya başladım artık öne falan eğilemiyorum bir an önce en azından hazır olanları koyayımda valizi bi toparlıyım eksikleride atarım sonra içine dedim..
maşallahhhh hepinize kızlarrrr
bende bu hafta çekiyim bari hihihih
inşallah düzelir canım sağolasın..
hehe senin yazını okuyunca tekme yedim valla
bişey olmaz canım korkma bende bilmeden ne bozuk şeyler yedim hamileliğin başından beri bugün bol bol ayran iç yoğurt ye bir an önce atılsın vücuttan..
canım ben hastane için;
1 takım sabahlıklı gecelik
1 takım sabahlıklı alt üst pijama ve
evdeki hamile thsirtlerimden bolca koyucam..belki çok terlersem diye üst değiştiririm sadece..
sütyen 2 tane aldım atletli 1 tane..
kilot 3-4 tane aldım..
hastane harici 1 gecelik 2 alt üst takım daha aldım..
toplam 200 verdim loya'dan aldım hepsini..
Yuhh diyorum baska bisey demiyorum valla..
o kadar kötü oldum ki sinirimden ağlucaktım zor tuttum kendimine insafsız insanlar var ya pes doğrusu
ailecek oturup yiyin valla hazirladiklarini bide akil vermisler komikler yani..o kadar kötü oldum ki sinirimden ağlucaktım zor tuttum kendimiama bidaha beklesinler kabul edetim ben onları bide utanmadan dolaba koy yaptıklarını diyolar terbiyesiz insanlar
geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin erken doğum filan olmasın dinlenmeye çalışın yormayın kendiniziselam cici anneler
dün gece sabaha karşı kasıklarımın sol tarafında dayanılmaz bir sancı oluştu
tarif edemeyeceğim kadar çok acıydı
öyle ki bir anda uykumdan uyandım çığlık atmışım eşime seslendim çok ağrım var diye o da fırladı geldi yanıma bir otuz saniye kadar sürdü hafifledi sonra yine bir 20 saniye sürdü
sonra geçti
çok korktum arkadaşlar anlatamam
öyle yaptık zaten canım onlaramı ayırcam akşam kocişle bi güzel yedik birazdanda kuzenlerim gelcdk oturmaya ben uzanırım onlar herşeyi servis ederler ohhhailecek oturup yiyin valla hazirladiklarini bide akil vermisler komikler yani..
yalancı kasılmaların başlamış dkjat et canım kendine benim ilk hamileliğimde de hiç olmadı nst de çıkardı sancı 80 -100 lerde ebe soruyodu hissetmiyon mu diye ben hiç hissetmezdim ağrı eşiğim yüksek galiba inşallah bunda da olmazzz korkarım ben rrken doğutom diye...selam cici anneler
öyle ki bir anda uykumdan uyandım çığlık atmışım eşime seslendim çok ağrım var diye o da fırladı geldi yanıma bir otuz saniye kadar sürdü hafifledi sonra yine bir 20 saniye sürdü
sonra geçti
Anaammm yok artık yaaa!! bir de akıl vermişler hele bak hele. kadın bir çocuk bir de karnındaki bebişle temizlik hazırlık yapmış da zahmet edip bir haber vermemişler!!!!Günaydın kızlarr yada tünaydın mı demeliyim dünden beri giremedim sormayın valla çook sinirliyim demiştim ya cuma günü komşular gelcek diye bebişimi başkasına bırakıp hasta hasta dip köşe temizlik yaptım ikramlıklar hazırladım oturduk bekliyoz gelen giden yok haber getiren kadına gittim evde yok bi üste sorayım beraber gelceklerdi dedim çıktım anammm bide ne duyayım hanımların misafiri gelmiş denize gitmişker erteleyelim hep beraber gideriz demişler ve bana haber vermeyi unutmuşlar kan beynime sıçradı ben birsürü hazırlık yaptım abla dedim onları dolaba koy bozulmaz hafta içi gelcez biz sana demesin mi hııı tamam defim döndüm geri çooook beklerler o zamanda ben kabul etmicem kilodan bahsetmissiniz 29 haftalığım 6 kilo aldım yaptıklarımın hepsini kendim yiyorum rekor benimdir kuzlar bu gidşle 15-20 alırım
Selam arkadaşlar güneşli starcity avm de 23-31 agustos arasi chicco nun garaj günleri var yakın olanlar varsa baksın ben bugün gidicem..
Selam kızlar; kontrolümüz vardı bugün kızımı gördüm. 1500gr 38 cm olmuş. Doktorum bu dönemde başı aşağıda olur demişti öyle de çıktı. Bu normalmiş yani. Normal doğum şeklini alırmış. Ortalama 1 hafta önden gidiyor dedi. Boyum uzun olduğu için normal doğum kolay olur dedi, ve şu an ki gidişata göre normal doğum yapacaksın gibi görünüyor dedi. Kızımın suyu, boyu, kilosu herşey normal. Çok şükür, 13 eylül'de gidicem tekrar ve 19'unda da 32. haftayı dolduruyorum izne çıkıyorum :))))))
selam cici anneler
sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?